miercuri, octombrie 22, 2014

Acordați-vă un moment și respirați....

Postat Maria
La un moment dat voi ați hotărât să luați unele dintre realitățile voastre vibraționale și să le faceți mai dense și mai comprimate pentru a fi efectiv în măsură să experimentați ceea ce are de oferit acest tărâm. Pentru că acest tărâm este necesar să fie experimentat cu un anumit nivel de densitate pentru a putea face față adevărurilor energetice care sunt predominante în acest moment, în acest plan, cum ar fi gravitația, cum ar fi timpul, cum ar fi nevoia de a vă deplasa prin spațiu. Toate acestea cer o anumită densitate în vibrație. Așa că voi ați luat realitatea voastră vibrațională și ați făcut-o mai densă astfel încât să puteți experimenta viața în acest tărâm.
Pe măsură ce ați început să experimentați acest nivel de densitate, într-un anumit sens, a început să se manifeste o uitare sau o deconectare de la adevărata esență a cine sunteți voi în deplina expresie a ființei voastre energetice.
Acest moment al Ascensiunii nu este pentru a atinge ceva în afara voastră și a aduce în mod obligatoriu înăuntru ceva ce ați pierdut. Este pentru a aduce acea conștientizare că voi deja sunteți acea energie frumoasă și extinsă care a ales să devină mai densă aici.
Pe măsură ce alegeți să îmbrățișați, să simțiți și să vă conectați cu viteza voastră vibratorie extinsă, constrângerile densității, la acest nivel, încep să se dizolve, încep să se extindă astfel încât voi să puteți avea o experiență extinsă. Este ca și cum ați începe să trăiți în mai multe dimensiuni, cum s-ar spune, în același timp. Atât timp cât jucați acest ”dans în densitate” la acest nivel, în acest plan, vor exista unele densități vibraționale necesar să fie aici. Cu toate acestea este posibil să fiți conștienți de densitatea vibrațională necesară pentru a trăi în acest plan, apoi să vă conectați totuși cu realitățile vibraționale mai înalte astfel încât ”dansul în densitate” să nu fie singurul loc în care sa se afle conștiința voastră. S-ar putea ca în acest tărâm să fiți capabili ca doar să existați în acest nivel de densitate, dar în același timp să începeți să îmbrățișați și să vă conectați cu toate celelalte niveluri la care voi deja existați.
Nu recuperați ceva ce ați pierdut sau ceva ce n-ați avut niciodată, voi vă aduceți aminte la un nivel energetic plinătatea a cine sunteți voi.
Într-un anumit sens, a existat o supra-identificare cu acest nivel de densitate care a creat o situație în care, într-un fel, ați uitat că voi sunteți toată această magnifică realitate vibrațională din jurul vostru. Așa că acest moment al Ascensiunii este amintirea, simțirea, re-experimentarea și reconectarea cu aceste realități vibraționale mai mari care sunteți voi deja. Care voi sunteți deja!



Acordați-vă un moment și respirați. Simțiți faptul că voi sunteți această ființă energetică extinsă care a decis să se joace în acest tărâm al densității pentru o vreme! Doar v-ați jucat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...