joi, august 14, 2014

Mesaje de dimineata

Postat Maria
Realitatea voastră licărește tot timpul, când aprinzându-se, când stingându-se. Mintea omenească a fost concepută pentru a percepe frecvența din poziţia "pornit". La fel de repede, într-o clipită, realitatea "se dezactivează" şi totul dispare. Cu toate acestea, mintea voastră înregistrează şi conectează numai segmentele din poziţia "aprins" şi aveţi astfel senzaţia sau percepţia solidităţii, coerenţei şi trăiniciei realităţii voastre. Este o iluzie. Acesta este modul de creare a holojocului.



Un exemplu sugestiv sunt filmele voastre, ce nu constituie o mişcare continuă, pe care să o cuprindeţi cu ochii. Dimpotrivă, ele sunt cadre de acţiune, înşiruite şi proiectate succesiv, cu mare viteză. Mintea omenească conectează cadrele individuale într-o mişcare cursivă.

Poziția "deconectat" este spaţiul în care este plăsmuită întreaga creaţie. Sinele vostru Superior sălăşluieşte Aici. Din acest Lăcaş izvorăsc aparentele miracole, se desfăşoară sincronicităţile şi se cristalizează miracolul şi magia realităţii materiale. Sunt tărâmuri pe care vă invităm să le colindaţi, în mod conştient. Aceasta se înfăptuieşte prin saltul percepţiei pe un nivel superior, prin deplasarea atenţiei de la aparenta soliditate a vieţii de zi cu zi, la vastitatea a Tot ceea ce Este şi susţine, menţine Întregul, inclusiv realitatea voastră. Acest salt la un nivel superior, această schimbare de percepţie sunt create, induse de liniştirea minţii voastre orientate asupra lumii exterioare, în meditaţie şi prin intermediul ... tehnicii de a vă conduce şi urma respiraţia înspre poarta liniştii, nemişcării, imuabilităţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...