joi, iulie 31, 2014

Utilizați noile capacități umane- Lauren Gorgo

Postat Maria
de Lauren Gorgo, 26 iulie 2014 (ii multumim Anei Nicolai pentru traducere)
În regulă, oameni buni… chiar dacă se simte altfel, în sfârșit, suntem într-un moment de răscruce, îndelung așteptat și extrem de important.

Bineînțeles că mi-a luat ÎNTREAGA lună iulie, să cred că acest lucru e adevărat… și, apropo, vă mulțumesc anticipat pentru răbdarea voastră, astfel că, înainte să scriu acest raport, am putut ajunge pe plan personal la o stare mai extinsă… dacă n-aș fi așteptat acest moment, articolul de față ar fi fost FOARTE diferit

Forța neînduplecată de comprimare, necesară pentru a ajunge în punctul în care ne aflăm în momentul de față, pentru a preface în diamant ultima noastră fărâmă de carbon... pentru a ne debarasa de cele din urmă tipare ale limitărilor autodistrugătoare… a fost de-a dreptul Crazyville (înnebunitoare). Dar, în tot acest răstimp, cei din lumea nevăzută m-au tot asigurat de faptul că ne ancorăm într-o răscruce pământeană majoră… adusă de (extraordinarele) răscruci cosmice, reflectate în ceruri, în luna mai… și că presiunea crescută pe care am simțit-o toată luna iulie, a fost presiunea concretă creată/necesară pentru a ne maturiza și ne elibera de coconul nostru metamorfic.

comprimare • reducerea volumului (ce provoacă creșterea presiunii) amestecului de carburant din combustia internă a motorului, înainte de aprindere.

Și, cu toate că pentru mine, la nivel logic, a fost de înțeles acest lucru, săptămâni la rând efectiv nu m-am putut conecta cu senzația lui. Știți cum e atunci când ești „în el”… iar eu am fost ÎN EL… atât de intens, încât mi s-a părut de-a dreptul iresponsabil să scriu. Dar asta s-a terminat acum și începem… chiar dacă foarte puțin… să simțim că roata destinului scârțâie și geme, pregătindu-se să se întoarcă în favoarea noastră, după multe luni de nemișcare și o lipsă clară de motivație. Gândul că ‘lucrurile chiar ar putea fi posibile’ începe să se strecoare prin fisurile minții noastre justificate, dar exagerat de neîncrezătoare.

Și, chiar dacă e posibil ca pentru voi să fi fost, categoric, o altă lună înfiorătoare, de ori la bal ori la spital, diferența dintre această lună și toate celelalte aproape 175 de luni, scurse de la portalul Leului (8 august) din 1999… cu 3 zile înainte de acea conjuncție planetară nemaipomenită, în 4 direcții/Marea Cruce ce s-a produs simultan cu o eclipsă totală de Soare, pe 11 august 1999, la ora 11:11… (diferența), este că acest portal al Leului (care se deschide azi, 26 iulie) ne atrage atenția asupra capacității noastre de a ne porni, în sfârșit, motoarele nou-nouțe (cristaline).

Piesa cosmică triplă: Pe lângă faptul că azi (26 iulie în emisfera nordică) este deschiderea puternicului portal (poartă) stelar(ă) al Leului, este și anul nou planetar ȘI Luna Nouă în Leu, extrem de creativă. Traducere: pregătiți-vă de decolare!

Odată ce ne punem motoarele în funcțiune (deși al meu ar avea sincer nevoie de o readucere la viață)… și dacă chiar ați făcut cele peste sapte luni chinuitoare (Marte în Balanță), de muncă interioară (citiți: ați asistat conștient și v-ați IUBIt pe voi înșivă prin toate, în disconfortul relației voastre cu sinele… aflu că o răsplată a binecuvântărilor le este disponibilă celor curajoși.

E posibil ca pentru voi să fie o provocare să vă conectați la conceptul de binecuvăntări, după o asemenea lună/an/decadă de lovituri de pumn în stomac și cu ATÂT de mult haos ce continuă să se învolbureze (îndeosebi pe scena globală), dar, după toate standardele, acest salt este simțit ca fiind cuantic. Viața noastră interioară și exterioară a fost atât de zguduită, în prima jumătate a acestui an… la fel ca vechea analogie cu globul de zăpadă, în care avem senzația că o mică parte din noi e dispersată peste tot… încât ar putea fi greu să vă vedeți sau să vă simțiți calea, prin rămășițele îndepărtate ale trecutului vostru.

Nu contează, doar FIȚI… aici și acum. Asta e tot ce a fost mereu necesar.

Din fericire, am zăcut în această stare îndeajuns de mult timp, ca să ne dăm seama că de fiecare dată când trecem printr-o perioadă importantă de deconectare, ea constituie întotdeauna o pregătire pentru o reconectare la un grad mai înalt de conștiință, care ne conduce inevitabil la un nivel mai profund de IUBIRE și, în ultimă instanță, de adevăr personal.

Și da, procesul de asimilare a acelei IUBIRI mai profunde poate fi delirant de derutant, chiar demoralizant, dar, de îndată ce ne ancorăm la loc, în Sinele nostru real mai nou, sesizăm o noutate vie și proaspătă, revenirea inspirației creative și o legătură mai profundă cu bucuria... exact ceea ce ne așteaptă acum.

Se poate să nu înțelegem încă, în totalitate, lucrurile prin care tocmai am trecut și rostul lor, dar amploarea lor poate însemna doar un singur lucru: suntem FIInțe total diferite, față de cum am fost înainte de începutul anului.

Sunt de părere că ar fi prea multe de înțeles dintr-odată - dar, din câte percep/aflu/simt, transformările prin care am trecut în ultimele sase luni și ceva sunt aproape de nepătruns…. în acest moment, în orice caz. Aproape avem senzația că există FOARTE multă bunătate ce trebuie să se dezvăluie, foarte multe lucruri încărcate de potențial, încât întreaga bucurie va consta în procesul continuu al redescoperirii noastre într-un mod nou... în forma fizică.

Acestea fiind spuse, am înțeles cu adevărat câteva elemente de bază. În momentul în care am început, în sfârșit, să înot spre suprafață, după altă rundă de scufundare sufletească profundă, în părțile lăuntrice ale esenței mele, am distins imediat o grămadă de lucruri ce se învârteau ca titirezul prin mintea mea, ca și cum toate aceste informații ar fi fost salvate undeva pe un server, așteptând ca eu să fiu reconectată, pentru a le descărca în conștiința mea.

Iată câteva lucruri pe care le-am deslușit, în momentul în care am început să văd, din nou, Lumina:

· Când te trezești din toropeala „postnatală”, lucrurile nu vor mai arăta sau nu vor mai funcționa la fel ca înainte.

· Vei simți că, atunci când avansezi, o vei face într-un ritm foarte diferit, mult mai rapid. Dar ceea ce nu vei mai simți e greutatea de a face față ritmului.

· Viața va deveni „electrizantă”. La început, e posibil să întâlnești unele provocări în gestionarea forței puterii, simțindu-te de parcă ai fi un cablu sub tensiune, ca să spun așa. Pe măsură ce împământezi mai adânc aceste frecvențe ale lui Dumnezeu, în corp și în pământ, această intensitate va scădea.

· Apare un „val de susținere”, ce nu seamănă cu nimic din cele cu care te-ai obișnuit. El te va înălța sufletește, din înalt și te va purta prin viață, într-o manieră pe care nu ai știut vreodată că ar exista. Vei fi uimit de cât de lipsită de efort poate fi, cu adevărat, viața.

· Odată ce situația se schimbă total în favoarea ta, tot ce ai știut cândva se va schimba, ca prin minune.

· Omenirea va atinge, în curând, masa critică. Așteaptă-te la mai multe dezvăluiri și descoperiri, la scară globală.

· Întoarcerea ta la IUBIRE va începe cu o chemare creativă.

· Atunci când energia creației te umple, vei cunoaște Grația Divina. Atunci când vei cunoaște Grația, vei ști că ești Acasă.

 Când Soarele va trece dintr-un semn zodiacal în altul, vei începe să simți forța în interiorul tău... ea este energia Christică, ce pulsează de o nouă vitalitate, chiar prin venele tale. Această pulsație e lumina sufletului tău, directiva planului tău divin, ce va servi la reclădirea corpului tău fizic.

Sinele versus ceilalți

Liga Națiunilor Galactice mi-a adus imediat la cunoștință faptul că ne este disponibil un nou grad de conștiință, care ne face semn să interacționăm cu el… iar atunci când vom face acest lucru, vom descoperi că avem o capacitate mai mare de a ne mișca, nestânjeniți, prin această lume.

Cursul de desfășurare a evenimentelor s-a schimbat, energia Mamei Mărețe sosește în voi și pretutindeni în jurul vostru și, totuși, iată-vă stând aici, simțindu-vă probabil neafectați de schimbări… gândindu-vă că, de fapt, singurul lucru ce s-a schimbat în viața și corpul vostru este gradul și mai mare de disconfort.

Dar noi suntem aici ca să vă spunem că nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr.

După cum stau lucrurile, nu vă mai aflați în pragul unei noi omeniri, ci acum existați CA o nouă omenire, iar toată zgura pe care ați acumulat-o ca participanți tridimensionali va începe să dispară, pe măsură ce lumina noului Soare luminează prin ceață, pentru a ridica vălul și a risipi toate rămășițele dualității ce mai persistă.

Mi s-a precizat de multe ori faptul că eliberarea noastră de conștiința suferinței umane a fost o cerință absolută, premergătoare creării unei lumi noi, deoarece pentru a face acest lucru a trebuit să fim dispuși și capabili să vedem fiecare parte din plan ca fiind perfectă și completă, fără a dori să schimbăm sau să „eliberăm” planeta de ceva, ca modalitate de a ne ușura suferința sau nemulțumirea personală.

Acea călătorie – întregirea propriei suferințe – a trebuit să fie făcută în interior, pentru ca acum să ne putem proiecta cu eficiență desăvârșirea în lume, în general. Precum înăuntru, la fel și în afară.

De la aceste noi înălțimi, cu greu atinse, ne e mai ușor să vedem cu claritate faptul că lumile noastre au fost create din starea noastră lăuntrică de A FI – cu toate că nu am știut asta, atunci când le-am creat. Dar acum, că suntem pe deplin conștienți de natura holografică a vieții și de cooperarea noastră cu ea, prin proiectarea Sinelui, va fi responsabilitatea și bucuria noastră să ne crăm din nou viața, pe baza adevărului că… nu există „ceilalți”, că tot ceea ce percepem e doar o dispunere a hologramei, ca replică la cine suntem, la vibrația personală.

În dualitate, i-am perceput pe „ceilalți” într-un mod inconștient și, prin urmare, ne-am proiectat aspectele umbrei pe ecranul relațiilor noastre, în scopul de a ne vedea, mai clar, pe noi înșine. Acest lucru ne-a oferit opțiunea de a adopta teoria că suntem victime ale experienței noastre de viață, în loc de creatori ai ei. Iar această călătorie nu a fost lipsită de un scop... restricția limitărilor pe care le-am păstrat și prețuit este cea care, în cele din urmă, ne-a stimulat dorința de a ne elibera de ele.

Iar acum, aici, în unitate și după o călătorie stupid de lungă, înapoi la Adevăr, avem în sfârșit oportunitatea de a-i percepe pe „ceilalți” ca pe o parte din noi înşine… și, pentru că ne-am întregit atât de mult în interior, începem să percepem viața ca pe o extensie și o oglindire a IUBIRII noastre, manifestate în lumea fizică.

Această înțelegere constituie baza, fundația a tot ceea ce vom crea din nou și a felului în care o vom face. Noua noastră mentalitate ESTE noua noastră cale… structura pe care ne vom făuri noua viață pe plan individual, o lume nouă în plan colectiv, iar toate acestea sunt bazate și centrate pe Sinele nostru (dumnezeu).

Hibrizii umano-galactici
Unul dintre lucrurile despre care Liga afirmă că e necesar să-l conștientizăm este acela că vom cocrea o nouă lume, în timp ce, concomitent, rămânem martori la dezintegrarea vechii lumi, pretutindeni în jurul nostru… și că, în mod evident, ar trebui să ne obișnuim cu această dinamică, despre care ei spun că „nu e pentru cei slabi de înger”, deoarece faptul de a sări dintr-o linie temporală în alta poate deveni derutant.
Acestea fiind spuse – și vorbind din punct de vedere vibrațional – vom avea din ce în ce mai puțin contact cu așa-zisa „lume reală”, în acest mod (distrugător)…
Ceea ce vrem să spunem este că veți crea noua lume pornind de la sistemul realității proprii, dar în cadrul unui sistem al realității colective.
Faptul de a crea din interior… și fără să amestecați liniile (temporale), cum s-ar spune… vă va permite să vă utilizați noile capacități umane, cu mai multă libertate, pregătind concomitent fundația pentru a vă realiza visele colective, mai vaste, în masă.

Discernământul va fi elementul cheie…
ThinkWithYourHEART.com
​©
​ ​Expect Miracles, Inc. 2014 All rights reserved.
Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...