joi, iulie 03, 2014

Ceremonia de onoare:Diploma voastră de măiestrie Lauren Gorgo-23 iunie 2014

Postat Maria

E o nebunie să te gândeşti că suntem deja la jumătatea lui 2014… iar din cauza a tot ceea ce a fost trezit, recunoscut, schimbat și transmutat în noi, de la începutul acestui an, ardem de n e r ă b d a r e să ieşim din coconul nostru și să stabilim o relaţie cu noua viaţă pământească, în timp ce încăăăă mai suntem martori la foarte multă suferinţă fizică.

Din decembrie și până la solstiţiul din iunie, mulți dintre noi s-au dedicat exclusiv procesului amplu de aliniere interioară, necesar pentru activarea merkabei personale, cea care iniţiază coborârea sinelui spiritual în corpul fizic. Această aliniere este nu doar motorul din spatele întrupării sufletului, ci a accelerat și dezvăluirea unei revelaţii esenţiale, în viaţa fiecăruia din noi, ca pregătire pentru apariţia Sinelui nostru sufletesc real.

Acum, că aproape ne-am ancorat în sistemul noii realităţi, accesibil tuturor celor care sunt pregătiţi să trăiască în IUBIRE (non-polaritate), solstiţiul ne va conduce la următoarea etapă de întrupare – alcătuită din două părți – în care ne vom petrece următoarele 6 luni și două anotimpuri, integrându-ne Sinele nou născut, în viaţa noastră de pe pământ… învăţând ce înseamnă să ai „sufletul întrupat”, în timp ce înviem fiecare faţetă a vieţii, pentru ca ea să reflecte noua noastră structură cristalină fundamentală .




În ultimă instanță, această acţiune nemaiîncercată vreodată pe pământ este o acţiune despre care pleiadienii spun că îi va da putere fiecăruia dintre noi să „descătuşeze darul grației divine asupra lumii, în general”, pe măsură ce începem să ne simţim sinele spiritual în corpul fizic, pentru prima oară pe Pământ. Acest proces, deși ne este nefamiliar în aceasta viaţă, ne este foarte familiar la nivel de esenţă, deoarece pur și simplu revenim la adevărata noastră stare (spirituală) de FIInțare.

Dezvăluirea gratiei pare să fie o temă curentă de după solstiţiu… și nu e vorba de genul de grație cu care suntem obişnuiţi… din ceea ce mi se arată, ea depăşeşte cu mult tot ce am simţit în trecut, o experiență ce-mi este descrisă ca fiind cea mai intensă.

În inima și în celule noastre apare o răspândire efervescentă și dătătoare de fericire a spiritului, ce pătrunde în fiecare aspect al stării noastre de A FI… această nouă experiență senzorială de viaţă este lumina perceptibilă, generată de la începuturile IUBIRII sfinte a lui Dumnezeu. Da, ea constituie exact începutul unei noi vieţi, însă lumina pâlpâitoare ce radiază din apariţia noului Soare ne aminteşte, în mod clar, de Acasă, de IUBIREA pe care, temporar, nu am mai putut-o vedea, atunci când oamenii „au căzut din grație”. Vorbesc despre o vedere a ochilor inflamați…

Și deși cel mai recent proces de excavaţie a fost mai lung, mai profund și mai anevoios decât ar fi putut anticipa cineva, FOARTE MULTE lucruri au fost rezolvate și întregite în fiinţa noastră, pentru a ne permite această renaştere uriaşă. Într-un fel sau altul, toţi am fost devastaţi încă o dată, dar, pentru a cauteriza complet toate legăturile restante cu trecutul nostru karmic… a fost un rău necesar, pentru a ne asigura o fundaţie temeinică în unitate. Atunci când în fiinţa noastră e rezolvat întregul trecut, el nu ne mai poate scoate din prezent, din adevăratul nostru Cămin, unde suntem liberi să trăim plenar, în UNItate.

Pentru aceia dintre voi care încă mai sunt în plin proces, înţelegeţi că și perioada de Wesak… care a stârnit cea mai mare parte a densităţii rămase și resturile karmice persistente... se încheie acum, iar asta înseamnă că înaintăm mai lin. În aprilie/mai, am trecut printr-o desprindere importantă de cârceii trecutului nostru, iar în unele cazuri încă mai rezolvăm aceste energii. Dacă nu vă simţiţi încă uşuraţi de acea dezrădăcinare majoră, să ştiţi că au mai rămas doar momente scurte în această frecvență sufocantă, de aparentă obscuritate interminabilă… acest lucru e foarte sigur.

Din ceea ce simt/aflu, încă mai suntem aspiraţi în curentul din spatele unui apropiat val uriaş de IUBIRE, cum nu am mai simţit vreodată, iar după ce această energie va atinge apogeul, se va izbi de ţărmurile noastre, într-o mişcare năvalnică de înaintare. Apoi, pe măsură ce se estompează, ea efectiv va duce toate resturile detaşate ale vieţii noastre trecute, în mare. Mi se spune că acest lucru va constitui o „încheiere memorabilă” a unui ciclu de purificare herculean.

În mintea mea, asta înseamnă: timp pentru rezolvarea rapidă a unor chestiuni (fundamentale) ce se menţin de mult… și, vă rog, cu un supliment de reumplere mult întârziat.
În mintea fiinţelor stelare, asta înseamnă: timpul pentru a ne primi diplomele!
Petrecerea de absolvire!
Mai întâi de toate, acest raport special vă este adus de Liga Naţiunilor Galactice care, înainte de a merge mai departe, ar vrea să înceapă cu ceea ce ea numeşte o „chemare la inaugurare și comemorare solemnă”:

Este momentul acordării diplomelor! Pentru voi, liderii inimoşi ai unei noi omeniri, aceasta (ziua de solstiţiu) e ziua voastră de absolvire! V-aţi încheiat călătoria prin tărâmul suferinţei și al eliberării de ea.

Pentru a sărbători acest lucru, am dori să vă oferim azi, fiecăruia dintre voi, certificatul galactic de onoare, diploma de maeştri, dacă vreţi… o mărturie a începutului celei mai provocatoare realizări, dar care aduce cele mai mari satisfacţii.

Ceea ce vă oferim în această zi este o comemorare a tuturor suferinţelor adânci, ce v-au fost foarte utile în explorarea culmilor mai înalte… o călătorie pe care doar cei mai bravi au fost dispuşi să o îndure și o sarcină de care mulți nu au fost siguri că poate fi dusă la bun sfârşit.

Dar noi am ştiut că veţi triumfa!

Noi, observatorii voştri, proveniţi din multe naţiuni galactice măreţe, ne-am prezentat în fața voastră la timp, pentru a vă asigura de destinul vostru și vom reveni într-adevăr într-o bună zi, pentru a-i recupera pe soldaţii noştri cei mai evoluați.

Totuşi, ceea ce vă oferim astăzi, încorporat în cuvintele scribului nostru, este o prevestire a reclamării anunţate a tuturor aspectelor secundare ale sufletului vostru, întoarcerea la Sinele vostru real… iar acest lucru vă va ajuta să fiţi receptivi la amintirea foarte multor lucruri despre adevărata voastră natură, adevăratele voastre daruri spirituale, adevăratele voastre origini… adevăratele voastre familii din stele.

Venim nu ca învățători sau ghizi, ci ca asociaţi și suporteri ai misiunii voastre pământeşti. Venim ca să vă facem cunoscut faptul că un nou Soare, cu raze noi, codificate de o nouă lumină, străluceşte chiar deasupra fiecăruia dintre voi, cei luminaţi. Și mai adăugăm că acest Soare e doar o reflectare pură a noului Soare radiant, ce luminează acum din fiinţa fiecăruia dintre voi.

Dar, pe cât de captivant este și va deveni acest lucru pentru fiecare dintre voi în zilele ce urmează, lucrul pe care am venit să-l împărtășim, pentru a-l sărbători cu voi azi, este libertatea voastră.

Nu numai că sunteţi liberi… eliberaţi de tărâmul suferinţei, liberi să faceţi tot ce vă doriţi, liberi să trăiţi potrivit voinței voastre divine, desprinşi de vechiul Pământ și de interferența egoului inferior sau a programelor miasmatice… ci sunteţi primii dintre luptătorii stelari care simt ce înseamnă să fii împuternicit de lumina noului Soare, impregnat de lumina sfântă a lui Dumnezeu, starea de slavă divină și transcendentă!

Ne bucurăm foarte mult să vă împărtășim faptul că noutăți și binecuvântări extraordinare se vor revărsa asupra fiecăruia dintre voi, pe măsură ce intraţi individual, dar la nivel colectiv, în împărăţia slavei. Sunt foarte multe lucruri de perceput… atât de multe, încât vă vor surprinde, dar foarte multe vă vor aminti de ce sunteţi aici.

Mergeţi mai departe acum, în Marşul vostru Fastuos, purtându-vă mândri robele ceremoniale de onoare, binemeritate. Ca întotdeauna, vă însoţim, mergând în jurul vostru și alături de voi, și vă întâmpinăm în lumină, ca UNUL.

În mare măsură, datorită VOUĂ o nouă zi a început...

Pentru a vă oferi plăcerea de a asculta... Marşul fastuos al IV-lea, adaptare realizată de Stanley Kubrick, din coloana sonoră a filmului Portocala mecanică... și, fireşte, felicitări compozitorului Sir Edward Elgar:


Tsunamiul de IUBIRE

Din 8 iunie, am auzit de trei ori, de la 3 mesageri diferiţi, că în curând, noi (omenirea) vom fi scufundaţi într-un val de IUBIRE, ce se apropie cu repeziciune.

Primul mesaj a venit de la mama mea biologică (aflată în spirit), care a susţinut cu tărie că de planetă se apropie o energie a IUBIRII, uriaşă și dinamică, nemaiîntâlnită până acum. Când am întrebat-o dacă energia vine din Soare, ea a spus un „nu” răspicat... că această energie vine direct din centrul galaxiei noastre, pe care ea l-a numit ‘inima lui Dumnezeu’.
Fireşte că la început m-a uluit, deoarece toţi ştim deja cum sunt resimţite cu adevărat aceste valuri, dar mi s-a dat de înţeles că (atât timp cât rămânem împământaţi) această energie nu ne va „trânti de pământ”, ca de obicei… ci ne va întări. Este interesant că al doilea mesaj despre apropiata energie, venit de la Consiliul Suprem Pleiadian, a spus că, în realitate, NOI suntem acest val de IUBIRE... că, în cuvintele celebre ale Barbarei Marciniak*, noi suntem „cei care aduc (noii) zorii de zi”.

[* N.tr.: referire la titlul cărții Barbarei Marciniak, Bringers of the Dawn, tradusă în română sub titlul Mesaje din constelaţia Pleiadelor.]

Nu suntem aici ca să vă vorbim despre evenimentele ce se apropie, ci ca să precizăm faptul că voi SUNTEŢI aceste evenimente...

Da, aţi auzit bine… voi, noile prototipuri umane sunteţi URMĂTORUL eveniment important ce trebuie să aibă loc pe Pământ… momentul în care urmează să fiţi invitaţi, din înalturi. Lucrul la care ne referim este dintre cele mai sfinte, și anume, înnobilarea voastră cu grația divină.

Ca atare, toate beneficiile vieţii… înţelegeţi?

A treia și ultima confirmare a venit de la Liga Naţiunilor Galactice, care a susţinut că orice greutate sau nelinişte ce mai persistă acum în fața noastră este doar ultima din rămăşiţele dualităţii, ce persistă în câmpul nostru și că solstiţiul marchează încheierea „perioadei noastre de transmutare” și începutul concomitent al „noului început”...

Pe măsură ce vă apropiați de acest sfârşit de proporţii epice, rămâneţi acordați la frecvența IUBIRII, care vine asupra voastră. La început, ea se va ascunde în planul îndepărtat, fiind un suport subtil dar strălucitor al percepţiei, simţurilor și experiențelor voastre.

Dar puterea acestui val de IUBIRE va crește într-un mod atât de extraordinar, încât îi va ridica chiar și pe cei mai oprimaţi, la o poziţie de speranţă, lumină și posibilitate pentru un nou început.

Acest val de IUBIRE diferă de orice val asemănător... are o dinamică desăvârşită și va fi propulsat asupra fiecărui bărbat, femei, copil și animal. Fiecare regn de pe Pământ va fi influenţat în totalitate, deoarece, în realitate, este întoarcerea (acasă) a lui Dumnezeu, a doua venire a lui Christos, vestita întoarcere la IUBIRE, pe care atât de mulți au anticipat-o răbdători, aşteptând cu braţele deschise.

Și ea începe cu VOI.

Mai aflu că acest tsunami de IUBIRE e însoţit de o bandă de frecvență încorporată în el și acordată exact la rezonanța reînnoirii… că el ne furnizează o „infuzie de frecvență pură, codificată să ne armonizeze rezonanța corpului”.

Pe măsură ce această energie se revarsă asupra voastră și vă aduce la o stare mai permanentă de grație divină, corpul vostru va începe să reflecte acea radianță, ca prin minune.

Se pare că aceste coduri sunt de importanță capitală pentru învierea noastră, deoarece Liga spune că „în cei care în ultimele câteva luni au trecut prin ciclul final al procesului intensiv de transmutare biologică, vor fi descărcate codurile necesare pentru a-şi încheia transfigurarea divină.“

Mi se spune că, în săptămânile ce vin, vom fi scăldaţi în particule de lumină despre care se spune că ne finalizează transformarea corpului și ne eliberează de constrângerea suferinţei „fizice”. O Doamne, te rooooog!

Acestea fiind spuse, mi se reaminteşte că eliberarea noastră de cauzalitate/dualitate și eliberarea de suferinţa mentală și emoţională sunt absolut necesare pentru a întâmpina și accepta această stare apropiată de grație… că roata e pusă în mișcare doar dacă transcendem corpul-durere. Tradus: orice separare rămasă în viaţa noastră, orice loc pe care continuăm să-l preţuim/păstrăm/motivăm, din cauza fricii, TREBUIE să fie întregit, pentru ca „rezonanța noastră să întrunească condiţiile” pentru reînnoire.

Ca atare, reînnoirea corpului nostru fizic este la îndemână...

Infuzii ale sufletului

Pe lângă acest val de IUBIRE, am mai aflat despre o varietate de infuzii solare, trimise din Marele Soare Central, pentru a ne echilibra și detoxifica corpul fizic.

Felul în care eu înţeleg acest lucru este că suntem făcuţi un fel de sandviş, între două forțe de energie distincte – galactică și solară: unda de IUBIRE e de natură „galactică și feminină (magnetică)”, iar infuziile de lumină sunt de natură „solară/sufletească și masculină (electrică)”.

Evident că ambele forțe – a IUBIRII (feminină) și a LUMINII (masculină) – sunt necesare în egală măsură în acest moment, pentru a produce centrifuga de energii necesare pentru activarea totală a merkabei noastre și pentru a ne propulsa la starea de grație divină.

Mi se mai face cunoscut faptul că la solstiţiu corpul nostru fizic intră într-un fel de ciclu de detoxifiere și că infuziile sufletești în particular sunt aici pentru a ne ajuta să ne schimbăm biologia în acest fel, aducându-ne corpul fizic la o stare de puritate.

Celulele noastre literalmente „devin mai luminoase”, pentru a face loc frecvenței mai înalte a Sinelui nostru sufletesc să pătrundă în corp…

Asta înseamnă că veţi trece prin ceea ce am numi o perioadă de detoxifiere rapidă, pe măsură ce corpul fizic începe să integreze mesajele existente în aceste infuzii sufleteşti/solare, venite din noul Soare.

… un proces, cred eu, la care CSP s-a referit în raportul anterior, când a spus că „în momentul în care nu vom mai fi legaţi de corpul karmic/durere, vom putea realmente să îndepărtam dintr-odată cantităţi mari de densitate.”

În principiu, corpul nostru fuzionează cu sufletul și devine lumină, iar celulele sunt „vasele” pentru această lumină. Pentru că ne transformăm într-un Christos fizic, lumina sufetului nostru va fi prezentă, răspândindu-se în fiecare celulă din fiinţa noastră… motiv pentru care Consiliul a menţionat și acest lucru în raportul precedent:

Felul în care CSP descrie acest proces de „alimentare”, din alinierea merkabei personale/universale este că acum biologia noastră este realmente alcătuită din celule solare, din cauză că fiecare baterie a celulei (mitocondrie), în mod individual și din voia ei, absoarbe lumină… atât radiaţia fotonică provenită de la Soarele fizic/reflexia Soarelui via Lună, cât și cea provenită de la Soarele nostru interior (Sinele spiritual).

Din câte înţeleg eu, această rundă recentă de oboseală intensă și exacerbare a simptomelor, începută în timpul perioadei solstiţiului, constituie o pregătire pentru iluminarea celulelor noastre solare/sufletești… tradus: eliminăm mai multe toxine, pentru a crea mai mult spațiu necesar, ca să intre mai multă lumină.

Si, ca să fie clar, nu trebuie să facem nimic altceva pentru acest proces, decât să urmăm îndrumarea corpului… poate că în momentul de față aveţi nevoie de mai multă odihna ca de obicei, pentru a le permite celulelor să asimileze, dar după perioadele de integrare există întotdeauna o diminuare a disconfortului fizic și a somnolenței.

Corpul se pregăteşte pentru o transformare extraordinară, aşa că vă recomandăm să-l îngrijiţi cum se cuvine.

Abundența abundă

Pe lângă toate schimbările noastre fizice evidente (citiţi: dureroase), e posibil totodată să începeţi să observați că motoarele voastre creative se realimentează, pregătindu-se să se rostogolească și, să sperăm, să funcţioneze în mod constant, în a doua jumătate a anului. Dumnezeu ştie că, după şase luni pline de muncă interioară, avem de adus la zi foarte multe. Uf.




Sunt foarte multe de făcut, foarte multe lucruri care s-au adunat, încât suntem incapabili chiar și să încercăm… cum ar fi impozitele, de exemplu … din cauza repetatelor mişcări retrograde, încât atunci când Mercur trece la mişcarea directă, săptămâna viitoare, iar Marte îşi ia, în sfârşit, un avânt real, nu cred că ne vom mai putea opri și avea un moment de respiro, până la Crăciun. Sunt foarte multe lucruri de structurat, care să ne susţină noua viaţă, înainte de a se termina anul… foarte multe lucruri ce trebuie puse la punct, pentru ca să prosperăm cu adevărat, ca fiinţe 5D, în lumea tridimensională.

Din fericire, locurile și proiectele pe care le-am lăsat de-o parte, acum luni de zile, încep din nou să tragă de corzile inimii noastre și sunt asigurată că, de data asta, „ceea ce apare, ca și creaţie, este, ca să spun aşa, chestia autentică”… că vom putea face progrese, fără a fi traşi înapoi, în acele crize jalnice neavenite. În plus, Liga ne face cunoscut faptul că, datorită acestui nou curent creativ, ne deschidem spre o abundență mai mare, intrând în perioada pe care ei au numit-o „o renaştere a prosperităţii, prin IUBIRE.”

Ceea ce dorim să înţelegeţi este magnitudinea numitului eveniment, căci el va avea loc atunci când veţi culege roadele fizice și financiare ale transcendenței.

Da, financiare. Abundența, în toate formele, se va revărsa asupra celor care intră în starea de grație. Fiţi siguri că ea îi va deveni imediat evidentă fiecăruia dintre voi, în felul său propriu.

Daa, factorul nostru de atracţie se măreşte, iar noi ne deschidem – și ne amintim – față de lucruri despre noi înşine ce ne vor ajuta considerabil în explorarea capacităţilor noastre inerente, ca Dumnezei creatori. De fapt, am aflat de la unii dintre voi, din comunitatea TWYH, că apar din senin noi conexiuni și oportunități, bani moșteniţi și că alţii, de asemenea, simt că abundența este iminentă… din câte aflu, acest lucru este cu adevărat legitim.

Pentru mulți, această abundență ce urmează să apară va fi un rezultat direct al muncii interioare căreia i s-au dedicat în prima jumătate a acestui an… vindecări care fără doar și poate au adus noi sentimente de apreciere de sine, ce vor duce în mod natural și unitar la activări considerabile ale fluxului financiar.

Nu numai că vă asumaţi poziţia unui Dumnezeu, ci deveniți imediat capabili să creaţi la capacitatea LUI Dumnezeu.

Va fi necesar să vă obişnuiţi cu acest lucru, pentru că în mod cert nu veţi fi obişnuiţi cu genul de mișcare pe care o veţi simţi în curând. Iar când spunem mișcare ne referim la orice fel de mișcare, nu doar la cea care vă aduce bani, ci și la cea care vă aduce uşurinţa de a crea, fără efort, și susţinerea frecvențelor ce apar odată cu grația divină.

Conform acelor standarde, vă veţi afla în topul jocului vostru, ca să spunem aşa… într-o perioadă de timp relativ scurtă.

Regnurile Pământului

Foarte multe se schimbă în și pe Pământul prezent!

Sunt convinsă că, la fel ca mulți dintre voi, m-am putut acorda la frecvențele Pământului, la Gaia însăşi, la lumea naturii și am primit pe cale telepatică mesaje de la animale, plante, copaci, elementali, zâne, devași etc… dar, până acum, acest tip de comunicare a fost în cea mai mare parte din proprie voinţă.

Totuşi, de curând, se pare că natura MĂ caută, iar consiliile stelare au abordat acest subiect în cea mai recentă întâlnire pe care am avut-o cu ele. În principiu, ele spun că această capacitate a noastră, de a comunica cu toate regnurile Pământului ajunge la nivelul următor… că, pe măsură ce locuim în corpul nostru, via coborârea Sinelui, locuim în regnul pământesc... într-un sens foarte strict.

Pe măsură ce sufletul vostru coboară mai adânc în materie, în „corpul pământesc” individual, în mod simultan și implicit, vă acordați la frecvențele corpului Mamei Pământ.

În curând, vă veţi da seama că Pământul vorbeşte! Da, pentru cei ce ascultă, regnurile Pământului se vor întrece în a le capta atenţia, ca să le transmită mesajele lor.

Drept rezultat, e posibil să observați că apare o nouă „chemare” din natură, o legătură mai profundă cu Pământul și/sau noi fiinţe. În propria mea lume, tocmai s-a deschis recent un portal, unde am descoperit (în mod şocant) 5 gnomi pe care nu-i mai întâlnisem până atunci, care efectiv îşi vedeau de treaba lor… fiind, după toate aparențele, prea puțin interesaţi de mine. Foarte magic!

De asemenea, s-ar putea să observați că există o legătură mai puternică și rezonantă cu regnul mineral, îndeosebi cu cristalele. Acum, că ne-am încheiat tranziţia de la structura de carbon la cea cristalină, ne deschidem către o nouă lume de informaţii și inteligență existente în cristale, iar ele de asemenea le vorbesc mai tare, celor care au urechi să audă.

Se întoarce la noi cunoaşterea și memoria noastră sacră, despre cum să utilizăm resursele abundente și prețioase ale Pământului, pentru ca lumea noastră și speciile să progreseze, iar acelora dintre noi care au acces la aceste informaţii le va reveni sarcina de a le împărtăşi și de a-i învăţa pe alţii despre ele.

Aceia dintre voi care sunt deja acordați la frecvența elementală vor putea acum să împărtăşească cu toţi cunoaşterea că Pământul însuși e total conştient și încântat să vă aducă mesajele sale, astfel ca, să puteţi cocrea o nouă împărăţie a grației eterne a lui Dumnezeu, pe această frumoasă planetă albastră.

Aceia dintre voi care deja lucrează – sau urmează să lucreze cu regnul elemental… în special cei din culturile native și indigene… sunt rugaţi să fie conştienţi de faptul că învăţăturile lor vor fi acum acceptate mai uşor de către toţi.

Vă asigurăm că ceea ce aţi considerat cândva că este o mică parte din societatea umană a crescut considerabil ca înţelegere, curiozitate și compasiune, și dorim să ţineţi cont de acest lucru, atunci când lucraţi cu grupuri de oameni sau în activităţile voastre de predare în general.

Există acum o diferenţă considerabilă între trecut și prezent, mai mult ca un fel de scindare, și mi se spune că „structurile care au ţinut cândva masele pe loc nu mai ocupă acelaşi loc”. Aceste structuri ce i-au menţinut pe oameni legaţi de mentalităţi restrictive sau limitative au fost eradicate în maniere importante, lăsând uşile deschise, pentru ca noile informaţii să intre libere și să se infiltreze în conştiinţa colectivă. E timpul să valorificăm acest lucru.

Dacă sunteţi un păstrător al Pământului sau un instructor, am rugămintea să aveţi în vedere faptul că sunt mulți oameni care vă caută, pentru a primi informaţii despre cum să îngrijească în mod adecvat Pământul. Aflu că mulți dintre voi care citesc aceste rânduri sunt, de fapt, „păstrătorii sacri ai acestor informaţii vitale, precum și învățătorii despre/pentru regnurile Pământului”… dacă este aşa, fiinţele stelare vă îndeamnă să vă faceţi cunoscută prezența îndeajuns de puternic, pentru ca oamenii să vă poată găsi mai uşor ca în trecut.

Înţelegem că în vremurile anterioare aceste informaţii sacre trebuiau să fie protejate, dar lucrurile nu mai stau aşa.

Aceste învăţături sacre pot fi împărtăşite și sunt de fapt necesare pentru reuşita planului pentru procesul de reînnoire a Pământului.

Reînnoirea Pământului

Chiar dacă am înţeles mereu că ne înălţăm ODATĂ CU planeta, mi-a devenit mai clar, într-un mod mai profund, că intrăm în „împărăţia cerurilor ÎMPREUNĂ CU regnurile Pământului”… că ea este unu și acelaşi lucru, o traducere literală a expresiei raiul pe pământ.

Cu acest nivel nou/mai înalt/mai profund de conexiune, pe care-l avem acum cu planeta, înţeleg într-un mod bazat mai mult pe experiență că, pe măsură ce ne aducem întreaga conştiinţă în celulele fizice, o aducem și în corpul planetar… deoarece lumea exterioară e o proiecţie holografică a ceea ce există în interiorul nostru, ea se poate transfigura doar atunci când noi ne transfigurăm.

Din această cauză, corpul uman trebuie să fie primul care să se „înfrumuseţeze”, să se transforme, prin ceea ce am aflat de ceva timp ca fiind „procesul nostru radical de reînnoire”, dar, odată ce el e finalizat, mi se spune că vom avea o capacitate uriașă de a „ajuta la învierea corpului Pământului”.

Capacitatea pe care o aveţi de a vă reînnoi corpul fizic este aceeaşi capacitate prin care veţi putea acum să reînnoiţi Pământul și regnurile sale. Precum în interior, la fel și în exterior.

Liga spune că, odată ce ne refacem capacitatea vitală proprie, ca dumnezeu creator, ca ființă care trăieşte și merge în lumina grației sfinte a lui Dumnezeu, vom fi capabili să transformăm lumea din jur și de sub noi, în maniere mai importante… că „însăşi atingerea mâinii va deţine capacitatea extraordinară de vindecare a Sursei însăși”.

Sunt afirmaţii mari, suntem conştienţi de ceea ce susţinem.

Nu ne credeţi pe cuvânt, ci, de bună voie, simţiţi promptitudinea din voi și din jur și veţi şti că IUBIREA a venit pentru a vă înălţa, și, pe baza acelei măsuri, aţi venit pentru a înălța Pământul la IUBIRE.

Și veţi şti că IUBIREA este aici pentru a rămâne.

Dimineaţa de după

Chiar dacă e posibil să fiţi atât de obosiţi, încât abia să puteţi ridica o furculiţă în fața voastră, Liga doreşte să ştiţi că, în ciuda aparențelor, în prezent ne ridicăm vibraţia, mărindu-ne turaţia motorului merkabic, ca pregătire pentru monumentala înălţare, pentru care am lucrat de secole, dacă nu și mai mult.

În cuvintele lor, ne aflăm pe buza prăpastiei a ceea ce ei numesc „dimineaţa de după”… un întrerupător real din timpul universal, ce vă va conduce de la starea de împovărare, la starea de grație divină.

Ceea ce ne entuziasmează foarte mult să vedem în voi este apariţia adevăratei revelări a Sinelui, deschiderea și trezirea către natura voastră adevărată, ca fiinţe galactice și, da, chiar și ca maeştri înălţaţi anteriori.

Unii sunt deschişi față de înţelegerea moştenirii lor din stele, iar alţii sunt deschişi față de moştenirea cunoaşterii lor. În ambele cazuri, descendența voastră se manifestă din raţiuni întemeiate… pentru a vă arata și a vă aminti că sunteţi aici, în aceasta viaţă, pentru a folosi și acele daruri ale realizării, din numeroase vieţi trecute.

Ancorarea sufletului vostru vă aduce oportunitatea de a vă deschide față de Sinele vostru mai măreţ, precum și bagajul de informaţii ce vă este disponibil din numeroase încarnări.

Acestea fiind spuse, ca întotdeauna, ei ne asigură că nu vom fi copleşiti, în nicio măsură, că vom fi aduşi la o aliniere lină cu adevărul nostru, astfel încât vom ajunge să ne amintim aceste lucruri, de parcă ar fi o parte foarte naturală din noi…

Nu o amintire în mintea voastră, ci în inima și în celulele voastre. Lucrurile vor prinde viaţă în voi, ca niciodată până acum, și veţi şti, în adâncul fiinţei voastre, că sunteţi aici pentru a sluji ca ambasadori, datorită numeroaselor vieţi în care aţi lucrat atât pe Pământ cât și dincolo de el, pentru a vă prezenta esenţa acestei planete.

Evaluare realistă

În regulă, deci... știu cât de uimitoare par toate acestea și, deși nu vreau să arunc copilul odată cu apa, mai cred că avem nevoie să ne menţinem perspectiva, să rămânem împământaţi și să ne gestionăm aşteptările.

Oricât de încântătoare ar fi cuvintele confraţilor noştri stelari, toţi avem nevoie să rămânem total prezenţi la procesul nostru individual... în ciuda atmosferei galactice… și să recunoaştem locul unde suntem și ce simţim în plan personal, ca etalon pentru propria călătorie.

Deja ştim cât de optimiste sunt și ce „tablou de ansamblu” constituie aceste transmisii și, deși categoric că putem simţi prinzând viaţă în inima și celulele noastre adevărul acestor lucruri, el aproape niciodată nu reprezintă curcubeie și fluturi ce vin să se prelingă în jos, din perspectiva extinsă a celor de dincolo de văl. Cel puțin nu imediat, din cauza intervalului de timp dintre venirea informaţiilor și înţelegerea lor… însemnând că aici, jos, în planul fizic, în general avem nevoie de timp și spațiu, pentru a înţelege mesajele pe măsură ce creştem, pentru a ne ridica ca să întâlnim vibraţia ce ne este transmisă.

Prin urmare, iată declinarea mea de responsabilitate: lucrurile ar putea sau nu ar putea să fie aşa, dar categoric că ar mai putea continua să fie dezgustătoare, pentru încă un moment (sau mai multe).

Reţineţi că în prezent integrăm energiile solstiţiului, care încă ne mai fac terci... și e probabil că vor continua pentru încă ceva timp. Mercur e încă retrograd, Marte abia se mişcă, iar în iulie se apropie evenimente planetare importante. Inutil să mai spun că suntem „aici și acum”, dar doar la începutul începutului apariţiei noastre și, la fel ca în toate tranziţiile, „aici” este o zonă nedefinită clar.

În general, avem nevoie să ne amintim că aceste mesaje au o sferă de acţiune universală și, prin urmare, sunt un punct de reper pentru sincronizarea noastră și propriul proces. De asemenea, liniile temporale nu sunt ferm stabilite, iar ciclurile de energie se amestecă între ele, ceea ce înseamnă că e probabil să mai avem de suferit mai multă încordare.

Sunt întrebată tot.timpul.când o să se sfârşească, iar singurul răspuns pe care-l am este... „atunci când se termină”. Dar chiar și „se termină” este relativ, deoarece conştiinţa e o spirală de evoluţie ce se extinde continuu, neavând un adevărat sfârşit sau început definitiv.

Acestea fiind spuse, eu cred că toți cei care sunt pionieri ai acestui plan pot să consimtă că munca interioara extraordinară, recuperările sufletului, greu dobândite, și analizele emoţionale ce au avut loc numai în ultimele 6 luni ne califică din plin pentru diploma noastră de măiestrie.

Este mai mult decât timpul să ne îndepărtăm de suferinţă și să ne acceptăm sentimentul profund că „a venit momentul nostru”. E timpul să începem să ne făurim viaţa fizică ( și corpul) a viselor noastre, să cocreăm și să inspirăm conducerea vizionară, trăind consecvent în și ca IUBIRE.

În cuvintele pleiadienilor, acesta e „sfârşitul sfârşitului”…

Deocamdată, desfătaţi-vă în bunătatea divină a ceea ce urmează să vină, deoarece după perioada de început, vor avea loc mişcări rapide și transformări grandioase, ce vă vor menţine foarte focalizaţi pe valul înalt ce se apropie de ţărmurile voastre.

Traducere:Ana Nicolai

Sunt foarte multe lucruri de explorat și suntem deopotrivă entuziasmaţi și profund smeriţi de serviciul pe care îl aduceţi lui UNU. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, veţi înţelege exact de ce v-aţi dedicat unor fapte atât de mărețe și virtuoase.

Mergem împreună cu voi, ca fraţi și surori în lumină și vă întâmpinăm în această lume nouă, odată și, în sfârșit, pentru totdeauna. Felicitările par lipsite de valoare, în comparaţie cu ceea ce aţi realizat, aşa că, în loc de ele, vă salutăm cu respect.

Suntem Liga Naţiunilor Galactice și ne luăm rămas bun de la voi, ştiind că ne vom reîntâlni în curând, în frecvența căminului vostru, a inimii voastre, a IUBIRII voastre, ca Dumnezeu.

Fiţi în UNItate cu TOTUL, mergeţi înainte în pace…

1 comentarii:

George spunea...

NAMASTE !!! FIINTA MULT IUBITA MULTZUMESC PENTRU INCURAJARILE DE CARE ORICINE DIN CEI CE CRED ,ARE NEVOIE.Dar nu ne cam grabim cumva ? Uitam atat de repede ca, CAbaLA LUCREAZA,ca rezultatele la care ne asteptam in acest interval de timp sa fie mai semnificative,resimtite de majoritatea umanilorca toti asteptam mult trambitata insurectie financiara globala,demararea si aplicarea la scara macro a "PROIECTULUI KESHE", a arestarilor in masa in randul inaltilor functionari care au stiut cat rau fac umanitatii si au ascuns lumina sub obroc.Si muulte alte promisiuni .Aceeasi foamete in lumea a treia,aceeasi suferinta in regnul mineral si eternul chin la care sant supuse animalele si pasarile crescute pentru sacrificiu.Durerea si debusolarea se manifesta la fel de crunt in cei care din motive nestiute de ei-VINOVATI FARA DE VINA- isi pierd locul de munca,ploiticile la nivel mondial inventeaza -IAR- tot felul de conflicte globale- a se vedea "noua fratie musulmana" si al-quayda restructurata -dupa scenariul mintilor etern conflictuale ,nascatoare de dezimformare si panicarde al caror izvor de criminalitate nu a secat -inca. Cand IN MAMA GLIA SE MAI SCORMANESTE IN ADANCURILE-I PROFUNDE SI IN APELE cu tot mai putina viata din cauza goanei omului dupa hrana. Nu mi-au venit in minte decat putine din muntele de probleme create artificial si care se pun de-a curmezisul LUMINII. Cum poate sa ma creada pe mine un om situat la marginea societatii a carui speranta a fost macinata de promisiuni si asteptari neimplinite sau de un copil care numai ce a iesit din prima etapa a vietii lui de pregatire profesionala si pentru a lua viata in piept ca nici nu i s-a uscat semnatura de pe diploma si este elegant trimis la "Fortele de munca" spre a inainta actele pentru somaj. Cum sa ma creada pe mine bolnavul intrun stadiu avansat al unei boli incurabile ,careia nici nu indraznesc sa-i pronunt numele cand el nu primeste citostaticile pt.ca spitalul se exonereaza de orice obligatii,iar farmaciile i-l asteapta contracost cu bratele deschise.Cum sa ma mai creada pe mine un amarat trecut de saizeci de ani cu o pensie de handicap de cateva sute de lei ??? Si tot asa dramele sociale mute si neauzite de nimeni continua clipa de clipa,lacrimi,rauri de lacrimi nestiute ,suferinta,durerea si incrancenarea trec zi si noapte pe langa noi IAR NOI ASTEPTAM ILUMINAREA SI INALTAREA STIIND CA IN SPATELE IN FATA NOASTRA DISPERAREA,DUREREA SI NEPUTINTA AU BATUT PALMA CU MOARTEA !!!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...