sâmbătă, iulie 05, 2014

Aveți încredere în voi înșivă!

Postat Maria
Sunteți mulți care vă simțiți înălțați și inspirați într-un moment iar într-altul obosiți, epuizați, somnorosi, iritabili, sau de-a dreptul furiosi. Acest lucru se întâmplă, chiar dacă ați avut cele mai bune intenții pentru a rămâne în armonie și echilibru. Cel mai bine este să vă iertați imediat și să înlocuiți sentimentele și gândurile de descurajre cu cele care înălță și vă reamintesc că vă aflați în mijlocul celei mai mari metamorfoze pe care umanitatea, Pământul si toate regnurile au experimentat-o vreodată și la care ați ales să fiți parte!
Acestea sunt momentele în care sunt necesare o mai mare adaptabilitate și flexibilitate și, cel mai important dintre toate, o mai mare acceptare de sine! Observați dialogurile interioare și începeți să schimbați judecățile dure pe care le aveți față de voi înșivă! Voi toți sunteți mult mai buni cu alții decât sunteți cu voi înșivă!
Deveniți cel mai bun prieten al vostru, unul care vă susține, vă încurajează întotdeauna și vă iubește necondiționat! Asta este ceea ce dați altora, de ce nu vă dați si vouă înșivă?!
O persoană nu este egoistă pentru că se onorează pe sine mai întâi, pentru că fără iubire și acceptare de sine nu puteți servi cu adevărat pe alții! Când sunteți fericiți și vă simțiți încântați de propriile calităti energetice strălucitoare, este mult mai ușor să recunoașteți aceleași calități în ceilalți.



Atunci când evenimentele din viețile voastre sunt dificile și par să devină copleșitoare, pentru a le face față într-un mod luminat, chiar acela este momentul pentru a vă opri, a lua o pauză, făcand ceva care să aducă un zâmbet pe fața voastră și bucurie în sufletul vostru. Nu luați situația prea în serios, pentru că voi știți, dacă vă opriți pentru o clipă, că sunteți o persoană care face întotdeauna ce poate cel mai bine în fiecare situație. Evitați autoînvinuiriea și autoflagelarea, pentru că aceste obiceiuri vă mențin pe o cale descurajantă, inferioară!
A petrece momente de liniște, conectându-vă la adevărata esență a ființei voastre (Sinele Divin), ajută la reenergizarea întregului câmp auric uman într-un mod pozitiv, benefic. Acest lucru este ceva ce numai voi îl puteți face pentru voi!
Este important să fiți deschiși către noi moduri de interrelaționare și noi obiceiuri care se focusează în mod constant pe toate calitatile voastre (bune). Aceasta este esenta voastră și adevărul a cine sunteți!
Oferiți-vă vouă șansa să vă străluciți lumina în acele situații care de obicei vă furau puterea prin obiceiul de a vă judeca! Iubiți-vă sinele uman și sinele divin, deoarece voi sunteți o integrare minunată a amândurora!
Ați venit pe planetă pentru acest motiv și în timp ce faceți acest lucru le oferiți altora posibilitatea și îi împuterniciți să accepte și să integreze, de asemenea, toate aspectele legate de sinele lor.
Dacă voi constatați că vă simțiți blocati și nu puteți merge mai departe, începeți un nou proiect, participând la o clasă de instruire în ceva ce-ați dorit, poate, mereu să învățați, sau chiar să rearanjați mobilierul din casa voastră. Uneori, acest lucru insuflă sentimentul de energie reînnoită și veți descoperi forța voastră creativă curgând cu inspirație.
Aveți încredere în Spiritul vostru și urmați îndrumarea și îndemnurile primite, pentru că sunteți ghidati a vă muta în locul perfect pe calea aleasă de voi! Aveți încredere în propriile abilități, în alegerile pe care le faceți, în îndrumarea din inima voastră! Aveți încredere în voi înșivă!
Orice energie folosiți în acest scop este o energie bine pusă în aplicare, pentru că o meritați!
Vă reamintim că noi suntem mereu cu voi și mereu de partea voastră! Voi sunteți iubiti si ingrijiti, și de această dragoste și grijă are atâta nevoie această lume, tot ce este viu!
Iubirea voastră are un potențial de vindecare, nu numai pentru voi, ci și pentru un mare număr de oameni din sfera voastră de influență.
Revendicați-vă puterea, fiți încrezători în fortele proprii, revendicați-vă viața magnifică pentru care ați venit aici și fiti mândri de asta! Voi sunteți suflete puternice, magnifice, și noi va iubim!

Eu sunt Hilarion!

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației, www.therainbowscribe.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...