sâmbătă, iunie 21, 2014

Nu noi suntem în lume, ci lumea e în noi. Lauren Gorgo

Postat Maria

Lauren, 4 iunie 2014

Înainte de a trece la raport, vreau mai întâi să confirm și să lămuresc un pic recentul impas oarecum apăsător, în care mulţi au fost împinşi, imediat după ce am ieşit din portalul eclipsei, de la mijlocul lunii mai. Pentru aceia dintre voi care, la fel ca mine, nu ştiu ce este un impas:

Impas (substantiv): o situaţie în care nu e posibil niciun progres; stagnare
Potrivit Surselor mele, acest punct mort temporar, în care ne-am orientat cu greutate, de la Luna Plină Wesak (Buddha) din 15 mai, e rezultatul multor factori schimbători, cea mai mare parte a lor fiind legaţi de eliberarea noastră de dualitate, care iniţiază trecerea noastră globală în noua lume fizică.
Acest calvar întreg a început cu adevărat în aprilie – odată cu o multitudine de evenimente cereşti extrem de neobişnuite – dar se pare că recenta Lună Noua în Gemeni a deschis totodată un portal nemaipomenit pentru omenire, ce a avut rolul de a ne facilita trecerea la un stil de viaţă cu totul nou.
Şi, ca să fie clar, aceasta nu e o deschidere doar pentru cei „aflaţi pe cale în mod conştient”, această deschidere influenţează/pătrunde în fiecare aspect al lumii fizice, aşa cum o cunoaştem… trezind noi grupuri de oameni şi, în acelaşi timp, conducându-i pe cei treziţi înainte, spre niveluri mai profunde ale adevărului deplin. Pentru cei care mai au restanțe karmice, această perioadă (de la Luna Plină la Luna Nouă) a fost consacrată hotărârilor importante şi echilibrării polarităţilor nerezolvate (întregirea separării), o perioadă pe care în curând o veţi percepe ca foarte constructivă, dacă aţi reuşit să rămâneţi martori (neataşaţi) la orice rană din trecut. Pentru cei care au transcens conştiinţa separării, această perioadă a fost consacrată mai exact învierii fiinţei voastre pământeşti, ceea ce fiinţele stelare numesc vehiculul nostru real pentru înălţare. Mai multe despre asta, mai jos…
Intensitatea a ceea ce a avut loc recent pe planetă a fost una dintre cele mai impresionante (dacă nu cumplite) pe care eu, una, am trăit-o până în prezent. Consider că e de datoria mea să ignor conştiinţa colectivă ori de câte ori e posibil, pentru a rămâne lucidă şi stabilizată în starea de neutralitate, dar în ultima săptămână acest lucru a devenit aproape imposibil, întrucât au venit SPRE mine valuri ale acestor energii colective… cu fermitate şi aparent neinvitate.

În culmea deznădejdii, m-am acordat pentru a vedea ce se întâmplă şi mi s-a spus că o mare parte din nefericirea persistentă pe care o simţeam era doar o „muncă straşnică de încurajare în reţea”… la care mulţi dintre noi, aflaţi la cârmă, s-au învoit/oferit voluntari, la această joncţiune dintre lumea veche şi cea nouă, pentru a ajuta la alchimizarea apăsării colective, produsă de eliberarea de dualitate, în special în aceia care încă sunt incapabili să proceseze şi să neutralizeze, în mod responsabil, emoţiile copleşitoare sau nocive. În unele cazuri, e posibil ca asta să fi însemnat faptul de a asista la unele proiecţii personale, atacuri bazate pe frică, învinuire, agresiune necontrolată, anxietate generalizată şi alte chestii neamuzante, dar atâta timp cât nu acceptăm aceste energii sau nu le luăm la modul personal (citiţi: nu mai suntem în rezonanţă cu ele) ele efectiv nu ne pot afecta sau dăuna.

Şi da, este adevărat că atunci când suntem pe deplin întregi în noi înşine, toate emoţiile neîntregite tind să alunece de pe scutul de teflon al blindajului IUBIRII, dar, pe măsură ce densitatea a început cu adevărat să se agite neîngrădită – de la mijlocul lui mai până la finele lui – greutatea ei a putut fi resimţită cu adevărat. Poate că nu într-un mod personal, ci într-un mod nemilos, aceste energii au părut să se ţină de noi ca scaiul… ca şi cum am fost scufundaţi în apă zile la rând.

Pe lângă stresul de la comprimarea personală fizică (transformarea cărbunelui în diamant) a mutaţiei biologice, această eliberare a suferinţei colective a putut fi totodată simţită cu acuitate, ca un val excesiv de apăsare, o depresie insondabilă şi o separare de nerezolvat, de frecvențele mai fine ale IUBIRII. Adăugaţi la acestea o energie serioasă de STOP – un fel de vid, dar mult mai enervant şi restrictiv – și, de bună seamă, bubuiturile continui ale infuziilor solare din celulele noastre şi aveţi mult prea puţine motive de a vă da jos din pat.

Una e să fii suspendat în tăcere, dar să rămâi prins în starea de tristeţe, atâta timp, fără nicio cale de scăpare sau ieşire, este ceva de nivelul diviziei întâi. Este chestia din care e alcătuită supradoza intenţionată măiestria.

Acesta a fost momentul în care am început să-mi dau seama că se întâmplă ceva cu mult mai important decât mine…


Traversarea

E posibil ca acum să nu pară, dar greutatea a ceea ce simţim – am simţit – e un rezultat direct al eliberării noastre de suferinţă… transcenderea dualităţii.
În numeroasele momente de înecare în disperare, la care am declarat că am asistat în ultimele două săptămâni, pleiadienii s-au grăbit să-mi spună că eclipsele le-au asigurat un portal celor pregătiţi să intre în noua lume, dar că, de îndată ce am trecut în ea… la Luna Plină din 15 mai… unii dintre noi s-au întors imediat, ca să ajute la transmutarea apăsării stârnite de „valul (mareic) al suferinţei omeneşti”, ce a inundat eterul.
Primul meu gând a fost: DE CE, Lauren… de ce ai fi de acord cu asta? După toţi aceşti ani, în care ai fost târâtă prin dualitate, curăţând densitatea… împotriva voinţei şi fără vreun cuvânt… de ce, în numele sfânt al lui Dumnezeu, ţi-ai acorda vitalitatea rămasă, de 0,5%, ca să însoţeşti mai multe suflete, printr-un tunel prin care tu însăţi de-abia poţi merge??
Către partea din mine care vede doar unitatea din toate lucrurile…
În vigoare, imediat: te rog să încetezi să mă mai înrolezi în aceste fapte nobile de „slujire”, împotriva voinţei mele omenești.

De la partea din mine care ajunge să fie jucată ca un pion.

De asemenea, par să uit (în mod naiv) că „eliberarea de suferinţă” înseamnă că suferinţa va fi eliberată… adica va fi a lăsată liber… și că TOŢI suntem responsabili de ea, într-un fel. Latura de Săgetător din mine jură că negativitatea umană, pur şi simplu, poate dispărea fără urmă. Deşi optimismul meu este ferm, din păcate, niciodată nu se întâmplă aşa.

Rezultatul final? Consiliul spune că, prin aducerea unei alte runde de întuneric, la lumină, am ajutat considerabil la infiltrarea celor treziţi recent, plantând seminţele necesare ale IUBIRII, pentru ca ele să încolţească, în final, în inimile celor care vor intra, în cele din urmă, în conştiinţa unităţii. Acele suflete sărmane și nebănuitoare nu vor şti ce anume le-a lovit

Merkaba universală-personală
Pentru cei care-şi întrupează divinitatea în mod conştient, a fost absolut evident faptul că, de la echinocţiul din martie, lucrurile au adus şi mai multe provocări decât de obicei, în special pentru corpul fizic.

Ştim că a fost o sarcină extrem de anevoioasă, să vă aduceţi corpul fizic la radianța Christică şi dorim să vă asigurăm că procesul a fost, în mod deliberat, lent, pentru siguranţa şi supravieţuirea voastră. Nu în sensul că nu „aţi fi putut” supravieţui procesului, dacă el s-ar fi desfăşurat mai rapid, ci în sensul că nu „aţi fi vrut” să supravieţuiţi. – Consiliul Suprem Pleiadian

Şi deşi de multe ori am fost împinşi în acest fel, dincolo de limitele noastre, am avut totodată oportunitatea de a atinge culmi fizice şi spirituale nemaiatinse înainte. În momentul de față, toată această concentrare pe biologia înălţării e foarte importantă, deoarece, potrivit Consiliului, corpul fizic este vehiculul concret pentru înălţarea noastră şi pentru că, fără el, noua noastră viaţă şi lume nu pot începe…

Caracterul extraordinar a ceea ce a adus înălţarea vă va fi dezvăluit, dar această experienţă începe cu corpul… corpul fizic ESTE vehiculul vostru pentru înălţare, în această viaţă.

De aceea v-am spus că, înainte de orice altceva, e necesar să vă manifestaţi divinitatea în corpul fizic - căci, fără acest lucru, realitatea voastră exterioară nu poate să se materializeze şi să înflorească în lumea fizică. VOI sunteţi punctul de iniţiere a tot ceea ce veţi trăi în noua voastră viaţă.

Ei mai spun că interpretarea şi înţelegerea acceptată la nivel colectiv, despre Înălţare, implică Merkaba - și, deşi acest lucru este, în mod categoric adevărat, într-o măsură, ei vor ca noi să reţinem faptul că, la nivel de fractal, fiecare celulă conţine un vortex merkabic de energie… la fel cum corpul nostru fizic, structura galaxiei noastre, universul etc. sunt toate structurate de un câmp Merkaba (micro/macro). Cu alte cuvinte, exact aceeaşi structură geometrică organizată, existentă în univers în general, se trezeşte în momentul de față, în fiecare celulă a noastră. Drept rezultat, tot ceea ce e legat de natura noastră fizică, se schimbă considerabil.

Pentru cei care aleg să-şi înalţe corpul fizic, odată cu planeta, este util să înţeleagă că, pentru corp în sine, e necesar să ne aliniem armonios câmpul Merkaba personal, cu câmpul Merkaba universal… un proces care a început, de fapt, în iulie anul trecut, între 17 şi 29 iulie 2013. Dacă puteţi evoca acea perioadă, probabil vă veţi aminti că am trecut printr-o perioadă/un portal destul de intens, ce a iniţiat activarea şi dezvoltarea câmpului Merkaba personal, pregătindu-l pe fiecare dintre noi pentru coborârea spiritului în corpul fizic.

Aflu acum că celulele noastre se transformă, pentru a se armoniza cu rezonanţa universală şi că, în acest scop, vom începe în sfârşit să vedem unele schimbări semnificative… unii dintre voi le văd deja.

La o primă privire, schimbările despre care vorbim sunt subtile, dar, pe măsură ce câmpul Merkaba devine mai puternic… fiind alimentat de lumina Soarelui vostru interior tot mai intens, în legătură cu Soarele central… veţi începe să vedeţi şi să simţiţi aceste schimbări într-un mod mai pozitiv, mai plin de impact şi mai evident.

Felul în care CSP descrie acest proces de „alimentare”, prin alinierea Merkabei personale/universale, este că biologia noastră e alcătuită acum realmente din celule solare, întrucât fiecare baterie celulară (mitocondrie), în mod individual și din proprie alegere, absoarbe lumină… atât radiație fotonică de la Soarele fizic/reflectarea Soarelui prin intermediul Lunii, precum și de la Soarele personal interior (Sinele spiritual).

Eliberarea de corpul-durere

Una din primele realizări concrete ale alinierii Merkabei personale, cu cea universală este/va fi legătura noastră indestructibilă cu IUBIREA… iar potrivit Consiliului, acest lucru e posibil acum, deoarece vom simți libertatea dată de eliberarea de corpul-durere colectiv și personal.

Până acum, energia IUBIRII universale a fost în mare parte obstrucționată de incapacitatea corpului nostru de a o valorifica și transmite, în mod adecvat… în primul rând din cauza fricii și a miasmelor genetice existente în modelul corpului nostru karmic (3D)… dar, potrivit celor din CSP, și acest lucru aparține trecutului. Luna lui Buddha, de la mijlocul lunii mai, a reprezentat „începutul emancipării de suferință, a sufletului nostru” – cum s-au exprimat ei – și, în interval de aproximativ o săptămână, spun ei, ar trebui să fim total conștienți de faptul că am depășit trecutul.

E posibil să primiți deja semnale că așa este, în timp ce visați sau meditați, dar cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțelegem în acest moment este că separarea de „trecutul nostru pământesc” este o condiție esențială pentru finalizarea învierii/înnoirii corpului nostru fizic.

Corpul-durere nu mai este activ în vibrația voastră, ceea ce înseamnă că ar trebui să sesizați rapid că trecutul vostru nu mai are efect asupra prezentului sau viitorului vostru. Asta înseamnă că acum sunteți capabili să creați dintr-o perspectivă total neutră, neafectată și lipsită de piedici.

Iar în timp ce puteți crea din acest spațiu al neutralității, veți putea totodată înțelege ce doriți cu adevărat să trăiți, dintr-o poziție mai echilibrată, a uniunii. Veți începe să vedeți că unele dintre lucrurile pe care vi le-ați dorit cândva vi se par frivole, comparativ cu cele care vă așteaptă acum.

Încă ne aflăm la sfârșitul sfârșitului, așa că este important să menținem perspectiva că orice apăsare, rezultată din desprinderea de corpul-durere, continuă să se reflecte în corpul fizic - dar și asta va trece. Aflu că, atunci când nu vom mai avea legătură cu corpul-durere/karmic, vom putea să ne debarasăm realmente de foartă multă densitate, dintr-odată. Atunci când nu mai există nimic care să ne amintească de trecut, suntem liberi să ne percepem corpul și viața, în orice fel alegem.

Imaginați-vă ce ar însemna pentru voi viața, atunci când nu ar mai exista nicio legătură cu suferința din trecut… Imaginați-vă ce ar însemna viața, dacă ați da drumul la poverile fizice și emoționale, rezultate din eoni de traumă umană…

Spunem acest lucru, deoarece este ceea ce viața voastră devine cu adevărat.

Schimbarea radicală

Prin urmare, adoptăm, în mod categoric, toate schimbările necesare (citiți: dureroase), în scopul de a ne alinia modelului de perfecțiune biologică, într-o anumită măsură, asta-i clar… și, deși aceste schimbări numai ușoare nu au fost, ele vor fi totodată SCHIMBĂRILE pe care le vom vedea reflectate în lumea fizică, ca fundație a noii (străvechii) creații.

E tentant să fii prins în capcana frustrării, atunci când „lucrurile” nu avansează în viața noastră, în special atunci când foarte multe proiecte și planuri sunt neterminate. Dar adevărul gol-goluț este că, într-un sistem al realității holografice, nu e de mișcat „nimic” în exterior. În clipa de față, lumea noastră exterioară oglindește, pur și simplu, starea noastră de imperfecțiune, dovada fizică a faptului că Sinele nostru se află încă în perioada de tranziție. Odată ce ne ducem la bun sfârșit transformarea personală, lumile noastre exterioare vor începe să se pună în mișcare, să se alinieze fără efort și să apară pentru a se întâlni cu noi… noi cel autentic/adevărat/nou. De aceea, Sinele este și trebuie să fie prima prioritate în 5D, deoarece nu există nimic altceva în „realitate” și tot ce trăim vreodată este persoana care trăiește experiența.

Această nouă paradigmă de gândire – înțelegerea că „nu noi suntem în lume, ci lumea e în noi – constituie starea de conștiență la care ajungem în clipa de față și pe care o vom integra, în special în timpul apropiatului ciclu retrograd al lui Mercur.

Unii dintre voi, cei din comunitatea TWYH, au avut vise și vizualizări intense, despre „schimbarea radicală”, iar potrivit celor din Consiliu, este exact ceea ce se petrece în noi!

De un timp, aflu și simt că această perioadă de Mercur retrograd urma să fie ceva cu totul unic și special - și, ei bine, de primă importanță pentru reușita noastră în a ne crea noua viață. Acum îmi dau seama că ea înseamnă că, în timp ce vom integra adevărul abstract al creației holografice, prin acest ciclu, vom folosi acest interval de timp și pentru a începe să ne planificăm noul ciclu de viață, bazat pe unitate… având înțelegerea faptului că nu există „alții”. Această planificare va implica mecanisme și structuri noi, pe baza cărora să ne făurim viața, întrucât foarte mult din trecutul nostru a fost creat pe baza concepției că suntem „în” lume, în timp ce acum suntem total conștienți de faptul că lumea este „în” noi.

Mai aflu că acest lucru le-ar putea impune unora o ajustare destul de mare, deoarece deși se poate ca în concepțiile noastre mentale să fi existat acest mod de a înțelege lucrurile, vieți întregi au fost făurite pe opusul acestui adevăr - iar, în multe cazuri, acestea vor avea nevoie să fie dezmembrate și reclădite din temelie. Luna aceasta vom începe cu adevărat să acționăm pe baza înțelegerii despre unitate, dar va trebui de asemenea să începem să aplicăm această concepție în moduri reale, ce cuprind decizii noi cu privire la noua viață, bazate în primul rând pe punctul de vedere al Sinelui.

Acum, că dualitatea e un lucru din „trecut”, creăm efectiv pornind din interior spre exterior… și categoric că în această privință suntem minoritari, având în vedere faptul că dinamica actuală de pe întreaga planetă este să se creeze pornind de la exterior, pe baza sistemelor de convingeri exterioare, ce definesc organizațiile și structurile deja existente. Nu putem face asta. Lumea trezită… adică voi… nu are altă alegere decât să creeze pornind de la interior - lucru care se rezumă cu adevărat la a vă înțelege proiectul inimii, astfel ca să vă puteți implementa planul unic al sufletului.

În paranteză fie spus, această dinamică riguroasă constituie cauza din care foarte mulți au fost ținuți pe loc, timp îndelungat, neputând să creeze nimic nou. Si asta, pentru că așteptăm ca această stare de conștiență să iasă la suprafață în ființa noastră, în înseși celulele noastre. Iar acum, că am ajuns aici, vom putea să implementăm, în sfârși,t schimbări reale și durabile pe Pământ, fiind eliberați de întreaga programare din trecut.

Conducerea IUBIRII

Acum, că reziduurile trecutului se reduc, ne vom putea ancora în IUBIRE, într-un mod mai total și permanent – iar asta înseamnă că busola noastră interioară ne poate ghida acum, în continuu. Și încă cum!

Aflu că acest lucru va însemna că aceia dintre voi care sunt aici, pentru a conduce grupuri de oameni către Lumină vor avea acces mai rapid la planul propriu sufletului lor și că aceia dintre voi care sunt aici, doar pentru a întrupa modelul Christic – însemnând că nu „îi vor învăța pe ceilalți, într-o manieră convențională” – vor începe să se conecteze acum cu originile sufletului lor, într-un mod mai deplin.

Asta nu înseamnă că aceia dintre voi care conduc grupuri de oameni au o sarcină mai importantă decât cei care nu fac acest lucru, ci doar că unii dintre voi sunt aici anume pentru a-i învăța pe oameni despre IUBIRE, iar alții pentru a trăi acele învățături, fiind un exemplu. Există de asemenea grupuri care sunt aici pentru a face ambele lucruri.

Pentru acestea din urmă, se poate că drumul vostru să fi fost un pic mai îngust, deoarece ați avut nevoie să integrați atât conștiința IUBIRII, cât și înțelegerea mecanismelor ei. Motivele vă vor deveni mai evidente, acum…

De asemenea, Consiliul ne transmite că aceia care deja predau la nivel de masă, vor schimba în curând vitezele, într-un mod considerabil și că acest grup începe deja să discearnă că chemarea inimii îi conduce în alte direcții, încurajându-i să facă lucruri noi sau diferite sau, probabil, să le îndrepte esența/mesajele/învățăturile spre grupuri mai mari de oameni.Și asta, din rațiuni întemeiate.

Iar pentru aceia dintre voi care întrupează energia Christică, dar nu au chemarea de a preda, aflu că lor le va reveni sarcina de a impregna masele de oameni, cu calitatea FIInțării lor, în prezență fizică. Asta nu înseamnă că voi NU predați ca atare – de vreme ce toată lumea este, în ultimă instanță, un profesor – ci că voi veți avea capacitatea de a inspira, fără să vorbiți neapărat. Consiliul dorește ca în special acest grup să știe că simpla voastră frecvență este o formă foarte puternică de vindecare și activare (gândiți-vă la shaktipat), prin faptul că-i influențați pe ceilalți, prin „radianța pură a rezonanței voastre”.

Altfel spus, datorită bucuriei pure a vieții noastre, trăind expresia Sinelui Dumnezeu sau a stării Christice, deschidem realmente porțile raiului, în acțiunile noastre zilnice și în aspirațiile creative ale inimii. Aceasta e o putere extraordinară, dar și o mare responsabilitate.

Ca atare, aceia dintre voi care se trezesc la nivelul de dumnezeu-creator vor dobândi noi puteri. Apropiatul solstițiu semnalează încheierea intervalului de transmutare, care a început la echinocțiul din martie, fiind în același timp un punct de reper pentru adevărata voastră capacitate creativă.

Mai aflați că acest moment se apropie cu repeziciune. El nu este un viitor îndepărtat, ci, după standardele noastre, un moment din prezentul vostru. Deveniți penelul concret al pânzei vieții voastre pământești – și, în acest scop, vă veți picta viața într-un stil nou.

Un ultim lucru pe care CSP vrea să-l clarifice este ideea că lucrurile cu care lucrăm acum, în ceea ce privește creația, se vor schimba considerabil… că o nouă cunoaștere sacră apare în noi, dar, pentru a o înțelege pe deplin, trebuie ca mai întâi să fim, în totalitate, în noua dinamică. Cu alte cuvinte: pentru a ne înțelege adevărata capacitate de a crea, fiecare celulă din ființa noastră trebuie să-și încheie tranziția de la structura de carbon, la cea cristalină. Vom reveni în curând asupra acestui subiect – dar deocamdată ei vor să știm că „schimbarea are loc în procesul înălțării”.

Efectiv nu există cuvinte care să transmită realitatea a ceea ce vine, căci cuvintele nu pot reda esenţa strălucitoare a unui corp şi a unei vieţi bazate pe spiritual. Deocamdată, sperăm că veţi continua să acceptaţi faptul că această realitate, la atingerea căreia ați muncit asiduu, devine a voastră, în totalitate și de tot.

Tot ceea ce mai rămâne de făcut între voi și destinul vostru sunt retușurile finale, necesare pentru a vă întinde aripile și a vă lua zborul!

Suntem Consiliul Suprem Pleiadian și vă lăsăm cu un memento despre strălucirea voastră. Strălucirea voastră ajunge mult mai departe decât cea a minții, ea este radiația a o mie de sori, reflectați de diamantul multifațetat al esenței voastre cristaline, ce vă va copleși imediat, înălțându-vă la grația sfântă a lui Dumnezeu. .

ThinkWithYourHEART.com

©Expect Miracles, Inc. 2014 Toate drepturile rezervate.

Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare

3 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc.

Anonim spunea...

6 un tesoro!

MARIA spunea...

Multumesc si eu.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...