joi, iunie 26, 2014

Mesaj primit prin Marilyn Raffaelle, Mai 2014

Postat Maria

Salutări, oameni ai dragei planete Gaia! Noi observăm o lumină din ce în ce mai strălucitoare pe măsură ce din ce în ce mai mulți se trezesc la noi moduri de a vedea lumea și locul lor în ea. Aceasta este evoluția, dragilor, – Schimbarea! – deschiderea către idei și modalități mai înalte de a înțelege problemele normale pentru viața de zi cu zi!
În mod normal ascensiunea spirituală nu este asemeni unui fulger orbitor brusc care vă lasă în urma lui direct ascensionați (deși acest lucru s-a întâmplat cu câteva persoane care au atins deja această conștiință în altă viață).
Ascensiunea este o stare de conștiință care a fost atinsă în urma multitudinii de experiențe din multele vieți trăite în energiile dualității și ale separării. Din aceste experiențe sufletul învață și crește până la punctul în care trece dincolo de nevoia de a mai învăța în acest fel și începe „învățarea” din interior. Voi sunteți acum în acest punct, dragilor!
Cereți mai multă Lumină, mai multă înțelegere și mai multă conștientizare, dar evitați să cereți ”lucruri”, pentru că atunci când cereți lucruri voi aratați în mod automat că ”nu aveți” (le cereti pentru ca nu le aveti!), (Universul vă va da ceea ce sunteti in acel moment; iar voi afisati credinta ca sunteti in lipsa, anuntati lipsa,…si lipsa va fi multiplicata!) și ceea ce creați este ”a nu avea”.
Cu toții doriți sa vă auziți vocea interioara, dar pentru asta trebuie să fiți centrați, echilibrați, in iubire! Răspunsurile pot veni direct în meditație, pentru cei acordați să audă acea ”voce micuță și tăcută”, dar în mod normal răspunsurile apar după și sunt rodul meditației!
Răspunsurile vor veni în moduri obișnuite care pot fi înțelese și care au legătură cu întrebările. De exemplu, răspunsul poate apărea sub forma unei cărți care vine într-un fel la voi, sau poate fi auzit într-o afirmație pe care cineva o face în mod întâmplător. În mod frecvent răspunsurile și ideile vă vor apărea în cap pe neașteptate, în timp ce voi faceți ceva banal, ca spălatul vaselor, de exemplu, pentru că de obicei atunci mintea este suficient de liniștită ca să poată auzi vocea interioară.
Dacă doriți să auziți este important să vă păstrați liberi de confuzia și zgomotul constant.
Mulți sunt incapabili să audă sau să recunoască soluțiile pe care le-au cerut, pentru că ei stau într-o permanentă stare de zgomot și distragere a atenției și apoi se miră de ce nu primesc răspunsuri. Dacă vreți să auziți ”micuța și tăcuta voce”, atunci voi trebuie să trăiți și să lucrați într-un mod liniștit și centrat, cu o ureche mereu deschisă pentru ”a auzi linistea”.
Asta nu înseamnă că nu puteți să vă distrați, să vă vizitați cu alți oameni, să dansați și să vă trăiți viața, dar noi le vorbim celor care aleg să treacă prin fiecare moment din viață cu telefoanele lipite de cap, trimițând mesaje, trăind inconstient, în general complet în afara lor înșiși.
Vedeți, voi, dragilor, conexiunile spirituale sunt adeseori portretizate de către mass-media oficiale drept niște evenimente psihice puternice, cu o grămadă de surle și trâmbițe. Conexiunile spirituale sunt aproape întotdeauna experimentate în liniște și în moduri aparent obișnuite.
Dacă sunteți sinceri în căutarea voastră pentru mai multă Lumină pe orice temă, răspunsurile și ideile vor veni întotdeauna într-un mod în care voi să le puteți înțelege. Artistul nu va primi idei noi și creative sub forma unor descoperiri științifice, și nici chirurgul care caută o tehnică nouă nu o va primi sub forma unui nou tablou. Mintea va traduce răspunsul vostru (completitudinea Divină) în forme care rezonează cu individualitatea voastră. Pot exista lecții care au nevoie de încheiere sau credințe vechi care au nevoie să fie eliberate înainte ca ceea ce voi căutați să se poată manifesta, dar alegerile și intențiile voastre sunt întotdeauna auzite – pentru că voi le căutați de la Sinele Vostru Mai Înalt – VOI.

Grupul Arcturian dorește să vă vorbească despre fațetele Iubirii.
Fiecare activitate a vieții de zi cu zi este o fațetă a iubirii, deoarece iubirea în sensul său cel mai adevărat este conexiunea energetică dintre cei mulți în Unul. Recunoștința este returul fluxului iubirii exprimate. Acțiunile individuale variază în funcție de interesele, lecțiile alese, precum și de starea de conștiință a individului. Fiecare activitate a experienței de viață din cea de-a treia dimensiune de pe Pământ este în realitate forma materială a realității spirituale. Toate interacțiunile dintre formele de viață reflectă legătura energetică în Unul și a Unului – și nu există nimic altceva!
Acțiunile de interconectare devin ”neiubitoare”, în sensul uzual al cuvântului, atunci când sunt interpretate și manifestate în afara stării globale și personale de conștiință, pe deplin prinse în credințele dualității și separării. Conexiunea energetică a fiecărui suflet cu oricare alt suflet în Unul nu se poate niciodată schimba, dar când acest adevăr este greșit interpretat de către cei care cred că toate formele de viață ar fi separate, acest lucru se manifestă în moduri care reflectă această credință – viol, abuz, cruzimea față de animale, război etc.
Odată ce un individ evoluează în adevărata sa identitate și începe să-și dea seama de interconectivitatea întregii vieți, el nu mai rezonează cu activitățile pornite din frica ale densităților mai joase – activități bazate pe separare.
Pe măsură ce vă ridicați voi înșivă, voi ridicați lumea, dragilor, pentru că adevărul cunoscut și integrat adaugă mai multă lumină la conștiința universală umană care conține fiecare idee sau credință a omenirii, nu contează cât de absurdă ar fi aceasta.
Prin voi Lumina dizolvă automat umbrele – formele gând și credințele trei dimensionale care în realitate nu au nici o lege care să le susțină, dar prin credința în ele au ținut omenirea în robie.
Gândurile și ideile care plutesc în gândirea voastră din conștiința universală a lumii sunt întotdeauna impersonale – niciodată să nu pretindeți că ar fi ale voastre, chiar dacă ele par să vină din interiorul vostru!
Fiecare individ este mai receptiv față de anumite tipuri de credințe impersonale, din cauza experiențelor din viețile trecute. Unii pot descoperi că sunt mai receptivi față de conceptele universale legate de sănătate și boală, în timp ce alții ar putea să fie mai receptivi față de convingerile legate de relații.
Fricile copleșitoare (fobiile), cum ar fi frica de apă sau de înălțimi, indică, de asemenea, o energie care este încă păstrată în memoria celulară dintr-o experiență dintr-o viață anterioară, făcându-i să fie mult mai receptivi la toate convingerile care plutesc în jurul acestor probleme.
Odată ce aceste convingeri impersonale își găsesc adăpost în conștiința individuală, ele se vor manifesta apoi și în exterior, pentru că voi sunteți creatori!
Manifestările voastre exterioare sunt mesajele voastre de ghidare, dragilor, indicându-vă la ce trebuie să fiți atenți și să eliberați din sistemul vostru de convingeri. Încercați să nu alimentați aceste gânduri, ci să le folosiți ca instrumente!
Călătoria spirituală este legată de luarea înapoi a puterii pe care în mod ignorant voi ați dat-o la orice din afara voastră; fie că este vorba de cuvinte, gânduri, oameni, cărți, credințe, lucruri, tradiții, învățături sau orice altceva, indiferent de cât de mult poate că v-au servit ele în trecut. Asta însă nu înseamnă că voi nu veți mai avea acele lucruri, ci înseamnă că voi le-ați eliberat de puterea de a fi bune sau rele. Cunoașterea și evoluția poate veni PRIN aceste lucruri, dar nu DE LA ele.
Acțiunile întreprinse în acel trecut când ați fost ignoranți în ceea ce privește adevărul au avut doar puterea pe care voi le-ați dat-o, așa că începeți să vă eliberați de toate emoțiile negative ale vinovăției, mâniei, regretului etc., care-și au propria lor creștere în sistemul de credințe trei dimensional! Dacă există cineva pe care aveți nevoie să-l iertați sau care are nevoie să vă ierte, atunci faceți-o în interior sau în exterior și mergeți mai departe!
Acum este timpul pentru curățarea, o dată și pentru totdeauna, a oricăror rezonanțe cu energiile joase pe care le-ați mai putea deține, astfel încât să puteți intra în frecvențele mai înalte ale Luminii și Iubirii.
Voi sunteți numai cu Dumnezeul (Sinele) vostru și această realizare este toată puterea de care veți avea nevoie vreodată.
Evoluția pe Pământ a fost dificilă din cauza faptului că viață după viață voi ați trăit în energia dualității și separării, dar amintiți-vă că voi ați ales acest lucru pentru că astfel ați ajuns o ființă puternică și bine temperată care iese la iveală din focul încercărilor.
Sunteți pregătiți acum să intrați în încrederea și realizarea unității! Este o eliberare și acest lucru poate fi dificil și înspăimântător. Amintiți-vă întotdeauna că nimic – nici o persoană, nici un eveniment, nici o activitate și nici măcar moartea – nu vă poate separa de ceea ce sunteți și ați fost întotdeauna, indiferent de orice aparență!
Doar Iubire, dragilor, doar trăiți întotdeauna în recunoașterea a tot ceea ce este UNUL și această realizare vă va ghida fiecare acțiune!
Eliberați nevoia de a schița și planifica totul și permiteți-i Sinelui vostru interior să vă ghideze cu grijă minut cu minut, zi de zi, activitate cu activitate!
Când deveniți conștienți de activitățile unor ne-treziți, vizualizați acea flacără micuță din inima lor de care ei înșiși nu sunt conștienți încă, faceți orice pas uman care sunteți ghidați să-l faceți în acel moment și apoi treceți mai departe.
Aceasta este Iubirea, aceasta este Compasiunea – activitatea care curge din recunoașterea și respectarea adevăratei identități divine a fiecăruia.
Noi suntem Grupul Arcturian!
Traducere Monica Poka

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ca de fiecare data ma uimesti Maria.....Cutoste articolele tale ai fost si esti un mentor minunat pt mine....
Iubesc acest site.....
Te pupicesc...si ne vedem cand vin acasa in vizita...
Cu mult drag....Gabi

MARIA spunea...

Te imbratisez Gabi, ma bucur ca ma auzi. Astept sa ne vedem

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...