luni, martie 17, 2014

Din visele voastre -nasteti-va!

Postat Maria
Vrem sa intelegeti ca flacara ce sunteti arde la nesfarsit si nu se va stinge niciodat, oricat de stralucitori va veti da voie sa deveniti si vrem sa va facem sa intElegeti ca existati acum si veti exista intotdeauna pentru ca acum este singurul timp si singurul loc si ca este sigura existenta si care a existat dintotdeauna si intotdeuna va fi.
Sunteti eterni, sunteti infiniti sunteti spirit, sunteti corp, sunteti minte sunteti inima, sunteti sufletul, sunteti o idee sunteti o expresie, sunteti un gand, sunteti un vis al Creatorului Infinit.
Insa aceasta este realitatea si toata realitatea este asezata in visul vostru o contineti pe toata, sunteti intreaga manifestare si propria frecventa, sunteti Matrixul, Matrixul sunteti voi, sunteti tot totul vine de la voi, totul va da nastere in timp ce voi intregiti existenta a tot ceea ce este si a tuturor si tot ceea ce este creatia infinita a tesaturii existentei v-a ales pe voi, a ales ca voi sa existati, v-a ales in mod constient v-a ales, sunteti in acest fel in consecinta binecuvantati si vrem sa intelegeti ca simplul fapt ca existati. Sunteti binecuvantati pentru ca sunteti creati din material divin, din lumina divina sunteti Creatorul infinit si existenta voastra a fost o decizie constienta, un lucru constient, o alegere constienta actionati ca lumina.



Fiti o minte de lumina, respectati-va, iubiti-va pe voi neconditionat pentru ca din iubire neconditionata ati fost creati si din iubire neconditionata veti creea tot ceea ce doriti.
Incepeti sa simtiti energia interconexiunii voastre cu toate formele gand, cu toata constiinta, cu toate civilizatiile, cu toti ochii, cu toate ideile, cu toate mintile, cu toate inimile, cu toate sufletele spiritul este UNU,iar voi sunteti UNU in acea mare, in acel lac, stiti ca voi sunteti structura si esenta Energiei Galactice.
Niciunul dintre voi, in acest sens, nu poate fi scos din matrix fara prabusirea intregii structuri, sunteti integrati in acest sens, sunteti esentiali in acest sens si vrem sa intelegeti faptul ca pentru ca sunteti interconectati in acest fel, pentru ca tot ceea ce faceti impacteaza intreaga Creatie, ca meritati sa existati in acest fel si ca meritati sa fiti cea mai completa versiune a voastra pe care o puteti imagina ca meritati sa manifestati toate lucrurile pe care le puteti concepe ca meritati existenta care vi s-a dat, altfel nu vi s-ar mai fi oferit ca meritati toata iubirea pe care o puteti imagina, pentru ca din iubire sunteti plamaditi ca meritati toata lumina pe care o puteti creea in viata voastra pentru ca sunteti plamaditi din lumina simtiti ca bataile inimii voastre sunt reglate la ritmul si pulsul rotatiei tuturor galaxiilor a Structurii Existentei si a Inimii Universale a Creatiei Infinite Infinite Creator.
Pentru ca voi toti bateti in interiorul acelei inimi si niciunul nu este in afara Inimii a TOT ceea ce este, sunteti sangele si forta vitala a lui Dumnezeu Insusi, este si forta si viata voastra de asmenea, voi sunteti aceasta si ea este cine sunteti voi,din visele voastre nasteti-va! din inima voastra fiti vii! din sufletul vostru fiti lumina!
Pentru ca nu sunteti nimic altceva.
Bashar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...