luni, decembrie 02, 2013

Experienta de Vindecare Gratuita

Postat Maria
‘Quantum K’ este un sistem nou, revolutionar. Acesta utilizeaza cele mai noi progrese facute în fizica cuantica pentru a oferi o vindecare a mintii, corpului si a sufletului.

Este bine stiut ca organismul poate absorbi informatii prin stimularea senzoriala – trebuie doar sa te uiti la succesul hipnoterapiei ca sa realizezi cât de eficienta poate fi. Acest sistem extinde acest principiu stimulând potentialul nostru de auto-vindecare prin intermediul cuvintelor scrise, numerelor, ecuatiilor fractale, sunetelor, culorilor si simbolurilor. Dând instructiuni directe inteligentei corpului nostru, îi stimulam puterile natural de vindecare.

De-a lungul acestei experiente, vi se va cere sa faceti modificari constructive, cum ar fi “Eliberez toate toxinele din corp”. În timp ce ne concentram pe aceasta intentie, subconstientul va fi ocupat absorbind culorile, armonicile, simbolurile si ecuatiile care apar dedesubt si care reprezinta mecanismul ce ne va ajuta ca instructiunile sa aibe efect.

Acest process este similar cu programele de computer. Suntem obisnuiti sa actionam prin simple apasari de taste, în spatele acestui lucru aflându-se însa detalii de codare complexe care stau la baza proceselor implicate.

“Codul” primar folosit aici se bazeaza pe numere si geometrie fractala. Cele 12 secvente de numere comunica direct cu AND-ul nostru, stimulând aceste caramizi care stau la baza vietii sa elibereze programele negative si sa reconstruiasca pe baza unui set pozitiv de instructiuni.

Ecuatiile fractale ofera modelul de urmat pentru AND-ul nostru. Fractalii definesc structura tuturor lucrurilor vii – cellule, plante, munti si planete. Acestia se aplica în special structurii si proportiilor corpului uman.

Aceasta combinatie de intentie, armonici si ecuatii fractale ofera atât instructiunile pentru a face schimbari pozitive cât si mijloacele necesare pentru a face acest lucru.
Cum o pot folosi?
Expereinta “Quantum K” este un program de 23 de minute disponibil gratuit pe acest site. Nu este nevoie decât sa gasesti un moment de liniste când sa stai jos în fata calculatorului si sa te bucuri de acest proces, neîntrerupt de lumea exterioara.

Muzica este un element important al programului si ea se aude automat pe fudal. Daca nu ai placa de sunet pe PC-ul tau, va trebui sa faci un compromis si sa asculti ceva relaxant din colectia ta, sau sa cumperi întregul album de pe acest site. Experienta va fi valabila si fara muzica, dar cu o eficienta putin mai redusa.

În timp ce vizualizezi prezentarea, ar fi bine sa tii mâinile într-o pozitie confortabila în poala sau pe piept si sa încerci sa citesti textul ce apare pe ecran. Se poate sa shimbi ritmul aparitiei textului, dar acesta este prestabilit la o valoare care îti acorda suficient timp pentru a absorbi datele, chiar daca intelectul tau ar dori sa reflecteze mai mult pe ceea ce este scris. Ideal este sa lasi prezentarea sa curga în ritmul ei propriu, dar poti sari peste cadrele introductive în cazul în care repeti experienta.

Exista mai multe categorii de vindecare – fizica, emotionala, generala si spiritual. Daca stii ca problemele tale sunt legate de una dintre aceste categorii, poti merge direct la ea, dar fa-o cu grija. Câteodata problemele au mai multe straturi si utilizând doar o selectie de cadre se poate sa ratezi un potential important de vindecare. De asemenea vei pierde si majoritatea beneficiilor muzicii vindecatoare.
Cum se va simti experienta?
Fiecare experienta este unica. De fiecare data, vei utiliza energii vindecatoare diferite, bazate pe nevoile tale din acel moment. Pe parcursul celor 23 de minute se poate fie sa nu simti nimic, fie sa te simti obosit, relaxat, concentrat, împacat sau emotiv. De asemenea, este posibil sa casti pe masura ce cadrele se deruleaza; acesta este un semn de eliberare a vechilor energii.

S-ar putea sa te simti deconectat la finalul celor 23 de minute, asa ca fii atent înainte de a întreprinde orice activitate necesita atentie sporita.
Vor exista efecte secundare?
Acest subiect este foarte important. Daca sistemul va functiona din plin, te vei simti diferit, este posibil sa ai perioade bune si perioade mai putin bune, pana te ajustezi la noua rezonanta. Aceasta reactie este normala, foarte usoara si temporara, dar te poate consuma emotional sau fizic pentru o perioada. Ca reactii normale, mai pot aparea dureri de cap, lacrimarea ochilor, eruptii cutanate, oboseala sau modificari digestive, chiar si reaparitia unori dureri asociate cu rani mai vechi.

Trebuie sa lasi procesul sa curga si sa permiti organismului tau sa se vindece neintrerupt. Daca te asteapta o zi încarcata, ar fi poate mai întelept sa amâni experienta pentru când te vei afla într-un loc mai linistit, mai ales daca o utiilizezi pentru prima oara. Dupa ce vei sti exact cum reactionezi, poti fi ceva mai flexibil.

Procesul de vindecare poate fi agresiv uneori dar aceasta se întâmpla cel mai des ca o parte esentiala a acestui process. Nu fii suparat si nu respinge experienta din acest motiv. Este o reactie temporara si o investitie în sanatatea si fericirea ta pe termen lung, Sistemul va functiona numai în cel mai înalt interes al tau si te va ajuta sa te eliberezi de blocaje într-o ordine perfecta si la timpul potrivit. Reactiile de vindecare nu sunt necesare decât atunci când sunt situatii mai dificile de rezolvat.
Ar trebui sa opresc alte tratamente pe care le urmez?
Categoric nu. Acest sistem nu înlocuieste atentia individuala pe care o primesti din partea unui specialist. Acest sistem este creea doar ca ajutor si acest site nu ofera nici un fel de ajutor viitor pentru problem personale. This is particularly important for conventional medical attention. Nu trebuie sa faci vreo schimbare a medicamentatiei sau a protocoalelor medicale fara a-ti consulta doctoral mai întâi; se poate sa îl consulti si înainte de aceasta experienta.

La ce simptome poate ajuta?
Este o greseala sa ne raportam doar la numite simptome când de fapt acestea nu sunt decât manifestari ale unor probleme interioare. Experienta “Quantum K” poate ajuta pe oricine la un anumit nivel, uneori imediat într-un mod evident, alteori într-un mod mai subtil, pentru a pastrarea sanatatii pe termen lung.

Bineînteles, nu exista garantii. Vindecarea energetica este blânda, iar daca ai probleme de lunga durata sau invaliditati, trebuie sa fii realist cu privire la îmbunatatirile pe care sa le astepti.

Iata o idee despre simptomele în cazul carora sunt posibile îmbunatatiri.
•Evenimente traumatice
•Amintiri tulburatoare
•Stres
•Daune ca urmare a vaccinarilor
•Stres electromagnetic
•Atacuri psihice
•Dezechilibre structurale
•Efecte negative ale ecografiilor, RMN-urilor, radiografiilor
•Functii imunitare scazute
•Absorbtia slaba a nutrientilor
•Lipsa de încredere în sine
•Vina
•Operatii vechi
•Probleme rezultate ca urmare a utilizarii amalgamelor cu mercur
•Dezechilibre hormonale
•Atasamente energetice
•Durere
•Rani vechi
•Toxicitate
•Trauma nasterii
Cât de des ar trebui sa o folosesct?
Nu poti sa ai o supradoza de vindecare energetica, pentru ca aceasta functioneaza numai în zonele care necesita atentie în acel moment. O poti folosi deci de câte ori doresti.



În termeni practici, beneficiile sistemului se vor face simtite în primele saptamâni, asa ca dupa aceea poate vei vrea sa-l folosesti regulat, lunar sau trimestiral, sau în timpul perioadelor stresante. Este în totaliate la alegerea ta, încrede-te în intuitia ta care îti va da un “impuls” la momentul potrivit.
Mai presus de toate, bucura-te de experienta si realizeaza ca scopul ei principal este acela de a te ajuta sa îti reactivezi puterile incredibile de auto-vindecare. Nu folosi aceast sistem pentru a schimba ceea ce este deja în tine. Quantum K

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...