miercuri, iunie 26, 2013

Transcenderea: depasirea dualitatii Raport 5D, de Lauren

Postat Maria

Inainte ca macar sa fi avut o posibilitate sa-mi formulez prima propozitie din acest raport, cuvintele de mai jos și-au croit drum cu forta, in fata mintii mele:

In mod oficial, ati traversat matricea dualitatii, prin portalul transcenderii, pentru a ajunge la destinul vostru! Destinul este schimbator, dar si sigur. Ati creat absolut fiecare aspect al noii vostre vieti si, ca atare, lumile voastre autocreate coboara asupra voastra.

Mai intai, am vrea sa va transmitem felicitari in onoarea voastra, o transmitere a tortei, prin intermediul acestei rugaciuni de invocare:

Dragi prea-IUBI-ti…  ne reunim in aceasta zi, pentru a onora absolut fiecare alegere pe care ati facut-o pentru a va uni, in acord cu Legea UNImii. Va prezentam sceptrele voastre de suveranitate si il hirotonisim pe fiecare dintre voi, la starea de a fi Christos. Prin aceasta ceremonie de onoare, cerem ca fiecare dintre voi sa paseasca in fata, ca sa-si primeasca rasplata.

Suntem fratii si surorile voastre de Acasa, suntem cei pe care i-ati chemat sa va asiste si sa va ghideze in acest moment exact si, desi ne-am bucurat enorm sa va urmarim cum cresteti spre lumina noului Soare, serviciile noastre nu mai sunt necesare. Voi sunteti cei inaltati, va rugam sa ne spuneti.” – Consiliul Suprem Pleiadian

CSP se refera la iesirea noastra din acel sandvis dezagreabil de eclipse, care, oficial, s-a incheiat la recenta Luna Noua (pe 8 iunie), o luna pe care ei au mentionat-o drept „despartirea noastra permanenta de dualitate”. Pentru aceia care s-au despartit in mod constient, mi se arata ca aproape ca suntem dincolo de acest URIAS val distrugator de purificare, ca, teoretic vorbind, suntem inca in chinuri, dar in curand vom pluti in apele (semi)linistite ale UNImii, departandu-ne de linia tarmului (3D), in largul oceanelor necunoscutului (5D). Sa speram ca, de data asta, pentru totdeauna.

DE DOUA ORI. O, DOAMNE! Cat de extrem de ingrozitoare au fost ultimele 6 saptamani din viata voastra? Eu sincer nu m-am gandit ca voi reusi sa ies cu bine din ele… si chiar daca spun asta dupa fiecare sandvis de eclipse (si, la modul oficial, o spun), de data asta vorbesc serios… pe BUNE. M-am simtit alunecand asa cum nu mi s-a mai intamplat inainte… mai ales in plan mental, unde de obicei sunt sustinuta in hotararea perseverenta de a-mi pastra echilibrul – dar nu si de data asta. Pe langa simptomele fizice – mai multe si mai puternice deca am simtit vreodata in acest intreg proces – au fost momente in care m-am intrebat daca chiar alunecam din realitate, simtindu-ma speriata ca am innebunit de tot, din cauza frustrarii totale de a fi prinsa in acest proces, care nu se termina niciodata… ceea ce-mi imaginez a fi un iad.

Stiu ca foarte multi dintre voi au avut o energie discordanta in luna mai, iar luna iunie tot nu a insemnat multa usurare, dar aflu totusi… in mijlocul nenumaratelor simptome continui care, dupa parerea mea, au depasit urmatorul nivel… ca, pentru cei pregatiti, ultima saptamana din aceasta luna reprezinta punctul major de cotitura.

Din cate se pare, vine o multitudine de valuri de IUBIRE, iar cei care au intrat in unime vor putea, in cele din urma, sa prinda aceste valuri si sa pluteasca pe creasta lor, in timp ce aceia care sunt inca prinsi in iluzia separarii vor continua sa fie trantiti pe fundul oceanului, pana cand toate muchiile lor aspre sunt slefuite. In cele din urma, toti vom ajunge in acelasi loc, cu ajutorul acelor curenti de energie – numai ca aceia care inca sunt focalizati pe dualitate vor fi la cheremul talazurilor, in timp ce aceia aflati in unime vor fi, in final, stapanii lor.

Aflu ca recenta Luna Noua a fost responsabila sa ne aduca un nou inceput, diferit de oricare altul (chiar daca inca nu-l putem simti in intregime), in special datorita jucatorilor planetari importanti care au fost implicati…. si anume, Jupiter. Am aflat, de curand, multe palavrageli despre acel individ important si cat de mult a avut el legatura cu dezvoltarea noastra, ca fiinte autentici. Si chiar daca cei din lumea nevazuta sunt extraordinar de entuziasti cu privire la planetele din aceasta luna, ei explica totodata ca toata implicarea planetara in realitatea noastra schimbatoare are mai mult de-a face cu sosirea noastra in 5D si mai putin cu frecventele specifice, pe care fiecare dintre aceste corpuri ceresti le va aduce la suprafata constientei noastre.

Cu alte cuvinte, suntem acum, aici… ancorand in aici si acum… din cauza noastra. Iar la asta, ei adauga un: „treaba bine facuta, prieteni!”

Dez-identificarea

Oricat de epuizante au fost ultimele 6 saptamani din viata noastra… plus sau minus zece-douazeci de zile… treptat, incepem sa vedem/sa simtim/sa intelegem ce a insemnat tot chinul. In unul sau doua rapoarte din urma, ni s-a spus ca intre prima eclipsa (25 aprilie) si solstitiul din iunie, vom fi redusi la esenta absoluta a cine suntem in realitate si probabil ca nu puteti sustine prin argumente, faptul ca acest nou nivel de autenticitate devine evident, la unele niveluri foarte lumesti.


Pleiadienii imi spun ca aceasta autenticitate ce inmugureste este una dintre „ramificatiile de a lasa in urma dualitatea”, iar ei vor sa fim constienti de asta, precum si de modalitatile in care ni s-ar putea infatisa libertatea noastra.

Una dintre cele mai evidente intelegeri ale acestei expansiuni consta in capacitatea noastra de a „nu ne pasa”, ca sa spun asa. Aceasta detasare emotionala e un rezultat foarte firesc si foarte necesar a ceea ce Consiliul numeste expresia singularitatii noastre individuale, in sanul UNImii vesnice:

Veti incepe sa sesizati ca acele lucruri care va necajeau de obicei, nu vor mai avea niciun efect asupra fiintei voastre, acesta fiind, de fapt, lucrul pentru care v-ati straduit sa-l obtineti. Totusi, in aceste etape finale, ar putea exista si momente de detasare care sunt uimitoare, prin faptul ca e posibil sa va simtiti, dintr-odata, foarte distantati de unele lucruri pe care candva le indrageati. Totul e asa cum ar trebui sa fie.

Va aducem in atentia voastra acest lucru, ca sa va ajutam sa intelegeti ca, in mod oficial, eliberati nu o parte, nu mult, ci TOT din ceea ce nu sunteti, pentru a putea deveni nu o parte, nu mult, ci TOT din cine SUNTETI. Desi, teoretic vorbind, acesta a fost mereu obiectivul, momentele care vin va vor ilustra – mai exact, va vor demonstra – acest lucru, in maniere mai profunde si palpabile. – CSP

Acest grad mai profund de detasare se manifesta pentru fiecare, la niveluri si in moduri diferite, insa tema principala de aici este dez-identificarea. Taramul UNImii inlatura absolut orice atasament fata de titlu, rang sau statut social… insemnand ca nu ne mai putem asocia prea mult cu niciun concept mental sau cultural. Asta include – dar nu se limiteaza la – identificarea noastra cu orice eticheta exacta, rol, profesie, educatie, grup, organizatie, teorie, concept, nationalitate, religie, mostenire, structura de familie etc.

Nu va spunem aceste lucruri ca sa va alarmam sau sa va facem sa va simtiti ca si cum tot ceea ce indragiti va va fi luat… ci dimpotriva. Tot ceea ce va disparea vor fi falsitatile restante pe care le sustineti – acele lucruri, oameni si idei care va tin legati de un model de creatie ce nu va mai este de folos. – CSP

Este clar faptul ca suntem despuiati de tot ceea ce „credem” ca suntem, ca sa putem FI cine suntem cu adevarat, in planul divin – iar asta a insemnat o oarecare detasare ferma. Procesul de dezidentificare poate semana foarte mult cu o separare – desi nu este – si poate duce la depresie, daca nu suntem constienti de ceea ce se intampla cu adevarat. In aceasta etapa a inaltarii, nu avem (realmente) energia de a mai sustine nicio lipsa de autenticitate, ceea ce poate insemna ca, dintr-odata, sa nu ne mai pese nici macar de acele lucruri de care consideram ca „ar trebui” sa ne pese… in special, de exemplu, de „rolul” nostru in viata altor oameni.

Am primit emailuri de la unii dintre voi, care s-au simtit de parca chiar si rolul lor ca „parinte” isi pierde brusc importanta, iar acest lucru poate fi alarmant la un anumit nivel, dar intelegeti faptul ca nu va pierdeti IUBIREA pentru familia voastra – care nu poate fi pierduta niciodata – ci atasamentul vostru fata de ea… si mai aflati ca acest lucru va fi inlocuit de o legatura mai extinsa, mai profunda si mai libera.

Am mai spus asta si inainte, dar tranzitia de la dualitate (sinele versus celalalt), la unitate (celalalt ESTE sinele) e un proces centrat pe sine/suflet… in sens literal si figurativ. El inseamna sa ne amintim de toate fragmentele sufletului (acele parti din noi, pe care le-am cedat atasamentului), pentru ca (sufletul) sinele sa devina centrul absolut al universului nostru personal.

Iar asta inseamna sa lasam in urma identificarea noastra cu toate lucrurile care produc separare… lucrurile care spun: „Eu sunt asta, asa ca tu esti aia”. In unime, suntem toate lucrurile – si totusi niciun lucru – asa ca nu trebuie sa ne atasam de niciun lucru… iar pentru aceia care, in prezent, isi intrupeaza sinele Christic, asta inseamna, in cele din urma, si sa ne detasam de „roluri”-le noastre de Lucratori intru Lumina, ca sa ne putem transforma in adevarate FIInte de lumina. Cu alte cuvinte, a venit timpul sa renuntam la „responsabilitatea” noastra fata de Lumina – si, in schimb, sa FIM Lumina.

Singurul titlu relevant, cu care ne putem identifica acum, intr-un mod constructiv, este cel de IUBITOR. Pentru ca, in curand, IUBIREA va fi tot ce va mai ramane din noi si, prin urmare, va fi toata contributia pe care trebuie sa ne-o aducem. In mod ironic, IUBIREA este cea care va plati, de fapt, facturile acum… cel putin in sensul ca, atunci cand suntem fideli IUBIRII noastre, primim IUBIREA universului.

Ceea ce facem cu IUBIREA noastra este superfluu pentru IUBIREA in sine – iar acest proces de reevaluare a constituit o mare parte din calatoria de a ajunge aici. Faptul de a ne reda valoarea pe care o avem – in loc sa evaluam ceea ce „facem” pentru noi sau altii – a constituit un efort extrem de dureros, dar care nu a putut fi compromis. Sa invatam sa ne IUBIM pe noi si sa evaluam contributia adusa planetei, doar FIInd IUBIRE… fiind credinciosi fata de cine suntem si, prin urmare, onorand si recunoscand DUMNEZE-ITA din interior… ne-a luat eoni sa ne reamintim si sa revendicam.

Dar suntem, in sfarsit, aici, devenind constienti de starea noastra deplina de FIIntare umana… exact asa cum am intentionat la inceput sa FIM.

86 de pretentii false

O alta ramificatie interesanta a acestui proces de dezidentificare este incapacitatea de a ne mai pasa ce gandesc altii… ceea ce este absolut incantator. Oamenii din preajma mea – inclusiv si mai ales oamenii din comunitatea TWYH (Gandeste cu inima) – au indepartat noi straturi de inautenticitate si s-au eliberat foarte mult. De fapt, niciodata nu am vazut lansata de atat de multe ori bomba-F [F-fuck. N.tr], de catre o comunitate „spirituala”, asa cum am vazut intamplandu-se de curand in aceasta comunitate – iar acest lucru este cu rorul eliberator si molipsitor.

Nu pentru ca eu, personal, am nevoie de incurajare, ca sa injur, :mrgreen: ci pentru ca, in plan colectiv, pe masura ce devenim din ce in ce mai autentici la nivelul „uman”, devenim din ce in ce mai putin preocupati de cum suntem perceputi sau cum ii afectam pe ceilalti. In aceste niveluri finale de reconectare la adevarul a cine suntem, suntem capabili si sa vedem reflectarea acelui adevar, peste tot in jurul nostru… fapt ce ne permite, in ultima instanta, sa ne desprindem de limitele conditionarii sociale si de stigmatele atribuite inutilitatilor frivole.

De exemplu, sunt sigura ca toti stiti cel putin o persoana „spirituala” care e posibil sa nu injure in gura mare, dar care totodata nu va sta pe ganduri sa ii „judece” pe cei care o fac. Acum voalurile sunt efectiv foarte subtiri si incepem sa vedem bine dincolo de paradigma superficiala a atitudinii afectate si prefacatoriei… adica, cei care inca gandesc cu mintea. Iar asta mai inseamna ca devenim declansatori umani (3D), prin insasi existenta si capacitatea noastra de a vedea in inima oricarui lucru si oricarui om. (Jocul de copii de-a bau… va VEDEM!)

In plus, cei care chiar gandesc cu inima, stiu ca adevaratul limbaj al IUBIRII e tacut… el nu e masurat de ceea ce spunem, ci DE CE spunem ceea ce spunem… si va reclama o exprimare de sine sincera, din cauza densitatii judecatii fata de propria persoana, in orice zi.

Intentia inseamna, mereu, totul. Avand acest nou grad de transparenta, devine super usor sa vedem unde exista IUBIRE autentica si momentul in care ceilalti ne comunica adevarul lor sincer. Acest set util de aptitudini este codificat in noua noastra biologie umana, ca sa putem tria rapid, neghina.

Spiritualitea conceptuala

Referitor la comunitatile „spirituale”, pentru cei care isi intrupeaza divinitatea, exista si un dispret minunat si in crestere fata de toate lucrurile „inaltare” sau „spirituale” de orice fel. Daca vi se intampla acest lucru, nu fiti alarmati, caci spiritualitatea inseamna mult mai mult decat studierea ei.

Am fost vestita pentru faptul ca am spus ca spiritualitatea este doar ~O statie de tren din calatoria catre adevar, dar este cea mai cunoscuta statie in care sa te blochezi.~ Scopul inaltarii nu este „sa fii” spiritual, ci sa o in-trup-ezi… acesta fiind motivul pentru care doare atat de-al naibii de mult. Pentru ca multi dintre noi fac, in cele din urma, asta, impamantandu-si divinitatea, e firesc sa nu mai fie interesati de „conceptul” de spiritualitate, deoarece la acest nivel nu a mai ramas nimic de invatat (cu mintea noastra)… in schimb, a venit momentul sa il traim (cu inima). Si de aceea este atat de mult mai savuros.

Si, pentru ca procesul de impamantare este atat de complet in vigoare, orice lucru voit spiritual sau metafizic tinde, dintr-odata, sa ajunga aproape revoltator… pana in punctul in care oricare dintre cele trei cuvinte de mai jos, cele mai uzitate, incepand din 1999, v-ar putea sili, din intamplare, sa va amintiti de masa voastra de pranz:

Raw [hrana vie, negatita]. Suc. Repede SAU Legea. Atractiei.

In ambele cazuri, total garantate.

Aceasta repulsie nu va fi resimtita de toata lumea, ci mai probabil de cei care se cufunda profund in corpul lor fizic, reintrand in taramurile fizice, impreuna CU aspectul lor Christic. Pentru acest grup, este in plina desfasurare o refocalizare de mare importanta.

Spiritualitate intrupata

Inaltarea inseamna se ajungi dincolo de ceea ce este uman in mod inerent, pentru a deveni ceea ce este uman, in mod divin. Acest lucru este evident in faptul ca nu mai ramane nimic din ceea ce suntem – insemnand ca suntem FOARTE aproape de cine suntem… in mod autentic.

Va amintiti ca, in raportul precedent, cei din CSP au spus… „Desi patrundeti in domeniul lui Christos, in acelasi timp, deveniti mai umani”…?

Ei bine, s-ar parea ca toata aceasta dezidentificare de tot, in afara de amprenta IUBIRII noastre, este ceea ce este resimtit… ei bine, asta si disconfortul fizic i n g r o z i t o r . 8O (Am pomenit cat de infioratoare au fost simptomele fizice?) Devenim mai Umani decat am fost vreodata… sau cel putin acum FOARTE mult timp… iar acum, ca ne-am revendicat „partile pierdute” si ne-am activat mult mai mult din ADN-ul nostru, asa-numitele taramuri mai inalte sunt acum in noi, ancorandu-se IN corpul nostru fizic, IN lumea fizica.

Din aceasta cauza, mi se spune ca, desi unii dintre voi, care citesc aceste randuri, vor incepe dintr-odata sa le pese MULT mai mult de lumea metafizica, in acelasi timp, unii vor incepe sa le pese MULT mai mult de lumea fizica. Traducere: grupul din urma va inlocui toate acele ore de dormit si cautat, cu materializarea experientelor. vietii. reale. Inedit.

Dar, inainte de asta, inainte ca lumea noastra exterioara sa reflecte, in totalitate, desavarsirea noastra, avem nevoie sa fim pe deplin ancorati si desavarsiti inauntrul nostru. Iar din cate aflu, suntem acum, aici… in unime… dar ne vom „muta in noi insine” din punct de vedere fizic, cam pana la solstitiul din iunie.

Mi se mai spune ca, pentru aceia care au facut toata munca de pregatire pentru inaltare (cititi: v-ati incheiat calvarul), inversarea polaritatii (asa cum am vorbit in raportul precedent) va fi avut loc pana acum, iar modelul Christic/tiparul Adam Kadmon este sau va fi in curand ancorat pe pozitie – o cerinta obligatorie, pentru eliberarea din matricea dualitatii.

Protectorii SPIRITULUI fara limite

Consiliul imi/va/ne cere sa recunoastem faptul ca, odata ce „ne mutam” in noul nostru corp si in noua noastra viata, vom co-crea in totalitate cu taramurile spiritului – iar asta inseamna o dinamica total noua, cu care va trebui sa ne obisnuim.

Am dori sa va facem cunoscut faptul ca, in timp ce energiile mai joase ale dualitatii va pararesc, cautand gazde mai potrivite, acum deveniti cei care produceti invelisul protector al spiritului din realitatea voastra. Pe masura ce lasati sa plece elementele uzate, primiti cu bucurie in viata voastra, spatiul pentru a crea din sursa spiritului, spre deosebire de limitarile Pamantului.

In spirit… si folosim acest cuvant in genere… mai exact, in taramurile non-fizice, nu exista nicio legatura cu creatia in timp si spatiu. Stim ca intelegeti acest lucru la un nivel constient, iar in unele cazuri e posibil sa il intelegeti chiar si la un nivel bazat pe experienta, insa toate lucrurile urmeaza sa se schimbe, intr-un mod care va sustine doar aceasta noua modalitate de creare. – CSP

Pana in prezent, a fost aproape imposibil sa prezint in perspectiva, ce anume vor insemna toate aceste schimbari, pentru fiecare dintre noi – dar aflu ca urmeaza sa ne parvina noi informatii si ca va apare imediat si claritatea. Pe masura ce vine, pe masura ce luminozitate noii creatii se manifesta in viata noastra, cei din lumea nevazuta ne cer sa ne deschidem fata de intelegerea faptului ca aici chiar nu exista limite.

Ceea ce ati ajuns sa cunoasteti ca fiind limitare nu exista, in acest nou cadru de referinta, in aceasta noua matrice a realitatii – si nu exista nici in noul model in care locuiti acum, in intregime. – CSP

S-ar parea ca vechile legi de creare vor continua sa existe pentru cei care se inalta in acest program al noii realitati si va depinde de fiecare dintre noi. sa renuntam la conceptele mentale ale crearii, din trecut – si care au fost folosite pentru a da nastere dependentei noastre de reteaua falsa.

Reteaua falsa este ceea ce ei numesc reteaua mortii si este o structura a limitarii, care a folosit la mentinerea in frica a maselor de oameni, in scopul de a hrani un sistem invechit, proiectat sa sustina un regim de putere asupra oamenilor. Dar acum, pe masura ce fiecare dintre noi – si, in final, intreaga omenire – devine constient de adevarul creatiei… de faptul ca este nelimitat si neingradit de nimic… aflu ca, pentru un timp, lumea va ajunge intr-un haos si mai mare, pana cand cei cu putere de sine isi vor ocupa locurile in conducerea planetei si a oamenilor ei, catre IUBIRE. (Adica, voi!)

In slujire

CSP ne aminteste ca perioada care urmeaza este atat o perioada de mare bucurie si expansiune, dar si de slujire extraordinara… nu slujire in sensul ca suntem aici ca sa slujim pe cineva, ci in sensul ca IUBIREA noastra este mereu in slujba TUTUROR… in mod predefinit.

Atunci cand spunem ca ii sunteti de mare folos lumii, vrem sa spunem ca faceti asta prin purificarea energiei… adica, serviciul pe care il oferiti planetei vine datorita capacitatii voastre de a sustine bucuria.

Am spus asta de multe ori pana acum, insa ea devine mai pertinenta acum, ca va amintiti faptul ca IUBIREA voastra este serviciul pe care il aduceti… si nu neaparat invatatura pe care o oferiti, vindecarea pe care o faceti, faptul de a crea, ci faptul ca IUBITI este cel care are acum importanta. Cele mentionate mai inainte sunt doar beneficii suplimentare si alte cai in care va angrenati, ca sa va jucati cu IUBIRE.

Dar… atunci cand vorbim despre faptul ca IUBITI, ne referim mai intai de toate la „voi insiva”, deoarece in acest nivel superior de creare nu exista „celalalt”. Toate lucrurile si totul sunteti voi – si, dupa aceasta masura, voi sunteti totul si toate lucrurile. – CSP

Ei explica ca matricea noului om este alcatuita din campuri de lumina intretesute, desemnate in principal sa autosustina – si, facand acest lucru, toate celelalte energii intrunesc calitatile necesare, in cadrul acestei dinamici. Prin intelegerea acestui lucru, reusim sa ne dam seama ca rolul nostru principal, ca sa spun asa, este sa ne aflam in IUBIRE, sa FIM IUBIRE, sa radiem IUBIRE, intr-o stare de neutralitate, catre orice polaritate. ASTA inseamna, cu adevarat, sa fii un maestru inaltat, sa transcenzi dualitatea. Atunci cand facem acest lucru, ne eliberam de nevoia de a mai lua parte la drama umana, la sistemul karmic de creare.

Am vrea sa mai adaugam faptul ca drama omeneasca nu mai exista… in creatia 5D, actionati din campul unificat de inteligenta, care este un ansamblu total diferit de campul de polaritate 3D. – CSP

Invatatorul noului Om

Exemplul specific pe care ei il dau despre aceasta dinamica noua… si care va fi important pentru multi care citesc aceste randuri… este schimbarea care apare in structura de predare din 5D. Dupa inaltare, predarea de cunostinte va avea un nou punct de referinta… in care predam din starea de Cine SUNT si nu din Ceea ce CUNOSC… din starea de pozitivitate pura, nascuta din prezenta continua. Asta inseamna sa fii 100% autentic, iar adevarul intrupat este o conditie de baza, pentru a FI un invatator al noului Om.

Acest nivel de predare este considerat a fi cel mai sfant, intrucat ii ingaduie studentului, invatatorului sa-și recunoasca propria cunoastere – si, facand asta, isi anticipeaza mai mult din adevarul starii lui de A FI.

Va aducem aceste informatii in prim planul cunoasterii voastre, pentru a va asigura ca cine deveniti, asa cum va vedeti voi, reprezinta mai mult un invatator despre A FI, decat despre A FACE. Aceasta este o dinamica noua dar, in realitate, este foarte veche. Faceti acest lucru, nu raspunzand la intrebarile altora, pentru ca voi, in sine, nu aveti raspunsurile… nu. In noul sistem de predare, voi doar ghidati studentul inapoi, la originea intrebarii lui, la ceea ce este prezentat, nascut din separare.

In aceasta redirectionare, predati prin faptul de A FI, caci nu sugerati ca stiti raspunsul, ci ii faceti accesibil studentului, raspunsul pe care il are in el. Unii dintre voi sunteti deja experti in aceasta noua metoda de predare, care este singura cale REALA de a preda. – CSP

Dupa Solstitiu

In ultimul rand, aflu ca dupa solstitiu ne incepem noua calatorie, pe care Consiliul o numeste intoarcerea la IUBIRE. Un lucru placut este ca ei mai spun ca aceasta noua calatorie incepe dupa inaltare si constituie o desfasurare de ameliorare constanta.

Sinele meu uman nu poate vedea o alta cale de a ajunge de aici, la asta… am senzatia ca efectiv ni s-a terminat sfoara. Roata destinului se intoarce in moduri clare si, desi e mai greu ca oricand sa ai incredere in locul in care ne duce roata, am speranta ca acesta va fi ultimul act de credinta oarba, necesar sa ne conduca Acasa, in siguranta.

Momentul inaltarii voastre e aproape. Intrati in taramurile unimii, iar aceasta trecere initiaza intoarcerea la IUBIRE. Deveniti ingeri umani, in timpul acestei treceri, in care tot ceea ce pastrati aproape de inima voastra, va ramane – si tot ce ati depasit va fi eliberat.

Aceasta e a doua venire a lui Christos, eliberarea din dualitate, inaltarea la cer, transcenderea, inceputul vietii voastre, ca ființe inaltate. Aceasta trecere marcheaza inceputul noii lumi fizice, atat pentru cei inaltati, cat si pentru planeta. Va rugam sa va urati unul altuia: Calatorie incununata de succes. – CSP

Solstitiu fericit (?)!

ThinkWithYourHEART.com .

Traducere: Ana Nicolai

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...