marți, iunie 25, 2013

Intrarea in vortex

Postat Maria
Ori de câte ori ştii exact ce nu îţi doreşti, înseamnă automat că ştii şi ce îţi doreşti cu adevărat, chiar dacă nu eşti întotdeauna conştient de acest lucru. Această cunoaştere emană din tine ca o rachetă a dorinţei şi pătrunde în ceea ce noi numim Vortexul Creaţiei. De fapt, este vorba de Vortexul Creaţiei tale. Această dorinţă, care s-a născut din însăşi viaţa ta, ajunge în forma ei energetică în acest loc vibratoriu pe care noi îl numim Vortexul Creaţiei, declanşând astfel automat Legea Atracţiei (atragerea unor energii care au aceeaşi frecvenţă de vibraţie), care atrage în viaţa ta toate componentele asociate cu ea.
Ori de câte ori simţi o emoţie sau o experienţă negativă, acest lucru se datorează faptului că în forma ta fizică, tu nu te pui la unison din punct de vedere energetic cu această stare existenţială superioară a ta.Dacă vei descoperi o modalitate de a nu mai opune rezistenţă celui-care-ai-devenit, punându-te la unison cu această stare de conştiinţă, te vei plasa automat în interiorul vortexului, şi astfel vei înflori.
Ori de câte ori faci eforturi prea mari, pornind de la o nevoie, o durere, o stare de îngrijorare, de mânie sau de tristeţe, starea ta de spirit se situează în afara vortexului, fapt care face ca efortul tău să fie mai degrabă contraproductiv, întrucât nu face decât să amplifice şi mai mult tiparul pe care l-ai cultivat până acum, tipar care nu se situează în interiorul vortexului.
În schimb, dacă poţi descoperi o modalitate de a-ţi schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu cel-care-eşti-cu-adevărat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorinţele tale să se îndeplinească va creşte considerabil.
Intrarea in vortex ESTHER ȘI JERRY HICKS
(Învățăturile lui Abraham®)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...