sâmbătă, mai 04, 2013

Pastele


Postat Maria

Paştele este sărbătoarea anuală prin care fiecare om are şansa de a-şi creşte nivelul de conştienţă şi de a coborî tot mai profund în Eu-l său. Învierea lui Christos aduce Lumină în sufletele noastre şi le inundă cu spiritualitate. Aceasta înseamna atingerea prin efort propriu a unei noi trepte de conştienţă a Eului nostru.

Înălţarea este încununarea muncii de prelucrare a corpurilor fizic, eteric şi astral, muncă depusă în cele 42 de zile de la Învierea Eului (ridicarea la o nouă treaptă de conştienţă a Sufletului) eveniment specific sărbătorii Paştelui.

În ziua Înălţării (joia) trebuie să fie vizibilă munca de prelucrare şi perfecţionare depusă în cele 42 de zile. Transformarea, schimbarea trebuie să fie percepute atât de tine cât şi de cei din jur. Este momentul certificării schimbării. Dacă ai muncit destul cu tine, în această zi îţi poţi trece probele. Dacă nu, atunci vei resimţi o stare de neîmplinire şi gol în suflet.

Înălțarea este o sărbătoare a Sufletului, iar Rusaliile permit trăirea directă a Spiritului, adică activarea tenporară, parțială, a corpurilor 7(Sinea Spirituală), 8(Spiritul Vieții) și 9(Omul-Spirit).

Efectul muncii cu tine însuți se concretizează în momentul Rusaliilor, când se revarsă peste oameni Duhul Sfânt. Cei care au muncit cu ei, care și-au perfecționat corpurile, vor putea să preia în sufletele lor o doză de Duh Sfânt mare, așa după cum a fost munca depusă pentru a se schimba și perfecționa.
Paștele real, natural,a fost pe 31 martie. Joi 9 mai va fi Înălțarea, iar duminică 19 mai vor fi Rusaliile. Aștept cu nerăbdare și interes momentul de joi, și până atunci mai îmbunătățesc cât mai pot la cele 3 corpuri ale sufletului meu. Iar pe 19 mai mă voi aseza la geam, cu o găleată uriașă pe care sper să o umplu cu Duh Sfânt, ca să aibă sufletul meu ce folosi un an de zile.



4.05.2013
Alexandru Nicolici

2 comentarii:

Ryana spunea...

Iti doresc un Paste fericit iar Lumina Lui sa te binecuvinteze cu Harurile Sale.
HRISTOS A INVIAT !

Anonim spunea...

Stephen Rannazzisi as Kevin Mac - Arthur, a district attorney; league commissioner.
Hulu have made sure set-top boxes such as Roku cannot
stream its content on your big screen tv.

It's quite small so won't take up any room at all and could easily be tossed
behind your TV or even on the opposite side of the room if you wish.


my web site: roku 2 xs

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...