joi, mai 02, 2013

In data de 04.05 , activitatea soarelui este posibil sa fie deosebit de intensa, cu eruptii situate cam la dublul maximei inregistrate vreodata.


Postat Maria
Poate ca m-am jucat putin cu titlul postarii, dar este dificil sa comunici ceva, constient fiind ca te adresezi, vrand/nevrand, unor nivele foarte diferite de constientza/intelegere/perceptie/asumare.

Dupa cum stim, experienta corespunde si trebuie sa confirme nivelul de constienta individual. Aici e chiar "miracolul" existentei in experienta, ca se supune atat de perfect nivelului de constienta util fiecarei individualitati.

Unii deja au inteles/trait constienta faptului ca pretinsul "exterior" este de fapt un "interior", proiectat "inafara". Pentru acest nivel, orice pare ca vine "dinafara", isi are in mod sigur sursa in el insusi. Desigur si aici sunt oarece diferente posibile, prin ce percepe fiecare a fi acest "interior". "Legea lui UNU" guverneaza insa TOTUL.

Din aceasta "perspectiva", un "channel" poate fi acceptat ca o cale prin care o informatie poate ajunge in constientul tau, tu posibil nefiind "atentie" in acea directie la momentul respective. Sau ca o subliniere a ceva ce, la un anumit nivel, stii.

La un anumit nivel stim ca acum soarele manifesta o activitate mai intensa, si ca are legatura cu modul exploziv in care si constiintele acum evolueaza.

Cu toate acestea, printr-un channel, ne este adus in atentie faptul ca, in data de 04.05 , activitatea soarelui este posibil sa fie deosebit de intensa, cu eruptii situate cam la dublul maximei inregistrate vreodata.

Desigur aceasta informatie o vom integra dupa pricepere, si cred ca vor fi si constiinte care sa armonizeze impactele experientiale posibile. Voi reda textul remis mie:

''pe 4mai va fi o explozie solara puternica si..spune-i si lui octav si altora sa stea in casa in acea zi..''

Textul acesta initial, venit printr-o prietena de la o entitate vibrand la o frecventa pe care O STIU, a mai fost ulterior completat cu DATE, care insa nu consider ca sunt importante in vre-un fel.
Deci va rog doar sa va pozitionati singuri, fiecare, in raport cu mesajul si sunt convins ca totul va fi transces optim.

NAMASTE!
Octavian Tiganus

1 comentarii:

Anonim spunea...

fara suparare dar si in anul 2012 cate s-au spus chiar unele mesaje venite de la surse de incredere ca se vor intampla multe si totusi nu a fost mai nimic in realitatea zilnica... lucrurile par sa nu se miste deloc pe planeta nostra desi toti spirituali iti vorbesc de o iminenta schimbare a lucrurilor... ce sa mai creada oamenii chiar si din randul celor cat de cat treziti cand una se transmite si alta se intampla...???
din perspectiva divina raul nu exista deci inteleg ca asa zisele catastrofe, momente grele ale vietii, haos, nu sunt date pt a ne pedepsi pe niciunu din noi ci fac parte dintr-un plan divin venit in ajutorul omului si atunci de ce in viata de zi cu zi in planul nostru material lucrurile arata ca si cum s-ar bate pasul pe loc ... ?!?

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...