miercuri, ianuarie 23, 2013

Simte iubirea ce este prezentă în inima ta şi ajută-i pe alţii să o simtă şi ei.


Postat Maria
Când semenul tău te atacă. Înţelege că el nu se simte iubit. Dacă ar simţi iubire, nu te-ar ataca. Nu reacţiona la atacul său. Găseşte o cale de a-i aminti că este iubit.
Fă-o iarăşi şi iarăşi, lată o simplă meditaţie peripatetică:
Într-o zi. când te simţi bine dispus, ieşi la plimbare prin jurul casei şi. când vezi pe cineva care este trist sau supărat, găseşte o cale simplă de a-i aduce aminte că e iubit. Dăruieşte-i un zâmbet, o floare, un balon, un sandwich sau o ceaşcă de cafea. Cântă-i un cântec sau recită-i o poezie. Spune-i: „Asta e numai pentru tine. Te rog să ai o zi bună.”Altădată, când te simţi deprimat, fa acelaşi lucru. Fă-o. iarăşi şi iarăşi. Vei fi uimit de rezultate. Nu există ceva mai înălţător decât a le aminti altora şi ţie însuţi că eşti iubit.
Ţine minte - nimeni nu poate da iubire, dacă nu se simte iubit.
De aceea ai doar o singură responsabilitate: simte iubirea ce este prezentă în inima ta şi ajută-i pe alţii să o simtă şi ei.
Iţi poţi imagina o lume în care fiecare persoană a înţeles că singura ei responsabilitate este să dea şi să primească iubire? Acea lume, prietene, îţi este la îndemână.
Oriunde simţi că lipseşte ceva în viaţa ta este nevoie de a aduce-acolo iubire. Ori de câte ori te gândeşti că nu primeşti destul, ai de a face cu un aspect al iubirii sau al sprijinului pe care îl refuzi altuia.
Nu refuza iubirea şi sprijinul. Dă-le cu largheţe, ca să poţi primi iubire din abundenţă, ceea ce este dreptul tău din naştere.
Practică această meditaţie atunci când te simţi iubit şi vezi ce se întâmplă. Fă-o atunci când te simţi atacat şi trăieşte experienţa rezultatelor. Experimenteaz-o. Joacă-te.
Nu deveni preocupat de forma pe care această meditaţie o poate lua. Fii doar dispus s-o practici, iar forma îşi va purta singură de grijă.
 Paul Ferini -Iubire fara conditii

1 comentarii:

Anonim spunea...

Cand esti intre multi intunecati si ei iti macina clipa dupa clipa incercand total sa te subjuge,sa te domine ,sa te exploateze cu cruzime , tu fiind cel mai neputincios sclav ,cum sa-i poti iubi cand ei te distrug? Doar bunul D-zeu sa te intareasca o vreme ,si sa te faca sa-i iubesti pe acei spurcati care se ostenesc necontenit vrand parca sa-ti consume sufletul......

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...