joi, ianuarie 24, 2013

Adevarul nu iti este dat , el este o frecventa vibrationala pe care o creezi pe baza judecatilor tale.


Postat Maria
Cine esti, care este telul vietii tale, calatoria pe care o creezi si alegerile pe care le faci sunt toate bazate pe adevar. Adevarul nu iti este dat si nici nu il creezi tu, el este o frecventa vibrationala pe care o creezi pe baza judecatilor tale. Cu alte cuvinte, adevarul reprezinta o perceptie care este creata, atunci cand un flux energetic este inghetat de o judecata. Fiecare persoana are propriul sau adevar si voua vi se pot alatura altii, prin intersectarea adevarurilor.

Inghetarea energiei este modul prin care va creati voi realitatea, deoarece spiritul are nevoie de o realitate densa, pentru a se afla in spatiul fizic. Asa va invatati lectiile si creati evolutia ascendenta, care este calea omenirii. Voi creati judecatile si inghetati energia intr-un anumit adevar, pe care apoi il dovediti a fi fals, iar aceasta este calatoria vindecarii voastre. Prin aceste judecati, creati scenarii de tipul „Eu nu sunt”, astfel incat sa va puteti aminti prezenta „EU SUNT”. Multe dintre aceste scenarii de tip „eu nu sunt” sunt reflectate de ceilalti, prin intermediul actiunilor si vorbelor lor. In loc sa incercati sa le schimbati adevarul, intelegeti ca ei sunt cei care va ajuta pe voi sa vi-l schimbati pe al vostru.

Conexiunile adevarului apar atunci cand adevarul cuiva rezoneaza cu un adevar pe care il mentineti si voi, chiar daca nu credeti ca este adevarat pentru voi. Acest adevar este deseori un aspect al adevarului vostru de tip „eu nu sunt” si ii raspundeti, respingandu-l. Dar asta nu il face neadevarat, el aducandu-va o puternica invatatura, vindecare si transformare. Prin recunoasterea adevarului dureros, ca fiind o reflectare a propriilor voastre credinte si intelegeri, reusiti sa realizati vindecarea pe care aceste adevaruri v-o aduc.

Acestea nu sunt minciuni, deoarece toata lumea se comporta, vorbeste si crede pornind de la propriul adevar, care e o oglinda unica a energiei lor. Puteti sa il numiti minciuna, dar pentru ei este adevar si reflecta adevarul pe care au ales sa-l creada, sa-l integreze si la care sa se alinieze, la momentul respectiv. Simtiti o obligatie sa le schimbati adevarul? Cu ce anume rezoneaza el pentru voi? Ce noi adevaruri puteti crea pentru voi si care sa va serveasca scopului vindecarii vietii, evolutiei scopului vostru catre un aspect superior, marterializarii unori noi potentiale pentru calea vietii voastre si transformarii calatoriei voastre din karma, in creatie?

Acesta este scopul adevarurilor lor si motivul pentru care le puteti gasi enervante, frustrante, incomode si va starnesc furia. Cand simtiti asta, sa stiti ca s-a format o conexiune a adevarului. Acum, puteti folosi acest adevar, pentru a activa un aspect mai puternic al prezentei voastre EU SUNT si va puteti schimba adevarul. Desigur, puteti sa va suparati pe cealalta persoana, dar facand asta nu veti obtine nimic care sa-i ajute calatoriei voastre de vindecare. In loc sa judecati, explorati-va adevarul si creati-va un nou adevar pentru viata, care sa va permita sa evoluati catre frecvente superioare si sa explorati aspectele extinse ale prezentei voastre nelimitate EU SUNT. Fiti adevarul prin care vreti sa va cunoasteti si veti afla ca pacea, bucuria si iubirea sunt adevarul sufletului vostru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...