vineri, decembrie 28, 2012

Dezvoltam tipare si intram in rutine si apoi ”speram” ca o anume forta exterioara va interveni, pentru a ne scoate din inchisoarea pe care am creat-o.

Postat Maria

21 decembrie nu este atat de importanta decat ca oportunitate a unei schimbari care incepe profund in interiorul fiecaruia dintre noi, personal si individual.
GEOFFREY HOPPE
Comunitatile spirituale au vorbit despre acest lucru de zeci de ani. Si iata-l aici, chiar in fata ochilor nostri. Chiar cand scriu acest articol (pe 18 decembrie), noi stiri despre sfarsitul lumii apar la televizor. Am mai vazut un raport care spunea ca 23% dintre americani cred ca lumea se va sfarsi in timpul vietilor lor si multi dintre ei cred ca va fi vineri. Am un sentiment tainic ca vor fi o multime de oameni surprinsi si dezamagiti pe 22 decembrie 2012, cand vor vedea ca totul este la fel cum a fost si pe 20 decembrie. Soarele va rasari in est si va apune in vest. Vor fi blocari in trafic, facturi neplatite, virusi gripali si cumparaturi de Craciun. de ultima ora.
Multi oameni se vor trezi pe 22 decembrie, cu un sentiment al depresiei sau cu o pierdere a sperantei deoarece nimic nu s-a intamplat pe 21 decembrie. Maine va fi ca ieri.
Cineva va face o alta mare predictie si va exista o alta mare dezamagire. Intre timp, multi din cei care au asteptat ca ceva maret sa se intample pe 21 decembrie, vor simti ca au fost tradati si de catre invatatorii lor spirituali si de catre ghidarea lor interioara. Cativa vor renunta la calatoria lor spirituala – si poate chiar la viata lor. Altii vor spera la urmatorul bazait spiritual sau la un nou Big Bang

CAND VOM INVATA, VREODATA?
Poate – doar poate – cativa dintre noi vor realiza ca data speciala de 21 decembrie nu este importanta, decat ca oportunitate a unei schimbari care incepe profund in interiorul fiecaruia dintre noi, personal si individual.
(...) dar cand totul este la fel cum a fost si pe 20 decembrie , ne pierdem speranta.de ce?
Pentru ca avem asteptari exterioare.
Nu intelegem mecanismul creatiei pure.
Nu ne permitem sa fim.
Dezvoltam tipare si intram in rutine si apoi ”speram” ca o anume forta exterioara va interveni, pentru a ne scoate din inchisoarea pe care am creat-o. Noi speram ca ceva – orice – sa se intample pe 21 decembrie, iar cand acest lucru nu are loc, ne simtim cu un pas mai adanc in inchisoarea noastra.

FACETI ALEGERI PENTRU VOI.
Profitati de potentialul de a realiza si experimenta cel mai mare dar dintre toate: Iubirea de Sine. Profitati de potentialul de a va integra aspectele. Exista marele potential de a-i permite divinitatii voastre sa fuzioneze cu corpul si mintea voastra, in ceea ce Adamus a numit Corpul Constiintei.
Adamus a spus ca este de asemenea si sfarsitul unei vechi ere Atlanteene, care a avut de-a face cu energiile mentale.
Cand va treziti pe 22 decembrie si realizati ca este doar o alta zi pe planeta, inspirati profund, in loc sa oftati adanc. Mergeti in interior, pentru un moment. Amintiti-va ca voi ati adus toate aceste energii de schimbare personala in viata voastra si viata voastra este in procesul de a face o uriasa schimbare in spiritul constient, incarnat. Priviti cat de departe ati ajuns in ultimii 10-20 de ani, apoi multumiti-va voua insiva cel mai mult ca ati ajuns intacti pana la data de 22 decembrie. Lasati de o parte ceea ce se intampla in lumea exterioara si apoi fiti pregatiti pentru o serie de transformari cuantice, care incep sa se desfasoare in viata voastra. Vedeti voi, nu a fost niciodata vorba despre ceea ce se va intampla pe 21 decembrie. A fost vorba intotdeauna despre ce se va intampla DUPA acest moment istoric.

1 comentarii:

Iura Rotaru spunea...

Cred că mai mulți oameni așteptau să se sfârșească lumea, pentru că asa e mai usor. Nu mai trebuie să lupti, să supravietuiești etc.

Dupa parearea mea, cea mai mare problema a oamenilor e frica de schimbare. Majoritatea s-au deprins să fie nefericiti, s-au deprin cu facturile, lipsa banilor, rutina, depresia ...

Și, practic, se tem de fericire, prosperitate, pentru nu-și permit schimbarea.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...