joi, octombrie 18, 2012

Operatia chirurgicala reparatorie a inimii Raport 5D, de Lauren C. Gorgo,


Postat Maria
Atunci cam am inteles ca urma sa schimb adresa website-ului Think With Your Heart, din punct net, în punct com, mi-era cam neclara sfera de activitate a site-ului. Aveam foarte putine idei despre ce anume se va desfasura… în paranteza fie spus, inca ma mai intreb… imi amintesc insa ca ma gandeam ca voi scrie efectiv despre orice, atat timp cat nu trebuia sa discut despre inca.un.simptom.al.inaltarii. (drept care, ma mai gandeam ca, daca era cazul, mai degraba le voi privi cum trec.)
Atunci cand i-am intrebat, initial, pe asociatii mei galactici, care este scopul acestui nou site, acestia mi-au explicat ca 2012 este anul (de vibratie universala 5) în care vom incepe sa ne perfectionam/deprindem abilitatea de a ne „rosti adevarul spiritual”, de a ne exprima divinitatea, în tot ceea ce suntem si facem.
Mi s-a explicat limpede ca site-ul cu adresa punct com va fi unul dintre spatiile virtuale de reunire, pentru cei care invata sa fie TOT ceea ce sunt, în lumea reala – cei care ne adaptam la noua noastra capacitate omeneasca, de „a trai o viata 5D, intr-o lume 3D”.
Suna foarte atragator, asa ca am facut ceea ce fac de obicei… am simulat ca stiam cu exactitate ce insemna asta si m-am rugat intens ca informatiile sa apara atunci cand am nevoie. Si iata-ne acum, apropiindu-ne de sfarsitul unui an si ciclu galactic/cosmic de nepatruns, menit a fi cel mai nemaipomenit salt din istoria omenirii… destinat sa elibereze omenirea de forta de gravitatie a dualitatii. Si, desi este posibil ca multi dintre noi sa se simta exact la fel ca la inceputul anului (cititi: în cea mai mare parte, ingrozitor), ne simtim totodata foarte diferit (cititi: în cea mai mare parte, autentici).
Tema lunii octombrie este exprimarea acestei autenticitati… în aceasta luna ne ocupam de fluctuatiile din practica noastra, facand o repetitie generala, ca pregatire pentru marele spectacol de dupa 2012. În aceasta luna invatam, in moduri reale, cum sa fim schimbarea, cu ajutorul adevarului-în-actiune, pe masura ce incepem (cu prudenta) sa ne exprimam intr-o masura mai mare, Sinele mai inalt, pe scena lumii.
Convocarea TUTUROR nonconformistilorCei din lumea nevazuta spun ca octombrie este, intr-o oarecare masura, o avanpremiera a lui 2013, în sensul ca vom folosi energiile acestei luni (de vibratie universala 6), ca sa ne exprimam sinele launtric în lumea exterioara… sa invatam sa ne simtim mai bine în noua noastra piele, de om nou, pana în punctul în care ne ingaduim sa fim vazuti si auziti ca fiind mult mai mult din ceea ce suntem cu adevarat.
Atunci cand v-ati dezvoltat capacitatea de a „va rosti adevarul”, limpede si fara oprelisti, cu IUBIRE… intr-o maniera ne-amenintatoare si simplificata, pana în punctul în care sa fie digerabil… toti ceilalti vor intra în rezonanta cu cuvintele voastre.
–Consiliul Suprem Pleiadian
Trebuie sa devenim experti în aplicarea a tot ceea ce am invatat de la anul 2012, pentru ca în 2013 sa fim gata sa avansam… la urma urmelor, avem de reconstruit o intreaga planeta.
Dar nu va faceti griji – nu trebuie sa deprindem acest lucru intr-o luna… vom avea la dispozitie timpul care a mai ramas din acest an si, cel mai probabil, pana la echinoctiul din martie 2013, inainte sa trebuiasca sa fim total activi, în corpul nostru de noi oameni… – care, apropo, vine dotat cu o stabilitate modificata, a punctului zero – astfel ca un grad confortabil de exprimare de sine si (sentimentul de) siguranta vor fi standardul.
Intre timp, faptul de a invata cum sa fim autentici (în exterior) si de a ne pretui sincer pe noi insine, în timp ce ne adaptam si la energiile instabile si derutante, ce sunt starnite pretutindeni în jurul nostru – ei bine, poate fi… un spectacol oarecum ciudat.
În viata mea, constat ca imi sunt prezentate în continuu ocazii de a ma tine drept, în autoritatea mea interioara si de a fi eul meu real, eul meu mai maret, partea din mine pe care intotdeauna de-abia o las sa iasa afara, sa vada lumina zilei. În consecinta, acest lucru duce la unele experiente sociale deloc haioase – si total penibile. Atunci cand caut sa-mi gasesc curajul de a fi autentica, în medii nefamiliare sau noi, constat si ca pendulez, cam fara eleganta, spre extreme, sovaind sa-mi gasesc echilibrul interior cu lumea din afara.
Si cu toate ca, de cele mai multe ori, as prefera ca în acele momente sa ma fac mica si sa ma strecor în cea mai apropiata crapatura din podea, stiu de asemenea ca asta este exact ceea ce am facut mereu si ca suntem provocati sa NU o mai facem.
Nu ca as fi fost vreodata buna la capitolul relatii de suprafata, dar acum nici macar nu este posibil. Sunt sigura ca o parte din acest lucru se datoreaza faptului ca putem vedea/simti mult mai mult în ceilalti, decat pot ei vedea adeseori în ei insisi, iar neconcordanta dintre ceea ce noi intuim si ceea ce ei proiecteaza este ceva derutant, în cel mai bun caz. Sa creezi o punte intre cine „cred” ei ca sunt si cine „stim” noi ca sunt este un act de conectare superioara, care necesita mult rafinament spiritual si moderatie. (Iar niciuna din ele nu face parte din ADN-ul unui new yorkez; apropo, GANDITI-VA la: Theresa Caputo, din Long Island Medium ) [O emisiune de genul reality show, în care vedeta este Theresa Caputo, care pretinde ca este un medium ce poate comunica cu cei decedati. N.tr.]
Insa cealalta parte a ecuatiei (cel putin pentru mine) o constituie practica cinstita… eu practic nu am obiceiul de a socializa, din cauza ca m-am retras în izolarea metamorfica. Si nu e deloc placut. E greu de imaginat ca, în urma cu doar 7 ani, inainte sa intru (fara voie) în faza de crisalida, detineam terenuri, eram proprietara/administratoarea unui restaurant/bar plin de lume, conduceam o echipa de 20 de oameni… si ca, inainte de asta, am fost reprezentant principal de vanzari, pentru o mica firma de publicitate din Manhattan, avand responsabilitatea de a ma ocupa de clientii mari! E de la sine inteles ca ma simteam jalnic, insa privind in retrospectiva, este uimitor sa te gandesti ca aveam chiar capacitatea de a ma da jos din pat cand suna desteptatorul – ca sa nu mai pomenesc de faptul ca eram (semi) capabila sa mentin relatii superficiale.
Asa ca inteleg acest lucru. Lumea este FOARTE diferita de cum a fost chiar si acum doua zile – ca sa nu mai spun fata de acum sapte ani – iar noi suntem foarte diferiti de cine am fost… poate chiar fiind mai mult un exilat, daca e posibil acest lucru… dar, oricum, trebuie sa ne gasim fundatia si sa ne unim, deoarece tot scopul acestei calatorii este sa ramanem în corpul nostru si sa traim vieti pamantesti – altminteri, influenta noastra este discutabila.
Cand spunem acest lucru, nu avem în vedere faptul ca e timpul sa iesiti fuga în lume si sa le spuneti tuturor cine sunteti, de unde sunteti si ce faceti pe aceasta planeta… acest lucru este, în mare parte, inutil. Noi ne referim la faptul ca doar sa va mentineti capacitatea interioara de a vi-o dezvalui voua insiva, sa nu evitati rezonanta esentei voastre, a cine sunteti cu adevarat, în fiecare clipa.

– Consiliul Suprem Pleiadian
Adevarul gol-golut este ca, în aceasta perioada ce poate fi nelinistita, va trebui sa NE IUBIM pe noi insine… sa ne iertam pe noi insine pentru numeroasele momente penibile prin care fara indoiala ca vom trece, în timp ce incercam sa ne gasim centrul – si, ei bine, pur si simplu sa fim din nou un om (nou). Vestea buna este ca, odata ce suntem ferm ancorati în aceste costume trupesti 5D, integrarea noastra în lume va fi în cea mai mare parte fara efort, intrucat vom fi protejati în propriul nostru camp de forta (cu spin bi-rotativ), al IUBIRII. Dar, ca sa ajungem acolo, mai trebuie sa trecem prin cateva portaluri de finalizare, destul de puternice, care se vor asigura ca infruntam/rezolvam orice frici din trecut/reziduale, de a lua parte activa la viata sociala si/sau de a ne exprima deschis opiniile, fara frica sau ezitare.
Iar în eventualitatea ca va ganditi ca nu stiti ce sa faceti atat de tarziu în joc… ma aflu aici ca sa afirm ca aceasta nu-este-o-optiune. Ne aflam impreuna în el si toti avem absoluta nevoie unii de altii, ca sa iesim în public, ca sa gasim curajul de a fi autentici si sa parcurgem uniti ca unu, acesti ultimi kilometri.

Impecabilitatea Divina
Din fericire si din nefericire, nu prea avem de ales altceva decat sa fim mai puternici acum – inclusiv si în special, atunci cand nu vrem sa fim. Pentru cei care pregatesc calea, asta inseamna ca va trebui sa induram fara sa ne plangem (socant) si sa trecem cu perseverenta prin numeroasele primejdii de a fi vazuti drept cine suntem cu adevarat… promontoriu si toate. Iar daca inca mai lucrati în polaritate… cu defecte cu tot.
Vestea buna/rea este ca nu exista scapare, iar urmatoarele cateva luni ne vor demonstra acest lucru – atat la nivel macro, cat si micro. În plan personal, ne vor fi oferite din ce în ce mai multe situatii care ne vor forta sa fim autentici… sa ne infruntam cea mai mare frica, care este separarea, dar care are si multe tentacule vaste. Va trebui sa ne depasim frica de (auto)judecata, critica, atac la demnitate, persecutare si de toate acele fermecatoare implanturi emotionale ale rusinii, care ne-au silit sa fim umili, timp de multe vieti, în unele cazuri.
Alta veste buna/rea este ca, daca nu infruntam aceste energii, direct si cu un oarecare grad de integritate, riscam ca aspectele noastre neplacute sa fie expuse în moduri deloc agreabile… o, da, si aparent impotriva vointei noastre. Totusi, din fericire, acum o stim cu totii… în adancul fiintei noastre, intelegem ca, atunci cand spiritul striga numarul nostru si suntem extrasi din loteria natarailor dornici sa ne aducem contributia la inaltarea planetara, Sinele nostru Divin ia controlul si isi propune sa ne purifice, prin orice mijloace – si tot felul de mijloace.
Aceasta este o abordare extrem de hotarata si va garantez ca Mamei/Tatalui Dumnezeu nu ii pasa deloc de sentimentele voastre… sau de orice altceva, în afara de faptul ca suntem sau nu aliniati cu Sinele Divin, neinfricati si fideli esentei noastre, astfel ca IUBIREA sa poata patrunde. Ca tot veni vorba, cum s-a cuplat recenta intrare a lui Saturn in Scorpion, cu poarta stelara 10:10, în cazul vostru? (…aaau!…) Va asigur ca, daca ati observat ca din voi a iesit ceva odios, categoric nu sunteti singurii.
Numele acestui joc este/a fost intotdeauna: autenticitate si impecabilitate
Nu conteaza la ce curs de yoga sunteti inscrisi în prezent, ce dieta vegana sau cu hrana vie urmati, ce carti ati citit, daca meditati sau va spuneti afirmatiile zilnice, cu ce channeler/spiritualist sunteti de acord, daca practicati gandirea pozitiva, studiati Legea Atractiei, ardeti tamaie, imbratisati copaci, indoiti linguri, calatoriti în astral sau posedati exact cristalele potrivite… nu conteaza nici macar cat de multi oameni ati ajutat.
În final, singurul lucru care conteaza in privinta inaltarii noastre în 5D este daca ne-am facut Lucrarea personala. Lucrarea REALA. Lucrarea anevoiasa. Lucrarea interioara. Toate celelalte sunt doar halte pe drumul catre adevar… si, în foarte multe cazuri, distrageri de la el.
Ca sa ii citez pe cei din formatia Black Eyed Peas… „sufletele nu sunt vandute intr-un magazin”. Si poate fi inselator, în special în unele comunitati de „Lumina”, în care, pentru scurt timp, oamenii vor adopta toate manifestarile exterioare ale trairii unei vieti „spirituale” pentru ca da bine, dar fara sa-si infrunte/indeparteze mizeria din interior. Aceasta este doar o alta fateta a fugii de realitate si a eschivarii… avand adesea, în plus, foarte multa moralitate… dar acum si aceasta va fi expusa la lumina noului Soare, în care toti vor fi vazuti drept cine sunt/nu sunt cu adevarat.

Ideea principala este: lumea e în noi toti… daca noi nu suntem intregi, nici ea nu este.
Prin urmare, în urmatoarele cateva luni vom fi chemati, iarasi si iarasi, în mod neobosit, sa gasim curajul de a revarsa Lumina asupra zonelor lipsite de autenticitate care ne-au mai ramas si sa ne iubim, sa ne iubim, SA NE IUBIM pe noi insine, pana la impecabilitate divina. Daca observati ca reapar vechi reziduuri, despre care ati crezut ca au fost eliberate, intelegeti ca nu va intoarceti la caile vechi – realmente, nu putem lua cu noi, în noua lume, nimic altceva decat IUBIRE.
Fiintele stelare spun ca aceasta luna este doar precursoarea unui alt an de demascare si mai intensa (cititi: tulburatoare), la scara mare si, ca urmare, sufletul nostru este trecut printr-o sita care sa filtreze tot sucul ascuns al reziduurilor egotice… acel strat vascos de protectie, care incearca mereu sa ne apere vulnerabilitatea noastra minunata si naturala.
Si da, sunt teatrala, ca sa incit, insa ni se cere, cu toata sinceritatea, ca în aceasta luna sa prindem curaj si sa ne ridicam la inaltimea dezideratului de impecabilitate. Si nu, nu vor fi doar curcubee si fluturi, dar atunci cand vom reusi, va promit ca va fi CEA MAI SATISFACATOARE EXPERIENTA pe care am avut-o pana acum, intrucat de cealalta parte a fricilor noastre teribile (din viata trecuta) de a nu fi puternici, se afla adevarata noastra libertate.
Fiecare dintre noi – cei care suntem angrenati, în mod constient, în aceasta calatorie de acum – a avut experiente în care ne-am simtit rusinati si nesiguri de noi insine… sentimente de a ne fi „inabusit” exprimarea de sine, deoarece am fost ignorati, priviti de sus, luati în deradere sau chiar pedepsiti, pentru ca eram diferiti. Dar acum este timpul sa inlaturam toate aceste obstacole, ca sa putem adopta o stare echilibrata de exprimare (inspirata de inima) pentadimensionala – care include, în unicitatea noastra, mandria, demnitatea, sinceritatea, IUBIREA/respectul de sine, comunicarea clara etc.
Pleiadienii afirma ca acest moment exista acum, din doua cauze: 1) este lipsit de primejdios acum… sau în curand… sa fim noi insine, în totalitate si 2) este momentul decisiv! Ne-am petrecut 13 ani (august 1999 a marcat intrarea omenirii în ceea ce mayasii au profetit a fi o perioada de 13 ani, pentru care ei au inventat cuvantul de: ‘Accelerare’) proiectandu-ne aspectele neplacute asupra lumii exterioare si relatiilor personale, astfel ca acum sa ne putem vedea de fapt umbrele, sa ne asumam responsabilitatea pentru ele, sa la integram si, în cele din urma, sa le transmutam. Acum e timpul sa iesim din umbra sinelui nostru 3D si sa pasim în lumina adevarului nostru autentic… sa ne radiem IUBIREA în toate directiile, doar fiind cine suntem, în mod natural… fara rusine sau ostentatie.
Incheiem un an de transformari ce dau o forma finala, un an de munca si crestere asidua, destinat invatarii modului de integrare a frecventei numerice 5 (adevar spiritual) – sau mai exact, de adaptare la ea – un an care este/a fost 2012. (Pentru mai multe informatii despre semnificatia lui 5, vezi ultimul meu buletin informativ despre energii)
În ultima instanta, CSP numeste anul 2012 „anul dezlantuirii” noastre, în care potrivit rezonantei, ni se solicita sa ajungem la un grad de comunicare deschisa, avand la baza adevarul inimii noastre centrate, intrucat cei treziti au nevoie sa fie considerati/simtiti/auziti drept vocea publica pentru viitorul omenirii.
Am inteles asta.

Avanpremiera anului 2013
Asadar, în cazul în care nu a fost clar, în lunile ramase din acest an calendaristic, ne sunt furnizate energii concentrate, exact in scopul curatarii drumului spre exprimarea de sine autentica, care va fi intensa indeosebi pentru cei care se eschiveaza sau inca mai au de integrat energiile lui 5, în intregime. (timpul r e a l m e n t e expira!) Din aceasta cauza, este posibil sa asistam la, sa intalnim si/sau sa cream situatii în viata noastra, care ne pun in pozitia de a trebui sa conversam cu adevarul nostru (superior).
Pentru cei care sunt initiati, avansati, provocarea va consta în invingerea fricilor colective de persecutia trecutului, în scopul curatarii retelei si permiterii unei exprimari echilibrate a divinitatii noastre…fara sa fim moralizatori… pentru toti. Pentru unii, acest lucru se va intampla în mod natural, pentru altii este posibil sa se dovedeasca a fi o perioada dificila – insa, în ambele cazuri, restul acestui an detine foarte mult potential de a sustine aceasta energie pana la fructificare, astfel incat, anul viitor, cine suntem noi va fi, în sfarsit, suficient.
Fara sa merg prea mult în viitor, mi se spune ca 2013 are o dinamica (numerica) foarte diferita, care va cere calitatile starii noastre de maestru, intrucat ne indreptam/ne vom indrepta energia în exterior, dupa o perioada foaaaaaarte lunga, în care am fost în planurile interioare. Aud cuvinte cum ar fi: comuniune, vindecare/sanatate, unime, uniune (launtrica/sacra), „cum e sus, la fel si jos”, CO-CREATIE, echilibru intre lumi (interioara/exterioara), prosperitate datorata scopului, dezinvoltura, JOC, curgere etc.…dar, ca sa realizam aceste lucruri, am lucrat în aceasta directie… si nu luam cu noi niciun bagaj, dincolo de granita lui 21 decembrie… insemnand ca trebuie sa ne intensificam jocul si sa ne intarim cu adevarat angajamentul de a fi autentici… in toate modurile.

Operatia chirurgicala reparatorie (a inimii)
Adevarul sacru/divin, existent în fiecare dintre noi, este centrul delicat al inimii noastre, pe care fiecare dintre noi l-a protejat (în mod inevitabil), cu straturi peste straturi de aparare, de-a lungul anilor/vietilor. Adevarul nostru divin se afla în spatiul inimii, pentru un motiv… pur si simplu el este esential pentru experienta noastra ca nou om. Este centrul formei noastre umane, centrul sistemului de chakre si va fi centrul lumii noastre ca noi oameni… fapt ce ne mentine, în mod inextricabil, în echilibru.
Datorita capacitatii de a fi mai mult noi insine – si, în mod evident, de a ne trai/rosti adevarul fundamental – are loc o evolutie a sistemului inimii (fizice) noului om si, drept urmare, trecem/am trecut prin ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numeste un fel de operatie chirurgicala reparatorie (a inimii).
Prin asta vrem sa spunem ca centrul inimii 3D – care este considerat inferior centrului inimii 5D, prin capacitatile lui vaste – primeste descarcarile finale, necesare pentru a le permite energiilor IUBIRII sacre sa se combine armonios cu energiile chakrei a cincea – chakra exprimarii verbale… originea exprimarii pure, divine, nefiltrate. – CSP
CSP doreste ca noi sa intelegem ca orice creatie/exprimare 5D provine din acest sistem nou (superior) al inimii, precum si din toate aspectele sanatatii noastre, ca oameni noi. Aceasta zona deosebit de evoluata si inteligenta, din corpul nostru fizic, este receptaculul oricarei experiente din dimensiunea a 5-a, precum si initiatoarea vietii noi, deoarece ea este lipsita de polaritate si, prin urmare, are capacitatea de a crea instantaneu, cu si prin elixirul universal…IUBIREA (ne-polarizata).
„În sfarsit, referitor la acest subiect, vrem sa spunem ca sistemul inimii noului om si imboldul esential al IUBIRII universale sunt cei care fac ca un om 5D sa fie capabil sa traiasca in mod autentic si în adevar. Acest nou dispozitiv are o tehnologie sacra si o structura divina, absolut uluitoare. Ceea ce se va intampla cu omenirea va fi, de fapt, un rezultat direct al acestui sistem integrat si dinamic, de inteligenta universala. – CSP

Creatia constienta
Vrem sa va spunem ca, în lumea voastra fizica, patrunde o noua dinamica a energiei, care va face capabili sa creati, de pe un nivel cu totul nou. – CSP
În final, CSP mi-a impartasit ca primul val de initiati, care isi finalizeaza contractele karmice din 3D si isi intrupeaza modelul sacru/planul divin (5D), intra în taramurile unimii, pe masura ce trecem la anul/ciclul nou si ca, odata cu acest ciclu, apare o noua cooperarea dinamica cu legile creatiei, de materializare.
Pe masura ce etapa de accelerare se apropie de sfarsit, pe 21.12.2012, pentru cei care se afla constient pe cale si sunt în fruntea detasamentului, tot ceea ce ramane de curatat/vindecat cu privire la trecut/dualitate, trebuie sa fie dus la bun sfarsit. Motivul pentru care acest lucru e atat de urgent este ca o noua concentrare a energiei (constiinta unimii) pentru co-creatie – cea care ne conduce în noua lume – da sa ne insface de picioare. Daca nu ne-am reclamat toate partile pierdute din noi insine [vezi exercitiul de Restabilire constienta a memoriei. N.Tr.], nu ne putem alinia cu intreaga anvergura si sfera de actiune a scopului nostru superior, de a co-crea o paradigma a noii lumi, pe panza goala a anului 2013… anul în care toate profetiile inceteaza sa mai existe.
Un aspect important pe care trebuie sa il intelegem este ca incepem sa actionam exact dupa Legea Unimii, ceea ce inseamna ca energia manifestarii nu mai este filtrata prin sita polaritatii. Acest lucru are ramificatii, pentru cei care au transcens dualitatea si care actioneaza acum în cadrul unei mentalitati unificate… iar potrivit pleiadienilor, acesta este motivul:

Datorita mentalitatii unificate, legea atractiei actioneaza neintarziat… adica, în lipsa polaritatii sau odata ce polaritatea (aspectul umbrei) a fost integrata, nu mai exista un interval de timp/spatiu intre voi si ceea ce va doriti. Cu alte cuvinte, in dualitate, legea karmei… inerenta în cadrul limitelor de timp, spatiu si cauzalitate… dicteaza ca energia pe care o emiteti sa va fie returnata, prin rezonanta similara. In Unime – unde legea karmei nu mai are aplicabilitate – ceea ce emiteti (vibrational) va este în continuare returnat, prin rezonanta similara, dar nu mai sunteti supusi legii electromagnetice a opusilor (polari). – CSP

Traducere: în final, vom atrage ceea ce dorim, în loc de ceea ce ne temem.
Asta inseamna ca aceia dintre voi, care actioneaza dintr-o perspectiva unificata, vor simti curand procesul de creatie, intr-un mod extrem de diferit… mai exact, vor invata cum sa lucreze cu aceste subgrupe dimensionale superioare, ale manifestarii în planul fizic – si prin intermediul IUBIRII. – CSP
Imi sunt comunicate mai multe informatii despre noua noastra cooperare cu legile universale de creatie în viitorul apropiat, dar, deocamdata, cei din lumea nevazuta spera ca, mai mult decat orice, sa extragem din toate acestea intelegerea ca IUBIREA ne guverneaza acum lumea… ca lucrul care este fondat in IUBIRE este instantaneu si pur si ca vom avea nu doar capacitatea de a spori IUBIREA, ci vom avea, pe deasupra, si autoritate.
IUBIREA este temelia, structura sub-atomica fundamentala a universului nostru. La nivelul de baza, orice si TOT ceea ce este creat… chiar si ceea ce este perceput în polaritate, ca fiind bun/rau, corect/gresit etc… este creat din IUBIRE. IUBIREA este elementul de sustinere a universului, care uneste toate lucrurile, inclusiv materia fizica.
Aceia dintre voi care aveti rezonanta IUBIRII universale (528 Hz), obtineti autoritate asupra a ceea ce am numi particula IUBIRII, iar acest lucru inseamna ca o lume cu totul noua va asteapta, pe fiecare dintre voi. Suntem mai mult decat emotionati, pentru voi si noul vostru nivel de cooperare cu creatia. – CSP
In creatia cu adevarat constienta, vointa este facuta cunoscuta prin IUBIRE. Nu iubirea marginita, în intelesul uman, ci IUBIREA mareata, în intelesul universal… IUBIREA scalara, IUBIREA adamantina, IUBIREA fara polaritate sau frontiere. Ca sa ne manifestam si sa ne realizam potentialul de a folosi IUBIREA, în mod eficient, este necesara… pe langa coeficientul de IUBIRE (528 Hz)… o oarecare intelegere elementara. Despre care sper sa am mai multe informatii, pe care sa vi le impartasesc în curand!
Pentru moment, dorim sa precizam ca dupa marele si anuntatul salt, IUBIREA va fi forta dominanta de pe planeta. Asta inseamna ca tot ceea ce nu este IUBIRE va fi adus la lumina, în 3D… dar pentru cei care se concentreaza pe 5D, asta inseamna ceva foarte diferit. Pentru acest grup, viata va deveni o realitate foarte diferita… bazata pe realizarea, pe manifestarea în plan fizic, a divinitatii. Avem rugamintea sa ne tineti la curent. – CSP

2 comentarii:

Doc spunea...

Multumesc de 3 ori.
PACE. LUMINA. SFINTENIE.

MARIA spunea...

Namaste.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...