marți, aprilie 24, 2012

Stiu ca am papucii fermecati in picioare, numai ca nu stiu ce sa fac cu ei

Postat Maria
 Termostatele controleaza nivelul temperaturii. Ei s-au trezit la natura lor spirituala si se bucura constient si activ de o experienta spirituala. Daca faceti parte din acest grup, felicitari. V-ati dat seama, cel putin intr-o anumita masura, ca sunteti mult mai mult decat un corp fizic. Un „termostat” pe care-l cunosc bine a spus: „Acum stiu ca am papucii fermecati in picioare, numai ca nu stiu ce sa fac cu ei”. Daca va aflati in acest grup, atunci aceasta carte va va ajuta sa va limpeziti gandurile si sa invatati cateva tehnici importante, pe care puteti sa le aplicati in toate aspectele vietii pentru a va ajuta in calatoria voastra minunata. 
 Termometrele indica temperatura. Ei incep sa se trezeasca la esenta lor spirituala. Se freaca la ochi si incearca sa vada cum e acolo, dar sunt prea derutati si, probabil, speriati pentru a se concentra. Daca va aflati in acest grup, poate sunteti pregatit sa renuntati la automatisme sau la a permite fortelor exterioare sa va controleze viata. Unele dintre intrebarile pe care mi le-au pus in mod repetat „termometrele” sunt: „Care este scopul vietii mele?” „Ce se intampla dupa aceasta viata?” „Pot, intr-adevar, sa comunic cu Sinele meu Superior?” „Cum pot sa-mi dau seama ce sa intreb si cum sa adresez aceste intrebari?” „Cum pot sa-mi dau seama daca raspunsurile pe care le primesc sunt corecte si de unde vin ele?” „Sub ce forma voi primi aceste raspunsuri?” „Cu ce ma vor ajuta aceste informatii?” „Cine sunt si de ce sunt?” Daca v-ati pus intrebari asemanatoare (si nu sunteti inca un Termostat), atunci faceti parte din acest grup. Dupa ce veti citi cartea si veti invata tehnicile, veti gasi raspunsuri la toate aceste intrebari, veti putea sa incepeti sa faceti schimbari in viata si (poate prima data) sa vedeti lucrurile asa cum sunt. Veti deveni un Termostat. 
 Adormitii Adormitii nu sunt constienti de temperatura mediului ambiant. Daca va aflati in acest grup, relaxati-va si bucurati-va in continuare de somn. Aveti tot timpul din Univers si cand veti fi pregatiti sa va treziti, noi vom fi aici sa va ajutam. Insa daca cititi aceasta carte, probabil ca nu sunteti un Adormit. Nu exista coincidente. Am ajuns in pragul unui nou mileniu. Daca nu sunteti inca lamuriti cu privire la viata voastra sau cine sunteti cu adevarat, vestea buna este ca aceasta carte va va ajuta sa aflati. (Si mai e o veste buna – nu exista vesti proaste!) Ea va va spune cum sa descoperiti care este scopul si adevarul vostru, si cum sa le aplicati in viata. SUNTETI PREGATITI? Exista un premiu pe care putem sa-l primim toti, dar putini il obtin pe durata unei vieti. Castigarea acestui premiu nu este o chestiune de noroc sau de munca asidua. Toti cei care detin informatiile corecte cu privire la joc, pot sa castige! Provocarea este sa traiesti constient scopul vietii si sa atingi iluminarea. Pretul este constienta deplina, fericirea si Iubirea. A sosit momentul sa invatam cum sa ne amintim adevarata noastra natura si sa intram in legatura cu Universul. A sosit momentul sa ne dovedim perfectiunea!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...