luni, ianuarie 23, 2012

Maria – Privire asupra revoltei



Locul in care dorim sa traim, locul pe care-l imaginam cu totii si pe care-l cautam, exista oare? Sau este doar o fuga de realitatea pe care nu o mai acceptam? Se banuie o fantana din care sa ne hranim, se zareste vreo linie de orizont?Toti suntem in alerta,  descumpaniti si speriati de haosul nascut acum, inclestarea unora de a pastra si lucra in continuare pe aceleasi coordonate, doar schimband pe A cu B, luptandu-se cu sloganuri si promisiuni vechi sa tintuiasca acelasi refren. Fiecare om din aceasta tara ( si nu numai)are in strafundurile necunoscute inca ,o amintire care tasneste uneori la suprafata. O amintire vie in pragul constientei , care exista in noi , inainte de a ne naste si care capata acum contur si miez.
Fiecare om este o entitate auto-reflexiva , inzestrata cu liber arbitru si isi croieste existenta  proprie intr-o holograma care-I apartine. De cele mai multe ori holograma proprie se intersecteaza cu holograma comuna a celorlalti si a pamantului , fiind aproape identica. Destul de rar holograma proprie difera de cea comuna . Ne-am obisnuit sa fiintam pe reguli comune , pe conventii , pe traditii , orice iesire din matrice fiind sanctionata drastic de cei din jur. Si totusi marile descoperiri ale omenirii s-au gasit atunci cand s-a iesit din sistem, cand s-a privit din alt punct realitatea.
Deci , haideti sa privim aceste revolte care se produc acum , dintr-un alt punct. Ne referim la aceste revolte , pentru ca este subiectul fierbinte al zilei si toata lumea are o anumita parere despre acest eveniment colectiv. Luati o coala de hartie si scrieti  modul cum vedeti voi aceasta revolta, raportati-va la ea si la ceea ce nu va convine in situatia de fata, daca vedeti  vreo solutie , daca se poate modifica ceva, daca exista o cale (chiar si indepartata din punctul vostru de vedere) varsati-va tot naduful daca este cazul.
Iar apoi priviti cu atentie ce ati scris, care este privirea voastra asupra intregului.
Ei bine, unii vor spune ca nu se va putea schimba nimic , doar printr-o rotire de politicieni,  insa nu stiu cum ar trebui procedat. Altii , mai curajosi , stau in piata Universitatii si striga slogane impotriva lui X sau Z, aratand cu degetul : nu va mai vrem pe voi. Altii nu iau atitudine, asteptand mura in gura ce s-o hotari. Iar altii spun ca este timpul schimbarii, nefiind prea constienti cum ar trebui facuta schimbarea.
Cititi de cateva ori , si desi la prima privire este posibil sa va irite ceea ce va spun , ei bine va cititi propriul mod de a vedea si trai. Va vedeti propriile contradictii, propriile conflicte interioare, propriile rani , va autoagresati , va revoltati impotriva propriei fiinte.
Dar am ajuns la un punct in care constientizam ca daca vom continua asa , lucrurile vor degenera intr-un stil de viata pe care nu mai putem sa-l toleram.Vibratia colectiva a crescut (de ce si in ce mod vom vorbi alta data )Cert este ca nimic nu pare ca mai merge . Este timpul sa creem noi insine schimbarile. Cum? Recalibrand Antena prin care primim vibratiile necesare schimbarii, fiind si traind acea vibratie. Privind in interior si traind la vibratia cea mai inalta a sinelui nostru, “vazand”realitatea pe care o imaginam in momentul acum. Cum selectam programul pe care il dorim in planul manifestarilor pentru a-l trai? Noi selectam programele, sau canalele vibrationale pe baza credintelor noastre. Orice credinta ne face sa vibram pe un set unic de frecvente , daca ne incapatanam sa credem ca nu putem schimba nimic , frecventa ramane aceeasi si ne vom invarti la infinit intre aceleasi contradictii.
Cheia este aici:in ce credem cu tarie si suntem “ ferm convinsi ca asa este”determina aliniamentul vibrational si ne da realitatea ( holograma ) proprie sau colectiva. In fiecare moment noi credem cu fermitate ceva. Daca realitatea pe care ne-o dorim este inca invizibila pentru noi in momentul actual, asta se datoreaza faptului ca noi inca nu credem cu adevarat in sufletul nostru ca putem sa o schimbam Concluzia? Noi selectam realitatea in care traim in baza credintelor , imaginatiei, sentimentelor noastre. In imaginatia noastra se afla depozitat “folderul”cu toate realitatile posibile. Versiunea pe care ne concentram (prin credinta sau imaginatie )este chiar realitatea pe care o traim. Noi suntem cei care activam holograma proprie si colectiva .Noi suntem cei responsabili de ce gandim, imaginam si facem. A venit vremea schimbarii prin modificarea paradigmei.Sa avem incredere ca se poate schimba o lume veche , care nu ne mai sustine, si sa cladim , caramida cu caramida prin imaginatie constructia noii lumi, fara agresivitate, fara violenta,fara ura,  doar cu ceea ce simtim ca suntem noi  cu adevarat in strafundurile fiintei noastre.Sa ne comportam si sa facem lucrurile asa cum le credem noi  ca ar fi bine si util , asa cum simtim ca suntem noi cei adevarati. Haideti dar, sa ne imaginam lumea asa cum dorim sa arate , sa activam canalul vibrational  al unei vieti noi. De fiecare dintre noi depinde asta. 
Maria

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...