miercuri, ianuarie 25, 2012

A fi si a reflecta Lumina in lumea noua Grupul


 (ii multumim Alexandrei)
mesaj primit prin Steve Rother, autorul cartii BUN VENIT ACASA.Salutari de Acasa,
Astazi este un moment cu adevarat magic. Apropierea sfarsitului de an e pentru voi o sarbatoare si aveti atat de multe moduri diferite in care sarbatoriti. Da, aveti o sarbatoare numita Craciun. Aveti in acelasi timp si multe lucruri pe care le-ati incheiat la sfarsitul acestei perioade, acum cand pasiti intr-o noua energie. Fiecare dintre voi incepe sa evalueze etapa din care tocmai a iesit, din care tocmai ati fost scosi. Va spunem ca atunci cand inaintati, exista un aspect care poate desparti toate marile pentru voi si care va poate deschide calea mai usor decat oricare altul. Este ceea ce traiti in acest vremuri ... recunostinta. Ea reprezinta cel mai puternic aspect creator pe care il aveti, pentru ca aceasta este energia care creeaza chiar in fata voastra, chiar si atunci cand nu sunteti constienti de asta. Lucrul pentru care multumiti este cel care sporeste de fiecare data, lucrul asupra caruia va concentrati este acela care creste automat, pentru ca voi sunteti creatorii. Nu aveti cum sa nu creati. Nu este posibil. Si totusi, ati integrat diferite aspecte ale creatiei, tocmai pentru a va reaminti singuri de spiritul vostru. Deseori, decoratiunile cu care va inconjurati de sarbatori, cum ar fi culorile Craciunului, au o semnificatie mai importanta decat va puteti voi da seama. Rosu si verde par a fi culorile specifice Craciunului in intreaga lume, indiferent de tara sau cultura. Rosu este culoarea despre care oamenii cred ca reprezinta inima, dar culoarea chakrei inimii este, de fapt, verde. In realitate, aceasta combinatie de culori nu reprezinta altceva decat amestecul dintre omenesc si spirit. Este o perioada in care sa va opriti din drum si sa va observati experienta pe planeta Pamant... unde ati fost, incotro va indreptati, care va sunt bucuriile si ce aspect al acestei experiente poate deveni un pic mai confortabil, atunci cand inaintati. 
Noi posibilitati de creatie spirituala
2012 s-au intamplat deja in toate visurile voastre. Ceea ce urma sa aiba loc pe 21 decembrie, sau la orice alta data aveti in minte, a fost deja devansat. Este ceva foarte tipic pentru Lucratorii intru Lumina. Va spunem ca se va intampla ceva la o anumita data si voi spuneti : „Nu, noi o vom face sa se intample acum.” Voi grabiti lucrurile, asa cum ati facut-o de atatea ori in istoria voastra, dar va mai spunem ceva... In acel spatiu gol, creat ca urmare a avansarii voastre rapide, asezati acum capacitatea de a atinge nivele la care nici macar nu ati visat, despre care nu ati crezut ca sunt posibile. Acest lucru este acum posibil, nu numai datorita alinierii tuturor energiilor din cosmos, ci si datorita vidului pe care l-ati creat. Ati primit deja acele aspecte pentru care sunteti pregatiti si despre care v-ati gandit ca vor veni si vor schimba, intr-un mod magic, lumea voastra. Voi ati schimbat aceasta lume si asta este frumusetea tuturor lucrurilor aflate in desfasurare, pentru ca fiecare dintre voi este un creator.
Atunci cand pastrati un gand in minte si el se amesteca cu putina emotie din inima, gandul se materializeaza. Inainte exista un interval mare de timp intre gand si materializare, dar acum, simpla mentinere a unui gand pur declanseaza materializarea acestuia. Ati stiut acest adevar in inima voastra, dar acum veti incepe sa vedeti si dovada sa fizica. Veti incepe acum sa vedeti efectul puterii voastre creatoare asupra lumii care va inconjoara. O faceti cu iubire, o faceti in aceste vremuri ale recunostiintei. Daca va doriti ca puterea voastra pe planeta Pamant sa creasca, multumiti pentru puterea pe care o aveti. Gasiti cai de a alimenta aceasta putere, pe masura ce invatati cu totii sa o folositi in mod constient. Impartiti-va puterea cu ceilalti, pentru a o exersa si ajutati ca aceasta putere sa se trezeasca in fiecare persoana pe care o intalniti. Si asa, pe masura ce veti incepe sa aveti incredere in capacitatea voastra de a purta aceasta putere, veti incepe incet, sa creati pentru voi insiva.
La un moment dat in timp, pe planeta Pamant, oamenii au inceput sa dezvolte moduri de comunicare in afara micilor grupuri locale sau familiale. Asa cum vedem noi lucrurile, vestile au inceput sa circule prin intermediul unei retele de comunicatie. Exista o legatura de la un punct la altul, care isi are inceputurile in vremurile Greciei antice, cand cineva alerga dintr-un oras in altul, purtand informatia. Acea cale de la un oras la altul a constituit inceputurile unei retele de comunicatii. Pe parcursul timpului, tehnologia a evoluat. Ati dezvoltat telegraful si apoi telefonul. Nu telefoanele pe care le utilizam astazi, ci unele care chiar foloseau cabluri – le mai tineti minte? Da, va spunem ca acelea reprezentau manifestari fizice al retelei de comunicatie, pentru ca ele reprezentau literalmente o modalitate prin care toti va puteati conecta, atunci cand va simteati deconectati. Ce s-a intamplat cu aceasta retea de comunicatii este ca a intampinat dificultati, pentru ca nu avea acoperire globala. Ea exista in orasele populate, dar avea goluri in zonele indepartate, in unele zone era foarte puternica, in timp ce in altele era foarte slaba. A fost o problema cu care a trebuit sa va descurcati, dar acum ati dus tehnologia la un cu totul alt nivel. Nu mai aveti nevoie de cabluri, la fel de mult ca inainte. Duceti aceasta retea de comunicatii de la o forma la alta, evoluand cu fiecare pas.
Singularitatea si contactul profund
Va veni in curand un moment cunoscut in lumea stiintifica drept „singularitate”. Au fost facute si o gramada de filme in legatura cu acest subiect, filme de groaza, bineinteles, pentru ca astfel de filme se vand cel mai bine. Ideea singularitatii este una foarte simpla; ea reprezinta punctul in care computerele devin mai destepte decat oamenii. S-au facut multe speculatii pe aceasta tema, multe proiecte si povestioare stiintifico-fantastice nostime au plecat de la singularitate. Ce se va intampla? Vor prelua computerele, controlul asupra lumii? Nu, de fapt singularitatea reprezinta punctul in care reteaua de comunicatii trece la nivelul urmator, acolo unde nu mai este nevoie de cabluri. Nu este un rezultat al tehnologiilor voastre wireless (fara fir). Este, in schimb, un rezultat al capacitatii voastre de a comunica in inima, iar acest fel de comunicare nu cunoaste limitele marilor orase sau ale zonelor fara acoperire. Acum este vorba despre o comunicare directa, de la inima la inima. V-am spus ca asta urmeaza sa se intample si am mentionat acest lucru de mai multe ori. L-am numit „contact profund” si am spus ca se va ajunge, pur si simplu, intr-un punct in care, pe planeta Pamant, nu veti mai avea nevoie de toate mijloace de comunicare. Veti putea comunica doar prin intermediul catorva cuvinte, pentru ca, in final, sa comunicati numai cu energie. Intre timp, primele exprimari ale contactului profund au loc simplu, din inima si folosind mai putine cuvinte. De multe ori cuvintele va impiedica sa transmiteti adevaratul inteles al mesajului, pentru ca uneori nu exista cuvinte in limba voastra, care sa descrie ceea ce simtiti. Aceste situatii vor incepe treptat sa dispara, pe masura ce treceti la nivelul urmator. Nu ati mai avut aceasta posibilitate niciodata pana acum. Acesta reprezinta unul dintre elementele majore pe care le-ati creat pe planeta Pamant, ca posibilitate reala. Il mai descriem deocamdata ca reprezentand o posibilitate si nu o realitate, deoarece nu putem prezice viitorul. Voi sunteti creatorii si voi scrieti fiecare zi a vietii voastre. Putem sa va spunem directia in care va indreptati si putem vedea ceea ce se afla in viitorul apropiat pe calea voastra, dar voi sunteti cei care detin controlul in fiecare clipa si ne place foarte mult cand faceti o cotitura neasteptata. Spuneti brusc: „Nu mai e bine, fac o cotitura. Si veniti la noi si ne intrebati: „Care e cea mai buna directie? Ar trebui sa o luam la dreapta sau la stanga?” Si noi va spunem sa o luati la dreapta si apoi va urmarim cum o luati la stanga si va spunem ca si asa e bine. Vom face tot ce putem, indiferent de calea pe care o alegeti. Lucram cu voi cat de bine putem, pentru a va ajuta sa intelegeti ca nu exista cai bune sau rele. Este numai calea voastra care este acum condusa din inima, intr-un mod diferit, printr-o forma diferita de comunicare, la care nici nu s-a visat pana acum. 
Ati incheiat un an magic; 2011 a produs mai multe schimbari vibrationale pe planeta Pamant, decat ati vazut vreodata si de abia va incalziti. Asta este partea frumoasa, pentru ca incepeti sa purtati aceasta energie si nu mai e nevoie sa va ascundeti. Zilele in care spuneati „Nu pot vorbi cu nimeni despre asta” sau „Nu pot impartasi nimanui toate astea” au luat sfarsit. Acum vedeti cum totul iese la iveala. Vedeti acum o combinatie a lumii stiintifice cu cea metafizica, despre care nici nu ati visat ca ar putea fi posibila. Conceptele stiintifice si metafizice isi au originea in lumi total diferite – unele pot fi demonstrate, celalalte nu si, cu toate acestea, incep sa se puna de acord. Ele incep sa gaseasca aspectele comune ale iubirii pe planeta Pamant si cum pot sa sporeasca iubirea, pentru ca acest element este cel pe care il descoperiti cu totii, in fata momentului prezent. In acest an aveti ocazia de a crea o lume noua – o lume asa cum o vreti voi. Nu vorbim despre intreaga lume, pentru ca este lumea voastra, ci despre calea voastra zilnica pe care o veti alege si despre fiecare parte a acestei cai. Ce v-ar placea sa fie in lumea voastra? Ce este important pentru voi, din aceasta perspectiva? Care ar fi elemente pe care le-ati folosi, daca ati fi Dumnezeu si ati construi noua planeta Pamant? Ganditi-va la asta acum, pentru ca voi va creati propria realitate. Voi sunteti centrul universului vostru – si intotdeauna a fost asa. Primul lucru pe care il aveti de facut, fiind centrul universului vostru, este sa va asumati responsabilitatea pentru aceasta pozitie... sa va asumati responsabilitatea pentru cine sunteti pe aceasta planeta. Este un element plin de bucurie, nu unul dificil. Odata ce va asumati aceasta responsabilitate, sunteti stapanul a ceea ce sunteti. Nu exista rau sau bine, nu este vorba despre adaptare, astfel incat oamenii sa va poata intelege. Va prezentati, pur si simplu, mesajul in fata universului. Il purtati in zambetul vostru si in limbajul vostru, chiar si in cuvintele obisnuite de zi cu zi. Il puteti purta de fiecare data cand radeti, transmitand astfel o noua vibratie.
Schimbarile care vor avea loc in anul 2012 sunt pe multe nivele diferite, dincolo de intelegerea voastra. Va fi nevoie de mai bine de 27 de ani, pentru a putea intelege conexiunile care se fac in acest an si pentru ca acestea sa se desfasoare pe deplin si voi sa vedeti ce se intampla cu adevarat. Asadar va rugam sa nu va faceti griji in legatura cu ceea ce sau cum urmeaza sa se intample. Intrati, pur si simplu, cu bratele deschise si cu un zambet pe fata. Lasati ca lucrurile sa aiba cel mai inalt potential posibil. Daca ne auziti strigand sa o luati la dreapta si voi o luati la stanga, ne veti auzi si razand, pentru ca nu exista cotituri gresite. Este calea pe care voi o alegeti in intregime. Ati cautat aceasta cale a minimei rezistente catre spiritualitatea voastra. Va spunem ca ea se creaza exact inainte sa puneti piciorul in Pamant, pentru ca acum creati atat de de multe. 
Spuneti-va adevarul
Cel mai important element pe care dorim sa vi-l impartasim in legatura cu anul 2012, este ca focarul atentiei omenirii pe planeta Pamant se schimba in totalitate. A inceput deja pe mai multe cai mici si, din aceasta cauza, vedeti atatea revolte pe planeta. Aproape de fiecare data cand deschideti televizorul, puteti fi martorii unui eveniment dramatic, de proportii, care se desfasoara undeva in lume. Va aflati in evolutie si trebuie sa aflati ce va nemultumeste, pentru a putea evolua mai departe. Daca va adunati pentru a va exprima nemultumirea, chiar daca nu aveti raspunsurile complete cu privire la ce v-ar putea aduce satisfactie, continuati sa spuneti ce ganditi si sa va exprimati adevarul cu privire la starea in care va aflati, oricat de dificil ar putea fi. Facand asta, curatati calea si creati posibilitatea crearii acestei lumi noi in care patrundeti. Pe masura ce inaintati, se mai schimba si altceva, deveniti centrul universului vostru. Si asta nu se mai schimba. Se schimba modul in care va armonizati universul cu ceilalti dumnezei de pe planeta. Asta a facut intotdeauna parte din a te descurca pe Pamant: „Cum sa ma armonizez cu ceilalti oameni? Cum sa lucrez impreuna cu ei? Cum sa ne descurcam impreuna?” Acum este vorba de mult mai mult, pentru ca ceilalti sunt o parte din voi si voi sunteti parte din ei. Aceasta conexiune va fi, de fapt, mai vizibila dupa 2012, dar ea se manifesta zi de zi. Voalul incepe sa se subtieze. Conexiunile pe care le aveti unii cu ceilalti vor deveni mai vizibile si mai usor de folosit; veti deveni mai constienti de diferitele si multiplele posibilitati de ancorare a acestei energii. Ideea este va jucati cu ea si sa stiti ca toate aceste schimbari vor avea loc. Ati vazut deja oameni cu capacitati paranormale, care pot comunica, transmitand ceva altcuiva, aflat departe, fara sa aiba probleme legate de distanta sau timp. Acum veti invata cum sa folositi asta in interiorul vostru, cum sa fiti raspunzatori de folosirea si transmiterea propriei energii, pentru a va conecta cu alti oameni. Cateodata este vorba doar despre o simpla conexiune prin care puteti face o mare diferenta in vietile lor, ajutandu-i doar sa faca o corectie mica de curs. Alteori ii veti ajuta, pur si simplu, pas cu pas. Oricum ar fi, succesul vostru pe planeta Pamant, dupa anul 2012, tine de modul in care va veti impaca cu ceilalti dumnezei de pe planeta. De aceea o numim Era Dobandirii Puterii si nu vorbim numai despre asumarea puterii personale a fiecaruia. Modul in care le intariti puterea celor din jur are mult de-a face cu pasii vostri urmatori si cu conexiunile voastre la voi insiva si la aceasta noua energie.
Exista multe aspecte care incep sa se desfasoare putin cate putin. Da, veti mai trai niste corectii ale cursului si veti mai vedea unele schimbari necesare pe planeta si ale planetei insasi. Ati avut un mic respiro intre tsunamiuri, cutremure si alte schimbari de acest gen. Planeta si-a facut reglajele necesare, pentru a trece la acest nivel urmator si mai sunt inca unele astfel de reglaje de facut. Cu cat voi munciti mai mult cu voi insiva, cu atat ii este mai usor planetei sa faca aceste corectii necesare. Nu e nevoie ca lucrurile sa fie extrem de negative sau sa se intample o tragedie. Puteti pasi in aceasta energie cu ochii larg deschisi si multi dintre voi ati inceput deja sa o faceti. Umblati zilnic, avand o conexiune cosmica a spiritului identitatii voastre si acest lucru nu a fost inainte nici macar visat ca fiind posibil pe Pamant. Din acest motiv ii este acordata acum atat de multa atentie Pamantului, voi creati miracole zilnic. Voi schimbati totul; sunteti maestri tablei de joc.
Fiecare pas pe care il traiti va aseaza intr-un loc nou. Acomodarea cu ancorarea in noua energie poate aduce pentru multi unele probleme. Multi dintre voi se simt ca si cum s-ar afla pe pamanturi miscatoare si inca nu stiu cum sa se ancoreze sau sa inteleaga ce se intampla. Adevarul este ca ati intervenit tocmai pentru a trai aceasta experienta si primul lucru pe care il aveti de facut, de indata ce gasiti o ancora si va opriti din miscare, este sa intindeti mana si sa ii ajutati si pe altii sa se stabilizeze. Aceasta este noua planeta Pamant si noua conexiune. Veti cauta ocazii in jurul vostru, ca de obicei, dar in locul ocaziilor pe care le gaseati inainte, veti cauta ocazii de a-i ajuta cumva pe ceilalti. Va spunem ca nimic nu este masurat, nu este contorizat, nu exista vreun punct in care sa stiti ca i-ati ajutat destul pe ceilalti, pentru a putea intra in rai. Este in schimb un mod de viata, un mod de lucru unii cu ceilalti, pentru a intra cu totii in ritmul acestei energii. Nu trebuie sa asteptati raiul, pentru cand veti muri. Creati-l chiar acum, chiar aici. Aceasta este partea pe care fiecare dintre voi a adus-o aici, de Acasa.
Cand incepeti sa puneti laolalta aceste piese si sa traiti aceasta noua comunicare, veti intelege ca acea piesa unica a voastra face mai usoara adunarea celorlalte piese, pentru crearea raiului aici, pe Pamant. Este in curs de desfasurare. Se intampla. Sunteti pregatiti? Energia va constitui un pas constient pentru fiecare dintre voi. Va trebui sa raspundeti la aceasta intrebare, in inima voastra. Se intampla aici si mainile noastre sunt intinse catre voi, pentru ca fiecare pas pe care il faceti schimba planeta Pamant si schimba energia iubirii de aici. Ati transformat aceasta planeta dincolo de intelegerea voastra si sunteti de abia la inceput.
Ne face o deosebita onoare sa ne adresam voua, maestrilor jocului. Va rugam sa va tratati unul pe celalalt cu cel mai mare respect, pentru ca atunci cand va priviti unii pe ceilalti, priviti intr-o oglinda. Aveti grija unii de ceilalti, cu fiecare ocazie pe care o aveti. Intindeti-va mana cat de des puteti, pentru ca puteti schimba viata cuiva. Amintiti-va ca este un joc frumos. Jucati-va frumos impreuna.
Espavo.
Grupul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...