luni, noiembrie 07, 2011

Voi sunteti cu totii zei in devenire

SaLuSa, November 2, 2011

Noi putem simti asteptarile crescande ale evenimentelor, ce va vor schimba vietile. Solutia “rapida”, pe care multe tari incearca sa o implementeze, pentru a-si gasi o cale de scapare din problemele actuale, va fi doar atat (o solutie “rapida”, n.t.), fara o rezolvare pe termen lung. De fapt ele nu au nici un raspuns, acesta fiind motivul pentru care atunci cand aliatii nostri le vor prezenta planul nostru va exista o mica opozitie. Noi am putut anticipa colapsul, care era inevitabil, deoarece voi nu mai puteati sustine modalitatile nesabuite de a va conduce afacerile. Acest colaps desigur ca a fost realizat in mod deliberat, pentru a se mentine controlul asupra voastra. Atunci cand am discutat in trecut de existenta “unui moment potrivit” pentru ca actiunile sa fie demarate, acum voi ar trebui sa fiti capabili sa vedeti la ce ne refeream. Noi a trebuit sa asteptam pana ce voi ati ajuns la punctul de non-retur, pentru a fi clar pentru toata lumea ca un nou inceput era vital. Acel moment a venit si ne pregatim in asteptarea de a face schimbarile initiale, ce vor pune lucrurile in miscare spre mai bine.
Pe masura ce trece fiecare zi la fel si atentia voastra este necesara pentru a pastra vibratiile la un nivel cat mai inalt posibil. Concentrati-va asupra Luminii si lasati-o sa fie baza pentru tot ceea ce faceti. Amintiti-va ca gandurile sunt de asemenea puternice, deci nu le permiteti sa iasa din intentia voastra de a trai si vorbi in Lumina. Acestea sunt vremurile importante, pentru care multi dintre voi ati venit pe Pamant, spre a participa la ele si va fi o perioada glorioasa de realizari, in care oamenii isi vor recapata suveranitatea si vor rescrie Constitutia. Vocile voastre au fost auzite de mult si in sfarsit veti avea semne pozitive, care nu vor mai lasa nici o indoiala despre incotro va indreptati cu totii. Multi pot deja simti o noua energie in aer, una care este inaltatoare si care va protejeaza de energiile joase. Bucurati-va de ea si lasati si pe altii sa vada ca nu exista nimic de care sa le fie frica si voi veti ajuta astfel la ancorarea Luminii pe Pamant.
Mama Pamant trebuie sa aiba cuvantul ei in ceea ce se petrece, deoarece ea trebuie sa mearga mai departe, spre propriul ei beneficiu. Oricum, actiunile ei nu vor fi excesive, iar noi ajutam la minimalizarea efectelor asupra schimbarilor fizice. Pregatirile ei trebuie realizate in acelasi mod in care voi va pregatiti trupul pentru viata in dimensiunile mai inalte. In cazul in care voi sunteti afectati personal de schimbari, sa stiti ca voi ati trecut printr-o asemenea experienta, in urma careia oamenii se afla in mare masura acolo unde ar trebui sa fie. Incercati sa nu va irositi energia afland de ce, deoarece cu timpul totul va deveni clar vis-a-vis de motivele experientei voastre. Karma se poate aduna pentru a fi arsa pe durata oricarei vieti si aceasta nu are niciodata loc decat daca voi sunteti gata sa o acceptati. Totusi, uneori voi veti alege sa experimentati pur si simplu, ca o curba de invatare, deci nu exista intotdeauna un motiv karmic pentru aceasta. Acceptati orice se va petrece, deoarece viitorul vostru este asigurat si nimic nu il va schimba, decat daca este alegerea voastra proprie, care va face aceasta.
Chiar si in haosul, care este trecator, exista un motiv si el urmeaza un plan, asa cum fac toate celelalte. Multi dintre voi ati observat anul acesta cum timpul s-a accelerat mai mult ca niciodata pana acum; si va continua sa o faca. Puteti fi prin urmare siguri ca cea ce mai ramane din acest ciclu va trece cat ai clipi, insa va fi cea mai savuroasa experienta. Ceea ce deznodamantul este destinat sa fie este important si nu maniera in care aceasta va ajunge sa se petreaca, desi aceasta va avea puncte inalte de pur extaz si uimire. Sa nu aveti nici un fel de frica, veti fi tinuti informati asupra a ceea ce se petrece si ceea ce este la fel de important, motivul pentru care toate acestea au loc.
Acestea sunt vremuri in care sunt puse multe intrebari de catre cei ce sunt prinsi in energiile joase. Ei stiu ca ceva grandios este pe cale sa se petreaca, si cu toate acestea le este frica de schimbare, fiind inconstienti de oportunitatea minunata oferita fiecarui suflet. Va fi facut clar cunoscut faptul ca ceea ce se petrece face parte din incheierea ciclului dualitatii, dar mai important este inceputul unei noi ere, o Era de Aur. Daca simtiti ca sunteti “tentati” sa incercati sa va ridicati viata in Lumina, fiti siguri ca exista mult ajutor, care sa va ofere toate sansele de succes. Creatorul doreste ca intregul Univers sa ascensioneze si creaza ceea ce este necesar pentru a realiza aceasta. Vor exista intotdeauna vremuri in care aceasta oportunitate va reveni din nou, insa daca va puteti inalta cu aceasta ocazie, va insemna ca nu va mai trebui sa ramaneti in tinuturile dualitatii.
Credem ca cu cat intelegeti mai mult ca realitatea voastra este o iluzie creata de voi, ce poarta o mica asemanare cu dimensiunile inalte din care ati venit la inceput, cu atat mai usor veti accepta schimbarea. Voi nu trebuie sa fiti saraci, infometati si nefericiti pentru a trai o viata decenta. Nu este nimic in neregula cu a trai o viata confortabila si fericita, avand o ampla vreme de a va exprima in orice mod alegeti. Totusi, vi se cere sa actionati cu responsabilitate si sa nu negati oportunitatea altora sa fie ca si voi. Nu exista suflete “care au” si “care nu au” in dimensiunile mai inalte, asa cum aveti in lume astazi. Abundenta aduce mai mult decat este necesar pentru nevoile fiecaruia, iar voi veti ajunge la ea in viitorul foarte apropiat. Ganditi-va la aceasta Dragilor, de ce ati dori sa acumulati mai mult decat ati avea nevoie, cand totul este asigurat cu prisosinta. Atunci cand banii vor inceta sa mai fie necesari, veti stii ca va aflati pe taramul plenitudinii si raportarea voastra la avutii va fi cu totul diferita de cea pe care o aveti acum.
Atunci cand veti atinge un anumit nivel de vibratie inalta, veti dori in mod automat pentru toti, ceea ce v-ati dori pentru voi insiva. Bucuria, fericirea si satisfactia tin de trairea in Unicitatea in care va inaltati acum. Ea aduce la suprafata acel aspect feminin al grijii pentru ceilalti, ce vine din indumnezeirea voastra si pana la urma voi sunteti cu totii zei in devenire(eng. you are gods in the making, n.t.). Stim ca unii dintre voi nu va simtiti in largul vostru cu aceasta sugestie, iar motivul pentru aceasta este probabil deoarece voi inca va simtiti inadecvati pentru a fi considerati zei. Tineti minte ca inainte sa veniti in dualitate, voi toti erati zei, si ca Fiinte de Lumina voi erati printre marii creatori din Univers. Voi ati lasat multe in urma atunci cand ati ales sa experimentati vibratiile joase si v-ati pierdut identitatea voastra, insa ea incepe sa va revina odata inca o data prin constiinta voastra trezita.

Sunt SaLuSa din Sirius si simt ca acum sunteti relaxati in interactiunea cu noi si ati realizat ca nu aveti nici o nevoie de a va simti inferiori noua in nici un fel. Noi suntem cu totii suflete frumoase aflate intr-o calatorie minunata, impreuna impartasind experientele noastre si va vedem ca sufletele frumoase de Lumina ce sunteti.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Traducere: Sorin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...