marți, noiembrie 08, 2011

Valul de energie 11-11-11, de Arhanghelul Metatron

(ii multumim Anei Nicolai) 
31 octombrie 2011
Transmis prin channeling de: 
 Sunt Arhanghelul Metatron si trimit asupra voastra aripile de iubire neconditionata ale multor ingeri, care sa va invaluie, sa va protejeze, sa va energizeze si sa va inspire fiinta. Lasati ca iubirea mea sa curga asupra voastra, asemenea a mii de pene albe si pure, ce cad in cascada în jurul vostru. Va rog sa stiti, in inima voastra, ca sunt aici ca sa va sustin si sa va calauzesc mai departe, ca sunteti in siguranta in energia mea si ca va voi ajuta sa treceti, cu usurinta, prin procesele de tranzitie.
 Pamantul intra si trece prin tranzitii majore, insa aceste tranzitii cresc în viteza si intensitate, pe masura ce ne apropiem de momentul energetic decisiv, din 11-11-11. E posibil sa simtiti in mod intens energiile, chiar de la inceputul lunii noiembrie, pana în 2012 si mai departe. S-ar putea sa observati doua schimbari majore ale energiei, care vor ajunge, treptat si lin, la un punct culminant. Din noiembrie, energiile ce se ancoreaza în Pamant vor deveni mai subtile si mai usoare, vor parea ca o briza de aer proaspat, iar acest lucru ar putea fi recunoscut, prin faptul ca totul va curge cu mai multa usurinta, ca si cand incheieturile ar fi unse. Aceasta modificare în cadrul energiei se va acumula si se va amplifica, culminand în jurul datei de 11-11-11. In acel moment, ati putea observa o noua schimbare in cadrul energiei, care se va activa pe data de 12 decembrie 2011, va creste in data de 24 decembrie 2011, dupa care va atinge punctul culminant, pe masura ce incepe anul 2012. Vor fi multe alte activari si valuri de energie – care se vor intensifica de-a lungul anului 2012 si dupa aceea – iar ele vor ancora o noua fundatie pentru Era Iubirii, astfel ca vor consta, în mod preponderent, din vibratii diferite de iubire, amestecate cu alte calitati adecvate. Este important sa va amintiti ca, atunci cand sunt ancorate energii, ele trebuie sa activeze energiile si constiinta în fiinta voastra. Activarile va ingaduie sa intelegeti mai bine energia Creatorului si contribuie la unimea cu Creatorul. Recunoasterea anumitor calitati reprezinta, pur si simple, un proces de explorare a Luminii Creatorului, în vederea sustinerii unei noi intrupari.
S-ar putea sa remarcati ca energia ce se ancoreaza in noiembrie este foarte diferita de senzatiile simtite în momentul conectarii cu tranzitia energetica, ce incepe la data – sau în jurul datei de – 12 decembrie 2011. Acesta este un lucru de care trebuie sa fiti constienti, ca sa va asigurati ca va conectati cu ambele modificari de energie, pentru a primi intelepciunea si constiinta adecvata din fiecare. Prima modificare energetica se va concentra pe puterea launtrica, în timp ce a doua modificare si activare energetica se va concentra pe iubire. Prin puterea conferita de sufletul si adevarul din fiinta voastra, veti constientiza experienta si veti intrupa mai multa iubire.
 11-11-11 va marca punctul culminant al noului val de energie; aceasta este o energie din insasi sursa si sufletul Creatorului, ce se ancoreaza în Pamant insa, si mai important, în fiecare persoana de pe Pamant. Exista o cantitate de energie mai mare decat a fost vreodata pana acum, programata sa se ancoreze mai degraba în oameni, decat în energia si în constiinta Pamantului.
Aceasta este o mare realizare în sine, intrucat inseamna ca omenirea este gata sa isi preia raspunderea pentru propria evolutie spirituala, ca transformarea poate veni – si va veni – din interiorul fiecarei persoane, fiind mai degraba proiectata în realitatea Pamantului, decat sa determine Pamantul sa zdruncine omenirea, ca sa se trezeasca.
 Ca si in cazul tuturor valurilor de energie, valul energetic 11-11-11 detine calitati ce provin din sufletul Creatorului, ce trebuie intrupate si adoptate de catre omenire. Aceste calitati sunt:
• Iubirea ce izvoraste din adevar
• Deschiderea
• Unimea
• Fericirea
• A capata putere
• Intruparea
• Sensibilitatea
• Eliberarea
 Fiecare calitate este mentinuta în cadrul valului de energie, de fiecare data cand invocati energiile sa se reverse asupra fiintei voastre si sa curga prin fiinta voastra. Prin simtirea valului de energie, activati de asemenea aceleasi calitati din interiorul fiintei voastre asta insemnand ca, daca nu v-ati insusit inca lectiile fiecare calitati, ele vor aparea în realitatea voastra, ca sa va ajute sa intrupati acea calitate. Va vor fi impartasite intelepciunea si intelegerea privind fiecare calitate, aduse de valul de energie astfel incat sa puteti mentine, folosi si exprima mai plenar acele calitati, în realitatea voastra.
In mesajul sau, Maestrul Merlin a declarat ca, pentru el, activarea 11-11-11 stimuleaza o mai mare sensibilitatea fata de sufletul sau sinele spiritual. Aceasta intelegere este adevarata si extrem de valoroasa, intrucat atunci cand sunt inglobate toate calitatile, ele vor crea o mai mare sensibilitate fata de suflet. Sensibilitatea va ajuta sa fiti mai constienti de energie, de tiparele energetice, precum si de prezenta ghizilor si a sufletului vostru. Sensibilitatea va va ajuta de asemenea sa va concentrati asupra propriilor energii, intelegand ce anume este necesar si ce anume trebuie sa fie eliberat. Calitatea de eliberare vorbeste de asemenea despre libertate, care ii va fi oferita sufletului vostru, în exprimarea sa personala, atunci cand veti deveni mai sensibili fata de sufletul vostru. Libertatea simbolizeaza de asemenea o purificare a energiei. În trecut, în valurile de energie a fost intotdeauna prezenta o purificare energetica puternica, insa acum este prezenta doar energia de eliberare, pentru a stimula trecerea de la limitari si iluzii, la libertate sau pace, în cadrul mintii si energiilor expansive. Energia libertatii nu e prezenta ca sa purifice, ci ca sa inspire trecerea la claritate si o recunoastere a energiei voastre nelimitate.
 Calitatea de unime stimuleaza unificarea constiintei omenirii si tranzitia ei de la negativitate, la iubire. Atunci cand fiinte care gandesc la fel incep sa isi uneasca energia si constiinta – constiinta si intelegerile care au lipsit din constienta voastra sau care trebuiau inca sa fie recunoscute, vor fi recunoscute si se vor manifesta din nou, pentru ca voi sa le intelegeti si sa le procesati. Calitatea de unime va va ajuta nu numai sa descoperiti o noua constiinta, intelepciune si viziuni pe care le cautati, ci va contribui si la o crestere mai mare a respectului si integritatii pentru absolut orice persoana, energie activa si suflet de pe Pamant. Vor creste respectul si integritatea pentru diferitele intelegeri si credinte pe care le are o persoana si va creste recunoasterea sacralitatii adevarate, pe care o are fiecare suflet de pe Pamant. Aceasta va fi o tranzitie minunata, ce ar putea necesita timp, dar care va fi intr-adevar intensificata de valul de energie 11-11-11.
 Avand mai multa sensibilitate fata de sufletul vostru, va va fi mai usor sa va intrupati sufletul si chiar grupul vostru de suflete, precum si numeroase aspecte ale sufletului Creatorului. Aceasta ii va da forta fiintei voastre si ii va permite sufletului sa fie conducatorul si ghidul in realitatea voastra. Se va schimba concentrarea asupra egoului si personalitatii, în calitate de conducator principal al realitatii voastre – astfel ca sufletul sa poata prelua conducerea predominanta a fiintei si realitatii voastre. Acest lucru ar putea parea sa fie absolut fortat si ar putea scoate la suprafata frica de a va accepta puterea – insa acum sufletul vostru este gata sa iasa în fata, ca o prezenta iubitoare, care sa va conduca prin procesul vostru de inaltare. Avand prezenta sufletului vostru, va veti simti plini de putere, plini de entuziasm, energie si iubire activa, stiind ca puteti infaptui tot ceea ce proiectati din mintea voastra – insa sufletul vostru va fi cel care va inspira proiectiile mintii. Unii oameni ar putea simti ca in ei se poarta o lupta, intrucat dorintele personalitatii ar putea fi foarte diferite de dorintele sufletului. În acest caz, este evident ca e necesara calitatea de libertate, pentru a va permite sa va detasati de dorintele personalitatii voastre, în timp ce calitatea de unime este necesara ca sa va ajute sa va uniti cu sufletul, respectandu-i si onorandu-i dorintele. In definitiv, sufletul vostru este conectat cu vointa Creatorului, intelegand planul divin pentru realitatea si calatoria voastra de pe Pamant.
Pe masura ce continui cu explicatiile, s-ar putea sa observati ca e greu de descris calitatile, in mod individual, intrucat ele sunt absolut integrate si actioneaza pentru a-si face aparitia sensibilitatea fata de suflet si a i se acorda putere. Faptul ca aceste calitati sunt atat de integrate, indica cresterea extraordinara pe care a infaptuit-o omenirea, disparitia credintei in separare si manifestarea integrarii. Acestea aduc cu sine, cu o forta extraordinara, adevarul Creatorului.
 Prezenta iubirii este puternic evidenta in cadrul valului de energie 11-11-11 – insa, de data aceasta, ea se infatiseaza ca iubire ce se extinde din adevar. Asta inseamna ca iubirea pe care o exprimati trebuie sa izvorasca din adevar si sa fie exprimata cu sinceritate. Noi intelegem iubirea ca a fi mereu fidel si onest – insa, in aceasta noua vibratie a iubirii, nimic nu poate fi ascuns, exprimat în mod fals sau gresit interpretat. Se impune ca iubirea sa izvorasca din adevarul din sufletul vostru – insa si adevarul trebuie sa apara din iubire. Multi oameni au invatat sa iubeasca neconditionat, insa acum vi se cere sa iubiti din adevarul vostru. Ca sa realizati acest lucru, e necesar sa va conectati cu adevarul fiintei voastre, explorandu-i energia si constiinta, lasand iubirea sa curga din aceasta sursa din interiorul vostru. Calitatea si invatarea iubirii ce izvoraste din adevar simbolizeaza, de asemenea, dizolvarea iluziilor si energiilor false, dar s-ar putea considera si ca inseamna ca iubirea voastra va deveni inteleapta. Pe masura ce iubiti in mod extins si neconditionat, nu numai ca va veti impartasi adevarul, dar va veti exprima si intelepciunea, iar iubirea voastra va va deveni lumina calauzitoare, chiar mintea voastra inaltatoare. Dintre toate calitatile, aceasta calitate impune multa contemplare, pentru a-i descoperi sensul real, iar acest lucru ar putea fi diferit pentru fiecare persoana.
 Calitatea de deschidere se refera la chakra inimii, caci e necesar ca ea sa continue sa se extinda si sa ramana deschisa mereu, pentru ca iubirea, intelepciunea si puterea fiintei voastre sa fie exprimate cu mai multa usurinta. Atunci cand chakra inimii poate ramane deschisa, în situatii placute si neplacute, ea face sa apara în fiinta voastra o putere si o siguranta uimitoare, iar asta simbolizeaza ca sunteti constienti de puterea voastra, de modul în care va puteti modifica realitatea, prin intermediul intentiei si alinierii, permitand o mai mare explorare si extindere de sine.
 Fericirea ar putea fi considerata o energie neobisnuita de ancorat în aceasta perioada de tranzitie, insa ea este un memento bland din partea Creatorului, despre faptul ca procesul de inaltare e o perioada fericita; e o perioada de distractie, bucurie, multumire, incantare si voiosie. Putem adopta aceste calitati, în practicile noastre spirituale, intrucat ele vor face ca dezvoltarea noastra sa se acceleze foarte mult. Atunci cand suntem fericiti, starea noastra sufleteasca este elevata, energiile noastre sunt usoare si mentinem o perspectiva pozitiva, fiindu-ne mult mai usor sa ne conectam cu Creatorul, din aceasta vibratie, la un nivel mai profund. Creatorul doreste sa ne reaminteasca sa nu luam prea în serios realitatile si evolutia noastra, intrucat asta creeaza numai limitari si atasamente ce ne ingreuiaza trezirea. Fericirea mai este considerata o expresie a legaturii cu sufletul si o intrupare a sufletului. Ea ne aminteste ca telul nostru cel mai important, ca fiinte spirituale, este fericirea – o fericire care se revarsa din suflet – adevarul si esenta fiintei noastre.
 Va vor fi prezentate mai multe informatii despre valul de energie, despre calitatile si invataturile pe care el le aduce. Acum va ofer iubirea si binecuvantarile mele. Lasati-va sa procesati informatiile pe care vi le-am impartasit, meditand la modul în care ati putea intrupa aceste calitati si în care ele va vor influenta realitatea.
 Cu iubire vesnica,
Eu sunt Arhanghelul Metatron

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...