vineri, noiembrie 11, 2011

AMINTESTE-TI CINE ESTI, actioneaza si schimba lumea in care traim.11-11-2011

" Intram intr-un camp energetic in cosmosul nostru, fara precedent. Acest camp de energie este programabil, fie ca participam constient la programarea lui sau nu. Pentru ca energia care predomina in acea zi, la acea ora, va fi punctul de pornire pentru inceputul urmatoarei etape din evolutia umana. Aceasta energie este disponibila pentru ca noi sa o folosim si sa o programam timp de 28 de ore, incepand din 10 Noiembrie, 19:00 GMT, si pana pe 11 Noiembrie , ora 23:00 GMT. Dar apogeul, momentul in care este cel mai intensa, este pe 11 Noiembrie incepand cu 11:11 GMT. In acea perioada, campul in care intram se va inchide in spatele nostru si vom fi incapsulati in acel camp nou. Indiferent care ar fi vibratia pe care o emitem in acel moment, aceea va dicta incarcatura permanenta a noului camp al pamantului, si acesta va fi punctul de pornire catre un timp nou.
Va voi explica si mai clar. Imaginati-va ca aruncati un ou fiert intr-o substanta gelatinoasa. Pe masura ce oul se va indrepta spre centrul gelatinei, densitatea gelatinei se va inchide in spatele oului si oul va fi complet inconjurat in acel nou camp. Suntem asemenea oului care intra intr-un camp de plasma. Acel camp nou este gelatina. Este o alta densitate decat cel in care traim acum, asa cum aerul din care pleaca oul este diferit de densitatea gelatinei. Pe masura ce acest camp inconjoara Pamantul, vom ramane in acel nou camp. Spre deosebire de campul in care traim in prezent, acel nou camp este pur, nu a fost incarcat niciodata cu informatii si programe. Este o imensa oportunitate pentru noi ca fiinte umane sa il programam si sa beneficiem de un salt in evolutie. Nu putem sa mai sustinem campul in care traim in prezent pentru ca a atins masa critica si se petrec convulsii la nivel planetar. Spre norocul nostru, un nou camp ni se infatiseaza in acest moment cheie , si avem o noua sansa sa o luam de la capat si sa facem o schimbare pozitiva. Avem oportunitatea de a face din acel nou camp ceea ce alegem sa fie. . 
Dupa cum am mentionat, noul camp va fi programat fie ca vom participa in mod constient sau nu la aceasta. Asta inseamna ca, daca nu facem nimic, noul camp de energie va fi incarcat cu amprenta energetica dominanta pe pamant la acel moment.  Deocamdata campul in care traim este foarte dens, incarcat cu emotii ca teama, neincrederea, egoismul, lacomia, furia, ura, separarea. Daca nu facem nimic, acele emotii vor fi cele care vor defini si noul camp. Sau, ne putem uni timp de o ora, pentru ca in mod constient sa alegem cum dorim sa incarcam noul camp. Credinta unui singur om care crede cu adevarat, contine energia a o mie de oameni, si suntem puternici in aceasta intentie, pentru ca sunt multi aceia care doresc o lume noua si diferita in aceste timpuri.
Acum este timpul sa ne unim si sa devenim un singur camp. Sa ne unim ca un singur popor, o singura inima, si o singura minte, si intr-o intentie comuna sa cream o lume plina de iubire si abundenta. Nu doar pentru noi dar pentru generatiile urmatoare.Trebuie sa devenim ceea ce am intentionat sa fim cand am ajuns pe planeta. Trebuie sa devenim Fiintele de Lumina in forma umana asa cum ne-am dorit. Trebuie sa ne reamintim cine suntem pentru a putea sa devenim acele fiinte minunate care vor schimba lumea in mod constient. Folosesc cuvantul ‘trebuie’ dar in realitate nu e ceva obligatoriu,  doar ceva necesar, ce tine de alegerea noastra. Daca alegem sa nu facem nimic, lumea va continua sa existe fara intentiile noastre pozitive. Insa, prin gandurile si intentiile noastre pline de iubire, vom reusi nu doar sa manifestam tot ceea ce avem nevoie pentru a schimba lumea, dar vom putea aduce in program si propriile noastre bucurii si vise.
Ce inseamna aceasta? Inseamna ca odata ce ati intentionat lucrurile esentiale pentru pamant cum ar fi aerul si apa curate, o lume imbelsugata pentru toti, spatii ample de locuit, iubire, bucurie, caldura sufleteasca, si abundenta pe toate planurile, si din clipa in care ati manifestat toate aceste lucruri la cel mai inalt grad de beneficitate pentru intreg pamantul si locuitorii sai, puteti adauga propriile variatii. Ce te face fericit? Ce ai dori sa se pastreze la fel in urmatoarea perioada? A aduce propria bucurie in program inseamna ca daca tu crezi ca a manca inghetata e ceva de care intreaga planeta se poate bucura, transmite prin intentie sa fie suficienta inghetata pentru ca oricine sa se poata bucura de ea daca doreste. Transmite aceste intentii pentru intreaga umanitate nu doar pentru tine, Aminteste-ti ca intentiile tale sa vina intotdeauna din inima pentru ca aceasta energie este cea care face lucrurile sa dureze. Intentioneaza ca cele mai mari bucurii ale tale sa fie disponibile pentru toti , ca in acest fel toti oamenii sa poata experimenta pe deplin acele bucurii, daca aleg sa faca asta. Este vorba despre alegere. A alege este cheia.
Traim intr-o lume a alegerilor. Noi am creat sistemele in care traim. Noi am manifestat modul in care circula banii acum. Putem sa regandim acest sistem si sa aducem abundenta pentru toti. Pamantul are destul pentru toti.  Putem acum sa ne ‘razgandim’  si sa ne deschidem inimile pentru a alege sa traim intr-o lume noua. Schimbarea vine din gandurile pozitive care vor prinde forma si se vor materializa in lumea noastra. Dar nu doar gandurile vor face asta, ci este extrem de important ca intentia sa vina din inima, si din cea mai profunda dorinta de manifestare a lucrurilor cat mai benefice pentru intreaga umanitate. Ceea ce nu ne mai este de folos poate fi schimbat printr-un simplu gand. Este adevarat ca nu am creat situatia actuala intr-o clipa, si nici nu o vom schimba intr-o clipa, insa primul gand pozitiv ne va propulsa spre urmatorul gand pozitiv si asa mai departe. Orice calatorie incepe cu un prim pas.
Odata ce ne programam noul camp, va fi mult mai usor sa creeam ceea ce avem nevoie pentru o lume mai buna. Noul camp va deschide noi si minunate oportunitati pentru fiecare dintre noi. Trebuie doar sa ne indreptam atentia spre altceva si sa nu ne mai concentram pe ceea ce nu ne mai este de folos. Dupa cum spun si versurile cantecului lui Bradfield – ‘vizualizeaza o alta lume, ce seamana cu o lume de poveste, plina de revelatii’ si apoi ‘priveste-te pe tine insuti din cer’. Creeaza acea lume, in acelasi timp in care creezi persoana care vrei sa devii. Fii visatorul care viseaza constient si care transforma visul in realitate. Oamenii au avut puterea de creatie inca de la inceputul timpurilor. Insa acum este momentul sa cream in mod responsabil, si constient, din ‘aici si acum’.
Totul incepe cu programarea campului planetar in momentul intrarii intr-un nou timp. Devenim un singur camp unificat de jur imprejurul pamantului, emanand energia Iubirii ce vine din interiorul fiecaruia. Nu e nevoie decat de putina atentie si o ora din timpul vostru. Acum este momentul sa ne unim. Distribuiti aceste informatii mai departe in intreaga lume. Spuneti-le prietenilor si familiei. Sunteti creatori extraordinari si aveti puterea de a schimba lumea. AMINTITI-VA CINE SUNTETI!
Deveniti un singur popor, un singur camp de energie si deveniti schimbarea pe care ati asteptat-o. Acum este momentul sa va mobilizati intr-o intentie comuna. Prin alegerea colectiva puteti schimba orice. Ati vazut acest lucru intamplandu-se de multe ori pana acum. Martin Luther King a vorbit despre asta, ca si Ghandi, Nelson Mandela si alti mari oameni ce au rostit adevarul. O singura idee dar multe minti. Dupa ce a fost lansata ideea, a ramas in mintea oamenilor si a generat o schimbare. Multi s-au implicat si au insistat in mod colectiv ca acel lucru sa se schimbe . S-a intamplat de multe ori si iata acum a sosit iar momentul sa ne unim si sa alegem impreuna sa schimbam lumea in care traim, pentru noi insine si pentru cei ce vor urma, pentru copiii nostri si cei ai copiiilor nostri.
Vizualizati o alta lume si apoi deveniti forta acelei schimbari. Totul incepe cu setarea acelei intentii pe 11 Noiembrie, 2011, la ora 11:11 GMT (ora 13.11 ora Romaniei). Nu e nevoie de nimic special pentru a face asta –nici sa cheltuiti bani pe anumite obiecte, nici sa calatoriti in locuri deosebite. Doar o minte colectiva si o inima iubitoare, schimband modul in care gandeste, apoi incarcand campul de energie in care traieste. “Lasa perla dinauntru sa-ti arate adevarul.” AMINTESTE-TI CINE ESTI, actioneaza si schimba lumea in care traim.
Cu toata inima si iubirea sunt impreuna cu voi in aceasta experienta.
Imi amintesc.
Samoiya Shelley Yates"

sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...