sâmbătă, octombrie 01, 2011

Este o mutatie a speciei noastre in ceva nou dar rezultatul final nu este cunoscut.


Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cind se presupune ca viata s-a ivit din apa. Citiva ani in urma, in Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se intimpla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformam.

Fiecare om are o spirala dubla de ADN. Acum cercetatorii spun ca exista si alte spirale in formare. In aceasta perioada, care pare ca ar fi inceput cu 5 pina la 20 de ani in urma, am fost transformati prin mutatii. Aceasta este explicatia stiintifica. Este o mutatie a speciei noastre  in ceva nou dar rezultatul final nu este cunoscut.
Schimbarile nu au fost facute publice, deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu inspaiminte populatia. Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. Mare parte dintre oameni stiu si simt asta. Stim ca este o mutatie pozitiva chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi inteleasa gresit si poate inspaiminta.
Cei mai multi  oameni care trec prin acest proces si care evolueaza vibrational “ies de partea cealalta a valului”-isi reamintesc cine sunt -cum s-ar spune, au o noua profesie, un nou mod de a gandi, sau cel putin un inceput al unui nou mod de viata..Aceasta transformare o omului la nivel de AND da si putere de vindecare a corpului fizic.
Cheia reala este ca persoana respectiva sa isi  asume responsabilitatea si sa faca propria munca de evolutie.
Exprim intentia ca toate celulele corpului meu sa se schimbe la nivel de AND.
Exprim intentia de schimbare , de evolutie vibrationala. Rog sinele divin sa se uneasca cu fiinta ei materializata si sa faca schimbarile necesare in biologia umana pentru a putea rezista energiei noi care patrunde pe planeta.Stiu ce am de facut in aceasta viata si am puterea de a crea realitatea pe care o doresc. Scimbarea de ADN SE VA PETRECE IN CORPUL MEU CONFORM BINELUI MEU CEL MAI INALT.
Maria  

3 comentarii:

felicia spunea...

Oare ce vom devenii?

MARIA spunea...

Oameni de Lumina !

Emilia Vladu spunea...

Da! DAAAA!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...