sâmbătă, octombrie 15, 2011

15 oct 2010 Revolutia mondiala Oameni care se trezesc

Mesajul de inceput al revolutiei:
„Ne-am adunat aici cu pace, este dreptul nostru, sa facem aceste fapte cunoscute . Ei au luat casele noastre printr-un proces de blocare a pieţei ilegal.
Ei pun impozite mari si continua sa acorde directorilor bonusuri exorbitante,
Ei au perpetuat inegalitatea şi discriminarea la locul de muncă in functie de varsta, culoarea pielii, sex, identitatea de gen şi orientare sexuala .
Ei au otrăvit alimentele, prin neglijenţă, şi au subminat sistemul de agricultură prin monopolizare
Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Vrem o democraţie reală. Pentru oameni, făcută de oameni. Opriţi maşinăria – creaţi o nouă lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitură… depinde de TINE! Casa noastră, vieţile noastre, viitorul nostru. Nu sunteţi singuri. Viitorul e acum. E timpul să modernizăm planeta”. 
 Alătură-te nouă, la 15 octombrie 2011, pentru Ziua Revoluţiei Mondiale - să luăm înapoi planeta noastră!
Noi nu sunt bunuri în mâinile politicienilor şi bancherilor, ei nu ne reprezintă. Pe 15 octombrie, ne vom întâlni pe stradă pentru a iniţia schimbarea globală pe care ne-o dorim. Vom demonstra paşnic, vom vorbi şi ne vom organiza până când vom face acest lucru posibil.
E timpul pentru noi de a ne uni. E timpul pentru ei să asculte.
Oamenii din intreaga lume, ridicati-va in picioare pe 15 octombrie! La 15 octombrie, 2011 va fi o dată de neuitat pentru rasa umană. Aceasta va fi prima demonstratie universala pentru o lume mai bună pentru majoritate , nu pentru minoritate .. NU este o chestiune de politică, religie sau filosofie. Problema este despre cât de mult ne pasa de viitorul nostru şi viitorul Pământului."
"Treceţi printr-un proces de trezire spirituală. Procesul de trezire poate fi provocator, poate fi înşelător şi poate fi minunat – toate acestea în acelaşi timp.
Ştiţi că treceţi printr-un proces de trezire spirituală din momentul în care începeţi să vă întrebaţi despre lucruri pe care nu le-aţi întrebat niciodată înainte, din momentul în care începeţi să vă întrebaţi de ce sunteţi aici pe Pământ, care este însemnătatea vieţii, ce ar trebui să faceţi chiar acum.
Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care modul prin care aţi rezolvat problemele în trecut nu pare să mai funcţioneze şi din momentul în care cunoaşteţi că viaţa înseamnă mai mult dar vi se pare că nu puteţi atinge aceasta.
Cunoaşteţi că există o cale mai măreaţă, dar nu ştiţi care este aceasta. Cunoaşteţi că
sunteţi gata să treceţi la un nou nivel al trăirii şi înţelegerii, dar nu ştiţi cum să ajungeţi acolo.
Treceţi printr-un proces de trezire când vă simţiţi retrăgându-vă în voi, când vă simţiţi începând să nu mai vreţi atât de multă activitate externă, din momentul în care nu aveţi nevoie de stimulare sau de drama pe care aţi avut-o în trecut.
Treceţi printr-un proces de trezire când, în momentele voastre liniştite, probabil târziu în noapte, trimiteţi chemarea în afară către Dumnezeu neştiind dacă chiar există un Dumnezeu acolo, cel puţin în modul vechi. Trimiteţi chemarea în afară pentru fiinţa superioară sau puterea superioară aflată undeva, acolo. Şi daţi un mesaj complet din inimă, din cea mai adevărată parte a fiinţei voastre – “Dragă Spirit, dragă Dumnezeu, sunt gata”. Din adevărul fiinţei voastre spuneţi: “Dragă Spirit, dragă Unitate Eternă, sunt dispus să fac orice dar nu ştiu ce ar trebui să fac”.
Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care toate credinţele vechi nu mai par atât de adevărate şi lucrurile la care ţineaţi cu atâta drag şi pe care le ţineaţi aproape acum par să fie ca amintirile din trecut, precum căile din trecut.
Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care lucrurile care erau, în mod obişnuit, visele şi scopurile, dorinţele sinelui uman nu mai contează cu adevărat, dar nu mai ştiţi ce contează.sursa
In dimineata zilei de 14 octombrie, peste 3000 persoane s-au adunat in Liberty Plaza pentru a sustine miscarea Occupy Wall Street. Fortat de imprejurari, primarul Bloomberg a anuntat 'amanarea' asa-zisei operatiuni de 'curatare a parcului'! sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...