duminică, septembrie 04, 2011

MESAJ DE LA SPIRITE INALTATE

   Campurile electro-magnetice ale Terei se vor schimba substantial in lunile ce urmeaza. O noua frecventa vibrationala va inunda planeta si va face o bilocatie timp-spatiu cu o deschidere interdimensionala uriasa. Prin aceasta deschidere veti putea transcende intr-o noua lume printr-o noua lumina  . Propria creatie va deveni viitorul vostru iar configuratiile astrale si fiintele intra si extrapamantene va vor ajuta. Incepe un nou ciclu. Ciclul creatiei  bilocate . Multi vor pleca spre a-si cauta drumul in alta parte . Datorita frecventelor vibrationale foarte inalte, campurile fotonica ale planetei se vor modifica. Intretaierile energetice de tip atemporal se coreleaza cu imaginea 3D a spatiului interdimensional si vor forma acea bilocatie de trecere spre 4D.
    Totul se intampla deja. Odata cu intrarea planetei Marte in linie dreapta transformarea se va accentua .Veti trai din ce in ce mai mult in 4 D si va incepe procesul de metamorfozare si schimbare mai profunda al ADN-ului uman. Tot acest proces va fi resimtit la scara mondiala prin procese de schimbare puternice atat la nivel fizic cat si la nivel mondial si chiar si interplanetar . Dimensiunile se modifica treptat dar pragurile de trecere vor fi din ce in ce mai profunde pana la a constientiza spre extrem,  sinele profund al constiintei umane si sinele profund al fiecaruia in parte .Spre acest lucru se tinde in 4D ,spre Sine, spre o metamorfozare aproape completa a continutului .
      Schimbarile la nivel fizic vor fi urmatoarele : -dureri/presiuni uneori in zona capului sau ochilor , posibila greata( gen rau de mare) insotite uneori de dureri abdominale , uitare (gen amnezie ) ,ameteala  ,dureri in zona lombara si accese de tuse sau stranuturi insotite de senzatii de raceala sau gripa , senzatie corporala de vibratie sau plutire . Senzatiile pot merge pana la boli si curatari profunde ale trecutului absorbit de generatii si vieti anterioare.
Se trece la un proces de reformare a sintezei unghiurilor de receptie-perceptie (aici vorbim de chakre si perceptiile lor extrasenzoriale precum si despre receptorii inconstienti activati , mai precis -clarvaz,clar-auz,clar miros etc). Sensibilizarea senzorilor de receptie/perceptie se face printr-o curatare profunda spre schimbare.
     Galaxia voastra va inta in curand in ciclul de expansiune fireasca a dimensionalitatii spatio-temporala . Garantia reusitei este data de voi oamenii. Trebuie sa iubiti schimbarea voastra si totul din voi si din ea . Trebuie sa va doriti schimbarea voastra pentru a nu va bloca reusita . Stim ca foarte multi sunteti speriati de ce va fi . Nu trebuie sa lasati frica sa devina o realitate  fiindca , transformarile se vor intampla foarte firesc. Daca trimiteti spre astre ,spre univers doar lumina si caldura voastra divina , trecerea se va forma natural si firesc.
     Iubiti schimbarea si Planeta Albastra . Iubiti Totul ,iubiti Viata si Dragostea din ea pentru ca  astfel va  formati  raiul pe pamant . Gandurile noastre de lumina va vor insoti permanent . Suntem chemati acum spre a va ajuta . Suntem veniti spre a asculta bataile inimii planetei voastre Terra si spre a o ajuta in transformarea sa . Venim spre a va asculta iubirea si spre a castiga increrea voastra spre a va accepta . Mama voastra Terra , este pornita  in transformarea sa si o data cu ea si voi va veti reforma . Acceptati chemarea voastra si o noua lume, un nou om se va naste . Prin iubirea voastra fata de voi si fata de tot ce ati creat, puteti acum invinge. Va puteti recrea spre lumina voastra profunda din tot si din toate.
 Fiti in pace suflete de lumina de pe pamant , va vechem cu lumina profunda si va ajutam in drumul vostru spre noua lume . Ganduri de pace si foarte multa
lumina vin acum spre voi pentru a va arata cine sunteti cu adevarat . Sunteti PACE , LUMINA , ADEVAR DIVIN.Credeti in asta si totul se va intampla.
Cu multa iubire
Pastratorii stelari (galaxia Andromeda )
Trasmis prin Magda
21.08.2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...