vineri, septembrie 02, 2011

Energia fotonica septembrie 2011- Cometa Elenin si Maria

Am ales ca in aceasta zi , in care va impartasesc nivelul de energie fotonica al lunii septembrie, sa vorbim si sa simtim energia cometei Elenin (cometa care ne da fiori reci pe sira spinarii) in termeni de iubire si acceptare. Cometa va trece prin apropierea pamantului la 35 miloane de Kilometri pe 16-octombrie 2011(de 90 de ori mai mare distanta dintre pamant si luna) . Cometa Elenin are un diametru de aproximativ 3-5 Km , in timp ce soarele 1392082Km, deci la alinierea lor nu va eclipsa soarele. In concluzie , cometa Elenin va trece pe langa Pamant la fel ca orice alta cometa si nu va afecta in nici un fel viata pe planeta albastra. Energia creatoare nu ne-a creat pentru a ne distruge , are alte planuri, mai marete pentru noi. Sa nu ne sabotam singuri, totul este in perfecta ordine.
Maria

Energia fotonica septembrie 2011
Septembrie este o luna frumoasa cu energia fotonica la nivelul 5- nivelul iubirii.Sa sarbătorim pur şi simplu această lumină în cel mai bun mod posibil.

O modalitate este de a face ca in  această lună  să ne mutam în noua energie , este sa  aducem prin respiratie constienta nivelul 9- intregirea-vibratiile de completare
Kahu Fred Sterling-Kirael.com

 Septembrie 2011 
DatePhoton Level
1 5.01
 3 4.78
 6 4.42
 9 4.29
 12 3.97
 15 4.13
 17 4.35
 20 4.76
 23 4.89
 25 5.19
 28 4.92
30
4.64
http://www.kirael.com/

8 comentarii:

Anonim spunea...

ce naiba pe alt site spune ca are peste 200.000 km in diametru si ca vor fi aproape 70 de ore(3 zile) fara soare...ce sa mai credem?

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Maria spunea...

Datele sunt luate de pe site-ul Nasa . Daca vrei sa crezi numai stirile negative , e alegerea ta.Totul este in ordine , nu se va intampla nimic rau. Vei vedea.

ELLA spunea...

Care este problema? Chiar daca s-ar sfarsi viata pe pamant unde ar fi necazul? TOTI MURIM DOAR O SINGURA DATA ! La viata mizerabila traita de miliarde de locuitori ai planetei ar fi o binefacere ! Ce se vor face multi miliardarii si milionarii care se imbogatesc pe sira spinarii a multimii care a ajuns sa munceasca( pentru a se imbogatii acestia ) flamanzi! se culca si se trezesc flamanzi si muncesc flmanzi ! Asta este viata ? Este un calvar pentru unii !si asta pentru a tarai in desfrau milionarii ! Asa ca BINECUVANTATA AR FI ACEASTA COMETA !dar ma indoiesc ca s-ar intampla asa ceva deoarece tot hotii si borfasii au noroc pe pamantul asta !LUCRAREA este mnuylt mai complexa decat judecata schiloada a celor ce fac pe desteptii publicand variante "verzi si uscate " !asa ca ar fi bine ca lumea sa hotarasca sa devina mai buna ,pozitiva ,sa faca bine si nu rau ....EHE....cat de complicat este pentru multi dar cat de simplu pentru cei putini....

Anonim spunea...

pt . PEACE ! LOVE ! FREEDOM !

Banuiesc ca tu esti printre cei putini pentru care e simplu :)

Maria spunea...

E simplu Anonim, noi complicam, neavand curajul sa credem ca avem in noi puterea de a schimba destinul nostru. Prin alegere!

Anonim spunea...

Frumos:). Si in 2012?A.Si buncarele alea...ce e cu ele?
Merci :)

MARIA spunea...

Frica , nestiinta,bani irositi pe un adapost iluzoriu , asta este modalitatea de manifestare cand esti dezorientat. Anul 2012 va fi un an fara cataclisme , schimbarea va fi in constiinta.
Fii optimist si creaza in gand cel mai bun scenariu. Nu te lasa influentat de cuvinte menite sa ne tina sub frica.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...