miercuri, august 31, 2011

Meditatie de accesare a portalurilor iubirii universale-Quado

Astazi, va fi o meditatie pe care v-o daruiesc, sa o practicati, ca sa incepeti sa deschideti mai larg, portalurile iubirii universale! De asemeni, constituie un exercitiu minunat, prin care sa puneti deoparte trecutul si viitorul si sa va centrati in acum, in acest prezent si in doar acest prezent!
Stati afara, daca este necesar, la fereastra! Inspirati profund! Mai intai, fiti linistiti si observati lumea din jurul vostru! Observati fiecare pasare care se intampla sa fie prin apropiere! Observati vantul, cum misca el pomii si norii! Observati ploaia sau zapada, observati orice miscare, pe care natura v-o ofera voua! Simtiti-le! Imbratisati-le! Lasati-le sa curga prin venele voastre!
 Si acum, inchideti-va ochii si prin ochii mintii, priviti o pasare care planeaza pe cer! Daca nu vizualizati cu usurinta, atunci simtiti miscarea pasarii pe cer!

Si acum, chiar sub aripile pasarii ce planeaza, exista o liniste profunda, profunda! Patrundeti in acea liniste, in linistea de sub aripile pasarii care planeaza, inaltati de curgerea vietii, inaltati si purtati pe cer! Simtiti pacea totala din acest loc, din acest spatiu de sub aripi! Simtiti ca este plin de esenta, de o liniste inaltatoare, profunda si plina de sustinere!
Pentru un moment fiti in acel spatiu si simtiti cum toata puterea linistii universului este concentrata acolo! Ascultati linistea, doar linistea! Fiti acel spatiu de sub aripa, doar acel spatiu mic al puterii, inaltarii si linistii!
Acum, simtiti ca acest spatiu este un portal de conectare, o patrundere in cea mai profunda linistie a universului, este un loc care va extrage din voi si va duce in lumea spiritului, in lumea energiei si puterii! Patrundeti in acest portal, in linistea de sub aripa!
Acum, cunoasteti aceasta sustinere inaltatoare, aceasta liniste universala, ca fiind iubire! Cunoasteti-o ca fiind esenta universului! Ea este potolita, dar puternica! Ea este linistita si deja contine orice! Ea este libertatea care se revarsa! Ea se afla in aceasta lume si inafara acestei lumi! Ea pare sa nu fie nimic si cu toate acestea este totul!
Simtiti ca intreg cerul este asa! Aceasta mica sustinere de sub aripa fiecarei pasari, care isi desface aripile pe cer, fara incetare, se afla si sub aripile voastre! Cand faceti saltul in necunoscut, cand va permiteti sa va urmati visul, cand va asumati un risc si va urmati visul, in loc de a urma mintea-ego sau ce va spun altii sa faceti, aceasta sustinere iubitoare este cu voi, va invadeaza in liniste si cu aparenta transparenta, dar in mod energic si plin de putere! Aceasta este iubirea!
Astfel este puterea iubirii, transparenta si linistita! Dar ea este acolo! Aceasta iubire nu este o romanta sentimentala din aventurile voastre sentimentale. Ea nu este nici iubirea tangibila pe care o puteti simti pentru un copil. Ea este forta care sustine intreaga viata! Si, ea se afla acolo pentru voi!
Practicati aceasta meditatie! Conectati-va cu linistea, cu puterea de a patrunde in acel portal al fortei de viata universale! Conectati-va cu ea!
Si apoi, cand umblati prin viata, de fiecare data cand veti auzi o pasare, de fiecare data cand veti vedea una ce trece pe cer, de fiecare data vand veti avea o oportunitate de a arunca o privire spre cer si nori, lasati-va atrasi in acest spatiu, in supremul loc al prezentului, al iubirii, al linistii, al puterii! Patrundeti in el si simtiti energia din acest portal, pentru eternitate!
Cand veti practica aceasta meditatie si veti invata sa o faceti cu usurinta si rapid, veti descoperi ca veti putea sa va linistiti instantaneu si sa va reconfortati! Va veti putea extrage din dramele zilnice si veti putea patrunde in eternitate! Va veti putea extrage din frustrarile si dezamagirile voastre si veti patrunde in puterea care exista deasupra lucrurilor, care contine toate lucrurile, care creaza toate lucrurile!
Si cand veti face asta, cand va veti petrece aceasta fractiune de secunda sub aripile unei pasari trecatoare, veti obtine in acel moment echivalentul unei intregi meditatii, daca o veti practica zilnic! Si doar o privire aruncata prin fereasta de la biroul vostru sau o privire pe cer, atunci cand veti traversa locul de parcare spre biroul vostru, va va umple de bucuria care va apartine, atunci cand va veti permite sa va conectati la tot ce sunteti!
Si cand veti face asta, de ce sa nu adaugati si o mantra? Spuneti-va in liniste: “Eu sunt iubire”! Apoi faceti o pauza si permiteti linistii sa curga in voi, linistii care nu contine vreun gand, ci in mod simplu este, ea exista in acel spatiu de sub aripa acelei pasari! Apoi, spuneti din nou: “Eu sunt iubire”! Si apoi, din nou exista linistea si spatiul, exista deschiderea portalului pentru intreaga viata, portalul puterii si al pacii!
Toate lucrurile sunt posibile prin iubire! Voi sunteti iubire!
Quado
 SURSA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...