miercuri, august 17, 2011

Esti inger intrupat?

Dacă eşti un Înger Întrupat, timpul petrecut pe Pământ va fi mai liniştit şi mai prosper, dacă îţi aminteşti să faci următoarele:
1)   Protejează-te cu energie şi lumină, mai ales înainte de a ajuta  pe cineva. Aceasta îţi va reduce nevoia de a mânca prea mult, doar pentru a te proteja cu un strat de greutate corporală în plus.
2)   Aşteaptă înainte de a spune da. În  loc de  a aproba automat fiecare cerere de ajutor,  oferă-ţi  un timp pentru a medita şi a te gândi dacă este  într-adevăr  o parte  a misiunii tale  şi dorinţa inimii tale. Când oamenii îţi cer ceva, spune-le: "Lăsaţi-mă  să mă gândesc",  sau  "O   să  revenim asupra acestui  subiect".  Aceste persoane vor respecta faptul că ai grijă de tine.
3)   Înlocuieşte obiceiul de a-fi cere iertare, cu afirmaţii pozitive.
Îngerii  Întrupaţi  obişnuiesc să se scuze, deşi nu au făcut  nimic greşit. Acest  obicei  îşi are rădăcinile în dorinţa  de a-i face pe ceilalţi fericiţi, chiar dacă asta  înseamnă să  preia reproşurile asupra lor. Pentru  a creste coeficientul  de fericire -  al tău, cât şi al altora -  foloseşte cuvinte pozitive. Adoptă obiceiul de a vorbi despre tine, despre ceilalţi sau despre anumite situaţii, folosind fraze înălţătoare.
4)   Fă exerciţii pentru sistemul cardiovascular. Acestea   ajută   la managementul  stresului şi al greutăţii şi sunt importante pentru sănătatea inimii Îngerilor Întrupaţi.
5)   Echilibrează cotele în care dai şi în care primeşti. Asigură-te  că îţi oferi desfătări, în mod regulat;
6)   Renunţă la orice reguli care îţi îngrădesc misiunea. Observă dacă ai  "reguli"  personale pe care le urmezi fără să pui întrebări,  cum ar  fi "Mai  bine să nu fiu prea norocos, deoarece  oamenii vor fi invidioşi pe mine şi voi suferi din cauza acestei  invidii."  E  mai indicat  să-ţi spui, „Această  regulă lucrează pentru misiunea mea sau împotrivă?"
7)   Pune-i pe alţii să facă o parte din munca ta. Cere ajutor,  fără să te scuzi;
8)   Acceptă binele cu graţie. Lasă-i  pe oameni să îţi ofere ajutor, cadouri şi complimente.
9)   Joacă-te.  Permite-i copilului din tine să fie mai mult timp naiv, liber şi creativ.
Doreen Virtue

2 comentarii:

Anonim spunea...

WTF?!?!?

Anonim spunea...

Ca inger pamantean ai o viata agitata si lipsita de sens.Nu te poti adapta regulilor acestei lumi care este prea puternic atasata de Ego.Egal ce varsta ai te vei simti in inima ta ca un copil si pt ca cei din jurul tau esti prea naiv,irealist,prea bun....tocmai o tinta buna pt ironii si rautati de diferita natura.Copilaria si adolescenta sunt cele mai grele perioade, dar sunt caramizi pe care se bazeaza personalitatea adultului de mai tarziu....Cel mai adesea esti hipersensibil, frica si lipsa de incredere in sine predomina in viata de adult.Viata interioara este o tortura.Cel mai mic gand negativ despre tine te chinuie subconstient si ai de multe ori impresia ca suferi de probleme psihice.Depresia e ceva normal in viata ta ca si izolarea.
Ceva incepe sa se schimpe din momentul in care incepi sa te trezesti.Cere ajutorul si il vei primi.Fratii tai ingerii te vor sustine.Vei observa ca ceva se va schimba cand vei incepe sa simti energia in inima si adesea in spate,acolo unde sunt Aripile tale energetice.
Cei care pot vedea Aura pot identifica cu usurinta un Inger intrupat.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...