joi, august 18, 2011

21 Decembrie 2012-Steve Beckow

 (prima parte)
 Cele ce urmează reprezintă comunicarea făcută de Arhan. Mihail prin channeler-ul Linda Dillon, membră a Consiliului Iubirii, lui Steve Beckow. Comunicarea a fost făcută după data de 21 iunie 2011, dar publicarea ei a fost întârziată ca urmare a dorinţei reprezentanţilor galactici deoarece s-a considerat că încă lumea nu era pregătită să primească unele veşti legate de ascensiune, ’’ ziua de întuneric’’, unele evenimente care urmează a se produce pe Pământ şi ce se va întâmpla cu fiinţele umane care nu vor alege ascensionarea, toate având ca termen limită sfârşitul anului 2012. 
Data de 21 decembrie 2012 rămâne valabilă sau nu?
AAM: Da, rămâne. Nu ne face prea mare plăcere să ne jucăm cu datele. Trebiue să se întâmple inevitabilul că doar nu vom aştepta …..’’să îngheţe apa în piscină’’ Jocul acesta cu datele îi cam deranjează pe unii iar pe alţii a început să-i distreze, nu? 

S: Cred ca da, da. Chiar şi un supărat o poate da pe glumă.
AAM: Da, este adevărat. Pariurile sunt la modă în sport şi în politică.
În fond este vorba de o lipsă de credinţă, de încredere, nu numai în ceea ce priveşte o anume problemă dar şi în sinele lor sacru din interior. În această perioadă totul iese la suprafaţă, nimic nu rămâne îngropat în adâncurile fiinţei. Cei care nu cred că se va întâmpla niciodată sau prea curând nu trebuie condamnaţi, ci priviţi cu înţelegere şi compasiune. Ar trebui însă se se ştie că întregul Univers se poate schimba într-o milisecundă, dacă este nevoie.
S: Schimbarea pe care o aşteptăm s-ar putea produce chiar înainte de 21 dec.2012?
AAM: Da, este corect. Noi nu obişnuim să creăm lumii voastre false aşteptări. Ar fi contrar Legii Universale şi contrar Principiilor Iubirii. Datele la care s-a făcut cunoscut un anume eveniment nu au trecut fără să se întâmple ceva, chiar dacă, pentru majoritatea dintre voi, nu a fost ceva palpabil care să poată fi recunoscut de simţuri. Cei care meditează şi desfăşoară activităţi spirituale menite să le uşureze înaintarea şi să le crească frecvenţa de vibraţie nu cred că se vor supăra dacă evenimentele aşteptate s-ar produce mai devreme, în septembrie, să zicem
 S: Evident că nu. Totuşi, va fi o schimbare care se va produce în timp, gradual sau instantaneu? 
 AAM: Este deja în curs de desfăşurare.
S: Da?
AAM: Dar cum ştii când are loc?  Există un moment când uşa începe să se deschidă dar trezirea este treptată. Cei care sunt atenţi pot sesiza modificări în mentalul colectiv şi individual, în planul emoţional şi cel fizic. Dar există un moment anume când acesta se fixează. Acea scurtă perioadă poate dura aproximativ 20 - 24, 26 de ore.
S: Cum ai descrie, Doamne, acel moment? Va fi o deschidere a unui portal sau o schimbare de vibratie, sau ...? Cam cum s-ar putea exprima în cuvinte?
AAM: Va fi o schimbare în vibraţia colectivă pe întregul Pământ. O vibraţie diferită. Deci, nu este vorba de a trece printr-un portal. 
S: OK.
AAM: Voi aţi trecut până acum prin multe portaluri care v-au schimbat mentalitatea, felul de a gândi, atitudinea faţă de lume şi de univers, nivelul de conştiinţă etc. totul întâmplându-se în timp şi în anumete doze proprii fiecărei fiinţe. 
S: Corect.
AAM: Unii oameni au trecut prin ele cu multă nerăbdare. Cu siguranţă, şi planeta voastră a trecut prin ele. Dar va exista un moment care vi se va părea a fi de durata unei zile sau cam aşa ceva. În momentul acela se va produce o amplă armonizare la nivel de umanitate şi de planetă. 
S: Şi ne vom trezi unii în 3D sau 4D iar alţii în 5D sau mai înaltă? 
AAM: Da, unul din lucrurile pe care le auzim foarte des este, voi mai avea un corp? Vom mai putea face ceea ce facem acum în corp fizic? Pământul va dispărea? Prietenii mei vor disparea? Şi câinele meu va dispărea?[Râsete]. Cel mai probabil, câinele va rămâne!  [Râsete]
S: Câinele va avea o viaţă fericită! 
Mai există întrebări legate de cele trei zile de întuneric etc. Oamenii sunt dornici să afle ce se va întâmpla, ce-i aşteaptă. Primesc un alt corp fizic, vor merge în alt loc? Cu se va întâmpla: lăsăm Pământul 3D în spate şi ajungem într-un Pământ 5D? Ei nu ştiu la ce să se aştepte.
AAM: Nu, nu. Ganditi-va ca la o clipire. Ai clipit şi când ai deschis ochii cameră pare mai luminosă dintr-o dată! Acest lucru se întâmplă tot timpul în meditaţiile voastre. Este ca o clipire. 
Pământul a făcut deja cea mai mare parte a tranziţiei.
O mare parte din modificările Pământului la care sunteţi şi voi martori, ajută sufletele colective, oamenii să-şi facă transformările necesare. Aceasta durează mai mult decât o clipire. Este posibil să aveţi o experienţă în plan fizic - pentru face parte din bucuria de a fi pe acest Pământ - dacă veţi alege astfel. Este o schimbare de potenţial impusă de alegerile voastre. Va fi ca un mecanism de sortare şi curăţare. Ceea ce va fi de aruncat va fi aruncat, ceea ce va fi de curăţat şi scos la lumină, se va face. Se va curăţa orice urmă de frică, de egoism, de suspiciune şi de întuneric.
In acel moment, momentul pe care-l aşteptăm, va exista o alegere. Vrei şi asta se va putea întâmpla instantaneu – să asculţi îndemnurile inimii, ale dragostei?  Alegi o frecvenţă de vibraţie mai înaltă? 
Dacă ai spus cu tot sufletul că vrei, un val de o anumită energie îţi va cuprinde fiinţa. Celor care nu vor alege această cale, li se va respecta dorinţa. Nu va însemna că au făcut o alegere proastă ci doar că au optat pentru o altă cale, care-i va conduce, până la urmă, tot acolo; dar mai târziu, după ce îşi vor termina programul pe care şi l-au ales.
Ei vor pleca şi aceasta nu trebuie să provoace nimănui tristeţe. Poate un pic de nostalgie din partea prietenilor car nu-i vor însoţi.  
Ei vor înţelege, la nivel de suflet, că nu au cum să mai rămână, din moment ce frecvenţa lor de vibraţie nu va mai fi în rezonanţă cu cea a planetei.
S: Ce se va întâmpla cu acest Pământ, Pământul 3D? Nu va mai exista? Asta vrei să spui, Doamne?
AAM: Da, asta este ceea ce vreau să spun. Intelege, Pământul 3D, nu va mai exista.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...