duminică, august 14, 2011

Deschideti-va inima fiecarui lucru din viata voastra, stiind ca gandurile voastre creaza.Kirael

Crearea unei lumi a pacii: Calatoria in interior (ii multumim Alexandrei)
Maestrul ghid Kirael, prin transmisiunea mediumica a lui Kahu Fred Sterling 
KIRAEL:  Pe planeta are loc o trezire extraordinara. O vad ca pe o trezire a Zeitei in fiecare suflet de pe Pamant, un moment in care trebuie sa ajungeti la o mai buna intelegere a sinelui. Asadar, va rog sa va ganditi cu claritate, la modul in care creati pacea din voi.
Principalul motiv pentru care nu ati realizat inca pacea pe Pamant este acela ca atat de multi dintre voi ii asteapta pe conducatorii vostri politici, religiosi, metafizici si spirituali sa o faca. Nu le cereti conducatorilor vostri politici sa va salveze lumea, nu cadeti prada cuvintelor lor mestesugite sau dogmei conducatorilor vostri religiosi, conform careia Dumnezeu Creatorul nu are compasiune si va priveste cu dezgust. Dumnezeu Creatorul are numai iubire pentru voi si stie ca, pentru a putea crea pacea in exterior, trebuie mai intai sa o creati in voi insiva.
Va provoc sa va doriti sa fiti in armonie, sa gasiti realitatea pacii din interior. Deschideti-va inima fiecarui lucru din viata voastra, stiind ca gandurile voastre creaza. Altii pot influenta ceea ce ganditi, dar voi sunteti singurii raspunzatori de gandurile voastre. Cea mai aprinsa speranta a pacii vine din intelegerea, cu claritate, a faptului ca totul in lumea voastra este un rezultat al gandurilor voastre. Atunci cand cineva vine la voi, plin de furie sau de frustrare, plin de energie negativa, inchideti ochii pentru cateva secunde si vedeti o raza a Fortei imense a Creatorului cum va patrunde prin chakra coroana si simtiti prezenta acestei iubiri armonioase. Apoi, daca doriti sa ii raspundeti persoanei respective, faceti-o venind din prezenta „ Eu Sunt”. Veti fi calmi si impacati. Imaginati-va o intreaga lume care isi controleaza perfect si isi energizeaza gandurile, astfel incat Noi, Oamenii, sa ne unim in intelegerea faptului ca pacea din lume incepe prin crearea pacii din interiorul fiecaruia.
Puteti gasi pacea interioara si armonia, atunci cand va aflati in mijlocul celor mai aglomerate strazi din centrul Manhattanului, din Los Angeles, sau de oriunde v-ati putea afla. Nu trebuie sa va izolati intr-o pestera, undeva in creierii muntilor. In schimb, cautati in interiorul vostru si intelegeti ca, asemenea unei particule a Luminii Creatorului ce sunteti, creatia voastra este infinita, astfel incat puteti avea intotdeauna cate o noua experienta. Tot ce aveti de facut este sa mergeti pe calea experientei in Lumina.
Acum sa analizam diferenta dintre echilibrul iubirii in dualitate, echilibrul iubirii in experienta umana si echilibrul iubirii Zeitei. Daca cautati echilibrul in aceasta dualitate, uitati-va la marea Forta a Creatorului. A creat si a tesut laolata, tapiteria vietii – formata din tesatura plantelor, a mineralelor,a oamenilor si a insectelor – pentru a da nastere acestei marete experiente. In acest proces al teserii, totul este creat in gand si in echilibru. Echilibrul in dualitate este unul al contrariilor bine/rau, sus/jos, etc. Gandurile tanarului si frumosului Christos erau pure, cu toate acestea, ele tot trebuiau sa atinga echilibrul dintre bine si rau, pentru ca aceasta este o dualitate in care pacea invinge, doar daca binele invinge.
Acum sa ne gandim la lumina Zeitei, o energie asexuata, plina de forta iubirii. Asadar, daca esti un barbat spiritualizat, esti o Zeita si asta nu te face efeminat. Spre deosebire de echilibrul dualitatii, lumina Zeitei nu are yin/yang. Lumina Zeitei trezeste o iubire care nu are opus. Singurul lucru ce poate echilibra iubirea Zeitei este si mai multa iubire. Pacea pe acest Pamant va veni odata cu intelegerea ca iubirea Zeitei patrunde oriunde. Imbratisati-o, pentru ca, orice s-ar intampla in aceasta mareata si frumoasa energie pe care o numim Marea Schimbare, iubirea Zeitei va invinge si Mama Pamant va avea grija ca acest lucru sa se intample.
In experienta omeneasca, voi v-ati nascut cu capacitatea de a avea un gand si de a va folosi vointa, pentru a transforma acest gand in cuvinte. Cuvintele determina vibratia magica a emotiei. Multi cred ca furia este o emotie, dar furia e un produs al corpului mintal, care determina corpul emotional sa iasa din aliniere. Corpul vostru emotional cunoaste numai iubirea si se trezeste pentru o calatorie a vindecarii, in interiorul celor patru corpuri ale voastre colective. Asadar, lasati cuvantul iubire sa va conduca pe parcursul restului vietii voastre si veti gasi colectiv pacea, prin ridicarea vibratiei Mamei Pamant in scopul crearii celei mai pasnice si mai armonice posibilitati.
Cand acest lucru se intampla, veti fi gasit cea mai dinamica forta a voastra – Iubirea Creatorului. In aceasta Iubire si indrumare, pazitorii, ingerii, Noi Oamenii, sinele superior, fiecare fiinta care exista in acest proiect revolutionar numit Pamant, se poate uni si alia oriunde in lume, pentru a crea pacea. Este nevoie numai de curajul de a fi trubadurul pacii. Lasati-va vointa sa creeze pacea pe Pamant.
 
Intrebare:  Trezirea iubirii si Luminii Zeitei pe Mama Pamant conduce, in mod natural, la schimbarea constiintei oamenilor?
KIRAEL: Lumina Zeitei trezeste un program in interiorul mintii voastre. Venus s-a aliniat cu planul vostru pamantesc, cu atat de multa vreme in urma, incat timpul nu o poate masura. La momentul respectiv, Zeitele tuturor Luminilor universale s-au intalnit acolo. Savantii vostri cred ca Venus este o planeta pe care nu se poate locui. Ei bine, noi putem locui oriunde. Zeitele s-au adunat sub un nor minunat, un abur de Lumina si s-au prefacut ca sunt rezultate ale evolutiei, tratand acea formatiune noroasa pe care o vedeti in jurul planetei Venus, ca pe un paravan. Ele au luat hotararea ca isi vor dedica iubirea fiecarei planete aflate in evolutie, trezind propriile Lumini ale Zeitei, in fiecare fiinta în plina evolutie – oameni sau altceva. Chiar in clipa in care au luat aceasta hotarare, ele treceau printre soare si Planeta Pamant, care era una dintre ultimele planete care se alaturasera, ca spun asa, pentru a permite ca Noi Oamenii sa faca saltul in cea mai armonica posibilitate a Luminii Zeitei.
Cei care nu doresc sa accepte pacea in viata lor vor avea niste vieti foarte agitate, o vreme. Aceia dintre voi care aleg sa isi trezeasca particulele Zeita, vor fi inconjurati de enegia Zeitei, care va va hrani si va va iubi – si toate marile Zeite ale iubirii vor patrunde cu energiile lor pe acest plan pamantesc.
Intrebare: Cum mai putem folosi energia Zeitei, pentru a crea pace?
KIRAEL: A venit timpul sa incepeti sa plantati cristale in Mama Pamant, in loc sa le extrageti. Pentru a o ajuta pe Mama Pamant sa isi simta Lumina Zeitei, luati ceva cu structura minerala, un cristal la care tineti – mai ales un cristal lemurian – spuneti-i Mamei Pamant ca este un dar si ingropati-l la 10 cm adancime, undeva unde simtiti un grad mare de constientizare. Tineti minte ca trebuie sa iubiti cu adevarat acest cristal. Daca nu il iubiti, va pierdeti timpul. 
Atunci cand Mama Pamant a fost creata, tiparele energetice ale altor lumi i-au adus daruri cu structura minerala. Plantati un cristal in ea si Mama Pamant va simti din nou propria pace a Luminii Zeitei. 
Intrebare: Populatiile indigene isi revendica Lumina Zeitei lor?
KIRAEL: Voi va ganditi la africani, nativi americani, hawaieni, japonezi s.a.m.d, ca la populatii indigene.De fapt, fiecare este indigen la un anumit nivel. Nu conteaza la care nivel, toate triburile indigene cauta un singur lucru: sa fie o forta unificata a iubirii. Imi amintesc o poveste. Un om, care facea parte din roata medicinii a unui trib indigen din America de Nord, a avut un vis. El s-a dus la batranii tribului si i-a povestit visul si acestia i-au spus ca nu trebuie sa patreze visul numai pentru nativii americani, ci trebuie sa il raspandeasca in lume, astfel incat toate fiintele cu acelasi vis sa se poata aduna sub umbrela Luminii insasi. In aceasta directie se indreapta lumea acum. Noi Oamenii trebuie sa fie tribul indigen al Pamantului – altminteri, trecerea prin Schimbare va fi o lupta.
Mediumul a creat o sfera de Lumina aici, in Hawaii, deasupra Bisericii Honolulu a Luminii. Aceasta sfera de Lumina va ramane acolo, astfel incat fiecare om din lume sa poata aseza o particula de iubire si o rugaciune in ea, oricand, 24 de ore din 24. Rugaciunea voastra poate fi simpla , cum ar fi „Sa fie pace pe Pamant.” Sau, „Dumnezeule Creator, ma poti ajuta la operatie?”. Asezati-va rugaciunile si dorintele intr-o bila de lumina si, in fiecare dimineata, la ora 3.33 ora Hawaii-ului, mediumul va lua mingea si o va supune fortei Creatorului. Astfel, NOI Oamenii ne unim prin mici pachetele de Lumina, dar cu o forta pe care nu am mai trait-o pana acum.
Fiti neobositi in a-i aduce pe Noi Oamenii impreuna, in pace. Faceti-o, iar si iar. Va functiona, in special atunci cand imbratisati adevarul ca sunteti toti laolalta, un trib indigen de pe Pamant. Veti descoperi toti fratii si surorile Luminii Zeitei curgand prin voi si veti simti o atat de mare dorinta sa creati iubire, incat popoarele indigene ale tribului Noi Oamenii se vor uni in aceasta iubire.
Intrebare: Maestre Kirael, cum pot pastra acest spatiu al iubirii, in cadrul familiei mele?
KIRAEL: Multi dintre voi aveti membri ai familiei care va pun la incercare furia. O persoana furioasa este o persoana inspaimantatoare. Frica indica faptul ca acel individ cauta controlul, intr-o viata care a scapat de sub control. Daca stai de vorba cu cineva care traieste in pace, il poti aborda astfel: „Uite, sper ca putem gasi o cale de a opri razboiul, intr-un mod pasnic.” Pe de alta parte, daca stai de vorba cu cineva care este de partea razboiului, el sau ea vor sari la tine, gata sa te loveasca. Atunci cand vedeti o astfel de persoana, trebuie sa va amintiti ca priviti in ochii fricii. Daca sapati suficient de adanc, veti afla unde sunt temerile persoanei respective – dar nu este treaba voastra sa sapati pentru a cauta fricile altcuiva. Singura voastra treaba, ca oameni, este sa le permiteti gandurilor voastre sa reflecte catre altii, ceea ce va doriti ca acestia sa reflecte spre voi.
Mai intai si mai intai, intelegeti ca voi detineti controlul vostru si ca nu exista nicio frica pe care sa nu o puteti depasi. Frica de moarte este frica decisiva, in constiinta voastra celulara. Asta inseamna ca, oriunde v-ati afla sau orice ati face in aceasta calatorie, cea mai mare speranta pe care o poate avea adversarul vostru este aceea ca va temeti de moarte, pentru ca aceasta frica se poate agata de orice. In cazul vostru, atunci cand nu va mai temeti de moarte, va veti teme de intrebare. Cu alte cuvinte, atentia voastra se va concentra asupra intrebarii si nu asupra fricii de moarte si intrebarea va fi fie plina de iubire, fie plina de ura. Daca este plina de iubire, folositi lumina Zeitei ca raspuns, dar daca va confruntati cu un membru al familiei furios, care intreaba : „Ce crezi tu acum?”, nu raspundeti. In schimb, inchideti ochii o clipa si umpleti-va cu Iubirea Creatorului. Chiar daca acel membru al familiei continua sa tipe, veti observa ca ii va aparea un zambet pe fata. Cand persoana respectiva isi inceteaza tirada, spuneti. „ Stii, pot intelege perfect ceea ce spui. Nu e neaparat ceea ce cred eu, dar pot intelege ceea ce spui.” Apoi plecati. Spuneti mai tarziu: „Daca mi-ai acorda cateva minute, as vrea sa iti spun cate ceva despre felul in care vad eu lucrurile. Nu vreau sa te conving, ci numai sa iti spun si tie. Nu dureaza mult. „Apoi, lansati-va gandurile de pace, in acea intalnire de familie. Cand lansezi doar o picatura de pace intr-o intalnire, obtii un efect mult mai puternic decat o persoana agresiva si furioasa. Acesta este cel mai bun mod de a descuraja pe cineva care te infrunta cu furie.
Intrebare: Ce pot face pentru a ramane intr-un spatiu al pacii si iubirii, atunci cand navighez prin matrice?
KIRAEL: Atunci cand va aflati in lumea oamenilor si simtiti chiar si cea mai slaba senzatie ca sunteti pe cale sa fiti atrasi intr-o spirala de energie, indepartati-va atentia de la ea. Cateodata trebuie sa va luati corpul fizic cu voi. In lipsa de altceva, puteti pur si simplu sa va strigati ghidul pe nume – presupunand ca sunteti constienti de aceasta realitate incantatoare – si sa-i spuneti : „Ajuta-ma sa eliberez aceasta energie in care ma aflu” – si pac!, veti iesi imediat. Nu ramaneti in ea, gandindu-va „E in ordine. Voi trece prin asta.” Iesiti din ea, oricum puteti.
Tocmai am aprins o scanteie mititica in fiecare dintre voi. Aceasta scanteie va va ajuta sa iesiti din energia matricei, atunci cand ajungeti intr-o spirala a dizarmoniei. Asadar, data viitoare cand simtiti cel mai mic indiciu ca va aflati in energia matricei, duceti-va la aceasta mica scanteie. O veti gasi in apropierea inimii. Extindeti-o, astfel incat sa va umple si apoi mergeti repede – sau chiar alergati – dar iesiti din energia matricei si intoarceti-va in iubire si pace.
Si nu in ultimul rand, nu uitati niciodata rugaciunea. Uneori, singurul lucru de care este nevoie este o mica rugaciune care poate fi chiar si numai „ Creatorule, lasa-ma sa iti simt iubirea.”
Intrebare: Poate acesta scanteie de Lumina sa patrunda prin voal?
KIRAEL:  Un voal de ego inconjoara fiintele umane. Acest voal/ego nu separa fiinta de Creatorul sau. Mai degraba, va pastrazea sinele spiritual in asteptare, astfel incat sa creada ca este numai o fiinta omeneasca. Uitati-va la persoana, vedeti grosimea voalului/ego-ului sau si folositi-va Lumina, pentru a-l penetra. Confruntarea cu cineva care traieste in afara unui taram pasnic nu face decat sa creeze stres in interiorul taramului vostru – si nu asta ati venit sa faceti. Asadar, da-ti inapoi atunci cand nu gasiti pace si folositi puterile pe care le-ati adus pe acest plan Pamantesc. Multi dintre voi au puterea de a folosi lumina si culoarea. Daca acestea nu functioneaza, inchideti ochii pentru o clipa, adunati–va puterea de a vedea culoarea celeilate persoane si aveti curajul sa adaugati Lumina Zeitei la ea. Aceasta va ajuta la disiparea voalului/ego-ului. Daca culoarea voastra este violet inchis, aproape de negru, cand sunteti agitati ea va deveni negru, pentru ca se va umple. Cu toate acestea, daca altcineva va ofera un roz deschis sau un galben deschis, in loc ca aceasta culoare sa se compacteze, ea va capata mai multa lumina, se va reoragniza si se va deschide sentimentului de iubire.
Intrebare: Ce se intampla atunci cand alunecam numai putin, atunci cand ne uitam la ceva care pur si simplu ne deranjeaza.
KIRAEL: Una dintre calatoriile magice ale lumii oamenilor este descoperirea. Cand va uitati la ceva si nu este cum ati vrea sa fie sau cum ar trebui sa fie, priviti inauntru si vedeti cum se reflecta acest lucru in voi. Simplificati-l apoi, pana la nivelul cel mai elementar. Tineti minte ca totul este alcatuit din particule de Lumina. Unele sunt stralucitoare si radiaza ca mine si altele sunt atat de compacte, incat au forma fizica, asemena voua. Nu conteaza daca esti o Lumina ca mine sau o Lumina incarnata, ca voi. De fiecare data cand descompuneti o problema sau o situatie si o priviti de aproape, ajungeti la un raspuns care este de obicei in legatura cu voi. Cu cat este particula mai mica, cu atat mai puternic este raspunsul pe care il poarta. Cand desfaceti orice lucru cu care va luptati, pana la nivelul unei particule finite, calatoria o va apuca pe alta cale, in directia vindecarii relelor vietii si veti gasi cel mai grozav raspuns pe care l-ati fi cautat vreodata. Aveti raspunsuri la toate intrebarile vietii.  
Intrebare: Cum gasim pacea in interiorul timpului universal astfel incat lucrurile sa se materializeze perfect in vietile noastre si in aceasta lume?
KIRAEL: I-am auzit pe multi dintre voi spunand ca timpul nu exista cu adevarat si, cu toate astea, chiar in momentul in care spuneti asta, va uitati sa vedeti cat e ceasul. Timpul este un gand colectiv – si totusi, este folosit pentru a controla gandurile. Fara timp, fara a putea controla gandul, nu ati putea construi un gand dupa celalalt. Timpul este ceea ce voi sugerati ca va fi. Daca sunteti o persoana care are intotdeauna un cuvant pozitiv de spus celorlalti, atunci aceasta va creaza o expunere la timp, pe care o poate vedea toata lumea. Expunerea la timp inseamna ca lucrati la calatoria voastra, in loc sa plutiti la vale pe rau, ca o pluta, fara sa aveti nicio idee incotro va indreptati. Sugerand ca timpul exista prin capacitatea de a asterne o vibratie perfecta in aliniere cu ceea ce cautati, ceea ce cautati va avea un loc in „timp”, pentru materializare.
In esenta, daca doriti pace si ii permiteti timpului sa va poarte prin sistemele de gandire, veti determina o vibratie care va va inalta spiritul catre deplinatatea celui care sunteti. Asta inseamna ca voi atrageti ceea ce va doriti, cu adevarat, in viata. Plasarea gandurilor intr-un cadru temporal le acorda vibratiilor gandului vostru, spatiul si „timpul” pentru manifestare. Cand va doriti cu adevarat armonie in viata, cand doriti cu adevarat un spatiu al deplinatiii in lumea voastra, veti deschide segmente de timp. In aceste segmente, daca gandurile voastre sunt orientate catre perfectiunea calatoriei, ele vor gasi alte ganduri asemanatoare si dorintele vi se vor materializa.
Intrebare: Ce legatura exista intre timp si bataile inimii Mamei Pamant?
KIRAEL: Timpul este un fel de ritm si, atunci cand inima voastra bate in timpul si ritmul Mamei Pamant, atata vreme cat ea ramane in acest spatiu ritmic, tot ceea ce este calm si pasnic va va gasi. Atunci cand inima voastra urla in afara pacii si bate in afara vibratiei Mamei Pamant si a tuturor locuitorilor ei, veti gasi lucruri pe care nu le doriti in viata voastra. Deschizandu-va catre materializarea pasnica a unei batai de inima, care pulseaza si se intalneste cu vibratia Mamei Pamant, va deschideti asemenea unei conducte de Lumina, care determina tot ceea ce va doriti in viata. Nu veti acorda nicio semnificatie lucrurilor pe care nu le doriti, intelegand ca ele nu sunt altceva decat un pas pe calea voastra.
Intrebare: Cum ii afecteaza energia Zeitei pe copiii nostri si pe copiii care incearca sa vina pe plan terestru?
KIRAEL: Daca priviti in ochii oricarui copil sub 10 ani, acel copil va sti ca voi stiti ca a venit aici pentru a trai experienta energieei Zeitei. Acesti asa-numiti copiii Cristal sau Indigo, pe care imi place sa ii numesc Copii Luminii Spirituale, au fost pregatiti pentru aceasta Mare Schimbare. Cu totii poarta in interior – fie ei baieti sau fete – o particula ce a fost emisa in timpul tranzitului planetei Venus, din 2004. Aceasta particula va incerca sa gaseasca fiecare copil al Luminii, de pe planeta. Poti sa ai 50 de ani – si totusi sa fii un copil al Luminii. Daca cunosti vreo femeie insarcinata, spune-i sa isi astearna energiile in cel mai frumos loc posibil, atfel incat sa simta prezenta energiei Zeitei.
Intrebare: Ai vreo sugestie in legatuira cu amplificarea ciclului pacii?
KIRAEL: Ar fi o mare minune daca oamenii s-ar trezi si ar ramane treji. Totul in lumea omeneasca este legat de cicluri. Aveti cicluri ale somnului – pe parcursul carora calatoriti in alte realitati – si cicluri ale trezirii, in timpul carora va faceti treburile zilnice. Vestea buna este ca ciclul pacii incepe sa prinda avant. De fiecare data cand o entitate ca World Puja* sau cineva ca frumosul Jonathan Goldman** sau una dintre marile energii ca Lee Caroll*** sau Steve Rother**** face ceva care sa aduca pace, de fiecare data cand aduc ceva in Lumina pacii, acest lucru determina inca un impuls puternic pe plan mondial, care intareste ciclul pacii.
* post de radio care se ocupa numai de subiecte de spiritualitate (printre cei care il conduc este Maureen Moss, autoarea cartii BLISS, publicata de editura For YOU)
** scriitor si profesor care se ocupa de vindecare prin sunete
*** mediumul care preia mesajele de la Kryon, autor al cartilor Kryon, Copiii Indigo, Drumul spre Acasa (publicate de Editura For You)
**** preia mesajele de la Grup (Semnale de Lumina si este autor al cartii BUN VENIT ACASA, publicata de Editura For You)
Nu va faceti atatea griji in legatura cu pauzele dintre diferitele intruniri pentru pace. Mai degraba m-as concentra asupra atragerii a cat mai multi oameni, la astfel de intaniri. Astfel ciclul se va scurta pana cand, in cele din urma, nu va mai fi nevoie de niciun ciclu. Intr-o buna zi, singurul ciclu care va mai exista va fi cel in care traiti o puternica trezire a Iubirii si Luminii Zeitei.
Intrebare: Am auzit ca maestri incearca sa ne contacteze printr-un portal. Ce portal este acesta si cum vor proceda?
KIRAEL: Portalul pe care acesti mari maestri incearca sa il deschida se afla intre creierul gandirii omenesti limitate si Omni-Constiinta voastra, aflata in expansiune. Cand acel portal se va deschide, maestri pot aduce puterea soarelui central, sau soarele Creatorului, pe care s-ar putea sa o numiti Lumina Christica. Cand portalul se deschide intre expansiunea mintii voastre universale si constiinta voastra umana colectiva, nu veti mai fi numai o fiinta omeneasca, ci o conducta catre Mama Pamant. Portalul despre care vorbesc ei este acel loc in care pot aduce puterea Luminii, in Mama Pamant. Impreuna, Omni-Constiinta si constiinta umana colectiva vor fi legate, intr-un moment pasnic al Luminii. Despre asta cred ca e vorba.
Intrebare: Daca imi fac meditatiile in grup, asta ajuta la aducerea acestor noi energii?
KIRAEL: Meditatia va deschide intotdeauna un portal intre cele doua creiere ale voastre, cele doua parti ale creierului vostru local – cei 10% pe care ii folositi zilnic si cei 90 % care detin posibilitati nelimitate. Atunci cand creati o inteligenta superioara – cum ar fi un grup de oameni care mediteaza – forta acestei inteligente superioare este de o suta de ori mai mare decat numarul oamenilor din grup. Motivul pentru care spun ca e de o suta de ori mai mare, este pentru ca e de 10 ori mai mare decat factorul cerebral si putem presupune ca media procentului de utilizare a creierului unui om este in jur de 10% din creier, chiar daca cred ca multi dintre voi folosesc acum intre 18 si 20%. De fiecare data cand se aduna un grup cu forta, oricare ar fi „scopul gandit” acesta se va materializa in viata. Asadar, nu uitati sa includeti pacea.
Intrebare: Ne poti sugera o modalitate de control a vorbariei mintii, astfel incat mintea sa poata fi folosita pentru aducerea pacii? 
KIRAEL: Se poate reduce la un singur cuvant, exercitiu – dar, de fapt, este vorba de angajament. Cu totii va doriti anumite lucruri in viata – dara daca le primiti sau nu, depinde de cat de mult va angajati in asta. Trebuie sa fiti dedicati vibratiei voastre vindecatoare. Straduiti-va sa faceti din realitatea voastra, angajamentul vostru de a avea puterea si de a fi cei care sunteti. De fiecare data cand sunteti constienti de trancaneala mintii, spuneti-va „Din cauza asta nu am in viata nimic din ceea ce imi doresc cu adevarat, pentru ca las atat de mult vorbaria sa conduca. Va rog, Forta Creatoare, sine superior, ingeri si ghizi sa eliminati vorbaria mintii, pana cand pot controla fiecare gand pe care il am.” Atunci cand controlati fiecare gand pe care il aveti, fiecare dorinta din viata voastra devine realitate. 
Intrebare:  Traiesc intr-o lume in care nu am de-a face cu prea multi oameni furiosi. Am de-a face cu oameni draguti – si astfel, ma simt foarte detasat. Cum ma pot simti mai conectat, astfel incat sa fiu motivat sa creez pacea?
KIRAEL: Nu te conecta la negativitatea din lumea voastra. Tu creezi, in mod constient, un mediu pasnic pentru ca practici si predai feng shui. Avand in vedere munca ta si cantitatea de energie pe care o dedici acesteia, nu e de mirare ca lumea ta este pasnica. Aceia dintre voi care practica feng shui tot timpul, sunt pilonii rasei umane.
Voi aplicati feng shui hainelor voastre, casei si biroului etc – si asta inseamna ca nu trebuie sa le tot spuneti oamenilor ce ar putea sau ar trebui sa faca. Voi sunteti aliniati – si asta ii influenteaza pe toti cei din jurul vostru. Continuati, pur si simplu, pe aceasta cale. Sunteti asemenea unui copil dintr-un afis pentru pace. Cand mai multi dintre voi nu vor mai dori sa intre in densitatea matricei, ci sa va luminati pe voi insiva spre a fi de folos, lumea va fi un loc plin de pace
Nu va lasti niciodata inima sa se teama, nu va faceti griji cu ceea ce nu este in pace, pentru ca, in momentul in care va indreptati catre locul in care nu este pace, iesiti voi insiva din pace. Aduceti pacea la voi si raspanditi-o catre restul lumii. Lasati ca viata voastra sa fie mereu in pace si Noi Oamenii vor fi impreuna. Nu incercati sa reparati ceva ce este stricat. Reparati ceea ce este deja bine, facand sa fie si mai bine.
Declaratie de incheiere
Multi oameni din lumea intreaga sarbatoresc pacea si eu ii dau acestei energii, Iubirea si Lumina mea. Cand va hotarati sa faceti lumea asa cum v-o doriti, o veti crea din inima si Cele 10 principii ale creatiei constiente [1], care sunt predate sub multe forme si cu diferite titluri, va vor indruma pe aceasta cale. Fie ca fiecare dintre voi sa va pastrati in propria Lumina. Alegeti sa aduceti pacea pe Pamant. Incepeti din interior.

3 comentarii:

Anonim spunea...

De pre multa pace ...i-au ingropat pe acei oameni ( in Ungaria) de vii! Nu mai inteleg nimic!

MARIA spunea...

Suntem in dualitate Anonim, inca suntem.
Dar modificarea incepe , cu noi insine separat si impreuna.

rudragos spunea...

Nu puteţi cunoaşte sensul vieţii până ce nu sunteţi conectaţi la Puterea care v-a creat. adevarul.co.nr

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...