luni, iulie 25, 2011

Tehnici de vindecare - meditatie pentru aliniere -Bashar


A: Sotia mea are o afectiune, care nu e inregistrata ca afectiune. E o dereglare a sistemului nervos autonom. Simptomele sunt ca atunci cand iese, are dureri de cap si ameteli.
 B: Ok. Ar putea sa foloseasca anumite amestecuri de ierburi care i-ar putea fi de ajutor, insa astea i-ar putea afecta sistemul intr-o maniera prea puternica acum ca e atat de fragila. Mai intai, o schimbare a energiei i-ar putea fi necesara si, din nou, i-am putea recomanda urmatoarea meditatie:


Spune-i sa se intinda intr-o pozitie comoda si, in imaginatia ei sa-si dea voie sa creeze ceea ce ar numi “locul ei de pace desavarsita”. Nu conteaza unde e, cand e sau ce e acest loc, atata vreme cat pentru ea reprezinta energie si relaxare. Spune-i sa inceapa sa respire regulat, ritmat, adanc pe masura ce se relaxeaza in locul ei de pace. Pe masura ce respira, spune-i sa isi imagineze ca trupul ei e inconjurat de o sfera de energie cristalina, transparenta, de culoare albastru stralucitor. Aceasta sfera se extinde de la 30 cm pana aprox. 1 metru deasupra capului, 30 cm pana aprox. 1 metru sub picioare. Trebuie sa fie o sfera intreaga, deci chiar daca e intinsa pe pamant, spune-i sa-si imagineze ca se formeaza sub corpul ei, prin pamant.
            Spune-i apoi sa-si imagineze ca aceasta sfera, chiar daca e transparenta si poate vedea prin ea, se umple acum cu un lichid albastru deschis. Las-o sa-si imagineze ca inspira si expira acel lichid. Las-o sa-si imagineze cum fiecare por din trupul ei absoarbe aceasta lumina lichida, apoi cum fiecare celula din corp absoarbe lumina lichida pana se umple in intregime.. Las-o sa-si imagineze electricitatea racoroasa, revigoranta pe care lumina lichida o comunica trupului ei. Las-o sa-si imagineze ca trupul ei e saturat complet cu lumina lichida, de la un capat la altul. Las-o acum sa simta acea electricitate trecand prin trupul ei – aliniindu-i toti nervii, aliniindu-i toate celulele, aliniindu-i structura atomica intr-un model cristalin – pana cand simte energia curgand prin trup din ce in ce mai repede fara nici cea mai mica rezistenta.
            Las-o sa simta energia trecand de la picioare in sus prin corp si iesind prin varful capului, si de jur imprejurul ei, din nou prin picioare in sus, iar si iar. Pe masura ce energia circula astfel, spune-i sa-si imagineze ca e un camp de energie, un camp magnetic, trecand de-a lungul trupului ei, invartindu-se in directia acelor de ceasornic si merge de la cap la picioare.
            Spune-i apoi sa-si imagineze cum trupul i se dizolva in lumina albastra lichida, pana nu se mai vede forma trupului ci pur si simplu ea e chiar sfera, plina de energie electromagnetica ce vibreaza, in care nicio parte a sferei nu se deosebeste de alta parte a sferei. E toata o energie omogena, respirand si pulsand la unison..
            Las-o apoi sa-si imagineze o samanta mica, cristalina, cum se formeaza in centrul sferei. E un cristal limpede, trasnparent, stralucitor. Lasa-l sa creasca, sa creasca, sa creasca, pana devine din nou un trup. Las-o sa observe ca asta e un trup nou, limpede, un trup energizat si alcatuit din chiar lumina vie. Spune-i sa simta extinderea acestui nou trup de energie, pana se conecteaza la toata lumina din Creatie. Spune-i acum sa inspire acest nou trup si sa-l conecteze acum la Pamantul fizic in care exista.
            Acum las-o sa-si imagineze cum sfera albastra din jurul noului trup se extinde si se disperseaza devenind realitatea din jurul ei. Si in acest punct, roag-o sa-si aminteasca urmatorul lucru: constiinta nu este in trup, trupul e in constiinta voastra. Spune-i sa respire adanc si liber, plina de viata si bucurie.
   Poate face asta o data dimineata si o data seara. Daca vrea, o mai poate face o data si dupa-amiaza, insa nu mai mult de trei ori pe zi timp de aprox. 10 min.
 A propos, oricare din voi si toti puteti folosi aceasta meditatie pentru orice aliniere doriti. E un instrument foarte foarte puternic
Bashar

1 comentarii:

Stefan spunea...

Salut, mai exista pe undeva filmuletul?

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...