miercuri, iulie 27, 2011

Profesorii de renastere

Fiecare aspect al vietii noastre, din fiecare viata, reprezinta o ocazie de a ne reaminti cine suntem in contextul fortei, iubirii si divinitatii noastre. Nu venim pe lume ca oameni lipsiti de putere, venim ca oameni care si-au uitat puterea. Apoi, trecem printr-o serie de lectii al caror scop este acela de a ne reconecta la propria putere si de a folosi aceasta putere, pentru a lua decizii si a face alegeri pline de forta. Pentru a face asta, avem parte de nenumarati profesori al caror rol in viata noastra este acela de a ajuta in procesul de renastere.
  Fiecare om din viata noastra ne este profesor si fiecare om are un rol in calatoria noastra de inaltare si reconectare. Unii profesori constituie o adevarata provocare, cu altii este o placere sa te intalnesti. Fiecare dintre ei poarta o binecuvantare pentru noi, atata vreme cat putem dobandi intelegerea a ceea ce ne pun ei la dispozitie. Cheia sta in timpul de care avem nevoie pentru a intelege rolul pe care profesorii il au de jucat, pentru a le face loc in constiinta noastra, lectiilor pe care ei ni le predau si pentru a invata cum sa luam ceea ce avem nevoie din aceste lectii si cum sa plecam mai departe, la momentul potrivit.
Lectiile sunt adesea predate in moduri ciudate. Cei mai puternici profesori sunt aceia care ne provoaca sa ne rezolvam lectiile pe care le avem in noi insine, fortandu-ne sa gasim sursa vindecarii, pacii, iubirii si puterii, in propriile noastre resurse. Ei nu refuza sa ne iubeasca pentru ca am fi de neiubit, chiar daca asta este ceea ce credem noi. Rolul lor este acela de a ne conduce in interiorul nostru, pentru a gasi ceea ce cautam.
Daca ii putem vedea pe profesorii nostri, in lumina a ceea ce sunt cu adevarat –  mesageri care vin in viata noastra, in momentul in care suntem pregatiti sa pasim in noile energii – cat si din punct de vedere al rolului pe care il au, acela de sursa a reconectarii, tot ceea ce este legat de lectiile noastre se schimba. Profesorii nostri nu ne mai intimideaza si nu mai par atat de puternici.Nu mai au putere asupra noastra, deoarece nu fac altceva decat sa pastreze un anumit spatiu energetic in jurul nostru, pana cand suntem capabili sa pasim in el. Saptamana aceasta acordati atentie diversilor profesori din viata voastra. Care este binecuvantarea pe care v-o aduc, ce v-au invatat ei despre renastere si cum va puteti asuma propria putere, astfel incat sa ii puteti elibera?  
  Care va este rasplata?
  As vrea sa ii felicit pe elevii programului meu de 30 de zile, de Maiestrie a Miracolelor, pentru minunatele miracole pe care le-au materializat in viata lor. Majoritatea sunt surprinsi de succesul obtinut si de usurinta cu care apar miracolele, atunci cand au invatat sa isi concentreze intentia, sa isi foloseasca puterea si energia creativa si sa faca din ei insisi, o prioritate. Pentru multi dintre ei, s-a intamplat ceva interesant, atunci cand au inceput sa creeze miracole – au aflat unde se scurgea intreaga lor energie si de ce nu au putut pana acum sa materializeze, in mod continuu si cu succes, ceea ce isi doreau in viata.
  De indata ce au inceput sa se concentreze asupra lor insisi, delimitandu-si teritoriul si invatand sa spuna „NU”, oamenii au pus piciorul in prag si si-au daruit propriul timp si propria energie. Acest lucru a dat nastere unor sentimente de vinovatie, indoiala si confuzie. Se simteau vinovati pentru ca erau fericiti si se bucurau de propriile miracole, in timp ce ceilalti se aflau inca in suferinta. Incepeau sa se indoiasca de propria lor cale – era oare bine sa se bucure de viata? Erau incurcati, pentru ca nu stiau ce sa faca in continuare. Sa se opreasca din a crea miracole si sa se intoarca la a-i ajuta pe ceilalti, sau sa-si pastreze teritoriul propriu delimitat si sa-i lase pe ceilalti sa se descurce singuri?
O intrebare importanta, la care a trebuit sa raspunda, a fost: „Ce primesti in schimb, daca ii ajuti pe ceilalti?” Ce beneficii aveau, fiind ei sursa de putere, pace, bucurie si iubire din vietile celorlalti? Ii facea asta sa se simta puternici, utili si apreciati? Simteau oare ca, pentru fiecare binecuvantare primita, trebuiau sa dea cuiva, ceva in schimb, pentru a rascumpara binecuvantarile? Aceasta este o intrebare la care trebuie sa raspundem toti, atunci cand alegem propria noastra bucurie si cand invatam sa respectam alegerile celorlalti.
 In timp ce putem fi in slujba celorlalti, trebuie sa asiguram un echilibru intre ceea ce dam si ceea ce dorim si vrem sa primim din partea lor. Ne asteptam ca ceilalti sa ne recompenseze, ne simtim raspunzatori de bucuria lor, ne simtim vinovati pentru ca noi suntem fericiti si ei nu?  Daca ii ajutam pe ceilalti dintr-o pozitie in care ii consideram puternici, atunci suntem cu adevarat de ajutor. Atunci cand ii ajutam de mila, pentru ca simtim ca sunt lipsiti de putere, riscam sa ne martirizam prin vina. Putem deveni prima noastra prioritate, onorandu-i in acelasi timp pe ceilalti, pentru asumarea propriei lor puteri? Daca putem, atunci vom deveni un exemplu de viata pentru ceilalti, atunci cand vor dori sa-si foloseasca puterea la intreaga ei capacitate.

Mesajul lui Uriel - -- Auto-vindecarea
  Fiecare viata reprezinta o calatorie a auto-vindecarii si lumea este o reflectare a vindecarii, pe care fiecare dintre voi a ajuns sa o realizeze. Lumea nu are atata nevoie sa fie vindecata, cat are nevoie sa traiasca experienta vindecarii voastre. Astfel traieste experienta vibratiilor mai inalte si trece in propriul potential vindecat. Fiecare persoana din viata voastra va oglindeste propria vindecare. Cei despre care credeti ca vin la voi pentru vindecare sunt o oglinda a vindecarii pe care ati convenit sa o duceti pana la capat. Daca ii vindecati pe ei, voi nu sunteti vindecati. Dar daca va vindecati pe voi insiva, atunci ei pot deveni o oglinda a vindecarii voastre.
  Credeti ca sunteti chemati sa vindecati lumea si deveniti frustrati pentru ca vi se pare ca lumea refuza sa va onoreze daruirea. Exista inca durere, haos si suferinta pretutindenea in jur. Simiti ca, pe parcursul vietii voastre, nu ati reusit sa evoluati prea mult, pentru ca lumea in care va intoarceti ramane mereu aceeasi. Dar e, oare, asa? Lumea nu face altceva decat sa reflecte energia colectivului, ea este o oglinda a vindecarii care a ramas de completat. Si energia pe care o observati este cea care a ramas de vindecat in voi insiva.
 Fiecare dintre voi rezoneaza cu un spectru energetic pe care il puteti aduce de la frica, la iubire. Aceste vibratii energetice sunt parte din angajamentul sufletului vostru si, din aceasta cauza, sunteti constienti si va simtiti impinsi spre anumite tipuri de suferinta. Unii dintre voi vreti sa-i vindecati pe cei flamanzi, altii pe cei bolnavi, altii pe cei lipsiti de putere si de aparare, altii doriti sa lucrati pentru a da putere copiilor. Oricare ar fi energiile de care aveti nevoie pentru a va vindeca lumea, ele sunt de fapt energiile pe care trebuie sa le vindecati in voi insiva, deoarece ele reprezinta calatoria voastra karmica, deconectarea si ranile sufletului.
Cu fiecare experienta si interactiune, amintiti-va ca aceasta este o calatorie a auto-vindecarii, o calatorie spre unificare, divinitate si reconectare. Profesorii vostri va reflecta nevoia de vindecare. Si intreaga lume raspunde reflectiei sinelui vostru vindecat – si atunci este ea insasi vindecata. Intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti in orice situatie este: „Ce se reflecta spre mine si cum pot vindeca acest lucru, in mine?" Atunci veti primi informatia si uneltele pentru a duce la bun sfarsit aceasta vindecare. Atunci cand ii veti arata lumii sinele vostru intreg si vindecat, ea va va raspunde cu propria ei vindecare.
Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...