vineri, iulie 15, 2011

Drumul spre acasa -Kryon

„Sunt aici ca sa-ti explic ca tu – si toti ceilalti din viata ta – ati planificat cu atentie potentialul pentru tot ce ai vazut in ‚Teatrul Vietii’, in ultimele doua zile.” Mike asculta ce i se spunea. Nu prea intelegea cum era posibil asa ceva.
„Am planificat?”
„Da.”
„Nu se poate. Au fost accidente, coincidente, lucruri care s-au intamplat, pur si simplu, sute de factori care au creat sansa.” Mike se opri.

„Ai planificat asta, impreuna cu ceilalti, Mike.”
„Cum?”
„Michael Thomas, deja stii ca esti o entitate eterna. Te afli aici, cerand permisiune si ajutor ca sa mergi Acasa – un loc al sacralitatii, unde simti ca vei gasi raspunsuri, pace si scop, conform propriei tale definitii. Ceea ce iti este ascuns este faptul ca ai fost pe Pamant de multe ori, inainte de asta si ai fost in pielea multor fiinte umane, de diferite dimensiuni si tipuri. De data asta, esti Michael Thomas.”
Mike cunostea ideea vietilor anterioare, dar iata ca ea era confirmata din nou, de cineva in care avea incredere. O accepta si se minuna la gandul ei.
Violeta continua: „Cand nu esti pe Pamant, lectiile pentru urmatoarea ta incarnare sunt planificate pentru tine, de singurul care stie ce iti trebuie – TU! Tu si ceilalti stabiliti potentiale pentru invatare. Unii au fost de acord sa te imboldeasca si sa te inghionteasca. Altii au fost de acord sa fie nisipul din scoica ta, vreme de ani de zile! Unii au fost de acord sa ti se alature, iar altii – da, Michael, altii au fost de acord sa moara de timpuriu, in cadrul contractului lor, ca sa ajute si sa-ti implineasca nevoile tale si pe ale lor.”
Mike era coplesit de aceasta informatie.
„Violeta – parintii mei? Stiau?”
„Nu numai ca stiati CU TOTII, Michael, dar acesta a fost cel mai mare dar pe care l-ai primit vreodata, in viata ta.”
Cartea o puteti cumpara aici

2 comentarii:

Games Online spunea...

Salut,
Am si eu cateva site-uri cu page rank-uri 2 si 4.
Daca vrei sa facem un link exchange avantajos sau mai multe da-mi te rog un add pe mess la id : francesco_da_gama sa vorbim mai usor.
Astept un raspuns oricare ar fi el.
Numai bine!!!

Tamy spunea...

frumos, superb...o poveste extraordinara...

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...