joi, iulie 14, 2011

Iubirea e tot ce ne trebuie-Lauren

Spre infern, intr-un cos de mana„Ati trecut printr-o combinatie puternica de evenimente lunare, solare si planetare, care v-au restructurat total realitatea emotionala ... evenimente care au declansat si precipitat agitatii profunde in esenta umana. Aceasta agitatie scoate la iveala cateva rani adanci, pentru a fi eliberate, atat în plan personal, cat si colectiv si, drept urmare, în prezent, multi se deschid si isi inteleg sinele ca fiind separat de multele creatii karmice diforme, care v-au mentinut legati pana acum. Felicitarile sunt categoric binemeritate." – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor
Unul dintre lucrurile pentru care cei din lumea nevazuta nu au fost dispusi sa isi ceara scuze, de la bun inceput, este faptul ca acest proces merita … indiferent de lucrurile prin care trecem sau de cat de epuizati suntem de lupta, ei explica clar ca este important fiecare gram de clean durere/lupta/provocare si ca, la sfarsit, ne vom multumi de fapt noua insine si unii altora, pentru ca am facut aceasta alegere curajoasa. Eu una inca sunt nesigura de aceasta notiune, dar, dupa estimarea mea, ei chiar par sa inteleaga suferinta omeneasca, pentru ca daca nu o intelegeau, ma indoiesc foarte mult ca ramaneau prin preajma, tinand cont de toata furia si cinismul dispretuitor pe care le exprim despre acest proces ... insa, netinand cont de acestea, ei afirma si repeta continuu ca inaltarea merita sa fie facuta, pentru privelistea pe care o vezi de sus, chiar daca inca nu putem simti cu adevarat acest lucru. Asadar, eu va spun ca daca ati incercat sa faceti saltul saptamana trecuta, va inteleg in totalitate, insa suntem atat de aproape de momentul in care sa ne imbracam in robele de ceremonie, incat renuntarea, în acest ultim moment, ar fi chiar oribila … si, pe langa asta, v-ati trezi pe cealalta parte, spunandu-va …"ce nataflet am fost".
„Intelegem suferinta transformarii si chinul de a inota impotriva curentului colectiv de constiinta, insa am dori sa le reamintim acelora din prima linie ca sunt multe lucruri pentru care sa fie recunoscatori, pe care sa le astepte cu nerabdare, si ca participarea voastra la inaltarea planetara nu e lipsita de rasplata. Cum ar putea fi altfel? Intelegem ca în chinurile sufletesti ale unei purificari atat de intense e greu sa accesati acele sentimente, insa noi suntem mereu prezenti, ca sa va reamintim ca fiecare dintre voi a inteles rezultatul final SI calea de a ajunge aici si ca alegerea voastra a fost facuta cunoscand faptul ca rezultatul final depasea CU MULT provocarile. Aveti incredere în voi insiva si aveti incredere în locul în care va conduce procesul." – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor
Cu toate ca e posibil ca ultimele 4 saptamani sa va fi trimis în infern si inapoi, eu le consider mai mult ‘a face eforturi pentru a impinge pe canalul de nastere’ (de unde si  toata durerea din zona de jos a coloanei vertebrale si crampele pelviene, legate de impamantare).  Presiunea pe care o simtim este/a fost imensa ... asemenea transformarii carbunelui (carbon) intr-un diamant (cristalin) … si, doar ca sa va dau o oarecare perspectiva asupra intensitatii acestui proces, transformarea carbonului in diamant dureaza milioane de ani. Suntem moasele acestui proces de inaltare, precum si cei care dau nastere unei noi lumi, iar asta inseamna, mai presus de toate, ca avem responsibilitatea de a ne armoniza evolutia cu ritmul natural al corpului nostru care se contracta (pamant) … si, din fericire/nefericire, este muuuuuult prea tarziu pentru o injectie epidurala* :
[* Anestezia epidurala este cea mai folosita forma de remitere a durerilor din timpul travaliului. N. tr.]
Vestile bune sunt ca intensitatea pe care am simtit-o la ultima eclipsa din Rac (mama arhetipala) nu a fost fara cauza, dat fiind ca ajungem în IUBIRE, iar cei din lumea nevazuta spun ca acest lucru se datoreaza partial unei eliberari permanente de karma … si, ca urmare a acestui lucru, incepem sa simtim primele semne ale eliberarii de senzatia de greutate, o usurare a poverii noastre si o reconectare la pasiunile noastre creative.  Asta inseamna ca suntem pe punctul de a ne intalni cu sinele nostru real, ca si cand ar fi pentru prima oara!
Incepem sa construim o relatie cu noile fiinte care am devenit, iar aceasta relatie este foarte echilibrata si sacra si ne va fi oglindita cu exactitate, prin intermediul  noilor relatii echilibrate si sacre, cu ceilalti si cu lumea materiala.  „Cum e sus, la fel e si jos … cum e în interior, la fel e si în exterior" nu e doar vreo platitudine gen new age … ci este fizica curata.
Fara mânie ...
Doar Dumnezeita stie cum, insa am trecut cu bine prin sandviciul de eclipse, fara sa fim distrusi ... chiar daca asta nu inseamna ca nu am fost un pic sifonati, mai ales cand am intrat în apele emotionale ale lunii iulie. Cu o astfel de combinatie indecenta de evenimente ce se produc simultan, ne-am putea simti … intr-o zi buna ... ca si cand am fi prinsi intr-o maree cosmica si violenta. Prietenii mei, tocmai am supravietuit unui cocktail total celest ... eclipse de Soare/Luna, solstitiul, o mare cruce cardinala, eruptii solare, o cometa care a dat buzna în Soare ... chiar si acea în sfarsit vizibila si, dupa cate se pare, „cea mai intensa furtuna vazuta vreodata, de marimea Pamantului" de pe Saturn a devenit o stire importanta … pe care Geoff Brumfiel, pe site-ul  lanature.com o numeste în  mod ilar „o situatie teribila de inchiderea gurii unui generator de trasnete ... mare distractie)
Daca ati fost suficient de relaxati/increzatori ca sa inotati CU curentul, cu siguranta ca el v-a [dus intr-un loc destinat ... chiar daca e posibil sa fie neasteptat … chiar daca va simtiti inca reazemul aici.  Daca ati inotat impotriva  mareei, fir-ar sa fie … ori v-ati scufundat de cateva ori, ori ati fost dati de-a berbeleacul si loviti destul de zdravan. Si intr-un caz, si in celalalt, cel mai probabil ati ajuns in acelasi loc … cu sau fara ranile din lupta de impotrivire.  Ca veni vorba, aceasta e frumusetea alegerii inaltarii … in ambele situatii, ajungem acolo unde trebuie sa fim. Procesul poate semana cu un tata sever, care ne obliga sa ne mancam mazarea din farfurie …. o putem face fie cu bunavointa, fie putem sta la masa, pana se crapa de ziua.
Sugestia mea? Mancati mazarea!!  … cel putin, atunci cand este „alegerea" noastra, putem mentine o oarecare aparenta de respect de sine.
Curentul subteran emotional, cardinal si nemaipomenit din Rac, din luna iulie … si intoarcerea puterii noastre feminine divine … au devenit intr-adevar o forta de pretuit în ultimii cativa ani, pe masura ce inima acumuleaza forta, pentru a prelua conducerea. In aceasta luna, ni se cere sa facem progrese si sa lasam sa se exprime aceasta forta feminina sacra, sa incetam sa o mai mentinem mica si sa ii acordam autoritatea regala de drept.  ((inserez aici tema cantecului lui  Beyonce, „Fete care conduc lumea"))
Pentru ca energia dumnezeitei sa se manifeste în toata gloria ei plina de putere e necesar un impuls important (de unde si trei eclipse în Rac, trei ani la rand), pentru a strapunge invelisul stratificat pana în strafunduri al structurilor paradigmei dominate de energia masculina, care au fost respectate de-a lungul istoriei *… iar acel impuls pare ca a ajuns la un crescendo, la eclipsa de Soare din 1 iulie … adica exact cantitatea potrivita de energie masculina (solara) necesara ca sa ne impinga pe toti dincolo de zonele noastre de confort e-motion-al**, pentru a spune ceea ce simtim CU ADEVARAT, chiar daca acest lucru a insemnat sa o facem fara nicio urma de gratie.  Fara niciun fel de mânie, asemenea unei dumnezeite desconsiderate.
[* În engleza, his-tory/istorie, poate fi tradus si ca povestea/istoria lui/a patriarhatului. ** e-motion-al/emotional, interpretat ca energie în miscare. N tr.]
Ne-au fost date tuturor exact oportunitatile de care am avut nevoie ca sa ne punem inima pe primul loc, ceea ce fireste ca a insemnat sa scoatem la lumina unele reziduuri emotionale si sa curatam tot ceea ce ne tine departe de adevarul nostru personal. Ranile esentei feminine ... în special cele legate de lipsa de autoritate ... s-au deschis, iar în unele cazuri e posibil sa fi fost deghizate în proiectii schimbatoare, insa turbulenta emotionala de sub ele a fost un indiciu clar despre profunzimea si importanta acestui ciclu de purificare feminina minutioasa.  In unele cazuri, aceasta a fost RANA tuturor ranilor care s-au deschis … cea despre care ati declarat solemn ca a disparut, dar care inca mai avea dinti. Sa speram ca nu ati muscat pe nimeni, insa chiar daca ati facut-o, mai aveti cateva zile (pana la Luna Plina din 15 iulie) ca sa observati, sa imbratisati si sa rasfatati toate fragmentele „feminine” neiubite care v-au mai ramas ... si sa restituiti orice fragmente vitale omenesti, pe care le-ati imprumutat.
Lucruri care lovesc pe neasteptate, în intuneric
Eclipsa partiala de Soare din Rac a creat în mod categoric un val de energii purificatoare, care au navalit asupra planetei si oamenilor ei, în scopul de a deschide unele rani profund emotionale ale energiei feminine, ramase în constiinta colectiva a omenirii … si, din nefericire, acest lucru a insemnat totodata si unele energii conflictuale, din taramurile spiritului. 
Au mai iesit la iveala si niste chestii ale naibii de infricosatoare … în functie de gradul vostru de sensibilitate psihica si de fermitatea granitelor vostre personale/energetice, e posibil sa fi simtit partea colectiva a acestei purificari intr-un mod nu prea placut. A fost aproape ca si cand capcaunul s-a intors, iar toate acele frici de intuneric, din copilarie, au revenit, aducand senzatii resimtite ca vulnerabilitate psihica crescuta, atacuri energetice amenintatoare, viziuni stranii si contacte spontane cu lumea astrala inferioara, care bajbaia prin eter. Pentru mine, acest lucru a insemnat mult somn cu televizorul mergand … un lucru pe care nu l-am mai facut cam de … luna trecuta. Din nefericire, acesti locuitori din astral par sa fie experti in manuirea obiectelor electronice, astfel incat am inteles imediat ca televizorul nu este intotdeauna o protectie garantata impotriva stafiilor si dracusorilor … de fapt, uneori, el chiar favorizeaza activitatea nedorita.
Nu trebuie sa va fie deloc frica de aceste energii … incercati sa va spuneti acest lucru la ora 3 dimineata : 0 ... dar ele pot fi surprinzatoare si insotesc de obicei o purificare ampla a energiei feminine, cum e cea prin care inca trecem. Cei din lumea nevazuta spun ca acestea sunt doar suflete captive, carora li se da bilet de voie sa mearga în cer, în timpul acestor tranzitii energetice … insa, în drumul lor din sala de clasa spre toaleta, ele fac un ocol rautacios, ca sa le joace cateva feste paganilor, drogatilor si persoanelor primitive.
Imi place sa consider aceste interactiuni ca pe niste conversatii cu un vecin neplacut … nu neaparat infricosator, insa cineva pe care sa il eviti, atunci cand se poate. Iar daca acest lucru ia vreodata proportii, amintiti-va sa va scoateti cu repeziciune bagheta si sa aduceti în energia si spatiul vostru flacara violet … care, apropo, este foarte puternica acum. Va asigur ca nicio energie intunecata nu poate rezista puterii de transmutare a alchimiei violet din locul în care ne aflam. De fapt, poate chiar doriti sa stergeti de praf acele carti vechi despre magie si sa faceti o alta incercare de a rosti formule magice, pentru ca puterile noastre incep sa actioneze în moduri foarte perceptibile.
Iar daca nu sunteti familiarizati/obisnuiti cu folosirea extraordinarei flacari violet si va simtiti terorizati de energiile astrale inferioare, uneori, aceste duhuri pur si simplu au nevoie sa li se arate cine este seful. Asa cum mi se intampla cu cele mai multe lucruri, am tendinta de a intrece masura, astfel ca, atunci cand sunt în panica, imi folosesc simultan toate instrumentele … insa, in realitate, o granita bine definita este singurul lucru necesar. Daca va umpleti spatiul în care va aflati cu energia voastra … adica VA AMPLIFICATI FOARTE MULT energia si o simtiti … aceasta echivaleaza de obicei cu un sincer si telepatic „VALEA!”, iar voi veti fi fericiti. Si da, aceste energii reactioneaza bine la furie, pentru ca ele vorbesc acea limba, insa este vorba mai degraba despre consolidarea granitelor si astuparea oricaror gauri larg deschise, din campul nostru energetic, prin care se infiltreaza acesti fraieri mici. A invata sa fim stapani pe energia noastra inseamna a fi stapani pe participarea noastra în lumea vizibila SI invizibila … aceasta luna constituie o perioada ideala pentru a va exersa puterile în intuneric. 
Iubirea e tot ce ne trebuie
„Acum, ca ati avut capacitatea de a aduce la suprafata densitatea restanta care exista în corpul vostru emotional, veti avea ocazia sa va eliberati de ea ... si sa o inlocuiti cu iubire." - Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor
Una dintre recompensele cele mai extraordinare ale perioadei prin care tocmai am trecut este ancorarea iubirii de sine … un sentiment nou al acceptarii, al granitelor personale ferme si chiar a dreptului de proprietate fizica si sacra, pe care multi dintre noi nu l-au simtit niciodata pana acum. Acest sentiment de iubire de sine abia incepe sa se infiltreze în celulele noastre, iar el este responsabil de atragerea magnetica a multor lucruri noi, care se vor revarsa în viata noastra … de la relatii noi, la niveluri noi de abundenta si toate acele lucruri necesare pentru a contribui la/a ne bucura de existenta noului om.
Acest lucru este in realitate foarte insufletitor, iar daca ati avut bucuria de a gusta chiar si un strop mic din aceasta dulceata, ati putea remarca ca aceasta energie ne modifica cu subtilitate tiparele/reactiile/perceptiile, pentru a se alinia cu esenta noastra autentica, în deplina acceptare de sine ... si, prin urmare, o mai mare acceptare a celorlalti. Acest lucru se poate manifesta sub forma de sentimente de siguranta emotionala, de granite clare si de intelegere totala a ceea ce ne apartine si a ceea ce nu ne apartine … care mareste de asemenea sprijinul/increderea de a ne elibera de energiile/relatiile/serviciile toxice si de tot ceea ce nu este în acord cu divinitatea noastra. Cu alte cuvinte, acum e momentul sa dati curs oricarui impuls launtric de a deveni LIBERI.
Mai mult decat orice, pleiadienii vor ca noi sa intelegem ca acum, inima este calauza noastra. Punct. Ei spun acest lucru, astfel ca noi sa ne dam seama de impactul pe care il au acum sentimentele noastre asupra potentialului nostru creativ si ca puterea noastra de a crea se afla „din toata inima” în centrul nostru bazat pe simtire ... ceea ce inseamna ca iubirea este singura cale (constructiva) de a merge inainte. Atunci cand ocolim sau ne ridicam deasupra cauzalitatii si intram in creatia de rezonanta, suntem, în sfarsit, intr-un punct din dezvoltarea noastra evolutiva în care fiecare „realitate" pe care o co-cream este pur si simplu un indiciu despre locul în care ne investim energia … iar lumea materiala este o oglindire rapida si vie a acestui lucru. Avand aceasta intelegere, dimensiunile  fizice devin un remarcabil vas Petri de potential, insa acel potential poate fi alimentat si  adus la maturitate doar avand echilibrul adecvat de iubire. ((asta ar trebui sa ne ajute sa dormim noaptea : [* vasul Petri este un recipient de laborator folosit pentru studiul culturilor de bacterii, dupa numele lui Julius Richard Petri, bacteriologul german care l-a inventat. N.tr.]
Mi se spune ca, foarte curand, lucrurile nu vor mai functiona asa cum s-ar putea sa ne fi „gandit” ca o vor face, ci mai mult asa cum am „simtit” mereu ca vor functiona ... iar acesta e motivul pentru care trebuie sa ne incredem atat de total în interpretarile centrului nostru emotional. Mintea a fost recalibrata pentru a transmite si receptiona semnale din partea inimii, iar asta inseamna ca prototipurile noului om vor raspandi energia fortei iubirii aici, pentru a redirectiona omenirea spre vibratia la care trebuie sa ajunga.
Si acesta este si motivul pentru care este extrem de important sa avem incredere in/sa actionam în directia/sa tinem seama de ceea ce „simtim ca e bine" acum … acele lucruri cu care „rezonam” in totalitate ... si nu ceea ce „pare" bun din exterior, sau pentru/dupa ceilalti. Suntem indemnati puternic sa facem doar alegeri care ne entuziasmeaza sau care cel putin starnesc un impuls de posibilitate si insufletire în adancul nostru … acele  oportunitati/alegeri care ne maresc capacitatea de a iubi si de a ne impartasi esenta Unica cu ceilalti.
„Niciodata pana acum nu a mai existat o astfel de sansa mareata de a va transpune în realitate potentialul vostru intreg, ca si co-creatori ai constiintei Christice, iar noi stam în fata voastra ca reprezentati de Acasa, amintindu-va ca nu trebuie sa acceptati nimic altceva decat dorintele inimilor voastre curajoase. Pe masura ce gasiti curajul de a lua decizii care onoreaza acele dorinte, universul se organizeaza pentru a se armoniza cu cererea voastra, iar ajutoarele vin in mod miraculos. Alegerea trebuie insa facuta, iar energia o va urma, atata timp cat aveti deplina incredere in darul de gratie care va este furnizat din abundenta. Fiti energici în fermitatea voastra de a revendica ceea ce va apartine de drept." - Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor
Pana în acest moment, am avut posibilitatea sa folosim fortele extraordinare ale divinitatii feminine, ca sa ne modificam complet peisajul launtric si sa ne restructuram viata, pentru ca ea sa fie în acord cu adevarul nostru, urmand calauzirea centrului inimii noastre. Am invatat singuri sau am fost invatati sa ne dedicam atingerii maiestriei noastre folosind  alchimia „magicului" ... de a produce o transformare totala, dint-un spatiu al linistii. Ni s-a cerut sa „ne amintim” ca schimbarea reala/de durata se produce nu prin forta, ci prin acceptare … iar magicianul experimentat stie cu certitudine ca, pentru a se produce vreo schimbare fizica, aceasta trebuie sa provina dintr-un loc din strafundurile noastre, în care vointa Divina se contopeste cu cea umana.
Prin urmare, am fost în mod clar binecuvantati cu o abundenta de energie feminina, ca sa facem aceste schimbari necesare, si am putut supravietui doar mentinandu-ne foarte putin cursul fata de masculinul sacru, în timpul perioadei de excavare interioara de amploare. Si, cu toate ca am supravietuit/supravietuim cu adevarat, nu am fi putut niciodata sa ne dezvoltam rapid, fara acest flux intreg de vitalitate, necesar sa ne sustina în lumea exterioara. Acest lucru se schimba in prezent.
Patrundem în constiinta unificata, ceea ce inseamna ca acum masculinul trebuie sa se alinieze ca sa sustina ... si acesta e motivul pentru care imi imaginez ca cei din lumea nevazuta repeta mereu ca restul acestui an se va concentra atat de mult pe partea fizica.  Chiar daca femininul (inima) ramane în centrul creatiei, masculinul aduce în joc forta, si asta inseamna ca acum ajungem sa cunoastem, sa intelegem puterea exteriorizata, asociata cu principiul masculin, ca pe o forta de echilibrare si de sustinere pentru divinul  feminin, si nu o forta de controlare a ei.
„Aceasta noua tranzitie se desfasoara prin inima, ceea ce inseamna ca s-a produs o importanta restructurare interioara, iar multi s-ar putea simti ca se afla pe un teren necunoscut." - Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor
Refacem echilibrul dintre Shakti/Shiva … si, cu toate ca femininul divin (Shakti) trebuie sa-si ocupe locul de drept, ca lider al creatiei în lumea formei, acest lucru nu este sub nicio forma ierarhic sau monoteist din punct de vedere feminin … pentru ca fara principiul masculin (Shiva), energia dumnezeitei este o forta latenta bruta, nemodelata, nemanifestata, care nu-si poate implini menirea.
În schimb, atunci cand doua polaritati se intalnesc în centru (inima), iubirea divina este repusa in drepturi si se produce renasterea (inaltarea). Este timpul.Sunteti pregatiti sa va cunoasteti maretia?


1 comentarii:

Anonim spunea...

"Este timpul.Sunteti pregatiti sa va cunoasteti maretia?"
Da!Da,da! :)

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...