joi, iunie 02, 2011

Energia fotonica IUNIE 2011

Noi , se pare ca suntem  într-un leagăn , intr-un pendul blând, trecând de la energia fotonica 6 de luna trecuta la 5 şi 6 de luna aceasta. Ar putea fi aceasta o oportunitate de a testa stăpânirea noastră (6) de echilibru şi de şedere în Love (5)? Am putea foarte bine profitam de ceea ce energia fotonica ne oferă în această bogăţie de numere de mijloc.
Respiratia de prana şi meditaţia sunt instrumente care vor lumina calea ta pentru stăpânire şi TE ajută să stai centrat la 5.
Nu cedati niciodata . Creatorul nu va ţine în sărăcie, niciodată , nu va blochează drumul spre dragoste, şi nu dictează nicio parte a călătoriei voastre. Creatorul nu ar face niciodată ceva care nu este în interesul vostru . Când ai nevoie de ceva în această viaţă, tot ce vi se cere să faceţi este să va rugati pentru ceea ce doriţi, apoi ascultaţi, şi să acţionati. Veti şti când v-aţi rugat cu claritate, pentru că veţi auzi răspunsul. Şi, în cazul în care, la început, nu vei reusi , te rog atunci, încearcai, încearca din nou. Asta se numeşte a face călătoria. Nu renuntati. Voi spune din nou: Nu renunta niciodata. Puteţi avea toţi banii pe care ii doriţi, să fiti sănătosi, şi să aveti relaţia dintre visele voastre.. Doar nu spuneti nu călătoriei şi niciodată nu renunţa.Unde vă găsiţi cu energiile fotonului în această lună?
Aştept cu nerăbdare să auzim de  tine prin
email
Email: PhotonForecast@kirael.com
  
Aloha,
Kahu Fred Sterling
 
Data Photon Nivel IUNIE 2011
 
1   6.01
3   6.07
6   6.11

8   5.99
11 5.68
14 5.57
17 5.50
19 5.79
22 5.92
24 6.13
27 6.51

1 comentarii:

BoxVio spunea...

Buna ziua,

Doriti sa faceti link exchange cu http://muzicadinbanat.blogspot.com/ ?

Astept un cometariu la oricare articol cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Asculta Muzica Noua
Multumesc.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...