duminică, iunie 05, 2011

CRESTEREA ACCELERATA A VIBRATIEI

ASCENSIUNEA
Perioada in care ne aflam ACUM reclama CRESTEREA VIBRATIEI PLANETEI dar si a intregului BIOS (minerale,plante,animale,oameni ,etc) de pe pamant.
O lume a celei de a 4-a DIMENSIUNI (4D) nu va duce lipsa de forme de viata aferente DIMENSIUNILOR 1(1D), 2 (2D) si 3(3D), dar o astfel de lume are pur si simplu expresia dominanta a vietii in cea de a 4-a DIMENSIUNE .
Exista in ADN-ul nostru seturi de coduri si chei pre-programate prin care se desfasoara ASCENSIUNEA PERSONALA si avem si liberul arbitru sa alegem daca vrem sa o intarziem sau, dimpotriva, sa o acceleram.

Ce este HRANA CU PRANA DE TIP 4D ?
PRANA o gasim in intreg UNIVERSUL, respectiv in AER, HRANA si APA.
Prana este menţionată prima dată în Upanişade, ca aparţinând domeniului lumesc, fizic, susţinând corpul şi mintea.
În Ayurveda, lumina soarelui reprezintă o sursă de prana.
În filosofia vedică, prana reprezintă forţa vitală a fiinţelor vii (ceea ce chinezii numesc Qi).
Mai este cunoscuta si sub denumirea de ENERGIA VITALA/ UNIVERSALA denumita si KI/ ENERGIE BIOPLASMICA/ OJAS/ BARAKA/ MANA/ LUMINA…..
Indiferent cum este denumita, exista o singura PRANA, dar in functie de dimensiunea in care se manifesta, acum putem sa vorbim despre PRANA de tip 1D, de tip 2D, de tip 3D, de tip 4D. Binenteles ca PRANA de tip 4D are o vibratie mai mare decat PRANA de tip 3D.
Legea vibraţiei (legea vietii) spune ca orice exista (sau este creat la un moment dat), are miscare, propria energie si ritm, pulseaza, are viata, emite informatie, interactioneaza.
Deci,”ORICE” exista in Univers, vibreaza si are o amprenta personala, o frecventa unica.
Sistemul solar cand nu se afla in centura fotonica se afla in vechea energie, cand va intra in centura fotonica (21.12.2012) se va afla in noua energie.
In perioada dintre vechea si noua energie, ne aflam in perioada de trecere (ASCENSIUNE) a Pamantului la noua energie,
In perioada de trecere la NOUA ENERGIE, PAMANTUL SE TRANSFORMA si INTRA TREPTAT IN NOUA DIMENSIUNE 4D si odata cu el o parte dintre pamantenii care aleg aceasta ASCENSIUNE si vor avea acces la PRANA de tip 4D.
Mentionez ca fiecarei DIMENSIUNI ii corespunde o anumita VIBRATIE (frecventa).
Se cunoaste faptul ca orice gândire, orice emoţie şi orice stare mentală are procentul corespunzător şi gradul său de vibraţie.
In acest context, daca un pamantean absoarbe PRANA de tip 4 D, VIBRATIA va creste pe de o parte iar pe de alta parte in intreg BIOSISTEMUL UMAN (corp: fizic, emotional, mental si spiritual) in baza LEGII REZONANTEI SIMPATICE - se vor manifesta numai acele stari emotionale care corespund noii vibratiii obtinute (4D).
In aceasta noua dimensiune (4D) starile emotionale de vibratie joasa (frica, ura etc.) nu vor mai avea posibilitatile de manifestare iar in locul lor se vor manifesta de la sine stari emotionale specifice unei vibratii ridicate (acceptare, pace, iubire neconditionata etc.).
In dimensiunea actuala a oamenilor (3D), a trai cu PRANA de tip 3D dar fara alimente terestre (POSTUL) nu se obtine decat o PURIFICARE si uneori chiar o VINDECARE dar nu conduce si la cresterea vibratiei.
Care este procedeul de crestere accelerata a VIBRATIEI ?
Procedeul de crestere accelerata a vibratiei unui biosistem uman este foarte simplu si implica realizarea (in anumite conditii) unui BIOREZONATOR DE VIBRATIE MARE care sa conduca la absorbtia de PRANA de tip 4 D.
Procedeul de crestere accelerata a vibratiei interioare consta in a ingera in corpul fizic BIOREZONATORUL care va facilita absorbtia de catre biosistemul uman de PRANA de tip 4D .
CRESTEREA CANTITATII DE PRANA DE TIP 4D UTILIZATA DE BIOSISTEMUL UMAN CONDUCE LA CRESTEREA ACCELERATA A VIBRATIEI ACESTUIA.
Pentru a suporta cel mai bine schimbarile petrecute in corp se procedeaza la practicarea de exercitii fizice sau munca fizica in aer liber (pentru a avea acces la elementele esentiale ale vietii : lemnul, focul, pamantul, si apa) dar si adoptarea unui regim naturist (hrana vie) in cazul utilizarii biorezonatorului cu hrana terestra.
Deocamdata sunt cunoscute doar 2 module de crestere accelerata a vibratiei si anume :
• MODULUL A care presupune o crestere accelerata individuala a vibratiei
• MODULUL B care presupune o crestere superaccelerata a vibratiei in cuplu (cu acceptul spiritului): cuplu compatibil spiritual indiferent de sex, ce accepta acest procedeu).
Cei aflati in cuplu (sot-sotie) utilizand acest procedeu vor ajunge foarte repede la o vibratie egala care le va permite schimbarea radicala in sens benefic a relatiei de cuplu.
Cum se manifesta cresterea accelerata a vibratiei asupra biosistemului uman?
Aceasta noua vibratie se manifesta prin:
1. Scaderea greutatii corporale pe o anumita perioada de timp, urmata de o stabilizare la nivelul optim al fiecarui organism in aceleasi conditii de activitate normala zilnica.
In conditiile in care nu consumam hrana terestra si desfasuram aceeasi activitate zilnica, folosind biorezonatorul amintit, avem astfel dovada certa ca energia si informatia necesare biositemului uman sunt asigurate de PRANA de tip 4 D.
2. Vindecarea graduala a afectiunilor stiute si nestiute ale biosistemului uman prin ceea ce am putea numi “MEDICINA SACRA” in care mintea nu participa la procesul de vindecare.
3. Asigurarea permanenta a protectiei biosistemului uman, fata de campurile electromagnetice si fata de radiatii nocive.
4. Disparitia emotiilor negative care sunt generate de vibratiile joase.
5. Aparitia unor stari emotionale benefice induse de noua vibratie ridicata a biosistemului uman.
6. Formarea de noi lanturi ADN, in functie de marimea vibratiei, de ex: la o vibratie de 20.000 KHZ , biosistemul uman are deja 4 lanturi ADN iar la o vibratie de 120.000 KHZ are 12 lanturi ADN.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...