joi, mai 26, 2011

Maria si energia fotonica

Energia fotonica in aceasta zi este 6.03( 6 este  intalnirea cu maestri- 3- reprezinta adevar, incredere si pasiune 9-completarea intregirea)
O zi perfecta- putem intalni in jurul nostru materializati maestri , pe care , daca-i ascultam cu intuitie , incredere si pasiune , putem face intregirea fiintei noastre.
Pentru mine ziua a inceput cu intrebari  la care am intuit raspunsurile , de parca cineva imi deschide mintea pe masura ce ma concetrez pe o anumita problema.
Timpul  face oare ca noi si cei din jurul nostru sa imbatranim si opreste  mecanismul fiintei noastre?
Sau suntem prizonierii propriei programari mentale facuta de la inceputul creatiei noastre?
Exista oare aceasta Energie noua care ne deschide mintea si ne face sa percem o noua modalitate de a da sens lucrurilor care pana mai ieri  parea batuta in cuie?
Se sustine acum , ideea conform careia Universul este creat de insasi viata din el si nu invers.
Simtim pe propria piele , in propriul corp, ca ceva se schimba . Gandim diferit cu fiecare moment care trece , intelegerea asupra propriilor emotii si sentimente creste , comportamentul nostru in fata unor situatii in care suntem pusi , se modifica. Parca gandurile, intamplarile care se aglomereaza si   care zac in creierul nostru au asteptat o energie de rodire de sine statatoare care modifica structura intelectuala si constiinta pentru a ne trezi intr-o zi cu un nou fel de a fi al fiintei noastre materiale.
Nu mai suntem cei de ieri, indiferent de ce se intampla in viata noastra, simtim ca suntem mai puternici .
Creatia incepe in mintea noastra odata cu gandurile si imaginatia , indreptand atentia spre ingrijorare si frica, energia se directioneaza intr-o forma concentrata spre obiectul fricii si el va capata cat de curand chip.
Aici se poatre lucra, observand  de ce anume ti-e teama si schimband perceptia , ralaxandu-ne , privind in interior ,crezand in noi insine si-n abilitatile noastre.
Va provoc sa va priviti cu entuziasm curajul de a fi cine sunteti in sufletul vostru, nu exista negru in inima voastra , doar observati-va , si dati drumul eului captiv , limitat de propria perceptie si propria inchisoare.
Acceptati cu blandete ceea ce vine spre voi , accptati cu blandete ceea ce pare  un obstacol , tot secretul sta in acceptare .
Maria

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...