miercuri, mai 25, 2011

Ce se va intampla in 2012


Salutări, dragii noştri, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. 
Haideţi să discutăm acum despre acest lucru pe care noi îl numim ascensiune. Perioada de timp a ascensiunii este de 24 de ani. Această perioadă a început la sfârşitul anului 1987 şi va dura până la începutul anului 2012. 
Acum, cei dintre voi care aţi început deja să vedeţi ce se întâmplă în această perioadă, înţelegeţi că începutul a fost ceea ce noi numim evenimentul 11:11. Acest eveniment a fost o fereastră spirituală, o deschidere de schimbare a codului uman pentru ADN-ul vostru. Atunci a fost dată oamenilor permisiunea de a avea un potenţial pentru ascensiune. A fost ca un rezultat al măsurătorii pe care voi o numiţi Convergenţa Armonică. Toate acestea au început în anul 1987. 
După care voi aţi experimentat fenomenul 12:12, în care a avut loc “pasarea torţei.” De la o mulţime de entităţi ce nu erau oameni şi care deţineau energia planetei, a fost pasată această responsabilitate în întregime vouă, permiţând în sfârşit oamenilor de pe planetă să se auto-susţină. Deţineţi acum mai multă energie, decât aţi deţinut vreodată; acum reuşiţi să vă purtaţi Sinea Divina singuri, fără ajutor. Ascensiunea, permisiunea transferată vouă, permisiunea de a absolvi, permisiunea de a merge mai departe! După aceea au urmat asteroizii, cometele şi alte elemente şi atribute care au fost date acestei planete pentru energia voastră – pentru ca voi să o “scoateţi” din magazia aflată în interiorul plantei Pământ, spiritual, atunci când este nevoie. 
În anul 2012 va avea loc o altă măsurătoare.
Şi dacă, dragii noştri, se va descoperi că această măsurătoare are o anumită vibraţie, voi toţi veţi vedea o cu totul altă planetă, o nouă planetă – şi acest lucru va declanşa o aterizare în masă. Aceasta se va întâmpla în 2012. Ei nu pot sosi în această manieră, până când voi nu veţi fi în timpul lor liniar şi de aceea unele dintre vechile voastre profeţii arată că în 2012 va avea loc sfârşitul lumii. Dar acesta va fi doar sfârşitul atributului de timp pe care îl aveţi acum pe măsură ce treceţi spre un altul, care este diferit. Un nou ceas va fi oferit Pământului în acel moment, dacă se va descoperi că măsurătoarea este într-un anumit fel. Pentru că este relativ, poate că voi veţi simţi foarte puţin, dar astronomii vor şti. Treptat ei vor descoperi în cosmos evidenţe ale schimbării, în jurul lor. Anumite obiecte/ corpuri la care ei obişnuiau să se uite şi care se învârteau extraordinar de rapid, vor părea că au încetinit. Sunteţi de fapt voi, cei care
încetiniţi, aducând alte anomalii într-o focalizare mai bună. 
Anul 2012 va fi ceea ce voi numiţi un punct marcant care se va transforma încet într-un timp nou, pe măsură ce oamenii vor deveni mai adaptaţi la permisiunea lor de a schimba timpul. Aşa că uitaţi-vă la calendarul Maya şi vedeţi ce spune despre anul 2012. Uitaţi-vă în trecut să vedeţi ce au spus istoricii spiritualişti în legătură cu 2012 şi veţi descoperi un aliniament de informaţie între cei din trecut şi cei care studiază acum semnele noi şi matematica din cercuri. Ce este? ESTE PERMISIUNEA PENTRU SCHIMBARE. Este permisiunea de a vă muta într-un alt timp, deoarece fiinţele iluminate nu trăiesc în tipul vostru. Când vă veţi ridica vibraţia la nivelul vibraţiei lor, timpul vostru se va schimba într-un timp care va semăna cu timpul lor. 
“Ce trebuie să fac eu?” vă întrebaţi. “Kryon, care este rolul meu în toate acestea?” Vă vom oferi o informaţie care nu s-a schimbat deloc de când am început acest channel. Aveţi grijă de VOI. Aceasta este tot ce vă rugăm să faceţi. Unul singur va schimba pe mulţi. Ascultaţi? Unul singur va schimba pe mulţi! 
Indiferent de ce credeţi că se întâmplă acum în viaţa voastră şi pe Pământ, planul este mult mai grandios – mult mai grandios! Voi sunteţi atât de importanţi în munca voastră. Chiar dacă asistaţi pe rând doar câte un singur om, înţelegeţi că esenţa muncii voastre de a asista doar pe câte unul odată va schimba în final pe mulţi. Vindecătorilor, nu aveţi nici cea mai mică idee despre sincronicitatea care este implicată în aceasta! Continuaţi tot aşa. Ridicaţi-vă propria vibraţie. Fiţi circumspecţi şi folosiţi-vă propriul discernământ în orice lucru. 
IUBIREA. Nu există putere mai mare în Univers. Vă întrebaţi cumva de unde vin ghizii voştri spirituali/ îngerii păzitori? Ei vin de acolo de unde este transmisă energia, de la minunatul soare central, de la sursa care este mai departe decât vă puteţi imagina. De acolo sunt şi eu şi tot de acolo sunteţi şi voi. Este energia de Acasă. 
Între timp, sunt aici ca să vă iubesc, ca să stau la picioarele voastre în adunări ca acestea şi mă aflu aici pentru a vă spune că acesta este un timp nepreţuit, mă aflu aici pentru a vă spăla picioarele cu lacrimi de bucurie pe care noi le avem pentru oamenii care se află aici, citind aceste rânduri. Nu va mai exista niciodată un timp ca acesta pentru că energia care este acum aici, nu se va mai repeta vreodată. Şi aceasta înseamnă că acest moment este sfânt şi unic, şi aş dori să vă rog să staţi puţin aici şi să vă gândiţi la lucrul acesta. 
Fie ca toţi să plece din acest loc reamintindu-şi ceva ce noi spunem des, pentru că este adevărat: în perfectă dragoste, noi vă ştim numele. Ştim prin ce aţi trecut şi de aceea…
Sunteţi iubiţi nespus de mult. 
Şi aşa este.
Channel de Lee Carroll - KRYON volumul VI 1997
Traducere de Monika Szavai © http://www.lucratorul-in-lumina.com/
Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...