luni, mai 30, 2011

Legatura profunda - Un nivel nou de comunicare

Este un alt punct despre care dorim sa va vorbim. Ati atins multe niveluri de comunicare in cursul vietii. Aveti moduri diferite de comunicare cu oamenii, de la nivelul foarte superficial la nivelul de afaceri (asa cum va place sa spuneti) si la nivel romantic. Totusi, comunicarea cu copiii vostri poate sa fie destul de profunda si directa, fiind destul de diferita, de exemplu, de comunicarea voastra de la locul de munca.
Cu toate acestea, exista noi niveluri de comunicare, care sunt bazate pe o iubire fara sfarsit. Aceasta incepe sa se intample pe planeta Pamant. Nu s-a crezut niciodata ca ar fi posibila, dar este cea mai recenta creatie umana. Aceasta este ceva nou si, in acest moment, este foarte rar in experienta umana. Totusi, din cauza schimbarii nivelului de vibratie pe planeta, chiar acum acesta este o posibilitate. Ca si posibilitatile similare din trecut, ati facut rapid experiente zilnice. Cu aceasta legatura noua, acum este posibil pentru o persoana sa creeze o conexiune cu un alt suflet la nivelul cel mai profund posibil al sufletului, in timp ce va aflati inca in corp fizic. Acesta nu a fost posibil niciodata pana acum. In acest fel, o parte semnificativa a voalului va fi eliminata din timp.
Cand intrati in contact/legatura cu o persoana la acest nivel, totul se schimba pentru voi, in aparenta. Este usor sa vedem cum a inceput deja. Multi dintre voi vor incepe sa se miste in acest sens si vor incepe sa lucreze cu relatiile lor ca sa atinga acest nou nivel. In timp, veti gasi una sau doua dintre aceste conexiuni pe care le puteti face si le veti dezvolta puternic. Veti lucra cu ei sa realizati acea legatura profunda, un punct despre care nu este necesar sa vorbim, sa impartasim ce este in inima voastra.
Exista un nivel de conexiune care nu necesita intotdeauna cuvinte vorbite, dar semnificatia lor atinge inima si emana energia pe care o intentionati. Aceasta este posibil numai atunci cand atingeti acel nivel de incredere in voi care va reflecta aceasta frumusete si veti fi Lumina care sunteti. Aceasta incepe pentru fiecare dintre voi. Cautati acele persoane cu care puteti face aceasta legatura profunda, pentru ca, o data ce incepeti sa stabiliti aceasta legatura, veti constata ca nu mai aveti timp pentru legaturile vechi. Veti descoperi ca deveniti intoleranti fata de tot ce inseamna relatii superficiale, oriunde s-ar afla ele. Multi dintre voi va veti parasi locurile de munca, ca urmare a conexiunilor superficiale si a incapacitatii de a exprima cu adevarat ce este in inima voastra. Numai atunci cand se fac aceste legaturi profunde puteti reflecta frumusetea altei persoane.
Aceasta este cheia si ceea ce am dori sa va rugam sa faceti in aceasta zi. Va place sa va vedeti propria frumusete? Ati dori sa vedeti cine sunteti cu adevarat? Reflectati frumusetea altcuiva in ochii vostri. Reflectati frumusetea cu care ati venit in inima altcuiva, cu acea parte de Acasa pe care ati adus-o cu voi. Daca puteti fi oglinda si sa va conectati cu altii in aceasta maniera, viata voastra va avea scop si insemnatate dincolo de intelegerea voastra, pentru ca voi sunteti creatorul. Creatiile voastre acum incep sa se dezvolte, pentru ca nu mai aveti restrictiile pe care le-ati avut odata. Nu mai aveti acele dificultati si sisteme de convingeri vechi care v-au tinut departe de aceasta directie. Deci, descoperiti aceste persoane ca sa realizati aceasta legatura profunda si incepeti practicarea acestui concept despre care v-am vorbit – iubirea eterna. Veti vedea o schimbare plina de provocari pe aceasta planeta. Veti vedea cum inimile voastre vor prinde viata si va veti vedea creativitatea acolo unde n-ati fi crezut niciodata ca ati putea fi. Veti vedea lucruri magice care se vor intampla, porti care se vor deschide la momentul potrivit spre noi experiente. Coincidente? Ne place cuvantul coincidenta. Noi ii spunem clipiri cosmice, pentru ca nimic nu este accidental. Voi ati adus ceva foarte frumos de Acasa. Gasiti oamenii cu care sa impartasiti aceasta frumusete. Gasiti oamenii cu care sa aveti acea conectare profunda la nivel de suflet, care sunt pe aceeasi cale pe care sunteti si voi, chiar daca aceasta este doar pentru cinci minute. Dragilor, lucrati in fiecare zi si veti vedea cum veti schimba lumea Veti incepe conectarea intr-un fel in care nici nu ati visat vreodata ca ar fi posibil. Asta este ceea ce se intampla: incepeti sa transmiteti Lumina de Acasa. Felul in care apare ea prin intermediul corpului vostru fizic, prin ochii si zambetul vostru, prin cuvintele voastre, prin indiferent ce ati face voi, reprezinta modul in care va manifestati frumusetea pe planeta Pamant, frumusete care devine magica si foarte puternica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...