duminică, mai 29, 2011

Formarea unei holograme a iubirii

Acum, permiteti-ne sa vorbim despre iubire. Dragilor, iubirea ii zapaceste pe multi Lucratori intru Lumina. Permiteti-ne sa vorbim despre energia iubirii. Vedem iubirea ca energia de baza a intregii vieti. Comparati acest lucru cu definitia data iubirii de catre oameni si veti vedea cum se vor schimba. Va spunem ca iubirea este o forma a energiei in cadrul spectrului pe care il numim lumina. De aceea, o holograma care poate fi creata cu lumina poate fi creata si cu iubire. Dorim sa va impartasim cum se face o holograma a iubirii.

Felul in care vedem expresia iubirii umane se afla in actul echilibrului. Fiecare dintre voi este putin in afara echilibrului cu o parte a energiei voastre. Gasiti o persoana care va poate echilibra acea energie si veti avea marea posibilitate de a avea o relatie profunda si trainica. Practic, relatiile sunt o oglinda. Voi va vedeti prin ochii lor si le reflectati. Atunci cand doi oameni vin impreuna si formeaza o legatura si unul priveste in ochii celuilalt si se vede prin acei ochi, acel lucru este adevarata reflectare a inimii. Daca va place persoana pe care o vedeti prin ochii lor, ii veti deveni un prieten. Daca iubiti persoana pe care o vedeti prin ochii lor, formati o relatie de iubire. Cuvantul iubire a insemnat atat de mult si, totusi, atat de putin! A fost atat de limitat la arii mici, incluzand aria mica a sexualitatii si a relatiilor! Oamenii si-au dezvoltat deprinderi de a lucra cu dragostea conditionata. Dragostea conditionata a lucrat foarte bine in partea de jos a vibratiilor existentei voastre. Pe masura ce veti inainta, nu este nici un secret ca va veti muta, dintr-o dragoste conditionata, intr-una neconditionata. Veti descoperi ca iubirea conditionata este mai degraba o inventie umana unica. Prin urmare, nu este posibil sa se faca o holograma de dragoste conditionata.

Lumina neconditionata

Permiteti-ne sa va dam un exemplu specific. Sa spunem ca aveti o relatie ce inseamna mult pentru voi. Chiar va pasa de acea persoana si de relatia dintre voi. De fapt, vedem aici trei vibratii: doua ale voastre si o a treia vibratie, care este in armonie cu cele doua. Cand cele doua vibratii se intalnesc si se sprijina una pe alta, ele creeaza o a treia vibratie, pe care noi o numim relatie. Multi dintre voi sunteti atasati de relatie, nu de iubirea pe care o vedeti reflectata. Acest lucru are de-a face cu atasamentul ideii/ conceptului de iubire. Pe masura ce continuati sa va implicati, veti incepe sa va eliberati de iubire, atasamentul vostru. Aceasta este prima miscare intr-o iubire neconditionata. Nu este usor de facut acest lucru, deoarece istoriile voastre incununate de succes sunt in mare masura bazate pe iubirea conditionata.
Ceea ce se intampla este ca va priviti prin ochii acestei persoane si iubiti imaginea reflectata pe care o vedeti, asa incat incepeti sa construiti ceva cu acea persoana. Pe o perioada de timp, construiti o relatie. La un anumit punct, unul (sau ambii) incepe sa creasca foarte repede si relatia incepe sa se dezvolte separat. Daca puteti demara holograma iubirii, ea va poate impinge intr-un nivel multidimensional, care va face mai usoare toate aceste tranzitii. Permiteti-ne sa va oferim cateva exemple practice referitoare la modul in care puteti face acest lucru. Haideti sa incepem cu o relatie de iubire. Sa spunem ca v-ati indragostit de cineva pentru felul in care va face sa va simtiti. Concentrati- va pe acest lucru, apoi gasiti un alt punct de care sa va indragostiti. Da, gasiti si altceva de care va puteti indragosti. Imaginati-va acest lucru ca o raza de lumina care loveste tinta dintr-un unghi diferit. Faceti-l ca pe ceva nou si construiti-l cat puteti de puternic. Apoi gasiti cel putin un punct in plus de care puteti sa va indragostiti si dati-va tot interesul ca sa-l focalizati si sa le construiti pe toate. Tocmai ati creat o holograma a iubirii. Aceea este acum o energie tiparita care sta in eter. Daca urma este lasata libera, ea va fi forma dimprejurul unei energii care se va strrange, normal. Holograma iubirii poate fi folosita pentru a intensifica multe alte lucruri, incluzand afacerile, proiectele si multe niveluri ale relatiilor. Toate acestea sunt bazate pe iubirea neconditionata. Nu va crea o relatie, deoarece relatiile sunt mai degraba construite decat create. Dar va crea un spatiu pentru cea mai buna oglindire posibila in cadrul unei relatii si foarte mult in comunicare.
Intelegeti ca aceasta este oglindirea voastra in fiecare dintre modurile in care va indragostiti. Intr-un fel, voi creati holograma indragostindu- va de propria reflectie.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Definitely believe that which you said. Your
favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of.
I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Feel free to surf to my homepage; diets that work

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...