vineri, mai 06, 2011

Activarea inimii sacre

Inima Sacra este de multe ori vizualizata ca o flacara impartita in trei, fiecare dintre ele simbolizind atributiile prezente in persoane a caror inima este complet deschisa. Prima flacara este albastra – culoarea imputernicirii si curajului. A doua este galbena – culoarea intelepciunii. A treia este roz – culoarea iubirii neconditionate. Cind aceste flacari se combina intr-una singura, se transforma in culoarea violet – focul transformarii. In acest fel, Sinele vechi pleaca si voi ramineti doar cu singurul adevar. Sinele traieste ca sa-si implineasca misiunea in Cer si pe Pamint. Aceasta este cauza pentru care voi sunteti acum aici.

Aprinderea Flacarii:

Vom initia Inima voastra Sacra care va incepe sa serveasca adevaratei ei functii. Cititi pentru inceput aceasta descriere si dupa aceea puneti in practica cit mai bine puteti. Scopul acestei vizualizari este de a exploata energia continuta in corpul vostru fizic si in cele subtile iar dupa asta sa aprindeti energia in Sinele Inimii voastre superioare.
Va puteti gindi ca la o plita cu gaz. Prima data dati drumul la gaz si dupa asta o flacara simpla aprinde intregul foc. Acum sunteti plini de energie, multi spun ca este energie buna sau pozitiva, in timp ce alte forme sunt considerate rele sau negative.
Dar, in realitate nu exista energie buna sau rea, negativa sau pozitiva. Gindurile voastre fac ca asta sa para in acest fel si prin eliberarea acestor ginduri sau a povestilor in spatele acestor ginduri veti avea abilitatea de a lucra cu toata energia voastra.
Acesta va fi scopul acestui exercitiu.
Primul pas:
Prima parte a exercitiului va va ajuta sa realizati ca atunci cind nu exista o poveste atasata energiei voastre, sa se simta la fel. Incepeti prin a inchide ochii si prin a va relaxa. Aduceti-va aminte de momente cind ati trait bucurii, momentele cele mai fericite din viata voastra. Aduceti-va aminte cit mai in amanunt si incercati sa simtiti emotiile pe care le-ati trait atunci. Imaginati-va retraind evenimentul. Vedeti si ascultati oamenii din jurul vostru. Permiteti-va sa simtiti emotiile la intensitate maxima. Acum fiti atenti in care parte a corpului vostru simtiti energia cea mai puternica. Poate in inima voastra sau in regiunea de mijloc. Imaginati-va acolo o minge de lumina si in timp ce continuati sa va imaginati povestea care a declanslat emotia, puneti amindoua miinile peste locul respectiv. Tineti minte ca mingea alba de lumina se auto-ataseaza miinii voastre si dupa citeva secunde – daca nu este deja in inima voastra – incepeti sa va miscati miinile pina ce mingea de energie se contopeste in sinele inimii din partea de jos.

Pasul al doilea:
Acum lasati ca acel eveniment sa plece complet din mintea voastra si pe masura ce faceti asta veti vedea daca energia se schimba sau se muta cumva. Lasati mingea de lumina, ce vibreaza acum foarte puternic, sa se odihneasca pentru un moment in inima voastra. Acum lasati-va una dintre miini sa se mute mai sus si sa fie una peste alta. Pe masura ce faceti asta, imaginati-va ca trageti ceva din energie, in regiunea unde se afla Inima Sacra.
Acum lucrurile se intimpla ca si la arzatorul de gaz, care elimina gaz fara flacari. Lasati sa umple aceasta regiune din jurul inimii de sus cu „gazul toxic” de dragoste. Aceasta a fost destinatia energiei pe tot drumul, pentru ca intotdeauna va cauta sa mearga unde sa serveasca umanitatea, ca si cum marea voastra bucurie cauta sa se exprime in lume. Simtiti aceasta energie ca umple Inima Sacra din plin.

Pasul al treilea:
Aprinderea celor trei flame a Inimii Sacre este simpla, este exprimarea intentiei voastre. Voi ati primit puterea de a crea si – se pare – ca sa distrugeti, dar acum trebuie sa invatati s-o folositi cu indeminare. Cit timp tineti mina deasupra inimii de sus spuneti doar trei cuvinte si cind le spuneti, inhalati adinc stiind ca asta aprinde lumina adevarata. Acum, ceea ce aveti nevoie este doar Intentia.
Cele trei cuvinte sunt: “ASTA ESTE FACUT!”
Voi ati spus “da” Universului si acum inima este vie. Cu cit mai mult va concentrati pe aceasta viata, in urmatoarele trei zile veti simti efectele. Este ca si un copil nou nascut, care are nevoie de ingrijire, care va creste mai puternic si mai luminos. Asta va fi tema voastra pina la lectia urmatoare. Atunci va vom impartasi mai multe, ceea ce intelegeti cu mintea voastra si ceea ce este deja stiut in inima voastra.

Ma bucur pentru voi.
http://www.cristal-life.ro

10 comentarii:

iuliangsm spunea...

ATENTIE!FLACARA VIOLET ESTE OPUSA DUHULUI SFANT! Se vede de altfel zi de zi ca cei care practica flacara violet nu-si mai iubesc semenii si ii transforma in sclavii lor. Ei sunt niste hibrizii, sunt zombii. Ei nu mai au deaface cu Iisus Hristos, Domnul Iubirii, Fiul lui Dumnezeu care s-a intrupat pentru salvarea noastra, a tuturor. Nu judec, doar transmit si eu ce am aflat si perceput. Rodica

Unknown spunea...

Rodica, nu cred ca e chiar asa. Aceasta tehnica este asemanatoare cu cateva tehnici din NLP (programarea neuro lingvistica), aducerea unei stari din trecut, ancorarea ei samd. numai ca aici e implicat la un nivel profund si sufletul.

Nu cred ca flacara violet este un lucru opus duhului sfant din moment ce contine bucurie si iubire. Tot ce conteaza este scopul in care folosesti aceasta tehnica. Ca daca cineva o foloseste pentru asi inveselii prietenii, a crea armonie intr-o familie, a ajuta aproapele... Nu cred ca Duhul Sfant se va supara.

Deci pana la urma tehnica n-are nici o problema, in schimb oamenii...

:)

MARIA spunea...

Multumesc pentru ajutor @Eu sunt

Unknown spunea...

Maria, Maria ce nume frumos, la fel ca sufletul din tine :)

Nu. Eu sunt cel care trebuie sa-ti multumesc. Si te rog sa ma ierti, sti tu de ce. Caci abia acum am inteles.

cu drag,
Sorin

Anonim spunea...

toate chakrele, inclusiv inima spirituala, sunt guvernate de cateva principii morale foarte simple si la indemana oricui. este suficient sa ne insusim aceste principii si chakrele se vor debloca de la sine. cand spun sa ne insusim acele principii, spun de fapt sa fim acele principii si nu sa pretindem ca suntem. sa fim pacea, sa fim sinceritatea, sa fim intelegerea, etc. :) degeaba incercam sa activam o chakra prin diferite metode, daca nu-i oferim un camin perfect curat in care sa se desfasoare!
seara buna!

Anonim spunea...

revin asupra sintagmei "princpii morale", este prea compromisa si genereaza prea multe resentimente; este vorba de calitati ale sufletului ... aceste calitati nu sunt de dobandit deoarece ele exista in fiecare (fiind ale sufletulu, ele vin odata cu sufletul pe pamant, ele trebuie lasate sa se manifeste. Daca te concentrezi asupra unei chakre cand inca nu manifesti calitatile acelei chakre, siluiesti pur si simplu chakra. Sa avem mila de ele! sunt ca niste flori. Ofera fiecarei flori tipul de sol de care are nevoie si ea se va deschide singura! :)
mii de scuze daca ti-am creat vreun pic de disconfort cu cuvintele mele :)

MARIA spunea...

Donca , draga mea , cuvintele tale nu produc disconfort, ele dezvaluie poate involuntar ce inca nu este vindecat in tine.
Cred ca esential in evolutia noastra este de a reusi sa constientizam ce anume nu functioneaza in viata noastra si sa eliberam fricile noastre fata de "moralitate".
Sunt insa bune si exercitiile de respiratie si de activare a fiintei noastre pentru ca ne concetreaza pe ceea ce vrem sa modificam in noi.
Te imbratisez cu iubirea mea si-ti pretuiesc lumina!

MARIA spunea...

@Eu sunt:
Iubesc joaca de copii
Aş dori şi tu să ştii
Ce frumos ne mai jucăm
Avem jucării, cântăm

Sunt cântece de copii
Aşezate-n poezii
Joaca noastră este-n casă
O joacă foarte frumoasă
Multumesc !

Anonim spunea...

:) sunt bune, dar nu pentru oricine ajunge sa le citeasca!

MARIA spunea...

Sunt bune pentru cine simte ca te trebuie sa le citeasca !

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...