joi, mai 05, 2011

Maria si energia fotonica

Energia fotonica este in aceste zile foarte mare: 6.85
In mine apar intrebari noi, si un nou mod de a privi ce se intampla in viata mea.
Sunt  oare pregatita sa accept ca nu sunt victima a realitatii mele , ca in tot acest amalgam al intamplarilor nu sunt eu impotriva mea , ca nu este nici o conspiratie a universului impotriva mea, ca nu este vorba de nici o pedeapsa  individuala pe care mi-o administreaza destinul?
Pot oare sa ma indepartez de aceasta conservare a lipsei libertatii in fiinta mea?
Pot avea bogatii imense, pot avea orice iubire in relatia de lacat si cheie , pot fi frumoasa, pot obtine orice vreau ,pot sa ma transform in cine vreau sau in orice doresc ceilalti .
Si totusi toate astea nu-mi aduc pacea, ma indeparteaza de mine insumi si ma fac trista  ,dorul meu de mai mult este prezent in continuare si imi dau seama ca exista in mine  o emotie nestapanita inca.
Este emotia asteptarii.
Intotdeauna astept sa-mi pice din cer marul care-mi va aduce revelatia.
Si uit sau nu-mi reamintesc ca marul exista in mine .
Ma simt bine in aceasta energie noua, simt aproape fizic , cum particole de lumina intra in celulele mele si ma fac mai puternica , mai constienta de ce ma inconjoara si de modul in care pot interactiona cu lumea din jur fara a fi ranita.
Va invit sa va deschideti spre aceasta energie, si sa aveti curajul de a spune ce simtiti in aceste momente.
Putem invata unii de la altii cum sa vibram mai inalt , cum sa fim in concordanta cu noi insine si cu cei din jurul nostru..
Maria

De la El primeşti,

Există numai un Unic Fiu al lui Dumnezeu
şi Tu eşti Acela.
Lui îi dai.
Când te uiţi la tine însuţi, să-ţi aduci aminte.
Când te uiţi la aproapele tău,
să-ţi aduci, de asemenea, aminte.
Când, cuprins de frică, priveşti în altă parte,
aminteşte-ţi doar că:
Subiectul şi Obiectul,
Cel ce iubeşte şi Cel iubit
nu sunt doi, ci Unul şi Acelaşi.
Ceea ce dai
şi ceea ce primeşti
Îl reflectă pe unul în celălalt.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Iubesc manifestarea SURSEI, prin vehicolul numit Maria !Manola

MARIA spunea...

Manola, si eu te iubesc pentru ceea ce esti!

Focul Renasterii spunea...

La fel ca intr-un pahar cu apa in care mai pui un ingredient spre a-i da o alta calitate,la fel si-n trupul,sufletul,mintea si Eul uman,Cuvantul, ce patrunde intreaga fiinta,desface si reface pe alte nivele omul.Desi ravasit,fericit este omul acela.Maria

EuSunt spunea...

Nu stiam eu ce se intampla azi si e diferit de celelalte zile, un nivel foarte profund de intelegere. La lucru am inceput sa ma joc cu copiii, cred ca mi-am depasit recordul la rostirea cuvantului multumesc, zambete peste zambete, innocenta, sapte flori, niste pisici, doi copii si zane mici.
Oare o fi energia fotonica? ;-)

Multumesc Maria.

radiowhisper.com spunea...

Hristos a inviat!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

MARIA spunea...

@Focul renasterii :Daca ne ascultam glasul sinelui interior , el ne va releva drumul si alegerea pe care trebuie s-o facem. Tot ce trebuie noi sa facem este sa intelegem mesajul transmis. Paradoxal, chiar daca initial ni se va parea ca indemnul vine in contradictie cu ceea ce credeam a fi bine si rau, pe parcursul trairii vom constientiza ca este cea mai buna cale de a evolua si este pentru binele nostru cel mai inalt.
Multumesc pentru ceea ce esti si simti!

MARIA spunea...

@Eu sunt:” sapte flori, niste pisici, doi copii si zane mici.”
Perfect pentru energia aceasta care ne transforma in copiii care simt totul fara conditionarile pe care le dobandim pe parcursul vietii si ne fac sa devenim handicapati emotional.
Da , si eu am simtit ca am o intelegere mai profunda, conexiunile se faceau mai usor, o inxplicabile stare de acceptare .
Ma bucur sa am asa prieteni ancorati puternic in sinele lor.
Multumesc
„Zana Primaverii vine,
Bucuroasa, langa ei,
V-ajutati? E foarte bine!
Bravo! Bravo, dragii mei.”

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...