vineri, martie 25, 2011

TRUP AL MEU , SUFLET AL MEU, FACETI PACE!

Ştiţi bine asta. Sufletul vostru - care a venit aici pentru cea mai bogată experienţă şi nu pentru cea mai săracă; pentru cât se poate de mult şi nu pentru cât se poate de puţin - ar dori să nu vă opriţi. Şi, atâta timp cât alegerea este întotdeauna a voastră, sufletul vostru ar dori să nu deveniţi niciodată mulţumiţi sau satisfăcuţi de voi înşivă şi, bineînţeles, niciodată să nu cădeţi în apatie. Pentru că sunt prea multe lucruri de schimbat în lumea voastră, prea multe din voi înşivă de creat. Există întotdeauna un nou munte de urcat, o nouă frontieră de explorat, o nouă frică de învins. Există întotdeauna un loc mai înalt, un concept mai grandios, o viziune mai măreaţă.  Neale Donald Walsch
Stropi de lumina, asta suntem , picaturi de lumina din energia primordiala . In eterna secunda pururea aceeasi , un numar infinit de spirite  care vibreaza la diferite niveluri energetice decid si aleg Jocul de-a materia. Intram in camera de incetinire a vibratiei si pe deplin constienti alegem trupul , drumul, emotia, familia de suflet care ne va insoti in aceasta calatorie .Ne desenam in linii mari traseul , punem in calea noastra barierele pe care vrem sa le depasim pentru a reusi sa ne recunoastem , lasam o infinitate de potentiale in drumul nostru . Punem valul neamintirii a cine suntem cu adevarat si plonjam in materie sa experimentam si sa simtim tot ceea ce trupul material poate simti. Experimentam lumea exterioara prin simturile care guverneaza actiunea si reactiunea. Acest organism functional -trupul -creat înainte ca sufletul sa soseasca - este cel cu care sufletul trebuie sa se uneasca.. Si pe parcursul vietii tot incercam sa unim sufletul cu trupul si sa le invatam sa colaboreze. Sufletul si trupul sunt percepute ca doua entitati separate , care incearca pe rand sa preia controlul asupra mintii Si totusi sufletul a fost cel care, în acord cu mintea unui trup, a creat o personalitate unica a unui singur Sine. Fiecare corp fizic are forma sa unica, iar conceptele, ideile si judecatile oricarei minti omenesti sunt în legatura directa cu sufletul care ocupa acel trup. Trupul desfata sufletul ca mijloc de exprimare, atât fizica, cât si mentala, dar în acelasi timp îi poate aduce acestuia si multa durere. Lectia acestei fuziuni este de a conduce la o unire armonioasa a trupului si a sufletului, astfel încât ele sa functioneze ca un tot unitar. Pe planeta Pamant se experimenteaza unirea Divinului cu umanul. Este momentul sa ne dam seama ca putem largi marginile pamantului doar prin simpla dorinta.
 EXPRIM INTENTIA DE A MA IMPACA CU MINE INSUMI ! Exprim intentia de a manifesta si trai in iubire pura si sa nu ma mai reintorc niciodata la CONFLICT SI URA!
TRUP AL MEU , SUFLET AL MEU, FACETI PACE!
Maria

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...