duminică, februarie 13, 2011

Ziua Iubirii !Iubirea ca stare de a fi!

Suntem inseparabili. Avem aceeaşi menire. Înţelege, prietene, că nu vei găsi iubire, dacă vei căuta consensul. Iubirea se află mult mai adânc decât atât. Pe măsură ce înveţi să l iubeşti pe cel care ţi se opune, vei găsi Sursa ce transcende judecata şi frica. În această Sursă suntem cu toţii uniţi ca egali, liberi să gândim şi să acţionăm în concordanţă cu ceea ce ne călăuzeşte. Te sprijin în libertatea ta de a alege, chiar dacă faci o alegere diferită de cea pe care aş face-o eu. Fiindcă am încredere în tine.
Paul Ferini -Iubire fara conditii 





Tot blogul meu vorbeste despre iubire. 
Si totusi aleg astazi  sa vorbesc eu insumi si sa fiu recunoscatoare iubirii din viata mea.
Simt nevoia sa-i spun Te iubesc Mamei mele careia nu cred ca i-am spus vreodata atat de clar ceea ce simteam  pentru ea. Ea a parasit aceasta dimensiune ,dar sper ca energia iubirii mele sa ajunga la ea.
Te iubesc frate al meu pentru bunatatea ta si pentru ca am fost nascuti  din aceeasi familie astrala.
Te iubesc copilul meu pentru cum ai inflorit si-ti doresc sa ai intelepciunea de a nu fi singur.
Sotul meu drag iti spun te iubesc nu pentru ceva anume , tu m-ai invatat ce inseamna blandetea, ce inseamna a accepta pe cel de langa tine asa cum este fara a-l schimba .
Si nu in cele din urma iti spun te iubesc , tie  cititorule care poposesti pe blogul meu zilnic si faci ca acest spatiu virtual sa pulseze si sa creeze sentimente care iti vor transforma fiinta in orice clipa . 
Maria

6 comentarii:

Valeriu Ungureanu spunea...

Te iubim si noi cititorii, pentru ceea ce scrii si pentru lucrurile frumoase pe care le emana blogul tau!

MARIA spunea...

Valeriu,Este un compliment fantastic de la tine , un om al concretului. Iti multumesc , si sa stii ca te vizitez destul de des , deoarece simt ca ai multe de comunicat!

Amza Catalin spunea...

Si eu iti multumesc Maria! Cu ajutorul tau am dizolvat acel obstacol din calea cunoasterii mele.
Multa iubire din partea mea!

MARIA spunea...

Multumesc Amza pentru cuvintele frumoase . Esti un suflet plin de iubire ,un copil matur. Nu uita niciodata sa ramai acelasi copil cu suflet ales.

Anonim spunea...

Si eu te iubesc Maria,chiar daca nu stiu sa spun mai mult..Este minunat sa oferi iubire, dragoste..cum cred ca este minunat sa fii iubit..de multe ori oferim iubire, dragoste unei persoane care crezi ca merita..pentru ca te face sa crezi ca merita, iti ofera atat de muuuuult, ...ca dintr-o data sa-si totul inapoi...iar tu, sa ramai sec, gol si totusi...sa continui sa-l iubesti...curat, alb, pur...si sa crezi ca merita!

MARIA spunea...

Da , anonim , asta este iubirea adevarata , cand nu ceri nimic in schimb. Iti doresc ca tu , totusi sa fii iubit in aceasta lume!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...