duminică, ianuarie 02, 2011

Energia fotonica IANUARIE 2011 INFORMATII ENERGIE FOTONICA

Aceasta este o veste mare. Este un început bun pentru 2011 cu niveluri de foton între 5 şi 6 . În acelaşi timp, trebuie să adaug o notă de precauţie şi  vă reamintesc să nu fiti  ademeniti într-un fals sentiment de securitate cu aceste numere. Este gândirea mea că putem într-un fel influenţa energia fotonica real cu rugăciunile noastre. Deci, prietenii mei, haideţi să ne concentram pe gândire şi sa ne rugam ca nivelul fotonul sa continue in echilibru. Comentariile dvs. sunt cele mai binevenite. Email: [Mailto: photonforecast@kirael.com] PhotonForecast@kirael.com şi nu uitaţi să lăsaţi adresa dvs. de email. Subiect linie:
"Prognoza Photon ianuarie
Ianuarie 2011Photon
Nivelul zi
1   6.08
3   6.11
5   6.05
8   5.97
11 6.01
14 5.96
17 5.98
20 5.85
24 6.02
26 5.99
29 6.04
31 6.13
Informatii despre energia fotonica Kirael
Fiecare entitate umana se inalta conform propriului pas vibrational. Cativa se inalta foarte rapid iar cativa nu.
Ceea ce doresc sa va dezvalui astazi, nu este, poate, pentru urechile oricarei fiinte umane, deoarece cativa au nevoie sa ramana in experienta dimensiunii a 3-a, in timp ce altii vor dori sa testeze propria lor realitate si sa se miste intr-o lumina de care nu sunt in totalitate constienti. Ei vor dori sa priveasca la lucruri la care doar au indraznit sa viseze in trecut. Ei se vor deschide catre un nou fel de a vedea propria lor realitate.
Noi vom vorbi in aceasta zi despre energiile fotonice si despre felul in care interactioneaza ele cu umanitatea. Daca voi, cei din lumea umana, ati recunoaste pentru un moment ca corpul vostru fizic este doar un vehicol pentru a va conduce printr-o minunata actiune a luminii pe care Creatorul, prin propria Sa iubire, a creat planul Pamantului, veti vedea ca voi sunteti, in cel mai frumos sens al cuvantului, un produs al luminii Creatorului. Voi sunteti un Creator al fortei luminii.

Calatoria voastra pe acest plan al Pamantului este doar la inceput. Desi, ati petrecut milenii incercand sa transmiteti pe planeta voastra cea mai frumoasa experienta umana pe care ati putut-o avea, voi sunteti acum pregatiti pentru a va misca intr-o zona unde energia in care existati va fi vazuta ca lumina
Veti merge chiar si mai departe, astfel incat sa va uitati la energia voastra fotonica, sa o distrugeti pana la ultima ei particula intelegand ca, in energia quantum, celula fotonica poate transfera energie de la sfarsitul unui univers la un alt sfarsit de univers, fara a se diminua ea insasi. Cum se poate face asta? Ea opereaza pe liniile de lumina a particolelor. O celula fotonica isi poate trimite energia de la un sfarsit de univers catre altul, conectandu-se cu o alta celula fotonica pentru a trimite aceeasi masa de energie pe care a avut-o atunci, la inceput.
Haideti sa luam in considerare creierul uman. Oamenii vostri de stiinta v-au spus ca voi folositi aproximativ 10 % din creier pentru procesul de gandire. Ei bine, primul lucru pe care as dori sa il faceti este sa nu asociati gandul cu creierul, deoarece nimeni, dupa cunostintele mele, nu a deschis vreodata un creier ca sa gaseasca vreun gand acolo. Creierul actioneaza mai mult ca un computer.
El primeste lumina de la Sinele lui Inalt, care este desemnat sa supravegheze prezenta voastra fizica. Partea dreapta a creierului vostru serveste sa perceapa toata frumusetea, muzica, armonia culorile luminoase, vizualizarea a tot ceea ce doriti sa fie creat. Partea stanga a creierului vostru este esenta metodica care va conduce prin aceasta incercare, numita lume fizica. Voi, cei din lumea umana, mergeti printr-un urias vid de energie care va inconjoara tot timpul.
Acest vid trebuie intotdeauna umplut, deoarece aceasta este legea cosmica a universului vostru. Puteti sa il umpleti cu unul din doua procese. Il puteti umple cu sinele ego, care reprezinta 10 % din procesul de gandire, si care va da impresia ca sunteti limitati, sau sa il umpleti cu lumina esentiala, cele 90 de procente de vibratie inalta, partea din voi pe care ati ales sa o ignorati cel mai mult pana acum. De la un timné, ati inceput sa constientizati ca parca va lipseste ceva si anume, acele 90% procente de gandire pe care nu le-ati folosit pana acum si care sunt localizate in partea dreapta a creierului. In realitate, voi puteti utiliza si aceasta parte a creierului.
Atunci cand ati venit pe Pamant, ati ales structurile parentale care se potriveau cel mai bine scopului calatoriei vostre.
Cu cat mai repede sperma intalneste ovulul, voi va iluminati celula semnaturii (noi i-am putea spune celula fotonica) care eventual, va fi stocata in glanda pineala.
Glanda pineala este punctul central al activitatii intre partea stanga si cea drepta a creierului. Aceasta este centrul a tot ceea ce faceti intre fizic si spirit. Aceasta celula fotonica sau celula semnaturii sau celula Dumnezeu este o expansiune a luminii de o inalta vibratie, atat de minuscula, incat voi nu o puteti detecta.
Oricum, trebuie sa intelegeti ca aceasta este sursa luminii voastre care controleaza fiecare parte a realitatii voastre. Cand voi ganditi ca sunteti limitati de expresia voastra fizica, veti fi condusi sa vedeti alte extreme unde sunteti fara limita, in ceea ce noi numim lumina eterica. Tiparul vostru energetic este forta care conecteaza totalitatea luminii. Voi sunteti o viziune, prietenii mei. Voi sunteti lumina tuturor luminilor si va miscati catre acea experienta prin lumina.
Energia fotonica va purta inainte planul Pamantului in cele mai dinamice surse ale luminii.
O singura particula este pastrata de Creator pentru a realiza acest lucru.
Aceasta este o energie unica pe care o puteti folosi, pentru a va extinde lumina la indiferent ce nivele ale constiintei alegeti. Deci, voi va gasiti in stare non-fizica, dar experimentati aceasta dimensiune intr-o vibratie fizica.
Intr-o parte a voastra care nu este fizica, acea particula de lumina (celula de energie fotonica reprezentand Lumina Dumnezeului incarnat), veti gasi o experienta care va va duce catre o lume fara limite. Ziua in care nu va veti mai lupta sa fiti mai bun decat altul, in care nu va veti mai lupta sa fiti cel mai bun in colectivul din care faceti parte, in care nu veti mai dori sa vedeti ca eu sunt un barbat sau o femeie, atunci veti vedea armonia si valoarea de a fi uman.
Veti intelege de ce sunteti atat de iubiti de catre Creatorul vostru. Veti avea o mai mare claritate, incat lumea si viata voastra nu se vor termina niciodata; acea viata nu este limitata, dar experienta fiintei umane este. Deci, voi veti folosi acel timp cu cel mai inalt potential. Voi puteti reprima experienta umana prin moarte, dar, ca si astronautii care au parasit planul Pamantului pe 1 februarie 2003, voi nu veti fi niciodata inafara vietii.
Atunci cand particolele luminii sunt complet eliberate de experienta fizica, nu vor avea decat motive de satisfactie. Ele au fost in cel mai inalt potential si astepta sa se intoarca in alta incarnare. In aceasta lumina, prietenii mei, voi sunteti eterni. In acel spatiu voi va puteti aminti. Permiteti-va sa va amintiti in aceasta incarnare ca Marea Schimbare in constiinta este singurul nivel pe care l-ati asteptat atat de mult pentru a folosi o experienta fizica, in timp ce experimentati totalitatea expresiei luminii voastre.
In Schimbare, voi veti gasi o versiune a vietii dincolo de orice comparatie, pentru ca aceasta este experienta frumusetii. Atunci voi veti cunoaste sursa Creatorului si nu veti mai trai in frica, deoarece veti cunoaste numai lumea iubirii. Aceasta este promisiunea Creatorului de a transforma acest frumos Pamant in cea mai inalta dimensiune vibrationala, pentru a fi o escala pentru umanitate si pentru toate formele de viata.
Deci, fiti parte din aceasta, prietenii mei! Nu va uitati la limitele voastre; uitati-va la potentialele voastre. Vedeti potentialele de a fi lumina, apoi veti avea noi escapade care va vor umple fiecare moment cu extazul iubirii insasi.
INTREBARE : Cum afecteaza respiratia pranica si energia fotonica calatoria de vindecare a individului ?
KIRAEL : Aici este ceva ce nu v-am impartasit pana acum. Cand energia este atrasa prin chakra coroanei prin practica respiratiei pranice, particolele fotonice sunt conduse in celula pe care noi o numim celula Dumnezeu, celula Luminii Creatorului.
Oamenii de stiinta o privesc ca pe o celula fotonica. Particolele luminii fotonice sunt perechea vibratorie exacta a celulei Dumnezeu din glanda voastra pineala, deci, acea celula a semnaturii se incarca cu noua energie. Aceasta cauta orice aglomerare celulara care nu vibreaza la cea mai inalta experienta umana.
In esenta, cauta masa celulara dezorientata si ghideaza prezenta fotonica catre acea arie. Deci, daca in timpul vindecarii, voi aduceti fortele luminii catre acea zona a corpului, prin respiratia pranica, fotonul va aduce lumina pranica catre acel spatiu, impreuna cu o mare cantitate de energie luminoasa fotonica. Aceasta concentrare de energie pranica si fotonica va ilumina si vindeca fizicul. Oricum, voi trebuie sa intelegeti ca masa celulelor dezorientate despre care vorbim, are inceputul intr-o celula mistica, demarand acest proces particular. Spunem ca aceasta celula este mistica deoarece inca mai este un mister pentru voi intelegerea modului in care reuseste sa controleze si sa atraga energii.
Fotonul trebuie sa-si arate partea magica a celulei amprenta, care este amintirea divina a propriei perfectiuni. Aceasta celula devine dezorientata. Energia fotonului, energia luminii pranice si energia directionata prin vindecator, se unesc pentru a corecta si reorienta celula in lumea fizica.
Ei bine, de-a lungul unor operatii, in timp ce medicul muta acea masa a celulelor, celula mistica dezorientata isi proiecteaza energia intr-o alta celula din corp si asteapta ca doctorul sa completeze operatia, apoi se reuneste cu ea insasi.
Deci, ea nu a fost vindecata. Eu nu stiu cat de mult intelegeti voi din aceasta, dar, intr-o zi va fi clar pentru voi ca prin rugaciune, meditatie, energie vindecatoare si prin cele 10 Principii, oamenii pot fi vindecati. Cand voi combinati energiile vindecatoare ale planului Pamantului, care sunt doctorul lumii voastre, cu cele din planul vostru eteric, care reprezinta cine sunteti voi, vindecarea poate avea loc. De aceea unii oameni sunt vindecati si altii nu. Puteti intelege? Ceea ce tocmai v-am aratat este cum energia fotonica, energia pranica, vindecatorul si doctorul, se pot aduna impreuna in vindecarea celor 4 corpuri.
INTREBARE : Pot merge direct la celula semnatura sau celula Dumnezeu din glanda pineala si sa vorbesc cu zona bolnava a corpului pentru a influenta procesul de vindecare?
KIRAEL : Absolut ! Activand glanda pineala, in care exista celula Dumnezeu, voi puteti fi in completa comunicare, nu doar cu prezenta voastra fizica a cine sunteti, ci si cu cea mai inalta parte a voastra, lumina esentiala din voi. De aceea eu am spus iar si iar, ca este bine sa activati glanda pineala prin respiratia pranica, inainte de a incepe toate calatoriile de vindecare. Odata ce ati activat aceasta si recunoasteti ca sunteti aici pentru a va vindeca, aceasta va lucra cu celulele din afara tumorii, pentru a reflecta lumina inapoi in tumoare si in celula mistica. Deci, veti avea o vindecare imediata.
Amintiti-va, calatoria de vindecare depinde de puterea tumorii si de intensitatea planului lectiei. Aceasta va determina daca veti vindeca tumoarea sau nu. Deasemenea, amintiti-va ca celula mistica stie sa creeze si sa creasca tumoarea.
Oricum, daca aveti o munca de vindecare cu acea persoana si vindecatorul retine atat de multa lumina in alte celule, celula mistica va avea dificultati sa recruteze celule bolnave. Deci, el incetineste cresterea. Reactivand si mentinand o forta a energiei vigilenta in glanda pineala, veti vedea ca puteti stopa dezvoltarea masei tumorale.
INTREBARE : Deci, poate o persoana sa se vindece singura, facand respiratia pranica fara a fi ajutata de un vindecator?
KIRAEL : Aceasta este posibil; totusi eu va garantez ca o persoana la nivel mediu, este convinsa mai repede de altcineva sa respecte un program de respiratie pranica, atunci cand aste anuntata ca are o tumoare in corp. Aceasta frica influenteaza apoi vointa si cuvantul, care ajuta tumoarea sa gaseasca energia pentru celula mistica. In principiu, voi puteti cu siguranta dar nu vreti, nu va puteti autoconvinge in aceeasi masura cum o poate face alta persoana care va ajuta (vindecatorul)
INTREBARE : Ne poti explica diferenta dintre lumina pranica, energia fotonica si lumina pe care un vindecator o poate canaliza?
KIRAEL : Primul meu raspuns ar fi ca este imposibil sa explic diferenta, deoarece ele fac parte, toate, din Forta Creatorului, adica, toata Lumina Creatiei. Cea mai mare dorinta a Fortei Creatorului este sa creeze. Deci, ea isi dezvolta propriile forme de energie, care sunt folosite in multe feluri. Totusi : Energia fotonica a Creatorului, poarta sursa informatiei. Lumina pranica poarta sursa activitatii. Lumina vindecatorului poarta sursa amestecului tuturor luminilor.
INTREBARE : Eu stiu ca energia fotonica este implicata intr-un fel in Marea Schimbare si in cele 3 zile de intuneric, dar nu stiu sigur cum. Aceasta pur si simplu vesteste sau initiaza sau poate provoca cele 3 zile de intuneric (si toate schimbarile fizice de pe Pamant), inclusiv ascensiunea umanitatii? Se pare ca aceasta energie are un fel de inteligenta proprie.
Este o entitate vie, asa ca Mama Pamant? Are acel fel de vitalitate?
KIRAEL : Absolut ! Fiecare particula a energiei fotonice poate gandi. Fiecare particula a energiei fotonice poate evolua. Fiecare particola fotonica este o particula a Sursei Creatorului.
Deci, ea are, ca si voi, un sine inalt - CREATORUL. Particulele fotonice sunt energii puternice si da, ele pot acumula ganduri si ele pot retine memorie de departe mult mai mult, decat materia cenusie din capul vostru, deoarece ea stie ca nu este un creier.
Ea stie ca este Lumina. Fotonul poate gandi si se orienteza el insusi pentru a lucra in orice fel de situatie. In esenta, aceasta poate fi cea mai inalta forma de inteligenta, deoarece ea nu pretinde a fi asa ceva. La intrebarea ta, daca aceasta "cauzeaza" cele 3 zile de intuneric, se poate spune ca, ea este cauza si efectul in acelasi timp.Intr-un cadru mai larg, adevarata cauza, este Creatorul.
Creatorul este adevarata cauza, dar efectul va veni prin vibratia purtata de energia fotonica.
Cu privire la cele 3 zile de intuneric, daca ele ar rezulta din cauza unui camp de gheata format intre voi si soarele vostru, voi ati fi pierduti. Dar existenta energiei fotonice, care, desi va cauza distrugerea razelor soarelui vostru, va face, totusi, ca experienta voastra sa nu fie catastrofica.
Energia fotonica este o lumina care gandeste, o lumina inteligenta care va avea grija sa va trimita suficienta vitalitate pentru ca va asigura supravietuirea.
INTREBARE : Stiind ca energia fotonica este o sursa a energiei constiente, cu o memorie si cu un sine divin, aceasta inseamna ca eu o pot directiona, ca un creator constient al vietii mele, prin initiere si prin programarea in starea de somn?
KIRAEL : Absolut ! Amintiti-va, ca o celula fotonica isi poate transmite gandurile in tot universul. Va puteti directiona sinele inalt pentru a comunica cu un alt sine inalt? Desigur ca puteti !
INTREBARE : Deci, tu spui ca prin propriul meu proces de gandire, voi potea directiona energie fotonica aditionala de la o distanta de ani lumina, pentru a o trimite catre cineva care sufera de o boala?
KIRAEL: Nu ai fi primul care ar face asta. Desigur, ultima persoana care a facut asta, a fost pus pe o cruce. Aceasta poate fi facuta. A si fost facuta. Voi trebuie sa treceti mai departe de ego. Voi trebuie sa fiti aproape fara ego, deoarece il interpretati intr-adevar pe Dumnezeu, ceea ce sunteti.
Trebuie sa va amintiti ca exista oameni care folosesc aceasta experienta pe Pamant pentru a se reintoarce pe taramul angelic. Daca voi intrerupeti programul lor, impingand intreaga forta a energiei fotonice in energia voastra si folosindu-va pe voi drept canal pentru a o transmite catre ei, voi le veti intrerupe programul. Iata de ce voi puteti aduce doar in ceea ce puteti folosi dupa standardele Sinelui vostru Inalt si al Sinelui Inalt al persoanei care trebuie vindecata. Ei stiu ce vor sa faca. Raspunsul este un simplu da, totusi este un da implicat. Cu toata speranta, poti sa o faci.
INTREBARE : Deoarece nivelele de energie fotonica de pe planeta cresc, cum va afecta aceasta evolutia lumii umane?
KIRAEL : Energia fotonica pluteste de-a lungul Mamei Pamant permitand particolelor-constiinta - celulei semnaturii sau celulei fotonice - sa elibereze influenta vibratiei fizice. Altfel spus, fiintele care nu se vor putea acorda noilor frecvente (vibratii) ale luminii, vor alege sa se dezintegreze si sa se reintoarca la Creator (adica sa-si paraseasca corpul fizic n.m.)
INCHEIEREA CHANNELULUI – Se pare ca v-am adus mult mai multe informatii decat am adus vreodata inainte. Asta pentru ca ati pus intrebari mult mai bune decat ati pus vreodata. Eu am cunostinte nelimitate, dar le furnizez doar la cerere, celor avizati.
Va indemn sa continuati sa cresteti. Contunuati sa va extindeti. Cunostinte fara limita sunt disponibile pentru voi, daca veti continua sa experimentati si sa va ridicati nivelul de intelegere pentru ca eu sa va pot spune mai multe. Pana cand vom avea aceasta oportunitate, eu va tin in lumina Creatorului.

2 comentarii:

mandala spunea...

LA MULTI ANI !

Anonim spunea...

Magnific!!!.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...