joi, decembrie 30, 2010

Toata suferinta se datoreaza ignorantei

 Ignoranta inseamna ca noi nu stim cine suntem intr-adevar. Noi nu ne stim rolurile in viata, nu constientizam puterile noastre creative autentice si nici nu suntem întotdeauna constienti de instrumentele pe care la avem la dispozitie. Suferinta este un rezultat direct al utilizarii mintii fizice de a rezolva atat modul prin care putem face ca ceva sa se intample cat si de a-l crea propriu-zis, functii pentru care mintea fizica nu a fost desemnata vreodata sa le indeplineasca! Atunci cand supraincarcam mintea fizica, manifestarea fizica nu apare asa cum s-a intentionat, conform intentiei initiale. Atunci înseamna ca nu utilizam instrumentele corespunzator, motiv pentru care suferim. Retineti, rolul mintii fizice nu este de a controla realitatea exterioara. Anumiti oameni vor sustine ca “Legea Atractiei nu functioneaza pentru mine! Universul nu-mi raspunde iar alegerile mele nu se manifesta.” Nu… Oamenii nu actioneaza întotdeauna in mod corespunzator. Universul functioneaza EXACT cum se cuvine. Legea Atractiei intotdeauna functioneaza. De fiecare data. Este o lege universala. Noi nu am fost desemnati vreodata sa lasam intreaga greutate a vietii pe umerii mintii fizice. Nu nu nu, nu acesta a fost vreodata planul. Totusi, atunci cand nu ne utilizam INTREGUL Sine, suferim. Experimentam aceasta suferinta simtindu-ne singuri, separati, marginalizati, plini de teama, dezgustati de noi insine, coplesiti, tristi si asa mai departe
Bashar

6 comentarii:

24monden spunea...

Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

shaman spunea...

La multi ani! Noul an sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti.

corina cretu spunea...

La mulţi ani şi un An Nou Fericit cu sanatate şi împliniri!

Natural spunea...

N-am mai facut un blog and roll la final de an, insa fac un tur de blog-roll pentru a va ura, natural, La Multi Ani cu sanatate si spor in toate!

cartim spunea...

La multi ani !!
Un An Nou 2011 cat mai bun …

Sebastiana spunea...

Nu e nimeni perfect...

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...