luni, noiembrie 01, 2010

Energia fotonica noiembrie 2010

Reamintesc faptul ca am incheiat  raportul de luna trecută, spunand ca nu as fi suparat cu un nivel de energie 5, ca margine de conducere a energiei fotonice. A fost un gând care trebuie să fi fost auzit la un anumit nivel,si  de aici avem  în noiembrie, nivele de 5 . Eu voi fi în Taiwan in prima parte a lunii, dar încă o dată, ţineti-mă la curent cu  modul în care această revitalizare afecteaza lumea ta. . Împreună, să vedem energia fotonica cum lucreaza in viata noastra .
Email: PhotonForecast@kirael.com
"Noiembrie prognoza Photon - 
Kahu Fred Sterling
Nivel zi
1 4.54 
3 4.72 
6 4.94 
9 5.16 
12 5.58 
15 5.87 
18 5.33 
21 5.21 
24 5.92 
26 6.02 
28 6.06 
30 5.79

Informatii despre fotoni 
KIRAEL: Vom vorbi din nou despre energia fotonica astfel incat sa pot patrunde, sper, mai in profunzime in ceea ce priveste aceasta sursa remarcabila de energie. Nu judecati nimic din ceea ce va spun spun astazi. Ascultati si asimilati totul. Intr-o buna zi toate acestea vor avea un inteles pentru voi. Sa incepem. Intrebare: Ce culoare are fotonul? 
KIRAEL: Fotonul este auriu dar este atat de stralucitor incat cumva culoarea aurie se pierde. Daca o intensificati si apoi o aduceti in aceasta calatorie cu scopul de a o vedea, atunci va aparea asemenea aurului alb. Intrebare: Ce este o unda fotonica si daca are o tesatura? KIRAEL: Unda fotonica, care este alcatuita din particule invizibile ochiului fizic, curge prin realitatile dimensionale si inconjoara planeta voastra si toate celelalte planete din galaxia voastra. Daca ati putea vedea o unda fotonica cu ochii vostri, i-ati vedea culorile diferite si formele care ii alcatuiesc tesatura. Tesatura undei fotonice calatoreste in jurul galaxiei voastre inspre ceea ce noi numim soarele central, un soare despre care oamenii vostri de stiinta nu stiu nimic. Tesatura permite fotonului sa se focalizeze in aceasta calatorie tri-dimensionala. Transformarea in particula a undei fotonice reprezinta cea mai puternica calatorie care a avut loc vreodata in acest timp si in aceste spatiu dimensional. Intrebare: Cum putem utiliza fotonul pentru a obtine vindecarea pe care o dorim? 

KIRAEL: Atunci cand practicati Vindecarea Celulei Semnatura / celulei stem, voi folositi energia fotonica. Vedeti cu ochii mintii cum o inhalati prin chakra coroana, dandu-i mai multa densitate, ceea ce inseamna ca fotonul se intareste si devine mai puternic . Acea respiratie constituie cea mai importanta parte a oricarei Vindecari a Celulei Semnatura. Cand inspirati fotonul in corp asa cum trebuie, il aduceti in glanda pineala, acolo unde se afla Celula Semnatura, si apoi catre timus, punct din care va calatori in intregul corp. Acesta este singurul mod in care puteti lucra cu energia fotonica la acest moment. Nu puteti sa o controlati cu adevarat, dar o puteti ghida. Chiar si aducerea unei singure particule foton in corpul celui care este vindecat, reprezinta ceva foarte puternic. Intrebare: Ce reprezinta particula- rizarea fotonului (separarea undei in particule - n.tr.) si cum putem folosi aceasta separare in Vindecarea Celulei Semnatura? 
KIRAEL: Pentru ca separarea in particule sa aiba loc, trebuie sa va concentrati asupra undei si sa o pastrati intens in vizualizare pana cand se sparge in particule. Adunati aceste particule, formati o trinitate cu degetele si atingeti un punct de pe corp. Fotonii vor iesi dintre degetele voastre in „smocuri” de energie particula- rizata chiar in punctul respectiv. Valuri de fotoni vor curge din degetele voastre in interiorul corpului si prin el. Nu va puteti imagina cat este de puternic acest lucru pana cand nu vizualizati intr-adevar ce se intampla.. Folosirea activarii si a intentiei in lucrul cu energia fotonica Intrebare: Cum este implicata energia fotonica in activarea si miscarea celulelor stem in timpul Vindecarii Celulei Semnatura? 
KIRAEL: Pretindeti ca intelegeti despre ce vorbesc. Celulele stem, care arata ca un bat, trebuie sa fie inconjurate cu energie fotonica atunci cand le plantati acolo unde vreti sa fie in corp. Odata plantate, ele vor incolti, ca sa spunem asa. Daca un milion de celule stem calaroresc prin corpul vostru, ele vor face asta intr-un mod dezorganizat pentru ca nu stiu ce fac, in schimb daca luati numai o singura celula stem si o plantati acolo unde vreti sa ajunga, invelind-o in acelasi timp in foton, veti vedea adevarate miracole. Trebuie sa conduceti fotonul in aceasta calatorie. Atunci cand plantati in mod constient o celula stem undeva in corp, ea va creste si va inlocui vechea celula. Prima data cand miscati o celula stem, s-ar putea sa nu simtiti sau sa nu intelegeti asta si s-ar putea sa nu aiba prea multe urmari asupra persoanei care este vindecata, dar daca o faceti de fiecare data cand lucrati la vindecare, pana la urma veti simti energia si veti vedea schimbarea. Intrebare: Cum ar trebui sa vorbesc sau sa imi trimit intentia catre foton astfel incat sa comunice cu ceilalti fotoni pentru a vindeca intr-un mod eficient? 
KIRAEL: Daca ati vorbi mai puti si v-ati concentra mai mult, asta ar fi un bun inceput. Fotonul reprezinta apropierea maxima la care puteti ajunge fata de Dumnezeul Creator. Aduceti fotonul prin chakra coroana si concentrati- va asupra lui prin intentie si vizualizare. Aduceti-l in timus, care reprezinta o parte foarte puternica a corpului vostru. Apoi, aduceti-l in jos catre chakra inimii in forta si lasati-l sa va simta Sinele. Apoi, vorbiti cu el prin intermediul inimii voastre impingandu-va gandurile in inima si apoi lasandu-le sa emane din ea. Veti simti fotonul coborand prin muschi si prin brate si iesindu-va prin maini. Odata ce ii dati o directie, odata ce va concentrati lumina asupra lui, fotonul se va aprinde. Atunci cand aceasta prima particula se aprinde, toate celeelte particule se vor aprinde instantaneu. Fotonul va va urma ordinele , si daca atingeti o persoana, acea persoana il va simti. Daca puteti simti energia fotonica, puteti face miracole cu ea. Faceti meditatia parte din activitatea voastra zilnica si veti ajunge sa simtiti in cele din urma fotonul lucrand in corpul vostru. Intrebare: Cum ma ajuta energia fotonica sa comunic cu constiinta celulara si cu cele patru corpuri in timpul procesului de vindecare? 
KIRAEL: In timp ce persoana care este tratata se afla pe masa, transferati energia fotonica din corpul vostru in al ei practicand cinci frumoase respiratii pranice prin chakra coroana, inhaland fotoni la fiecare respiratie. Fotonul va circula prin corpul vostru si va fi transferat prin palmele voastre in chakra coroana a celuilalt, acolo unde sunt ele asezate. Atunci cand faceti asta, veti comunica cu energia fotonica din momentul in care o inhalati in corp. Comunicarea voastra cu aceasta prima particula va initia o dinamica interactiva, care va va permite sa continuati sa comunicati cu fotonul atunci cand se afla in corpul persoanei tratate. Vedeti, fotonul devine un focar. Acea prima particula va vorbi cu urmatoarea si ea cu urmatoarea si asa mai departe. Asa ca nu intrerupeti contactul cu fotonul pe durata vindecarii. Puteti sa il ghidati acolo unde vreti sa se duca si sa faca ceea ce vreti voi sa faca. Constiinta voastra este singurul lucru care se interpune intre ceea ce vreti ca fotonul sa faca si ceea ce face el de fapt. Daca 22% sau mai mult din creierul vostru este activ, veti simti cate ceva din acest proces, dar daca utilizati mai putin de 22% din capacitatea creierului, nu veti putea simti fotonul prea des. Energia celulara si fotonul Intrebare: L-am vazut pe Kahu in vis si el isi reconstruia corpul de la umeri in sus pentru a se pregati pentru cea de-a patra lumina. Pielea lui era un maroniu roscat. Ce se intampla de fapt? 
KIRAEL: L-ai vazut probabil facand o baie de fotoni. Baia de fotoni iti face corpul sa capete o nuanta roscata, pentru ca trebuie sa treci dincolo de pigmentatia ta pentru a atinge energia fotonica. Puteti face asta cu usurinta in cea de-a patra dimensiune. In acest moment, va puteti imbaia in fotoni de la umeri in sus, pentru a activa omni-creierul din interiorul craniului vostru. Puteti face asta si in a treia dimensiune , dar va voi povesti despre asta alta data. Atunci cand veti putea sa va scaldati si restul corpului in foton, veti vindeca la un alt nivel, dar acest lucru nu se va intampla pana cand nu sunteti gata de cea de-a patra lumina.. Intrebare: Ce se intampla cu celulele noastre in timpul Vindecarii Celulei Semnatura si cum putem retine fotonul care iese din corp dupa o astfel de vindecare? 
KIRAEL: In timpul acestui tip de vindecare va treziti o mare parte a energiei voastre celulare, deoarece lucrati cu energie fotonica. In cele din urma, fotonul va parasi corpul, pentru ca de fapt nu va este menit pentru aceasta dimensiune. Cu toate acestea, fotonul este sensibil atat la voi cat si la persoana care este tratata. Asa ca, atunci cand terminati vindecarea, indoiti-va degetele putin , apoi apasati, impingand astfel fotonul in jos pana la aproximativ 2,5 – 5 cm de corp dupa care il lasati acolo. Intregul corp va simti fotonul, care va ramane acolo pentru aproximativ o ora inainte de a pleca. De fiecare data cand faceti o Vindecare a Celulei Emblema, faceti asta ca parte a a secventei de incheiere. Intrebare: Ce face Kahu atunci cand isi aseaza cel de-al treilea ochi deasupra celui de-al treilea ochi al altcuiva? 
KIRAEL: Cand face asta el foloseste fotonul pentru a atinge o coarda inauntrul creierului sau care iese prin al treilea ochi al sau si intra in al treilea ochi ala vostru. Puteti face toti acest lucru , dar trebuie sa exersati destul de mult pentru a capata indemanarea necesara. Este sarutul lemurian. Hawaienii si Maori din Noua Zeelanda se saluta astfel intre ei si ei sunt unii dintre primii lemurieni care au venit sa locuiasca pe planeta. . Intrebare: Cum a folosit Maestrul Iisus efectul interactiv al fotonului pentru a face vindecari miraculoase si ce proportie de utilizare a creierului este necesara pentru a atinge acest nivel de maiestrie? 
KIRAEL: Atunci cand stapaniti efectul interactiv al fotonului, toate particolele comunica intre ele instantaneu. Iisus a trebuit sa isi foloseasca 100% creierul local conectat la 100% din omni-creierul sau pentru a putea face asta. Din aceasta cauza el a fost maestrul maestrilor. El avea abilitatea uimitoare de a lucra cu energia fotonica dar nu o numea asa. El o numea iubirea lui. El o numea „Eu”. El lua o particula de lumina, ii vorbea, o aseza in palma si atingea persoana undeva pe corp. Purta apoi acea prima particula prin corpul respectivului individ si particula atingea fiecare particula pe langa care trecea. In cateva secunde el facea ca energia fotonica sa comunice de la o particula la alta si astfel insanatosirea era instantanee. O meditatie pentru accesarea energiei fotonice Intrebare: Ne poti ghida intr-o meditatie care sa ne conduca inauntru si sa ne apropie de particulele de energie fotonica din noi? 
KIRAEL: Inspirati profund fara sa primiti nimic prin chakra coroana. Imaginati-va o cale care coboara dinspre chakra coroana spre zona ininii. Acum imaginati-va particolele de lumina ale energiei fotonice plutind chiar deasupra chakrei coroana. La un moment dat, toate aceste particole au fost parte dintr-un val imens care a calatorit in alt nivel al constiintei. Acum ele s-au intors din aceasta calatorie , au coborat, daca vreti, pentru a fi constiente de prezenta voastra. Atunci cand inspirati, absorbiti particolele in voi. Cu cat le absorbiti mai adanc, cu atat mai multa putere imprastiati. Cand inhalati profund aceasta energie , nu va grabiti sa o eliberati, astffel incat sa puteti retine cat mai multe particule de lumina in voi. Apoi relaxati-va ca si cum v-ati pregati sa adormiti. Concentrati-va asupra respiratiei, asupra relaxarii si apoi asupra cunoasterii voastre. Vi se va parea ca in corpul vostru are loc o petrecere. Tineti minte, ramaneti cat mai relaxati, continuati sa respirati si lasati constiinta sa preia controlul. Va veti afla in comunicare cu fiecare foton din corpul vostru. Ascultati ce va spun. S-ar putea sa sune cam asa: „Trebuie sa bei mai multa apa, trebuie sa mananci mai bine.” - toate lucrurile pe care nu vreti sa le auziti. Ultimul lucru pe care il vor spune va fi „Respira.”Aceasta este o calatorie puternica a lui „Eu” sau a iubirii si luminii. Eu aleg sa spun „Eu” pentru ca eu va iubesc. Imhotep si perfectiunea; Lemuria si Atlantida Intrebare: Care sunt tehnicile de vindecare pe care maestrul Imhotep le-a adus pe Pamant? 
KIRAEL: Imhotep a fost pe plan pamantesc inainte de vremea Maestrului Iisus. El a venit in aceasta calatorie ca barbat. Nu veti gasi nimic, nicaieri, despre copilaria lui Imhotep care poate sa fi fost pe alta planeta. Atunci cand a lucrat cu energie, el nu a numit-o foton. A numit-o perfectiune. El a adus simtul perfectiunii in calatoria lui, ceea ce inseamna ca a putut simti perfectiunea si astfel perfectiunea a putut fi folosita . El isi folosea simtul perfectiunii in fiecare minut al fiecarei zile. El i-a invatat pe cei din jurul sau sa fie doctori, arhitecti si mari constructori. A adunat sute de oameni la un loc, a adus fotonul in corpul sau si l-a imprastiat printre oameni. Mergea printre oameni si ii atingea , permitandu-le astfel sa simta puterea fotonului. Toti cei pe care Imphotop i-a invatat sunt acum aici pe Pamant pentru a ajuta la tranzitia de la a treia la a patra dimensiune. Intrebare: Care era diferenta intre prezenta energiei fotonice in timpul Maestrului Imhotep si cea din timpul Maestrului Iisus.? 
KIRAEL: Nu era absolut nicio diferenta. Intrebare: Centura fotonica care a reprezentat catalizatorul care a condus la sfarsitul timpului Lemuriei si al Atlantidei va influenta in acelasi fel si trecrea in cea de-a patra dimensiune?
KIRAEL: A fost intr-adevar un catalizator. In vremurile lui Imhotep , sau chiar si in vremea maiasilor, atunci cand a venit momentul ca populatia sa plece de pe planeta, energia fotonica a fost cea care i-a scos. O patura de energie fotonica i-a acoperit, a absorbit apa din corpurile lor si a oprit procesele corporale, dupa care spiritul a fost preluat intr-o alta calatorie. Suna ingrozitor , dar este un proces nedureros. Deversarea de petrol, mediumul si magnetismul Intrebare: Ce rol joaca fotonul, daca are vreun rol, in curatarea petrolului din Golful Mexic?
KIRAEL: Fotonul se aseaza deasupra intregii scene pentru a proteja calatoria, dar nu va fi implicat mai mult decat atat. Fotonul poate absorbi petrolul asa cum poate absorbia apa din corpul vostru , dar nu o va face, pentru ca nu poate face nimic din ceea ce nu are de facut in aceasta calatorie tri-dimensionala. Trebuie sa va invatati lectiile. Aceasta deversare de petrol implica un plan didactic. Oamenii de la BP ar putea scurgerea de petrol astazi. Cu totii stiu cum sa o faca, dar nu o fac, pentru ca este vorba de sume imense de bani. Totul este legat de bani. Toate stirile se concentraeza asupra deversarii de petrol, in timp ce banii sunt mutati. De indata ce banii vor fi transferati, ca prin minune, deversarea se va opri. Trebuie sa ii faceti pe politicieni sa actioneze, altfel scurgerea de petrol va continua sa fie un centru focal al puterii voastre. Cea de-a treia dimensiune se bazeaza pe folosirea petrolului si nu vi se spune toata povestea. Companiile petroliere castiga miliarde de dolari din taxele creditelor si acei bani ajung direct in buzunarul politicienilor. Gasiti un politician care sustine renuntarea la petrol pentru ceva mai bun si sustineti aceasta persoana . Petrolul este numai un alt paravan folosit de catre capitalistii care conduc tot spectacolul. Intrebare: :Ne poti da o mica imagine globala a felului in care mediumul calatoreste pe valul de fotoni in si din cea de-a patra dimensiune? 
KIRAEL: Mediumul meu intra in stare de somn, iese si strange particolele de energie fotonica, pe care apoi le foloseste ca pe un snowboard. El se suie pe acesta ” placa de surf”si pleaca. Intra in valul de fotoni si ajunge in cea de-a patra dimensiune in doua secunde. Intrebare: Apa care este modificata de fotoni reechilibreaza polaritatea unei celule. Cu alte cuvinte, apa este lumina si celulele respira apa. Constiinta celulei se schimba prin programul de reajustare al celulei emblema/ semnatura si permite accesul la planurile unei sanatati perfecte, un proces profund de iluminare. Cred ca fotonii magnetici detin cheia intineririi si ca aceasta aplicatie practica a apei poate deschide calea pentru ca Noi Oamenii sa amplificam continutul de lumina din corpurile noastre. Te rog sa contribui la munca mea cu intelepciune si indrumare. 
KIRAEL: Atunci cand magnetizati o particula foton , ea cauta urmatorul foton magnetizat, dar nu il poate gasi pentru ca va trebui sa magnetizeze ea insasi particula alaturata. Trebuie sa aflati cum puteti magnetiza particula si sa o incarcati suficient de mult pentru ca sa o poata activa pe urmatoarea si apoi pe urmatoarea si asa mai departe. Particulele de fotoni se hranesc intotdeauna din urma si din fata, si atunci cand magnetizati o particula fotonica , ea isi amplifica puterea de aproximativ patru ori iar asta este dicolo de orice puteti masura aici. Trebuie sa invatati sa masurati energia fotonica si apoi sa incarcati o particula suficient de mult astfel incat aceasta sa o activeze pe urmatoarea. Cand veti invata cum sa sa faceti ambele procese , va trebui sa masurati prima si a doua particula dus intors de patru ori. Ganditi-va putin la asta. Intrebare: Atunci cand este activat fotonul in Vindecarea Celulei Semnatura, duce asta la crearea energiei magnetice?
KIRAEL: Daca ati fi vrut sa introduceti vibratiile fortei magnetice in foton, atunci ar fi trebuit sa cautati intre micile falduri ale gladei pineale. Asta este tot ce va spun. Incercati sa intelegeti lucrurile pornind de aici. Manifestarea si galacticii Intrebare: Au efect cele Zece Principii ale Creatiei Constiente asupra energiei fotonice astfel incat sa creeze o formula magica de manifestare? 
KIRAEL: Da. Cele Zece Principii magice ale Creatiei Constiente au aparut cu 30.000 de ani lumina inainte de Lemuria, adica acum aproximativ 90.000 de ani. Energia fotonica este implicata, sau intretesuta in cele Zace Principii. Fotonii explodeaza de fapt din Principii daca stiti sa le predati intrepatrunse cu fotoni. Acest proces necesita o anumita atentie. Fiecare dintre Principiile Adevarului, Increderii, Pasiunii, Claritatii, Comunicarii, Incheierii, Rugaciunii, Mediatiei si Inteligentei Superioare – necesita cel putin zece calatorii care trebuie predate, si puteti multiplica asta cu zece. Puteti preda cela Zece Principii toata ziua pentru urmatoarele 200 de zile, si atunci cand va veti apuca din nou sa o faceti veti avea numai materiale noi de predat. Daca predati Principiile impletite cu fotoni, fiecare student trebuie sa fie 100% dedicat. La sfarsitul cursului, studentii vor putea manifesta instantaneu. Intrebare: In aceasta dimensiune, la ce altceva mai putem folosi energia fotonica pe langa vindecare? 
KIRAEL: In acest moment, fotonii pot fi folositi numai pentru vindecare. Fotonii se afla in liberatate pretutindeni, dar trebuie sa stiti cum sa ii folositi ca sursa principala de energie si acest lucru nu se va intampla pana la a patra lumina. Utilizarea fotonului va fi semnalul incheierii utilizarii combustibillor fosili si acest fapt va schimba totul in lume. Intrebare: Ce alimenteaza galacticii cu energie fotonica si ce se intampla cu viteza luminii si a sunetului atunci cand fotonii sunt folositi ca sursa de putere? 
KIRAEL: Galacticii folosesc fotonul pentru toate. Utilizarea fotonului este ceva intrinsec pentru ei. Nu trebuie se ocupe de foton intr-un mod deosebit. Ei il respira si il folosesc la toate. Fotonul este propria lui sursa. Nu este masurabil. Luati fotonul si duceti-l la 10 km departare. Apoi intoarceti-va inapoi si exact cand veti ajunge inapoi, fotonul va fi si el acolo. Acesta este fotonul in cea mai activa forma a lui. Avand fotonul ca sursa predominanta de putere in cea de-a patra Lumina, vitezele sunetului si ale luminii exista la un alt nivel. Puterea fotonului va va da posibilitatea sa folositi sunetul pentru a intra in contact cu Forta de Iubire si Lumina a Creatorului. Contactul va fi facut pornind de la sunet si lumina, cu ajutorul fotonului. Cand ajungeti in punctul in care intelegeti simultan tot ceea ce se intampla in jurul vostru si tot ceea ce se intampla in interiorul vostru, veti obtine o dezlantuire energetica pe care o puteti accesa prin energiile sunetului si ale luminii sale magice ori de cate ori aveti nevoie de ea. Viitorul energiei fotonice Intrebare: Cum se va petrece trecerea la energia fotonica? KIRAEL: la inceput, atunci cand va aflati inca in cea de-a treia dimensiune, se va introduce o capsula mica cu fotoni, avand forma si latimea aproximativa a unui deget in cuptoarele, frigiderele, masinile voastre, etc. Pentru folosirea fotonului, capsula va fi introdusa in cuptor, langa un element de incalzire. Astfel fotonul va fi extras din capsula in cuptor pentru a-l incalzi. Fotonul va fi pus in bobina frigiderului pentru a crea raceala. La asta lucreaza in momentul de fata oamenii vostri de stiinta. Nimeni nu ma va crede dar asta se intampla Atunci cand veti ajunge la cea de-a patra lumina nu veti mai avea cuptoare, frigidere, etc. Mai aveti inca vreo patru cinci ani pana sa intrati in ce-a de-a patra lumina. Intrebare: Cele mai noi modele de computere si noile iPaduri sunt programate sa lucreze cu energie fotonica?
KIRAEL: Da. Steve Jobs stie ce face atunci cand prezinta treptat noutatile. iPadurile care vor fi scoase la iveala in curand sunt extraordinare. Va aflati cam la doua generatii departare de folosirea energiei fotonice ca unica sursa de putere pentru computerele voastre, dar orice computere construite acum vor putea fi adaptate pentru ca ele sunt deja programate sa foloseasca fotonul. Declaratie finala Fotonul reprezinta literalmente valul viitorului. El constituie salvarea voastră, ca sa aspunem asa. Acum puteti folosi fotonul prin vizualizare si cu intentia de a va vindeca pe voi si pe ceilalti. Inhalati-l ori de cate ori este posibil. Faceti-va timp sa va vindecati trupul cu ajutorul fotonului. Nu va va parea rau. O seara buna, ©Kahu Fred Sterling 
Maestrul Ghid Kirael, prin intermediul mediumului Kahu Fred Sterling
www.kirael.com
multumim Corneliei Ifrim

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...