sâmbătă, august 28, 2010

Viata in a cincea dimensiune

Postat MARIA
Aceşti ani pe care îi parcurgem reprezintă finalul Apococalipsei şi sfârşitul unei stări de lucruri relativ anacronice, raportată la Principiile Divine. Să vedem cum se va transforma planul lumesc al celor trei dimensiuni, odată cu terminarea anului 2012... Mayaşii – acest misterios neam derivat din strămoşii călători ai geto-dacilor, aveau un sistem astronomic exact, cu care realizau calcule complexe în raport cu Universul şi dimensiunile acestuia. Ei au lăsat încifrat în celebrul lor calendar mayaş profeţiile legate de cea de-a şasea lume, care va începe în 2012. Transmisiunile telepatice din ultimii ani realizate de către mediumi şi primite de la spirite elevate din dimensiunile superioare, au pus în evidenţă faptul că odată cu 2012-2013 planeta îşi va schimba starea. Ca să înţelegeţi mai simplu, va trece dintr-o stare în alta, mai rafinată, la fel precum apa din vasul de pe aragaz se preschimbă în abur sub acţiunea căldurii. Însă aşa cum aburul, deşi dispare din raza vizuală, nu se pierde ci se transformă în altă stare de agregare, la fel şi Pământul va trece printr-o schimbare substanţială. Aşa cum spunea Sfântul Ioan (care trăieşte actualmente în România, reîntrupat, ca şi o parte din Apostoli) în textul Apocalipsei după ce evenimentele descrise în text se vor termina, va fi un „...Cer nou şi un Pământ nou...”. Desigur că această frază are conotaţie dublă, căci Ioan se referea la două componente principale: Pământul însuşi ca entitate, precum şi fiinţa umană. Dacă în privinţa planetei ştim că se îndreaptă către o stare nouă de existenţă, actualele fenomene naturale fiind procesul de purificare pentru accesul la această nouă stare, în privinţa oamenilor lucrurile stau cam în acelaşi mod, însă cu nuanţele de rigoare. S-a scris şi s-a comentat mult pe mapamond, despre cum va fi viaţa omului în dimensiunea a 5-a. Acest aspect este direct legat de transformările prin care fiinţa umană va trece, prin procesul de translaţie prin dimensiunea a 4-a a astralului, pentru a ajunge în cea de- a 5-a a mentalului. Căci deocamdată oamenii şi-au folosit mentalul doar pe planul astral şi prea puţin pe planul mental. A nu se confunda corpul mental cu planul mental. Cerul vechi şi Pământul vechi în raport cu omul reprezintă corpul său actual şi mentalul, ale căror structuri se vor schimba. Mai ales că la acest fenomen va contribui şi Centura Fotonică.
Cerul nou şi Pământul nou vor fi corpul uman transformat şi mentalul purificat şi urcat de pe planul astral al iluziilor pe cel mental al lucrurilor concrete. Trebuie să înţelegeţi anumite lucruri pentru a vă da seama cum va fi existenţa voastră după 2012. Gândiţi-vă de exemplu că în viaţa voastră, până acum, mentalul vostru a proiectat şi a pus la lucru energiile sale, pentru a obţine ceea ce doreaţi. Însă adevărul este că nu aţi obţinut mare lucru din ceea ce v-aţi propus. De ce s-a întâmplat mereu aşa? De ce în ciuda tuturor eforturilor voastre nu vi s-au îndeplinit dorinţele? Vreau să vă spun că am mulţi prieteni care şi-au însuşit foarte multe noţiuni spirituale, despre cum trebuie să lucreze cu energiile, au făcut multe cursuri, lucrează excelent cu energia şi vindecă pe alţii, dar nu li s-au împlinit dorinţele. Unde este atunci misterul şi răspunsul? Iată unde dragii mei. Ei şi alţii care sunt, acolo unde trăiesc, nu sunt atenţi şi în loc să-şi fixeze energia mentală pe planul mental, deci acolo unde îi este locul, ei plasează energia propriului mental pe planul astral al dorinţelor, astralul fiind planul formelor iluzorii şi efemere. De aceea tot ce proiectau mental dura o vreme după care se destrăma. Ori o formă gând mentală durează etern faţă de o formă gând astrală. Acesta este secretul. Deci pentru a înţelege cum veţi trăi în a 5-a dimensiune, poate unii dintre voi deja trăiţi, este necesar să vă explic anumite aspecte. Odată ce vă plasaţi energia mentală pe Planul Mental, unde se află originea sa, aţi rezolvat problema. Începând cu acel moment veţi simţi că aura voastră şi chiar corpul fizic, se vor simţi mult mai bine, vă veţi simţi revigoraţi şi asta deoarece voi veţi capta mai multă lumină spirituală, acele particule subcuantice existente şi tot ceea ce vă puneţi în gând se va împlini, desigur în sensul benefic. Aşa cum aţi citit în revista noastră, activarea Corpului de Lumină, acesta fiind Corpul Mental sau Corpul de Slavă (Universul este o creaţie Mentală – prima lege a Kybalionului), duce la intensificarea luminozităţii propriei persoane. Tot ceea ce veţi dori să faceţi se va materializa într-un timp foarte scurt, aceasta fiind dovada că deja Corpul Mental lucrează pe planul său – Planul Mental. Cum aţi putea şti dacă unii dintre voi deja sunteţi cu mentalul pe planul mental? Dacă de la un timp încoace orice v-aţi propus vi se îndeplineşte, înseamnă că v-aţi fixat mentalul pe Planul corespunzător lui, iar ideile – care sunt forme gând mentale, prind viaţă animate de energia pe care le-o daţi. Astfel vă îndreptaţi pas cu pas către acea lume minunată anunţată de Sfântul Ioan – acesta fiind acum aici, aşteptând să-şi capete Împărăţia după 2012, aşa cum i s-a promis de către Iisus Cristos în urmă cu 2000 de ani. sursa

3 comentarii:

O mama spunea...

Cam de un an de zile tot ce-mi doresc mental se realizeaza intr-un timp extraordinar de scurt
si va asigur ca sunt un om obisnuit care a dat totul pe seama ajutorului dat de unicul fiu mort.
Citind aceasta documentara postare am realizat
adevarul.Multumesc mult Maria draga!

marul spunea...

:) ce vine dupa apocalipsa ?

Anonim spunea...

Cam nimic...Si Apocalipsa inseamna la baza Revelatie , conotatia negativa de sfarsit tot noi ,omenasii, am dat-o.Cred ca mai bine sa reconsideram lucrurile!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...