sâmbătă, mai 08, 2010

Semnati petitia Unimii-Echipa umanitatii

Postat MARIA
Reactia în fata unei crize radicale care ne amenintã însãsi supravietuirea — iatã provocarea cu care se confrunta  acum umanitatea. Disfunctia mintii egoiste, constientizatã deja în urmã cu peste 2 500 de ani de cãtre învãtãtorii întelepþi din vechime si amplificatã acum de stiintã si tehnologie, amenintã pentru prima datã supravietuirea planetei. Pânã în urmã cu foarte putin timp, transformarea constiintei umane — la care fãceau referire si învãtãtorii din vechime — nu reprezenta mai mult decât o posibilitate, împlinitã, ici si colo de putini indivizi, fãrã nicio legãturã cu mediul cultural sau religios din care proveneau. N-a avut loc o la scarã mare a constiintei umane, deoarece nu era imperios necesarã.
În curând, un procent semnificativ din populatia planetei va recunoaste, dacã nu a fãcut-o deja, cã umanitatea se confruntã acum cu o alegere totalã: sã evolueze sau sã piarã. Un numãr încã relativ mic, dar în crestere rapidã, de oameni experimenteazã deja în ei însisi ruperea de vechile tipare ale minþii egocentrice si manifestarea unei noi dimensiuni a constiintei. Ceea ce ia nastere acum nu este un nou sistem de credinte, o nouã religie, ideologie spiritualã sau mitologie. Ne apropiem de sfârsitul nu doar al mitologiilor, ci si al ideologiilor si al de credinte. Schimbarea se produce într-un plan mai profund decât cel al continutului mintii voastre, al gândirii voastre. De fapt, în centrul noii constiinte se aflã gândirea, capacitatea recent descoperitã de a ne ridica deasupra gândurilor, de a realiza în noi însine o dimensiune infinit mai vastã decât cea reprezentatã de gândire


ECHART TOOLE  -Un nou Pamant
 Sa costientizam ca Toti suntem Unul . Este vremea schimbarii! Nu putem sacrifica o parte din noi, pentru a inflori cealalta. Statul este institutia care reprezinta pe toti cetatenii sai.
Semnati petitia Unimii la nivel Planetar- Petitia Unimii


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...